selam kızlaar,
bugün prof saraçoğlu'un önerdiği kürler geldi.
at kuyruğu otu sallama çay şeklinde haftada 4 akşam, yemekten 2 saat sonra ılık içecek. takviye olarak her sabah kahvaltıdan 1 saat sonra bal polen karısımı (bal ve polen de yollamış. 1 yemek kaşığı bala 1 çay kaşığı polen karıştırarak yiyecek)
bunlar bittikten sonra kullanması için de hayıt tohumu yollamış.
inşallah hayırlısı ile iyi gelir
inşallah Rabbimin izniyle faydasını görürsün canım..hamiş haberlerini duyarız..inşallah..
ii gelcek allahın ıznıyle gülümmm az kaldı bebısın gelcek sanaselam kızlaar,
at kuyruğu otu sallama çay şeklinde haftada 4 akşam, yemekten 2 saat sonra ılık içecek. takviye olarak her sabah kahvaltıdan 1 saat sonra bal polen karısımı (bal ve polen de yollamış. 1 yemek kaşığı bala 1 çay kaşığı polen karıştırarak yiyecek)
selam kızlaar,
allah analı babalı buyutsun hayrlı evlat olsun ınsallahhhnasıldı dogumun kolay oldmu anlatsana bıraz
burda normal olsada 2 gece kaliosun cnm kontrol altinda tutuolar cunkuo da guzelmis.iyi yapmisin.insallah gercek cift cizgide nasip olur
Masallah.ne zaman cikcan hastaneden.normal oluncada bu kadar kaliniyo mu hastanede
ii gelcek allahın ıznıyle gülümmm az kaldı bebısın gelcek sana
Gozunaydin.insallah bebeginde saglikli gene gelir.yogunluk seminerler devam ediuyo mu
selam kızlaar,
kızlaaaaaaar ben de geldimmm bugun doktora gittim klomen içmiştim ya kontrole sag da 3 yumurta solda 2 yumurtam varmııııs en büyügü 15mm cok ııı dedi doktorcum ama olur mu bilmiycigim :) bu arada pazartesi günü yeniden çagırdı vee galıba yumurtalara bakıp çatlakma iğnesi vercek pazartesi vurulurum igne artık mutluyuuuummmmSzi seviyorummmm
günaydın güzel yürekli deryaaaam. inşallah yakındır gelmesi. ben öyle hissediyorumgünaydın orkidecimmm
kürler de gelmiş bebişin gelmesi de yakındır inşallahhhhh
günaydın güzel yürekli deryaaaam. inşallah yakındır gelmesi. ben öyle hissediyorum
nasılsın tatlım?? oldukça yoğunsun dikkat et kendine..tüp bebek tedavisine de baslayacaksın sanırım her sey yolunda gider inşallah canım benim.onca sıkıntının sonunda artık feraha kavusursun inşallahh
iyiyim bi tanem çok şükür. evet baya yoğunum ama elimde olmayan bir yoğunluk. valla yoğunluktan bebek aklıma gelmiyor.tüp bebek tedavisine başlayacağım ama bir türlü adet olmadım. adet oldum sandım ama adet değilmiş. doktorum farlutal ile kanamayı kesti. yine adet olacağımı söyledi. adet olunca doğum kontrol hapı kullanacağım. ooo bekle bekle ne zaman gelir benim kırmızılar bilmiyorum. mayısı bulur bu gidişle benim tüp tedavisi
kiz alllah seni ne eylesin emii:))insalllh gercegini de goreceksin tatlimmm hayirlisi olsun...kuzucuklarımmm iğnemı vuruldumm agrım varbıde ben naptım bilionuz mu gıttım test alıp yaptım cıft cızgıyı gormek ıcın cok tatmın oldum ama varyaaaa cok hosuma gitti
bol bol su iççem yani herkes te öyle yapsın suyu az içince vucudumuz hasta oluyr.buakşam yatarken iççem eczacı öyle deddi.sen nasılsın iyimsin
ben de iyiyim talimmm ne yapalim onumuzdeki hafta cumartesi doktora gidecem kontrolum var gun sayiyorum yani yine:))carsamba gunu de tetanoz asimi olacam(cok agri yapiyormus biraz tirsiyorum sanki ben:)
evet canim bol bol su icmemiz lazim kesinlikle...ben istemesemde benim icim istiyor suyu cok iciyorum yani hic dayanamiyorum susuzluga:))
ben de 5 dozu tamamlamaya calisacam birdahaki cocukta falan gerek kalmayacakmis o zaman ama becerebilirsem tabi:))biliyorum canım hatta 5 doza tamamlarsan hayat boyu asıya gerek kalmıyor artık.ebe hemsire öyle demişti.benim dr um yaptırmana gerek yok dedi.
selam kızlaar,
canim hadi bakalim sifasini bulursun insalllh...ben inaniyorum bunlar sana iyi gelecekkk...bebis haberlerini almamiza az kaldii biraz daha sabir sadece
selam kızlar benim heyecanlı bekleyişim sürüyo
perşembeye kadar nasıl beklerim ben
orkidem inşallah Alahım istediğiimizi en kısa zamanda verir canım
ben çıktım kociş görmeden yazddım öptüm hepinizi
ayyy ne guzellll esımın yanımda olmasını bende cok ısterım yaa ınsallah olurda onuda dogun zamanı dusunurumelh cnm cok zor degildi. epidural almistim cunku. persembe sabahi 4 bucukta suyum geldi 6 gibi hastanedeydik. biseyler yiyip cikalim dedik cunku yedirmiyorlar hastanede doguma kadar. gittigimizde 1 cm aciklik vardi kadin eliyle biraz ilerletti. 2-3 cm kadar oldu.agrilarim basladi ama duzenli gelmiyordu. bir bucuga kadar bekledik duzene girmedi. suyum geldigi icin cok bekleyemeyiz dedi doktor ve suni sanci vermeye basladilar. doktorum cati muayenesinde catin dar sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedigi icin aklimda epidural almak zaten vardi. normal olmazda sezeryan olursam bari iki agriyi cekmis olmam diye dusundum. suniye ragmen acilma yine cok olmuyordu.aksam 7 bucukta anca 4 bucuk cm olmus ve hemen epidural verdiler. 4 ile 8 cm arasi alinabilio cunku. suni sanciyida surekli artirip durdular acilma olmuyor diye. ama epiduraldan sonra hic agrim kalmadi yattim bekledim sadece. dr sabah 4-5 e kadar olmazsa mecbur sezeryan olucaksin dedi cunku suyum geleli 24 saat olucakti. sukurki 2 gibi baktiklarinda 10 cm olmus ve dogum zamaniiiielh o da cok uzun surmedi. hastanede kaldimiz sure boyunca bilgisayrdan kuran acikti dogum zamanida acik kaldi. surekli rabbi yessir duasini okudum bu arada. esim ve annem yanimdaydi dogumda. kordonu esim kesti ve simdi hersey gecti bitti
kizlar dogum yaptimmmmmRabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu
Canlar pitpitlari duydum bugun.cok guzeldi yuce rabbim sizlere de yasatir insallah bu guzel duyguyu
Gitim doktora idrar yollari iltihaplanmis tek doz. Ilac verdi bol bol su iccem.pitpit larida duydum
cok saolun hepiniz kizlar. Aklima geldigi kadar dua ettim ins tek tek hepinize dogum zamani. Rabbim hamile olanlara saglikli sihatli kucaklarina almalarini nasip etsin kolayca bekleyenlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin ins. ayin 7 snde sabah 4 bucuk gibi suyum geldi ertesi gun sabah 2.45 de dogum oldu. sukur normal dogum oldu. suan emzirme calismalari yapioruz hala hastanedeyiz bu arada
ayyy ne guzellll esımın yanımda olmasını bende cok ısterım yaa ınsallah olurda onuda dogun zamanı dusunurumepıdural normal kolay dıolar sencede oylemı? tehlıkesı var dıe duymustum ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?