hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok kız bende hiç belirti yok henüz , sende bulantı olmuştu demiii kızçem mi olacak diye heyecanlanıyom ve bir tek ben kız hissediyom

yok kız bende hiç belirti yok henüz , sende bulantı olmuştu demiii kızçem mi olacak diye heyecanlanıyom ve bir tek ben kız hissediyom

offf yavrum yaa 4,5 ay bir fiil her ağzıma su koyuşumda bile sürekli kustummm...........inşallah sende olmasss....ben çok kusuom die kız seninki deidiler ama tutmadı erkek bi arkadaşımda çok kusuodu onunki kıs...hiççç etrafındakilere bakma annenin içine doğan oluyo genelde ben daha bhcg değerimi gördüm aha oğlum gelio dedim :) Allah gönlüne göre versin canım hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda

önemli olan sağlıklı olmaları tabiki, çevremde kız kusturur diyolar ve bana kim tahminde bulunsa erkek diyo eşimde dahil ama ben kız hissediyom bakalım nolcak, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar versinde ikiside benim kuzum olcak , kimisi öğrenir öğrenmez belirtiler başlamış bende tık olmayınca :44::44::44:

yanlız değilsin kuzum benim ağzımın tadının bozulmasından baska bişey yok hem zaten benimki daha minnakk

bendede ilk 7 hafta bişi yoktu sonra bir sabah kalktım ve başladı :))) takma boşver dr kontrollerinde herşey yolunda çıktıktan sonra belirti olmasada olur rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah ...son aylara doğru yuvarlanır kıvama geliosun zati zorlanıosun azıcık

ben zaten 2. gün hemen öğrendiğim için daha erken olabilir, ama buge kendime şaşıryorum acayip sabırlı çıktım daha çarşambaya kadar bekliycem ondan sonra ilk vesikalığımız olcak

benim dr um ikinci dozu yaptırmadı da ondan sordum.gerek görmedi yani.
çok şükür bende hiç düşüklük yasanmadı.genelde ilaç kullanılıyor sanırım.ben kullanmadım çok şükür.

tatlım tetanoz aşısı düşük tehlikesi için.doğumda ortamdan dolayı galiba.tetanoz aşısı zaten gebe olmayanlarada yapılır.vücuda küflü madde temas ettiğinde...

tatlım normal mi yani.benimde moralim bozulmuştu.oligover diye bir kapsül kullanıyorum bende.ilaç kullandığım halde düşük geldi.beslenmeme de dikkat ederim.

kizlar dogum yaptimmmmm Rabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
canııııııım gözünüz aydııın. Güle güle büyütün
napıonus bakiim orkide deryaaaa kıs bak sweet doğurdu bizde doğursak artıkınn ben halaaa bebek arabasındayım bugün almaya gitcem tabi inşallah bu sefer sadece bakmıcam alıpta döncem
cancağızım ne yapalım geç uyandım. kahvaltı yaptık. dışarı çıkacağız yürümeye. hadi bu sefer al ş arabayı
evet tatlımm son dörttt ben namaza kaçar öpüldünüz

Allah kabul etsin. dua isterem duaa

canlar benim ağırım gene devam ediyor doktorumu aradım gel bi bakalım dedi perşembe zaten gitmem gerikiyordu gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım ayakları uzatınca rahatlıyorum ama bana bi fikir şeyttirverin

canlar benim ağırım gene devam ediyor doktorumu aradım gel bi bakalım dedi perşembe zaten gitmem gerikiyordu gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım ayakları uzatınca rahatlıyorum ama bana bi fikir şeyttirverin
canım doktorun gel demişken git bence rahatlamış olursun...olmazsa perşembe yine gidersin....

kizlar dogum yaptimmmmm Rabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
ammaaaaannnn canim tebrik ederim seniii...rabbim anali babali buyutsun insalllh saglikli uzun omurler versin insalllhhh
kiz ne alakasi var onunla...benim bir tanidigim kusmaktan ici disina cikiyordu gecen hafta ogrendi oglusu geliyor...
benim esim de diyor erkek miki diye ama sonra diyor saglikli olsunda kiz erkek fark etmez diyor...ama sanki icten ice erkek istiyor ama bence benim kizim olacak karnim sivri buyumuyor benim.kiz olunca yayvan olurmus yaaa...ayin 16 da randevum var doktora gidecez bakalim cok heyecanliyim ben insalllh gosterirse tabi bizimki ogrenecez cinsiyeti....
Canlar pitpitlari duydum bugun.cok guzeldi yuce rabbim sizlere de yasatir insallah bu guzel duyguyu

Gitim doktora idrar yollari iltihaplanmis tek doz. Ilac verdi bol bol su iccem.pitpit larida duydum

tatlim gozun aydin...
gecmis olsun canim ilacini ihmal etme.kontrole git arada mutlaka iltihap bebege de gecebiliyormuss aman alllh korusun...

kuzucuklarımmm iğnemı vuruldumm agrım varbıde ben naptım bilionuz mugıttım test alıp yaptım cıft cızgıyı gormek ıcın cok tatmın oldum ama varyaaaa cok hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…