hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hiç bilmiyorum:26::26: endişe etme bişey yoktur. Korkulacak belki ,kür felan yaptınmıki:26:

inşallah cnm yaaa!!!kabak çekirdeği hızı mı etkilio ki adamda??acaba olur mu yaaa olcakmı cok stresliyim

Valla canım erkeğini bilmemdekadında tutunmaya yardımcı oluyormuş hemşom öyle dediydi,ama spermler içinde iyi olduğunu duymuştum:44: siz çitleyin karı koca film izlerken felan ,sonuçta bir zararıda yok yani

Son düzenleme:
Kız yinemi iş gördün edepsiz senii aşılamaya 3gün kala Yemicen o haltı perhiz var biliyon dimi ??
bılıom tabi kızz 3 gun olsun dıe halvet oldu bu aksam pazartesıye kadr tam 3 gun ıstehem yazık adama bee subatın 25ınden beri tık yoktu bizde:26:
hmmm haklısın denemek lazımm

Sen neden bukadar umutsuz sun bakim neden ??
şimdiden neden stres ediyon dövcem hebütün olumsuzlukları stres getiriyor bilmiyonmu sen

bılıom tabi kızz 3 gun olsun dıe halvet oldu bu aksam pazartesıye kadr tam 3 gun ıstehem yazık adama bee subatın 25ınden beri tık yoktu bizde:26:

hmmm haklısın denemek lazımm

Anam ne iş görüyonda birtürlü cevap veremiyorsunhangi topikte cirit atıyon uykum geldi gidiyom ben

Sen neden bukadar umutsuz sun bakim neden ??
şimdiden neden stres ediyon dövcem hebütün olumsuzlukları stres getiriyor bilmiyonmu sen
blmıom kikim neden boyleyım yaa cok enteresan hallerdeyim bu aralar benm dişliler gitmiş sanırım...hıc düşmeyen insan ben bugun ıkı kere düştüm rezil oldum resmen önumu görmeden yürüyom.kriz gelio başlıom gülmeye ama oyle boyle deıl saat suruo resmen..neden boyle oldum bılmıom
Anam ne iş görüyonda birtürlü cevap veremiyorsunhangi topikte cirit atıyon uykum geldi gidiyom ben
yok kız topıkte falan deıldım ev toplardım ondan gormedım:18:

kikiiimm bnm adam huysuzlandı ben kaçıom uykumda cok geldisevıom seniii gecelerr

YASEMİİİİİİİİİİİN agzın bal yesin çatlak seni beklıyom 2 saattır ffacede...!

Akşam akşam okadar dağıtınız yani azgın seniikiki
ben kaçtım canım koçiş geldi iyigeceler

günaydın canlarımmmmm [
Rümüş aşağıda kız körün gözmü seninkiki

senin türkçene tükürem emiii o mesajda rümüş nerde demiyom nerdeki mesajları beğenmişin diyom
inşallah cnm yaaa!!!kabak çekirdeği hızı mı etkilio ki adamda??acaba olur mu yaaa olcakmı cok stresliyim

tatlım aşılamaya kadar kocişine kabak çekirdeği yedir aşılandıktan snrada sen yiyeceksin bat günü gelmeyecek kırmızılar değerin 1000 e yaklaşana kadar yiyeceksin her akşam bir avuç yesen temamdır

Ahanda ustası el attı duruma yasemnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…