hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bende eşim bir hödüklük yapınca diyodum ki boşuna uğraşma küsmeycem sana aldattım seni desende umrumda değil şu bir haftayı atlatayım ama sonra boğarım hiç bişeyi unutmam bilirsin , gülüyodu yumşuyodu ortam ama sonra başka sorun çıkıyodu

hayırlısı olsun canım hakkında hazırken vucudun yaptırmak iyi olabilir gibi geldi bana :44::44: bu arada her gördüğüme söylüyorum yaptıracak olursan sende kabak çekirdeği ye tutunmaya faydası varmış doğal aspirin

Kız cepten giriyorum ortada tel gelince kesildi ,iyiyim canım sen nasıl oldun iyimisin??
geliyorum birazdan sen yaz

İyiyim çok canım hakkıma hayırlısı buymuş yeni bir süreçten korkuyorum ne yapıcağımı bilmiyorum hayırlısı olsun diye dua edîyorum

Bartekciğim bence denemelisin yine tabi eğer biraz daha zaman koyup dinlenecem dersen haklısın derim,hakında hayırlısı canım arkadaşım

Son düzenleme:

Aynen canım ama benim hödük e o şakalarda sökmüyordu Kasım Kasım kasılır o ,,beni deli eder hödük inanki bi Aralık ay ı bide bu ay düzenli geçti dikkat etimde günleri söylemeyince herşey tıkırında işliyor ,hayırlısı artık

Son düzenleme:
azcık gıne nostaljı olsun dedım nerden nereye sukurler olsun bugun halen bırlıkteyız
nostalji biraz da üzüyormuş, hüzünlendiriyormuş. o zamanlarda verdiğim gebelik haberleri son bebek düşmeseydi doğuma az kalmıştı. çok üzgünüm
he kikiiiim benim doktora kalsa 3-4 tane koyarız zaten düşüyor diyordu bir ara:44:
Slm kızlar nasılsınız kikim napıyorsun nasılsın

merhaba canımcım. iyi diyelim. endişeni anlıyorum canım. ne zaman hazır hissedersen o zaman yeni transferi yaptır bence. ama şunu söyleyebilirim. dondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha yüksekmiş. bir embriyolog arkadaşım var o söylemişti.

Yani:26: 3-4 konulursa düşme riskimi çoğalıyormuş anlıyamadım :26::26:

yok balım onu demek istemedim. yani 3 ya da 4 embriyo koyalım dedi. zaten vücudun bebekleri reddediyor, düşürüyorsun, 3-4 embriyo koysak 1-2 tanesi düşer, ger, kalanı sana kalır gibi dedi.

yok balım onu demek istemedim. yani 3 ya da 4 embriyo koyalım dedi. zaten vücudun bebekleri reddediyor, düşürüyorsun, 3-4 embriyo koysak 1-2 tanesi düşer, ger, kalanı sana kalır gibi dedi.

He işte bende onu düşünerek sana öyle yap demiştim ,vay be doktorda aklımdan geçeni söylemiş
yoksa cemrenin dediği gibi seni tavuk yerine koymamıştım arkasında birsürü civciv felan vallahi kikikiki

amin sağol cnm.sezaryen olcak ewet..
ben kraftın arabasını aldım biraz ağır ama sağlam bir şey.

iyi taktikmiş birazda onu uygulamak lazım tabi çenemizi tutabilirsek biz bayanlar olarak

ama ben seni üzmek istemedim ki

Neolmuş topiğe anlamadım kimsenin geldiği yok ,gelende doğru dürüst konuşmadan çekip gidiyor ,burayı sadece rümüş ayakta tutuyor vallahi (

kızlar az önce wcde peceteye acık yeşil renkte ve uzayan akıntım olmuş o bulaştı..korkuyorum başına gelen yada bilgisi olan varmı?tekrardan olursa doktorumu arayacagım ama şimdilik tek aklıma gelen buraya yazmak oldu:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…