hadi hayırlısı cnm ptesi yapılack dimi aşılaman?...kızz bn testten bişi anlamadım :44::44:kuzucuklarımmm iğnemı vuruldumm agrım varbıde ben naptım bilionuz mu gıttım test alıp yaptım cıft cızgıyı gormek ıcın cok tatmın oldum ama varyaaaa cok hosuma gitti
bol bol su iççem yani herkes te öyle yapsın suyu az içince vucudumuz hasta oluyr.buakşam yatarken iççem eczacı öyle deddi.sen nasılsın iyimsinammaaaaannnn canim tebrik ederim seniii...rabbim anali babali buyutsun insalllh saglikli uzun omurler versin insalllhhh
kiz ne alakasi var onunla...benim bir tanidigim kusmaktan ici disina cikiyordu gecen hafta ogrendi oglusu geliyor...
benim esim de diyor erkek miki diye ama sonra diyor saglikli olsunda kiz erkek fark etmez diyor...ama sanki icten ice erkek istiyor ama bence benim kizim olacak karnim sivri buyumuyor benim.kiz olunca yayvan olurmus yaaa...ayin 16 da randevum var doktora gidecez bakalim cok heyecanliyim ben insalllh gosterirse tabi bizimki ogrenecez cinsiyeti....
tatlim gozun aydin...
gecmis olsun canim ilacini ihmal etme.kontrole git arada mutlaka iltihap bebege de gecebiliyormuss aman alllh korusun...
test işini bende anlamadım.kuzucuklarımmm iğnemı vuruldumm agrım varbıde ben naptım bilionuz mu gıttım test alıp yaptım cıft cızgıyı gormek ıcın cok tatmın oldum ama varyaaaa cok hosuma gitti
oh maşallah gözünüz aydın en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruzkizlar dogum yaptimmmmmRabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
önemli olan sağlıklı olmaları tabiki, çevremde kız kusturur diyolar ve bana kim tahminde bulunsa erkek diyo eşimde dahil ama ben kız hissediyom bakalım nolcak, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar versinde ikiside benim kuzum olcak , kimisi öğrenir öğrenmez belirtiler başlamış bende tık olmayınca :44::44::44:
tatlım tetanoz aşısı düşük tehlikesi için.doğumda ortamdan dolayı galiba.tetanoz aşısı zaten gebe olmayanlarada yapılır.vücuda küflü madde temas ettiğinde...
tatlım normal mi yani.benimde moralim bozulmuştu.oligover diye bir kapsül kullanıyorum bende.ilaç kullandığım halde düşük geldi.beslenmeme de dikkat ederim.
hadi hayırlısı cnm ptesi yapılack dimi aşılaman?...kızz bn testten bişi anlamadım :44::44:
test işi şu kızlarbol bol su iççem yani herkes te öyle yapsın suyu az içince vucudumuz hasta oluyr.buakşam yatarken iççem eczacı öyle deddi.sen nasılsın iyimsin
test işini bende anlamadım.
oh maşallah gözünüz aydın en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz
cok saolun hepiniz kizlar. Aklima geldigi kadar dua ettim ins tek tek hepinize dogum zamani. Rabbim hamile olanlara saglikli sihatli kucaklarina almalarini nasip etsin kolayca bekleyenlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin ins. ayin 7 snde sabah 4 bucuk gibi suyum geldi ertesi gun sabah 2.45 de dogum oldu. sukur normal dogum oldu. suan emzirme calismalari yapioruz hala hastanedeyiz bu arada
allah analı babalı buyutsun hayrlı evlat olsun ınsallahhhcok saolun hepiniz kizlar. Aklima geldigi kadar dua ettim ins tek tek hepinize dogum zamani. Rabbim hamile olanlara saglikli sihatli kucaklarina almalarini nasip etsin kolayca bekleyenlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin ins. ayin 7 snde sabah 4 bucuk gibi suyum geldi ertesi gun sabah 2.45 de dogum oldu. sukur normal dogum oldu. suan emzirme calismalari yapioruz hala hastanedeyiz bu arada
o da guzelmis.iyi yapmisin.insallah gercek cift cizgide nasip olurtest işi şu kızlarsmdı bnm vucuda 5000IU hcg yukledıler yaa bnde gıttım gebelık testı alıp yaptım ve kıpkırmızı ıkı cızgı gorunce mutluı oldumm kendı kendımı tatmın ettım ıste
cok saolun hepiniz kizlar. Aklima geldigi kadar dua ettim ins tek tek hepinize dogum zamani. Rabbim hamile olanlara saglikli sihatli kucaklarina almalarini nasip etsin kolayca bekleyenlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin ins. ayin 7 snde sabah 4 bucuk gibi suyum geldi ertesi gun sabah 2.45 de dogum oldu. sukur normal dogum oldu. suan emzirme calismalari yapioruz hala hastanedeyiz bu arada
sen dualarımın kombinelisisin tatlımcanııııııım gözünüz aydııın. Güle güle büyütün
cancağızım ne yapalım geç uyandım. kahvaltı yaptık. dışarı çıkacağız yürümeye. hadi bu sefer al ş arabayı
Allah kabul etsin. dua isterem duaa
tabiki sağlıklı olmaları önemli olan da his olarak öyle hissediyom böyle nazlı gelenlerin cinsiyeti önemlimi olur deryamiroşş bende kusmadım çok şükür hatta hiçbir belirti yasamadım.içimden erkek geçiyodu ama kız çıktıaslında içten içe kız olsa diyodum hep tabiki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyetin önemi yok
Tatlı rüyalar rümüüşşş
Biz iyiyizde sen neoldun?bulantıların felan ?hala endişelimisin??yapmaa
şekerimmm naberrkızlarrrrrrrrrrrrrr
şekerimmm naberr
ıı sayılır bnde ıste...sohbete ınsan bekledım koca geceiyidir canım..sohbete geldim..sen nasılsın...
ıı sayılır bnde ıste...sohbete ınsan bekledım koca gece
bızde senı ozledık tee nereye kayboldun kız karabatak gibibende geldim ama kimsecikler kalmamış..özledimm sizleriiii..canlarım...
bızde senı ozledık tee nereye kayboldun kız karabatak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?