O hapim bitti sabahtan beri rahatsiz ediyor suan da da zorluyor acili arayip sorsam mirahatsızlık hissettiğinde yatışa geç hemen hemsom..Allah ın izniyle bişey olmaz da sen yine de önlemini al.progestana devam ediyormuydun sen???
O hapim bitti sabahtan beri rahatsiz ediyor suan da da zorluyor acili arayip sorsam mi
ya ben 9 ay boyunca kasık ağrısı çektiğim için bişey diyemiyorum sana.sürekli ve geçmeyen bi ağrıysa bi doktorunu ara istersen ya da hastaneye git daha mantıklı..
ya ben 9 ay boyunca kasık ağrısı çektiğim için bişey diyemiyorum sana.sürekli ve geçmeyen bi ağrıysa bi doktorunu ara istersen ya da hastaneye git daha mantıklı..
rumişim benimmmazcık gıne nostaljı olsun dedımnerden nereye sukurler olsun bugun halen bırlıkteyız
yumos kontrolune gıtım veee geldım kızlarrıkı tanecık yumosum var sagdakı 9mm daha kalıtesız dedı doktor ama soldakı masallah 16 mm olmus bile tek yumurta dıebılırız yani cumartesı iğnemı vuruluorum veee pazartesı aşılamam oluo haber vereyım dedım
Nostaljiler harika olmuş negüzel akıl etmişsin öyle
hey gidi günler heyy nasılda geçmiş zaman ya ,biz demirbaş olduk gerçekten cadı cemrenin dediği gibikikiki
kuzum korkma sakın bendede oluyodu aynısı doktoruma sordum ilk 3 ay normal bu batmalar dedi her gebelikte yaşanır dedi...bn hemen uzanıyorum agrım oldugunda sende öyle yap bide ayakarını yüksege koy uzanınca hafifliyo hemen....Bugun sag kasigima iki kez bicak saplanmasi gibi agri girdi karnimin alt bolgesinde hafif agri var ve ben gene strese girdim
Sirf. Bu yuzden telefon numarasini vermedi diye doktorumu degistiirmek ustiyorum senin doktorun verdimiydi numarasini
Dedini yaptim bakalim insallah gecer evham yaptim bu biraz zorlayinca korktumkuzum korkma sakın bendede oluyodu aynısı doktoruma sordum ilk 3 ay normal bu batmalar dedi her gebelikte yaşanır dedi...bn hemen uzanıyorum agrım oldugunda sende öyle yap bide ayakarını yüksege koy uzanınca hafifliyo hemen....
rumişim benimmmnasıl güzel bişi akıl etmişsin çok hoşşş
iştee budur kikiye katılıyorum bence diğer yumurtan da büyür... ayyy heyecanlı zamanlar başladı
kikim yaaa sen beni severken dövüyon anlamadımki
deryaaa nasılsın canım?
gece felan daha rahatsız olursan gidersin mutlaka..benim doktor ilk gittiğimde kartını vermişti bana.
12 haftalıkken felan bende de hiç geçmeyen kasık ağrıısı olmustu aramıstım kaç kere adamı.o da ya hastaneye gel ya da progestan hap al demişti.bende hapı almıstım ertesi gün kontrole gitmiştim bi sorun yoktu çok şükür.
iyiyim cemrecim sen nasılsın tatlım??gün sayıyorum artıkkkkrumişim benimmmnasıl güzel bişi akıl etmişsin çok hoşşş
iştee budur kikiye katılıyorum bence diğer yumurtan da büyür... ayyy heyecanlı zamanlar başladı
kikim yaaa sen beni severken dövüyon anlamadımki
deryaaa nasılsın canım?
kızlar yeteneksizsinizeki baha yı izledinizmi o ne tatlılık yaa maşallah ona baktıkca twnin ekranına yapışasım geliyo ve gözlerim doluyo..
Herifi kandirsam da ada ya gitsem yaiyiyim cemrecim sen nasılsın tatlım??gün sayıyorum artıkkkk
kendini iyi hissedinceye kadar kalkma tatlım...Dedini yaptim bakalim insallah gecer evham yaptim bu biraz zorlayinca korktum
ayyy kaldı 5 güüüünnnniyiyim cemrecim sen nasılsın tatlım??gün sayıyorum artıkkkk
Acile gitsem de progestani vercek desene ozaman usgye sokmaZki usgler doktorlarin odasinda hep.ayaklari yukari kaldirinca az rahatladim
tam ısırmalık sıpaaa..bizimkilerde böyle olurmukiSuan tekrari var cok cok tatli ya
​canım bebişinin odası çok güzel olmuş tam hayalimdeki gibi...güle güle eskitin minnakınla...ismini ne düşünüyosunuz?acile gitsen dediğin gibi progestan iğne yaparlar diye düşünüyorum.sen içini ferah tut ve o sekilde yat canım.
tam ısırmalık sıpaaa..bizimkilerde böyle olurmuki
Herifi kandirsam da ada ya gitsem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?