yok kız bende hiç belirti yok henüz , sende bulantı olmuştu demiii kızçem mi olacak diye heyecanlanıyom ve bir tek ben kız hissediyomkıs bulantılar başladımııı inşallah bulantın olmas hiç rahat geçirirsin ..nasıl gidio hamişlik... sweetindemi oğlu oluyodu ben bilmiodum adını koydularmıydı kısanamm doğurasım geldi töbe töbeeeeee daha vakit varr:18:
günaydın kızlar ve bugemmmbu arada pırtlatanlar hem bebiş resmi hem doğum maceralarınızı anlatın yaaa .................
yok kız bende hiç belirti yok henüz , sende bulantı olmuştu demiii kızçem mi olacak diye heyecanlanıyom ve bir tek ben kız hissediyom
önemli olan sağlıklı olmaları tabiki, çevremde kız kusturur diyolar ve bana kim tahminde bulunsa erkek diyo eşimde dahil ama ben kız hissediyom bakalım nolcak, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar versinde ikiside benim kuzum olcak , kimisi öğrenir öğrenmez belirtiler başlamış bende tık olmayınca :44::44::44:offf yavrum yaa 4,5 ay bir fiil her ağzıma su koyuşumda bile sürekli kustummm...........inşallah sende olmasss....ben çok kusuom die kız seninki deidiler ama tutmadı erkek bi arkadaşımda çok kusuodu onunki kıs...hiççç etrafındakilere bakma annenin içine doğan oluyo genelde ben daha bhcg değerimi gördüm aha oğlum gelio dedim :) Allah gönlüne göre versin canım hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda
önemli olan sağlıklı olmaları tabiki, çevremde kız kusturur diyolar ve bana kim tahminde bulunsa erkek diyo eşimde dahil ama ben kız hissediyom bakalım nolcak, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar versinde ikiside benim kuzum olcak , kimisi öğrenir öğrenmez belirtiler başlamış bende tık olmayınca :44::44::44:
önemli olan sağlıklı olmaları tabiki, çevremde kız kusturur diyolar ve bana kim tahminde bulunsa erkek diyo eşimde dahil ama ben kız hissediyom bakalım nolcak, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar versinde ikiside benim kuzum olcak , kimisi öğrenir öğrenmez belirtiler başlamış bende tık olmayınca :44::44::44:
yerim senin minnakını, yarın kan testi yaptırcan mı yoksa pazartesi miyanlız değilsin kuzum benim ağzımın tadının bozulmasından baska bişey yok hem zaten benimki daha minnakk
ben zaten 2. gün hemen öğrendiğim için daha erken olabilir, ama buge kendime şaşıryorum acayip sabırlı çıktım daha çarşambaya kadar bekliycembendede ilk 7 hafta bişi yoktu sonra bir sabah kalktım ve başladı :))) takma boşver dr kontrollerinde herşey yolunda çıktıktan sonra belirti olmasada olur rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah ...son aylara doğru yuvarlanır kıvama geliosun zati zorlanıosun azıcık
yerim senin minnakını, yarın kan testi yaptırcan mı yoksa pazartesi mi
inşallah tatlımpazartesi yaptırcam bebekim bugün ve yarın direksyon dersin var ondan sonrada gidip paso dinlenicem p.tesi işe gelirken yaptırırım 12 de de öğreniriz güzel artar inşallahh
evet tatlımm son dörtttseninde az kaldı çarşambaya
benim dr um ikinci dozu yaptırmadı da ondan sordum.gerek görmedi yani.
çok şükür bende hiç düşüklük yasanmadı.genelde ilaç kullanılıyor sanırım.ben kullanmadım çok şükür.
ooooooo ben en başından beri o kansızlığı çekiyorum ama hamilelikte çok normal canım dr un zaten yönlendirir. bana maltofer solüsyon verdi mesela minicik tek içimlik bir şişe şurup ondan içiyorum unutmadıkça tabiii:) bide b12 değerine bakarlar oda düşükse dodex ampul iğne olursun yükselir...gerçi benim bunlara rağmen hala düşük şurubu düzenli içmediğimden olabilir
canııııııım gözünüz aydııın. Güle güle büyütünkizlar dogum yaptimmmmmRabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
cancağızım ne yapalım geç uyandım. kahvaltı yaptık. dışarı çıkacağız yürümeye. hadi bu sefer al ş arabayınapıonus bakiim orkide deryaaaa kıs bak sweet doğurdu bizde doğursak artıkınnben halaaa bebek arabasındayım bugün almaya gitcem tabi inşallah bu sefer sadece bakmıcam alıpta döncem
evet tatlımm son dörtttben namaza kaçar öpüldünüz
canım doktorun gel demişken git bence rahatlamış olursun...olmazsa perşembe yine gidersin....canlar benim ağırım gene devam ediyor doktorumu aradım gel bi bakalım dedi perşembe zaten gitmem gerikiyordu gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım ayakları uzatınca rahatlıyorum ama bana bi fikir şeyttirverin
canım doktorun gel demişken git bence rahatlamış olursun...olmazsa perşembe yine gidersin....
ammaaaaannnn canim tebrik ederim seniii...rabbim anali babali buyutsun insalllh saglikli uzun omurler versin insalllhhhkizlar dogum yaptimmmmmRabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
kiz ne alakasi var onunla...benim bir tanidigim kusmaktan ici disina cikiyordu gecen hafta ogrendi oglusu geliyor...önemli olan sağlıklı olmaları tabiki, çevremde kız kusturur diyolar ve bana kim tahminde bulunsa erkek diyo eşimde dahil ama ben kız hissediyom bakalım nolcak, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar versinde ikiside benim kuzum olcak , kimisi öğrenir öğrenmez belirtiler başlamış bende tık olmayınca :44::44::44:
Canlar pitpitlari duydum bugun.cok guzeldi yuce rabbim sizlere de yasatir insallah bu guzel duyguyu
Gitim doktora idrar yollari iltihaplanmis tek doz. Ilac verdi bol bol su iccem.pitpit larida duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?