yesinler senn zeytininiBenim bebis zeytin tanesi gibi olur diye hissediyomda deryanin bebisi benzeuebilir
​canım bebişinin odası çok güzel olmuş tam hayalimdeki gibi...güle güle eskitin minnakınla...ismini ne düşünüyosunuz?
adıyla uzun yaşasın inşallah...bahtı açık olsunnsağol canım benim daha güzelleri sizin bebişlerin olur inşallah.biz de nette bulup yaptırdık gerçekten emeklerine sağlık istediğimiz gibi oldu..
YAREN NİSA olacak ismimiz nasipse..
ya özeldeki bi doktorun numarasını vermemesini anlamıyorum hem de gebelik takibinde.
benim elazığdaki doktorum da vermemişti.bende hemsirenin numarasını almıstım sürekli onu arıyordumtüp bebek sürecinde alabilmiştim dr un numarasını..
Cemreeeee papucu yarım:122::122: çık dışarıya oyniyalım,:122::122:cemreee pabucu yarım çık dışarıya oyniyalim
merak etme tatlım eninde sonunda yola gelir benimki de öyleydi keçi inadı vardı, nazına baksan anası kız doğurmuş sanırsın ama şimdi olayın ciddiyetini anladı ameliyat bile oldu.rümüüş nostalji çok güzel olmuşhemen hemen herkes hamiş şimdi ben de isim anasıyım ama hala kendi bebişimin anası olamadım hakkımızda hayırlısı.. benim koca da hep yumurtlama haftasında kavga çıkarıp küsüyo böyle giderse ben anca isim anası olmakla kalırım zati :2:
sen uyma ona alacağını al sonra 9 ay duvar tırmansınolacak canım sen inan yeterki hamile kaldın sen hatırlatırımmm
anaaa gerçekten civcivler arka arkaya verecekleryok balım onu demek istemedim. yani 3 ya da 4 embriyo koyalım dedi. zaten vücudun bebekleri reddediyor, düşürüyorsun, 3-4 embriyo koysak 1-2 tanesi düşer, ger, kalanı sana kalır gibi dedi.
Çemkir kız hak ediyorlarkikiki
kız bizimki tavuk yaa, kuluçka yatmadan civcivler yumurtadan nasıl çıkacakUyumak yumoşları daha mı iyi büyütüyo :44::44:anlayamadım yine doktorum:26:kiki
insallah gorucez birlikte.derya izin de verdi eger bi aksilik olmassa bende gidicem dogumuna ve fotolari paylasicam insallahyesinler senn zeytinini...deryanınkini haftaya görmüş oluruz herhalde..
insallah gorucez birlikte.derya izin de verdi eger bi aksilik olmassa bende gidicem dogumuna ve fotolari paylasicam insallah
geldim canım geldim,nasılsın? geçmişe bi daldım mı kayboluyorumCemree nereye gittin
ben de iyiyim sağol canım. eşimin dikişleri alındı bügün onla uğraştık açıkçası biraz yorgunluk da var... haftaya hayırlısıyla güzel haberlerini alırıziyiyim cemrecim sen nasılsın tatlım??gün sayıyorum artıkkkk
Benim bebis zeytin tanesi gibi olur diye hissediyomda deryanin bebisi benzeuebilir
sağol canım benim daha güzelleri sizin bebişlerin olur inşallah.biz de nette bulup yaptırdık gerçekten emeklerine sağlık istediğimiz gibi oldu..
YAREN NİSA olacak ismimiz nasipse..
heyecanlandım valla...oyy teyzeleri onu göörecek ve seveceklermi şimdiiinsallah gorucez birlikte.derya izin de verdi eger bi aksilik olmassa bende gidicem dogumuna ve fotolari paylasicam insallah
tatlım nasılsın? sibel söyledi demin facede lekelenmen olmus agrın sızın falan warmı??rümüşüm hamilelikle ilk bir kaç ay tam adet zamanları adet belirtileri yaşanırmış seninkide sanki o zamana geliyo gibi geldi dinlen bolca ................
rümüşüm hamilelikle ilk bir kaç ay tam adet zamanları adet belirtileri yaşanırmış seninkide sanki o zamana geliyo gibi geldi dinlen bolca ................
Ismini de yeni oggrendik kimseninde aklina gelmedi sormak ismi gibi anasi gibi bahti kaderi guzel olur insallah
adıyla uzun yaşasın inşallah...bahtı açık olsunn..amiiin canım çaldım zaten dolabınızla şifonyerinizin modelini kızım olursa düşünebilirim
Bi yakinimzin cocugun saglikli demis ama cocugun kalb damarlari tikali, cikti.bi baska cocuga da saglikli demis makati yokmus bebegin.bi kadinda dogumda olmus doktor yuzunden diyorlar.eger bebekler hastalikli oldugunu soyleseydi gebelikleri cok cok strese giriceklerdi bekli daaha kotu olacak bebekleri aldiracaklarid.kafam karisiktombik yanaklı kızım zaten aynen o çocuğun yanakları gibi
hüseyin mıhcıyı neden istemiyolar???
oh ne guzel.dikislerde alinmis.guzel gidiyro gunleriniz.geldim canım geldim,nasılsın? geçmişe bi daldım mı kayboluyorumkiki gece yememiş içmemiş çeneye çalışmış kusura bakmayın geciktim
ben de iyiyim sağol canım. eşimin dikişleri alındı bügün onla uğraştık açıkçası biraz yorgunluk da var... haftaya hayırlısıyla güzel haberlerini alırız
Uzattim ayaklarimi uzaniyom azcik agrim vardanapıyonnn rumeysaa nsılsın
heyecanlandım valla...oyy teyzeleri onu göörecek ve seveceklermi şimdiibnde diğer kontrole gidince usg resmini paylaşmak istiyorum sizlerle hem kafası falan dahada şekillenmiş olur dediydi doktor cinsiyetinide söylerim demişti inşallah gösterir cinsiyetini ufaklık
Bi yakinimzin cocugun saglikli demis ama cocugun kalb damarlari tikali, cikti.bi baska cocuga da saglikli demis makati yokmus bebegin.bi kadinda dogumda olmus doktor yuzunden diyorlar.eger bebekler hastalikli oldugunu soyleseydi gebelikleri cok cok strese giriceklerdi bekli daaha kotu olacak bebekleri aldiracaklarid.kafam karisik
oh ne guzel.dikislerde alinmis.guzel gidiyro gunleriniz.
Uzattim ayaklarimi uzaniyom azcik agrim varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?