hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

QUOTE=iremneva;29226790]Nasılsın hemşommm [/QUOTE]

İyiyim çok şükür ,kızımı okula bıraktım ,kimler var diye bi bakınayım dedim,doktordanda randevu aldım sol bacağım çok ağrıyor hemşom çok ,sen nasılsın bakim??:126:

iyiyim çok şükür ,kızımı okula bıraktım ,kimler var diye bi bakınayım dedim,doktordanda randevu aldım sol bacağım çok ağrıyor hemşom çok ,sen nasılsın bakim??:126:

bende iyiyim nolsun, şu alıntılamayı bir beceremedin gitti mesajlar birbirine giriyo

gittin onu mu buldun deli ya tamam virgülü koymamışım diye aklına gelen yere koyma sende Vurma bana küser sana bebeğim deyzesi haaa

Bidaha virgülsüz iş yapma hangi iş olursa olsunyoksa aklıma gelen her yerine koyarım ben
Uyy yerim ben o nohutu kıyamamm teyzesi yesin onu aneside poposunu yesin kiki
hadi ben kaçtım canım

kızlar günaydınlar.tetanoz aşımı oldum.kolum felaket ağrıyor.iki gündür uykusuzum.birde faranşit oldum.çok fena öksürüyorum

temem tuttum bu numarayı ben de öyle yapıcam artık
Ha bütün dertler bitti kocayı tamirde ettik hamişte kaldık herşeyi becerdik sıra geldi mesaj alıntı yapmaya işte onu beceremedin tüh tüh kikiki
her şeyi yapmış bi alıntı yapamıyo de mi kiki irem zillisi o da eksik olsun boşver biz seni böyle seviyoruz canım
kızlar günaydınlar.tetanoz aşımı oldum.kolum felaket ağrıyor.iki gündür uykusuzum.birde faranşit oldum.çok fena öksürüyorum
geçmiş olsun canım öksürüğe harnup pekmezi çok iyi geliyo bi araştır istersen hamilelere bi zararı olacağını sanmam ama sen bi araştır öksürüğe bire bir geliyo önerdiğim herkes memnun kalıyo

ilaç kullandım bıttı cnm ıkı uc gun once anca ıkı tane yumoslayabılmısımfazla olaydı iiydi
canım umutsuz olma kaliteli olsun da 1 tane bile yetiyo yumoş sende biliyosun..bnmde tedawiye ragmen 1 taneydi mesela
Hiç bilmiyorum:26::26: endişe etme bişey yoktur. Korkulacak belki ,kür felan yaptınmıki:26:
yok yawrum ya kür mür yapmadım ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştım...
canım gecmiş olsun..ılık, sıcak şeyler iç sürekli boğazların yumuşasın

canım enfeksiyon olabilir hamilelikte çok yasanıyor.dr a ne zaman gideceksin gittiğinde söyle mutlaka.fitil veriyor doktor.

canım enfeksiyon olabilir hamilelikte çok yasanıyor.dr a ne zaman gideceksin gittiğinde söyle mutlaka.fitil veriyor doktor.
canım doktor kontrolüm martın son haftası...akşam oldu bidaha olmadı..eger yine olursa doktoru arayacgm...

bence bi arayıp sorsaydın diye düşündüm
kesinlikle öyle yapın yoksa bi kıymete biniyorlar bi görev yapar gibi olunca plan yapınca olmuyor en iyisi bu plan

QUOTE=iremneva;29226790]Nasılsın hemşommm

İyiyim çok şükür ,kızımı okula bıraktım ,kimler var diye bi bakınayım dedim,doktordanda randevu aldım sol bacağım çok ağrıyor hemşom çok ,sen nasılsın bakim??:126:[/QUOTE]gecmişlerolsun kikim.

sanada gecmişler olsun dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…