- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
ahhhhaaaaa ikiz mi geliyor kiz tipigimizeeee superrr....bu arada gecmis olsun canim ikiz oldugunu gorunce sevindim bir an....dikkat et kendine.kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hasrtanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
tatlim 4.ayda yapiliyor ooo....ben ayin 13.de olacam cagirdilar saglik ocagindan...şekerler tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor
ayyyy devam edecek yani yandim o zaman cok kotu bisey bu yaaaaacanım o kalça ağrılarından ben de çok çekiyorum aylardır.sırt üstü yatamıyorum uzun süre ayakta duramıyorum uzun süreli oturamıyorum taa 10.haftadan beri
ayyy coooooook guzellll ammmaa rabbim saglikla iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin insalllh...http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ak-arkadaslar-yola-birlikte-cikalim-1346.html
burda kızımın odasını paylastım bakın kızlar
pasan geliyor yani hayirli olsun canim bende ayin 16 da ogrenecem insallllh tabi gosterirse:26:öğrendik canım cinseyetini erkek olcak hayırlısıyla :)
tatlim cok gecmis olsunnn...sen sikinti yapma iyi olur kocacin....kocalarin yeri bambaska rabbim onlari basimizdan eksik etmesin...selam kizlar nasilsiniz.yeni haber varmi doktora giden.yazin bana zahmet olmassa.okuyamiyorum gecmisi.
ben iyi degilim bu gun kocisim cok hasta.hastanede kaliyor.bakalim ne zaman cikacak.onsuz hic bir seyin tadi yok.ooffffff ev de kaynanam kayinpederim kizim yanimda.ama cok yalnizim.keske evde olsada didissek
tatlim az daha dayan 12 haftadan sonra hafifliyormusss merak etmebaşdönmelerim azaldı şükürler olsun ama kokuya karşı hassasiyet yiyor beni sofrayı bile kaldırırken ögürüyrum ya
gecmis olsun kizzzz usuttun mu sen yoksammm ayaklarini sicak tut....Kızlar imdattkasıklarıımmm yatamıyorum iğne batırıyorlar sankim sabah sağ taraf hafif şimdide sol taraf şiddetli batıp batıp çıkıyo neoluyo bana bee :44:
kızlar nasılsınız..dün yazamadım.dün doktora gittik..alttan baktı..bebeğimizi gördük..kalp atışını duyduk..çok şükür Allahıma ..progestanı aksatmamamı söyledi..mide bulantım çok fazla dedim serum verdibulantı ilacı yazdı..ama şimdide aklıma alttan baktığı için bir sorun olurmu diye takıldı..
tatlim gozun aydin hersey yolundaymis bak ne guzel...merak etme canim benim de ilk alttan bakildi bir sorun olmuyorrr..