hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

​canım bebişinin odası çok güzel olmuş tam hayalimdeki gibi...güle güle eskitin minnakınla...ismini ne düşünüyosunuz?

sağol canım benim daha güzelleri sizin bebişlerin olur inşallah.biz de nette bulup yaptırdık gerçekten emeklerine sağlık istediğimiz gibi oldu..
YAREN NİSA olacak ismimiz nasipse..

sağol canım benim daha güzelleri sizin bebişlerin olur inşallah.biz de nette bulup yaptırdık gerçekten emeklerine sağlık istediğimiz gibi oldu..
adıyla uzun yaşasın inşallah...bahtı açık olsunn..amiiin canım çaldım zaten dolabınızla şifonyerinizin modelini kızım olursa düşünebilirim

Bende oyle dusunuyorum niye vermiyosa yedik sanki.huseyin mihciya gitmeyi cok istiyorum ama ailemden kimse istemiyo gizli gizli gitsem mi simdi onun hastasi olsam coktan aradiydim.klomen kullandigim ay verdiydi numarasini bana

Cemreeeee papucu yarım:122::122: çık dışarıya oyniyalım,:122::122:cemreee pabucu yarım çık dışarıya oyniyalim

merak etme tatlım eninde sonunda yola gelir benimki de öyleydi keçi inadı vardı, nazına baksan anası kız doğurmuş sanırsın ama şimdi olayın ciddiyetini anladı ameliyat bile oldu.
sen uyma ona alacağını al sonra 9 ay duvar tırmansın olacak canım sen inan yeterki hamile kaldın sen hatırlatırımmm
bence dee
yok balım onu demek istemedim. yani 3 ya da 4 embriyo koyalım dedi. zaten vücudun bebekleri reddediyor, düşürüyorsun, 3-4 embriyo koysak 1-2 tanesi düşer, ger, kalanı sana kalır gibi dedi.
anaaa gerçekten civcivler arka arkaya verecekler ne güzel olur ortalama iki doğumla 11 li takımı kurarsın
Çemkir kız hak ediyorlar kikiki
ne bağırıyon kikiiii, milletin bu satte işi gücü var, meşgulüz kızım anlaaa gerçi ben tatildeyimmm
Uyumak yumoşları daha mı iyi büyütüyo :44::44:anlayamadım yine doktorum:26:kiki
kız bizimki tavuk yaa, kuluçka yatmadan civcivler yumurtadan nasıl çıkacak

Cemree nereye gittin
geldim canım geldim,nasılsın? geçmişe bi daldım mı kayboluyorum kiki gece yememiş içmemiş çeneye çalışmış kusura bakmayın geciktim

iyiyim cemrecim sen nasılsın tatlım??gün sayıyorum artıkkkk
ben de iyiyim sağol canım. eşimin dikişleri alındı bügün onla uğraştık açıkçası biraz yorgunluk da var... haftaya hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

Ismini de yeni oggrendik kimseninde aklina gelmedi sormak ismi gibi anasi gibi bahti kaderi guzel olur insallah

insallah gorucez birlikte.derya izin de verdi eger bi aksilik olmassa bende gidicem dogumuna ve fotolari paylasicam insallah
heyecanlandım valla...oyy teyzeleri onu göörecek ve seveceklermi şimdii bnde diğer kontrole gidince usg resmini paylaşmak istiyorum sizlerle hem kafası falan dahada şekillenmiş olur dediydi doktor cinsiyetinide söylerim demişti inşallah gösterir cinsiyetini ufaklık

rümüşüm hamilelikle ilk bir kaç ay tam adet zamanları adet belirtileri yaşanırmış seninkide sanki o zamana geliyo gibi geldi dinlen bolca ................

rümüşüm hamilelikle ilk bir kaç ay tam adet zamanları adet belirtileri yaşanırmış seninkide sanki o zamana geliyo gibi geldi dinlen bolca ................
tatlım nasılsın? sibel söyledi demin facede lekelenmen olmus agrın sızın falan warmı??

tombik yanaklı kızım zaten aynen o çocuğun yanakları gibi
hüseyin mıhcıyı neden istemiyolar???
Bi yakinimzin cocugun saglikli demis ama cocugun kalb damarlari tikali, cikti.bi baska cocuga da saglikli demis makati yokmus bebegin.bi kadinda dogumda olmus doktor yuzunden diyorlar.eger bebekler hastalikli oldugunu soyleseydi gebelikleri cok cok strese giriceklerdi bekli daaha kotu olacak bebekleri aldiracaklarid.kafam karisik
oh ne guzel.dikislerde alinmis.guzel gidiyro gunleriniz.

napıyonnn rumeysaa nsılsın
Uzattim ayaklarimi uzaniyom azcik agrim varda

benim de simdi aklıma o geldiydi son fotosunu koysam görse teyzosları diyodum sen de aynı seyi düşünmüşsün..bu sefer gittiğinde her yerini net olarak görürsün.benim doktor çok alemdir çişini yapmıs baak idrar kesesi boş diyodu onu bile göstermişti

iyi yapmışsın canım dikkat et kendine zor geçiriyorsunuz hamileliği Allah sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…