soyledysende hatirlmiyom ki.amin sağol teyzosu..kıız söylemedimmi ben daha öncee??neyse doğmadan söylemiş oldumm
rümüşüm hamilelikle ilk bir kaç ay tam adet zamanları adet belirtileri yaşanırmış seninkide sanki o zamana geliyo gibi geldi dinlen bolca ................
Bi yakinimzin cocugun saglikli demis ama cocugun kalb damarlari tikali, cikti.bi baska cocuga da saglikli demis makati yokmus bebegin.bi kadinda dogumda olmus doktor yuzunden diyorlar.eger bebekler hastalikli oldugunu soyleseydi gebelikleri cok cok strese giriceklerdi bekli daaha kotu olacak bebekleri aldiracaklarid.kafam karisik
oh ne guzel.dikislerde alinmis.guzel gidiyro gunleriniz.
Uzattim ayaklarimi uzaniyom azcik agrim varda
benim de simdi aklıma o geldiydi son fotosunu koysam görse teyzosları diyodum sen de aynı seyi düşünmüşsün..bu sefer gittiğinde her yerini net olarak görürsün.benim doktor çok alemdir çişini yapmıs baak idrar kesesi boş diyodu onu bile göstermişti
Bi yakinimzin cocugun saglikli demis ama cocugun kalb damarlari tikali, cikti.bi baska cocuga da saglikli demis makati yokmus bebegin.bi kadinda dogumda olmus doktor yuzunden diyorlar.eger bebekler hastalikli oldugunu soyleseydi gebelikleri cok cok strese giriceklerdi bekli daaha kotu olacak bebekleri aldiracaklarid.kafam karisik
oh ne guzel.dikislerde alinmis.guzel gidiyro gunleriniz.
Uzattim ayaklarimi uzaniyom azcik agrim varda
evet. Biraz zorluyo aama olsun sukurler olsun bugunumuze.senin ki cok raahat geciyo sanirsam gic yakindigini okumadimiyi yapmışsın canım dikkat et kendine zor geçiriyorsunuz hamileliği Allah sağlık sıhhat versin
hahahyt cisli kiz ne olcak yerim ben bebisibenim de simdi aklıma o geldiydi son fotosunu koysam görse teyzosları diyodum sen de aynı seyi düşünmüşsün..bu sefer gittiğinde her yerini net olarak görürsün.benim doktor çok alemdir çişini yapmıs baak idrar kesesi boş diyodu onu bile göstermişti
ayyy ne tatlıdır o yavrucak şimdiii gönder bana da azcık seveyim yaa
evet. Biraz zorluyo aama olsun sukurler olsun bugunumuze.senin ki cok raahat geciyo sanirsam gic yakindigini okumadim
hahahyt cisli kiz ne olcak yerim ben bebisi
Tutu tutu. Masallah senin agzini burnunu yerim miciklarim operim.
Yolla da geri gonderirimiyiz bilememuykusuz gecelerde her birinize birer gece yollasam ne güzel olurrbi sürü teyzoşu var nasılsaaa
hep. Boyle gider insallah kac haftalik oldu senin kipek sıkıntım yok canım rahat geçiriyorum denebilir.
maşallahhh tü tü tü tüü annesi doğunca ısır bizim yerimize de yaaa ayy nasıl kanım kaynadıı
Yolla da geri gonderirimiyiz bilemem
hep. Boyle gider insallah kac haftalik oldu senin ki
Yolla da geri gonderirimiyiz bilemem
hep. Boyle gider insallah kac haftalik oldu senin ki
Ben ciktim canolar iyi bakin kendinize
haftaya da renkli halini görürüz nasipse kanlı canlı
hayırlısıyla sizin bebişleri de görürüz inşallah şekerlerrr
canım hoş gelmişsin. özlemiştim seni. maşallah doğuma bir şey kalmamış.Allah sağlıcakla kurtarsın ikinizi de
geçmiş olsun cnm.asıyı kaç doz yaptıracaksın??doktorun ne dedi bu konuda???
Yok lekelenme diyecek kadar değil ya silinince pembe bir nokta kan falan değil zaten şuan yok bugün yrmekten sonra eve gelemedim hemen normalde gelip uzanıyodum ondan oldu galiba , bu arada benle görümcemin son numarasıda geldi biraz durdu sonra dedili ben gitcem ama sen götür korkarım, dedim hastayım karnım ağrıyo ne dese beğenirsiniz ben yapamam anneme diycem şerbet getircem şerbet iç şerbetsoyledysende hatirlmiyom ki.
neyn lekelenmen mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?