hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ya ben 9 ay boyunca kasık ağrısı çektiğim için bişey diyemiyorum sana.sürekli ve geçmeyen bi ağrıysa bi doktorunu ara istersen ya da hastaneye git daha mantıklı..

Biraz daha beklim dedigin gibi gecmezse giderim artik.acilil aradim sordum isterseniz bi gelin dedi kanama olmadigi surece korkmamam gerek aslinda ama soz geciremiyom

azcık gıne nostaljı olsun dedım nerden nereye sukurler olsun bugun halen bırlıkteyız
rumişim benimmm nasıl güzel bişi akıl etmişsin çok hoşşş

iştee budur kikiye katılıyorum bence diğer yumurtan da büyür... ayyy heyecanlı zamanlar başladı
Nostaljiler harika olmuş negüzel akıl etmişsin öyle
hey gidi günler heyy nasılda geçmiş zaman ya ,biz demirbaş olduk gerçekten cadı cemrenin dediği gibikikiki

kikim yaaa sen beni severken dövüyon anlamadımki

deryaaa nasılsın canım?

Bugun sag kasigima iki kez bicak saplanmasi gibi agri girdi karnimin alt bolgesinde hafif agri var ve ben gene strese girdim
kuzum korkma sakın bendede oluyodu aynısı doktoruma sordum ilk 3 ay normal bu batmalar dedi her gebelikte yaşanır dedi...bn hemen uzanıyorum agrım oldugunda sende öyle yap bide ayakarını yüksege koy uzanınca hafifliyo hemen....

Sirf. Bu yuzden telefon numarasini vermedi diye doktorumu degistiirmek ustiyorum senin doktorun verdimiydi numarasini

gece felan daha rahatsız olursan gidersin mutlaka..benim doktor ilk gittiğimde kartını vermişti bana.
12 haftalıkken felan bende de hiç geçmeyen kasık ağrıısı olmustu aramıstım kaç kere adamı.o da ya hastaneye gel ya da progestan hap al demişti.bende hapı almıstım ertesi gün kontrole gitmiştim bi sorun yoktu çok şükür.

Dedini yaptim bakalim insallah gecer evham yaptim bu biraz zorlayinca korktum

hosgeldin.mutlu olduysan ne mutlu bana

kızlar yeteneksizsinizeki baha yı izledinizmi o ne tatlılık yaa maşallah ona baktıkca twnin ekranına yapışasım geliyo ve gözlerim doluyo..

Acile gitsem de progestani vercek desene ozaman usgye sokmaZki usgler doktorlarin odasinda hep.ayaklari yukari kaldirinca az rahatladim

iyiyim cemrecim sen nasılsın tatlım??gün sayıyorum artıkkkk

acile gitsen dediğin gibi progestan iğne yaparlar diye düşünüyorum.sen içini ferah tut ve o sekilde yat canım.
​canım bebişinin odası çok güzel olmuş tam hayalimdeki gibi...güle güle eskitin minnakınla...ismini ne düşünüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…