iyiyim çok şükür ,kızımı okula bıraktım ,kimler var diye bi bakınayım dedim,doktordanda randevu aldım sol bacağım çok ağrıyor hemşom çok ,sen nasılsın bakim??:126:
rümüşşşşşş nerdekiii mesajları beğenmişin nostaljimi yaptın kız benide duygulandırdınnnşaka şaka
burdan okuyunca öyle anlaşıldıHemşoo rümüş nerdekii felan ala ala :2:
bende iyiyim nolsun, şu alıntılamayı bir beceremedin gitti mesajlar birbirine giriyo
ha bütün dertler bitti kocayı tamirde ettik hamişte kaldık herşeyi becerdik sıra geldi mesaj alıntı yapmaya işte onu beceremedin tüh tühkikiki
gittin onu mu buldun deli ya tamam virgülü koymamışım diye aklına gelen yere koyma sendeVurma bana küser sana bebeğim deyzesi haaa
temem tuttum bu numarayı ben de öyle yapıcam artıkKız aynı dert bende vardı vallahi ,yumoş günlerini artık ona söylemiyorum sende öyle yap yoksa kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar ,muhtacız ya ,bak ozaman herşey yolunda nasılda gider ,o günler gelene kadar yanaştırmıyorum sonrada azdım numarası
her şeyi yapmış bi alıntı yapamıyo de mi kiki irem zillisi o da eksik olsun boşver biz seni böyle seviyoruz canımHa bütün dertler bitti kocayı tamirde ettik hamişte kaldık herşeyi becerdik sıra geldi mesaj alıntı yapmaya işte onu beceremedin tüh tühkikiki
geçmiş olsun canım öksürüğe harnup pekmezi çok iyi geliyo bi araştır istersen hamilelere bi zararı olacağını sanmam ama sen bi araştır öksürüğe bire bir geliyo önerdiğim herkes memnun kalıyokızlar günaydınlar.tetanoz aşımı oldum.kolum felaket ağrıyor.iki gündür uykusuzum.birde faranşit oldum.çok fena öksürüyorum
canım umutsuz olma kaliteli olsun da 1 tane bile yetiyo yumoş sende biliyosun..bnmde tedawiye ragmen 1 taneydi meselailaç kullandım bıttı cnm ıkı uc gun once anca ıkı tane yumoslayabılmısımfazla olaydı iiydi
yok yawrum ya kür mür yapmadım ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştım...Hiç bilmiyorum:26::26: endişe etme bişey yoktur. Korkulacak belki ,kür felan yaptınmıki:26:
canım gecmiş olsun..ılık, sıcak şeyler iç sürekli boğazların yumuşasınkızlar günaydınlar.tetanoz aşımı oldum.kolum felaket ağrıyor.iki gündür uykusuzum.birde faranşit oldum.çok fena öksürüyorum
kızlar az önce wcde peceteye acık yeşil renkte ve uzayan akıntım olmuş o bulaştı..korkuyorum başına gelen yada bilgisi olan varmı?tekrardan olursa doktorumu arayacagım ama şimdilik tek aklıma gelen buraya yazmak oldu:18::18::18:
kızlar günaydınlar.tetanoz aşımı oldum.kolum felaket ağrıyor.iki gündür uykusuzum.birde faranşit oldum.çok fena öksürüyorum
canım doktor kontrolüm martın son haftası...akşam oldu bidaha olmadı..eger yine olursa doktoru arayacgm...canım enfeksiyon olabilir hamilelikte çok yasanıyor.dr a ne zaman gideceksin gittiğinde söyle mutlaka.fitil veriyor doktor.
bence bi arayıp sorsaydın diye düşündüm
kızlar az önce wcde peceteye acık yeşil renkte ve uzayan akıntım olmuş o bulaştı..korkuyorum başına gelen yada bilgisi olan varmı?tekrardan olursa doktorumu arayacagım ama şimdilik tek aklıma gelen buraya yazmak oldu:18::18::18:
kesinlikle öyle yapın yoksa bi kıymete biniyorlar bi görev yapar gibi olunca plan yapınca olmuyor en iyisi bu plantemem tuttum bu numarayı ben de öyle yapıcam artık
her şeyi yapmış bi alıntı yapamıyo de mi kiki irem zillisi o da eksik olsun boşver biz seni böyle seviyoruz canım
geçmiş olsun canım öksürüğe harnup pekmezi çok iyi geliyo bi araştır istersen hamilelere bi zararı olacağını sanmam ama sen bi araştır öksürüğe bire bir geliyo önerdiğim herkes memnun kalıyo
QUOTE=iremneva;29226790]Nasılsın hemşommm
sanada gecmişler olsun dikkat edin kendinizekızlar günaydınlar.tetanoz aşımı oldum.kolum felaket ağrıyor.iki gündür uykusuzum.birde faranşit oldum.çok fena öksürüyorum
Selam kızlar. İş yoğunluğunun arasında bir merhaba diyeyim dedim
Bugun sag kasigima iki kez bicak saplanmasi gibi agri girdi karnimin alt bolgesinde hafif agri var ve ben gene strese girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?