Kız aynı dert bende vardı vallahi ,yumoş günlerini artık ona söylemiyorum sende öyle yap yoksa kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar ,muhtacız ya ,bak ozaman herşey yolunda nasılda gider ,o günler gelene kadar yanaştırmıyorum sonrada azdım numarası
Ben iyi olmaya çalışıyorum negatiften sonra Dr adetin 14. Günü gel dedi dondurulan tek embriyom var onu transfer edelim dedi ama ben negatif görürüm diye cesaret edemiyorum 12 gün sonra kararımı vermiş olucam hakkıma hayırlısı olsun inşallah
Kız cepten giriyorum ortada tel gelince kesildi ,iyiyim canım sen nasıl oldun iyimisin??
geliyorum birazdan sen yaz
Ben iyi olmaya çalışıyorum negatiften sonra Dr adetin 14. Günü gel dedi dondurulan tek embriyom var onu transfer edelim dedi ama ben negatif görürüm diye cesaret edemiyorum 12 gün sonra kararımı vermiş olucam hakkıma hayırlısı olsun inşallah
bende eşim bir hödüklük yapınca diyodum ki boşuna uğraşma küsmeycem sana aldattım seni desende umrumda değil şu bir haftayı atlatayım ama sonra boğarım hiç bişeyi unutmam bilirsin , gülüyodu yumşuyodu ortamama sonra başka sorun çıkıyodu
azcık gıne nostaljı olsun dedımnerden nereye sukurler olsun bugun halen bırlıkteyız
he kikiiiim benim doktora kalsa 3-4 tane koyarız zaten düşüyor diyordu bir ara:44:Yok anam peri maşayı hokus pokus yaptı kayboldu hayırsızın önde gideniinşallah 3üz doğurmuştur
kız nasıl isim bulamadınız yokmu hiç aklınızda bir isim beğendiğiniz felan??
Bilmiyorum rümüşüm :26:belkide:26:ben hiç çorapsız ve patiksiz gezmem amaolabilirde,
Sabreden derviş muradına ermişinşallah orkidem tez geçsin hayırlı geçsin ,kız sen bence 3tane embriyo koydurt oluyormuki:26:
Slm kızlar nasılsınız kikim napıyorsun nasılsın
Yani:26: 3-4 konulursa düşme riskimi çoğalıyormuş anlıyamadım :26::26:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
yok balım onu demek istemedim. yani 3 ya da 4 embriyo koyalım dedi. zaten vücudun bebekleri reddediyor, düşürüyorsun, 3-4 embriyo koysak 1-2 tanesi düşer, ger, kalanı sana kalır gibi dedi.
Allah sağlıkla uzun uzunnnn kullanmayı nasip etsin bayıldımmmm:) benimde gelsede siparişler hazırlasam odasını 1 ay beklicemanca geliomuş...bebek arabası aldınızmı kısss benim bitek o kaldı sanki mercedes falan alıom halaaaa kararsızımmmmmmm hafif olsun ama çocuğuda korusun o olsun bu olsun ama öle bi araba yok yada bana denk gelmedi henüz ben kendim tasarlayıp üretcem sonunda
iyi taktikmiş birazda onu uygulamak lazım tabi çenemizi tutabilirsek biz bayanlar olarakKız aynı dert bende vardı vallahi ,yumoş günlerini artık ona söylemiyorum sende öyle yap yoksa kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar ,muhtacız ya ,bak ozaman herşey yolunda nasılda gider ,o günler gelene kadar yanaştırmıyorum sonrada azdım numarası
nostalji biraz da üzüyormuş, hüzünlendiriyormuş. o zamanlarda verdiğim gebelik haberleri son bebek düşmeseydi doğuma az kalmıştı. çok üzgünüm
he kikiiiim benim doktora kalsa 3-4 tane koyarız zaten düşüyor diyordu bir ara:44:
merhaba canımcım. iyi diyelim. endişeni anlıyorum canım. ne zaman hazır hissedersen o zaman yeni transferi yaptır bence. ama şunu söyleyebilirim. dondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha yüksekmiş. bir embriyolog arkadaşım var o söylemişti.
Neolmuş topiğe anlamadımkimsenin geldiği yok ,gelende doğru dürüst konuşmadan çekip gidiyor ,burayı sadece rümüş ayakta tutuyor vallahi (
azcık gine şımarayım sonra buraya gelmeyen kızlara çemkireyim niye gelmiyonuz niye kikimiiiiiii kızdırıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?