- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
uyku vaktiiiiiiiiiii geldi öpüldün kikim
hayırlı geceler canlarım..nasılsınız..
ilaç kullandım bıttı cnm ıkı uc gun once anca ıkı tane yumoslayabılmısımHadi hayırlısı canım ,Pazartesi'ye kadar o kalitesiz dediğinde eminim büyür ve dahada çoğalabilir ilaç kullanıyorsan
kızlar az önce wcde peceteye acık yeşil renkte ve uzayan akıntım olmuş o bulaştı..korkuyorum başına gelen yada bilgisi olan varmı?tekrardan olursa doktorumu arayacagım ama şimdilik tek aklıma gelen buraya yazmak oldu:18::18::18:
ilaç kullandım bıttı cnm ıkı uc gun once anca ıkı tane yumoslayabılmısımfazla olaydı iiydi
inşallah cnm yaaa!!!kabak çekirdeği hızı mı etkilio ki adamda??acaba olur mu yaaa olcakmı cok stresliyimDiğeride Pazartesi ye kadar büyümüş olucak göreceksin ,arada incir ye Pazartesi'ye kadar,bide kabak çekirdeği iremin tavsiyesi
yavrular ben yumurtaları büyütmeye yani uyutmaya gidiyorum. öperim hepinizi
inşallah cnm yaaa!!!kabak çekirdeği hızı mı etkilio ki adamda??acaba olur mu yaaa olcakmı cok stresliyim
kikiiimm duşa gidiom gelcem
bılıom tabi kızz 3 gun olsun dıe halvet oldu bu aksamKız yinemi iş gördünedepsiz senii aşılamaya 3gün kala Yemicen o haltı perhiz var biliyon dimi ??
hmmm haklısın denemek lazımmValla canım erkeğini bilmemdekadında tutunmaya yardımcı oluyormuş hemşom öyle dediydi,ama spermler içinde iyi olduğunu duymuştum:44: siz çitleyin karı koca film izlerken felan ,sonuçta bir zararıda yok yani
bılıom tabi kızz 3 gun olsun dıe halvet oldu bu aksampazartesıye kadr tam 3 gun ıste hem yazık adama bee subatın 25ınden beri tık yoktu bizde:26:
hmmm haklısın denemek lazımm
blmıom kikim neden boyleyım yaa cok enteresan hallerdeyim bu aralar benm dişliler gitmiş sanırım...hıc düşmeyen insan ben bugun ıkı kere düştüm rezil oldum resmen önumu görmeden yürüyom.kriz gelio başlıom gülmeye ama oyle boyle deıl saat suruo resmen..neden boyle oldum bılmıomSen neden bukadar umutsuz sun bakim neden ??
şimdiden neden stres ediyon dövcem hebütün olumsuzlukları stres getiriyor bilmiyonmu sen
yok kız topıkte falan deıldım ev toplardım ondan gormedım:18:Anam ne iş görüyonda birtürlü cevap veremiyorsunhangi topikte cirit atıyon uykum geldi gidiyom ben
blmıom kikim neden boyleyım yaa cok enteresan hallerdeyim bu aralar benm dişliler gitmiş sanırım...hıc düşmeyen insan ben bugun ıkı kere düştüm rezil oldum resmen önumu görmeden yürüyom.kriz gelio başlıom gülmeye ama oyle boyle deıl saat suruo resmen..neden boyle oldum bılmıom
İşte çok endişelisin çok düşünüp stres ediyorsun ondan kafandan hiç çıkarmıyorsun ondan ,tamam bende yeri gelince düşünmeden edemiyorum ama sen şimdi ilk aşılama olacağı için heyecan yapıyorsun,sen kendini oyalayacak bir şey bulsan ne bilim evde el işi yap dışarda aktivite felan :26:?
yok kız topıkte falan deıldım ev toplardım ondan gormedım:18:
Rümüş aşağıda kız körün gözmü seninkiki
inşallah cnm yaaa!!!kabak çekirdeği hızı mı etkilio ki adamda??acaba olur mu yaaa olcakmı cok stresliyim
günaydın canlarımmmmm [
senin türkçene tükürem emiii o mesajda rümüş nerde demiyom nerdeki mesajları beğenmişin diyom
Tamam ya rümüş aşağıda mesajlarda yukardaydı işte bir altındada ben yazdımay herşeybirbirine karıştı ne istiyon kız sabah sabah kör olmuşun işte :111:büyle:111:kikiki
tatlım aşılamaya kadar kocişine kabak çekirdeği yedir aşılandıktan snrada sen yiyeceksin bat günü gelmeyecek kırmızılar değerin 1000 e yaklaşana kadar yiyeceksin her akşam bir avuç yesen temamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?