hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ahhhhaaaaa ikiz mi geliyor kiz tipigimizeeee superrr....bu arada gecmis olsun canim ikiz oldugunu gorunce sevindim bir an....dikkat et kendine.
şekerler tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor
tatlim 4.ayda yapiliyor ooo....ben ayin 13.de olacam cagirdilar saglik ocagindan...
canım o kalça ağrılarından ben de çok çekiyorum aylardır.sırt üstü yatamıyorum uzun süre ayakta duramıyorum uzun süreli oturamıyorum taa 10.haftadan beri
ayyyy devam edecek yani yandim o zaman cok kotu bisey bu yaaaaa
ayyy coooooook guzellll ammmaa rabbim saglikla iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin insalllh...
öğrendik canım cinseyetini erkek olcak hayırlısıyla :)
pasan geliyor yani hayirli olsun canim bende ayin 16 da ogrenecem insallllh tabi gosterirse:26:
tatlim cok gecmis olsunnn...sen sikinti yapma iyi olur kocacin....kocalarin yeri bambaska rabbim onlari basimizdan eksik etmesin...
başdönmelerim azaldı şükürler olsun ama kokuya karşı hassasiyet yiyor beni sofrayı bile kaldırırken ögürüyrum ya
tatlim az daha dayan 12 haftadan sonra hafifliyormusss merak etme
Kızlar imdatt kasıklarıımmmyatamıyorum iğne batırıyorlar sankim sabah sağ taraf hafif şimdide sol taraf şiddetli batıp batıp çıkıyo neoluyo bana bee:44:
gecmis olsun kizzzz usuttun mu sen yoksammm ayaklarini sicak tut....

tatlim gozun aydin hersey yolundaymis bak ne guzel...merak etme canim benim de ilk alttan bakildi bir sorun olmuyorrr..

canim benim insalllh gelecek senim tupcanlar.cifter cifter gelirler insalllhhh..
canim birtane olsun saglikli olsun zaten merak etme sen hayirli olsun
canim benim yaaaa uzulme ne olurrrrben de uzuluyorum ammmaaa gelecekk bebislerin insalllh dualarim seninle
yok balım onu demek istemedim. yani 3 ya da 4 embriyo koyalım dedi. zaten vücudun bebekleri reddediyor, düşürüyorsun, 3-4 embriyo koysak 1-2 tanesi düşer, ger, kalanı sana kalır gibi dedi.
kiz orkimmm ya bu sefer vucudun kabul edersee 4uz falan olursaaatabi doktorun daha iyi bilir...
tatlimmmm usuttun mu sen yoksa....doktora git bence iltahaplanma varsa hemen ilacini kulllanirsin...
Selam kızlar. İş yoğunluğunun arasında bir merhaba diyeyim dedim
seni cok ozledimmmben orkidemmmmm(
Bugun sag kasigima iki kez bicak saplanmasi gibi agri girdi karnimin alt bolgesinde hafif agri var ve ben gene strese girdim
merak etme tatlim oluyor oyle arada yat dinlen sen agir is falan sakin yapma tatmam mi canim...
Eki Görüntüle 652009

teyzoşlarııı maşallah deyin kızımın tombik yanacıklarınnaa

ayyyy maasallllhhhcok guzel yaaaaa..........

tatlimmmm usuttun mu sen yoksa....doktora git bence iltahaplanma varsa hemen ilacini kulllanirsin...
canım bidaha gelmedi normale döndü akıntım şeffaflaştı rengi..ama bidaha görürsem hemen doktora haber verecm...
kizlar dogum yaptimmmmm Rabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
ilk tebrik benden olsun o zaman...kızzz ne ara gittin geldin sen doğuma...şükürler olsun kawuşmuşsun bebeğine...allah analı babalı büyütsün tatlım...

kiz kasla goz arasinda ne ara dogum ettin sen ne ara dogurdunda geldin kiki
masallah tuh tuh nazar degmesin gozunuz aydin olsun canim benim ,,ayyy ne tatlidir simdi oo bi ara resmini yukle ya

darisi bizlere olsun insallah

Son düzenleme:
hayırlı olsun sweetimmm aldığın mı paşanı kucağına ne kadar güzel yaaaa inşallah gönlünce yetirştirebildiğin hayırlı bir evlat olur, rabbim ikiniz içinde hayırlı bir ömür versin tatlımmm, ikinizide

canlar günaydınlar.nasılsınız bakalım...
sağlık ocağında kan almışlardı.hemoglobin değerine bakmak için.değerlerim düşmüş.genelde 13-14 olurdu.şimdi 10 olmuş.bizim ufaklık beni iyice sömürmüş ))

değerleri nasıl yükselteceğim

anammmmmmmm doğurdunmu kısss ne ara :) maşallahhhh Allah analı babalı büyütsün canımmm hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahhh

nasılsın iyimisin sağlığınız nasıl ...gerçi girip haber bile vermişsin iyisin demekki kolaymı pıtlattın kısss ohhh böle doğurdum bitti diyenleri görünce tırsmam geçio azıcık

napıonus bakiim orkide deryaaaa kıs bak sweet doğurdu bizde doğursak artıkınn ben halaaa bebek arabasındayım bugün almaya gitcem tabi inşallah bu sefer sadece bakmıcam alıpta döncem

benim dr um ikinci dozu yaptırmadı da ondan sordum.gerek görmedi yani.
çok şükür bende hiç düşüklük yasanmadı.genelde ilaç kullanılıyor sanırım.ben kullanmadım çok şükür.

ooooooo ben en başından beri o kansızlığı çekiyorum ama hamilelikte çok normal canım dr un zaten yönlendirir. bana maltofer solüsyon verdi mesela minicik tek içimlik bir şişe şurup ondan içiyorum unutmadıkça tabiii:) bide b12 değerine bakarlar oda düşükse dodex ampul iğne olursun yükselir...gerçi benim bunlara rağmen hala düşük şurubu düzenli içmediğimden olabilir

günaydın kızlar ve bugemmm bu arada pırtlatanlar hem bebiş resmi hem doğum maceralarınızı anlatın yaaa .................

napıonus bakiim orkide deryaaaa kıs bak sweet doğurdu bizde doğursak artıkınn ben halaaa bebek arabasındayım bugün almaya gitcem tabi inşallah bu sefer sadece bakmıcam alıpta döncem

iyiyim canım.annem geldi de temizlik yapacak.hadi al da gel bakalım

kıs bulantılar başladımııı inşallah bulantın olmas hiç rahat geçirirsin ..nasıl gidio hamişlik... sweetindemi oğlu oluyodu ben bilmiodum adını koydularmıydı kıs anamm doğurasım geldi töbe töbeeeeee daha vakit varr:18:

iyiyim canım.annem geldi de temizlik yapacak.hadi al da gel bakalım

offf bide o temizlik evresi var işte bende geçen evin tüm halılarını yıkamaya verdim . temizlik içinde annem tek başına mafolur bide kadın tutcam bigün bu ay sonuna doğru ..anca mobilya gelir oda boyanır derken hergün bişi çıkıo yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…