hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kuzucuklarımmm iğnemı vuruldumm agrım varbıde ben naptım bilionuz mugıttım test alıp yaptım cıft cızgıyı gormek ıcın cok tatmın oldum ama varyaaaa cok hosuma gitti
hadi hayırlısı cnm ptesi yapılack dimi aşılaman?...kızz bn testten bişi anlamadım :44::44:

bol bol su iççem yani herkes te öyle yapsın suyu az içince vucudumuz hasta oluyr.buakşam yatarken iççem eczacı öyle deddi.sen nasılsın iyimsin

kuzucuklarımmm iğnemı vuruldumm agrım varbıde ben naptım bilionuz mugıttım test alıp yaptım cıft cızgıyı gormek ıcın cok tatmın oldum ama varyaaaa cok hosuma gitti
test işini bende anlamadım.
kizlar dogum yaptimmmmm Rabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
oh maşallah gözünüz aydın en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz

iroşş bende kusmadım çok şükür hatta hiçbir belirti yasamadım.içimden erkek geçiyodu ama kız çıktı aslında içten içe kız olsa diyodum hep tabiki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyetin önemi yok

biliyorum canım hatta 5 doza tamamlarsan hayat boyu asıya gerek kalmıyor artık.ebe hemsire öyle demişti.benim dr um yaptırmana gerek yok dedi.

hadi hayırlısı cnm ptesi yapılack dimi aşılaman?...kızz bn testten bişi anlamadım :44::44:

test işi şu kızlarsmdı bnm vucuda 5000IU hcg yukledıler yaa bnde gıttım gebelık testı alıp yaptım ve kıpkırmızı ıkı cızgı gorunce mutluı oldummkendı kendımı tatmın ettım ıste

cok saolun hepiniz kizlar. Aklima geldigi kadar dua ettim ins tek tek hepinize dogum zamani. Rabbim hamile olanlara saglikli sihatli kucaklarina almalarini nasip etsin kolayca bekleyenlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin ins. ayin 7 snde sabah 4 bucuk gibi suyum geldi ertesi gun sabah 2.45 de dogum oldu. sukur normal dogum oldu. suan emzirme calismalari yapioruz hala hastanedeyiz bu arada

anaaaam kuzum benım Rabbim analı babalı büyütsüüüün ömrü şimdi ki oldugu gibi saf temiz güzel geçsin sana da gecmiş olsun :)

kızlaaaaaaar ben de geldimmm bugun doktora gittim klomen içmiştim ya kontrole sag da 3 yumurta solda 2 yumurtam varmııııs en büyügü 15mm cok ııı dedi doktorcum ama olur mu bilmiycigim :) bu arada pazartesi günü yeniden çagırdı vee galıba yumurtalara bakıp çatlakma iğnesi vercek pazartesi vurulurum igne artık mutluyuuuummmm Szi seviyorummmm

allah analı babalı buyutsun hayrlı evlat olsun ınsallahhh nasıldı dogumun kolay oldmu anlatsana bıraz

o da guzelmis.iyi yapmisin.insallah gercek cift cizgide nasip olur

Masallah.ne zaman cikcan hastaneden.normal oluncada bu kadar kaliniyo mu hastanede

sen dualarımın kombinelisisin tatlım

tabiki sağlıklı olmaları önemli olan da his olarak öyle hissediyom böyle nazlı gelenlerin cinsiyeti önemlimi olur deryam

selam kızlaar,

bugün prof saraçoğlu'un önerdiği kürler geldi.

at kuyruğu otu sallama çay şeklinde haftada 4 akşam, yemekten 2 saat sonra ılık içecek. takviye olarak her sabah kahvaltıdan 1 saat sonra bal polen karısımı (bal ve polen de yollamış. 1 yemek kaşığı bala 1 çay kaşığı polen karıştırarak yiyecek)

bunlar bittikten sonra kullanması için de hayıt tohumu yollamış.

inşallah hayırlısı ile iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…