hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

inşallah Rabbimin izniyle faydasını görürsün canım..hamiş haberlerini duyarız..inşallah..

ii gelcek allahın ıznıyle gülümmm az kaldı bebısın gelcek sana

Gozunaydin.insallah bebeginde saglikli gene gelir.yogunluk seminerler devam ediuyo mu

allah analı babalı buyutsun hayrlı evlat olsun ınsallahhh nasıldı dogumun kolay oldmu anlatsana bıraz

elh cnm cok zor degildi. epidural almistim cunku. persembe sabahi 4 bucukta suyum geldi 6 gibi hastanedeydik. biseyler yiyip cikalim dedik cunku yedirmiyorlar hastanede doguma kadar. gittigimizde 1 cm aciklik vardi kadin eliyle biraz ilerletti. 2-3 cm kadar oldu.agrilarim basladi ama duzenli gelmiyordu. bir bucuga kadar bekledik duzene girmedi. suyum geldigi icin cok bekleyemeyiz dedi doktor ve suni sanci vermeye basladilar. doktorum cati muayenesinde catin dar sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedigi icin aklimda epidural almak zaten vardi. normal olmazda sezeryan olursam bari iki agriyi cekmis olmam diye dusundum. suniye ragmen acilma yine cok olmuyordu.aksam 7 bucukta anca 4 bucuk cm olmus ve hemen epidural verdiler. 4 ile 8 cm arasi alinabilio cunku. suni sanciyida surekli artirip durdular acilma olmuyor diye. ama epiduraldan sonra hic agrim kalmadi yattim bekledim sadece. dr sabah 4-5 e kadar olmazsa mecbur sezeryan olucaksin dedi cunku suyum geleli 24 saat olucakti. sukurki 2 gibi baktiklarinda 10 cm olmus ve dogum zamaniiii elh o da cok uzun surmedi. hastanede kaldimiz sure boyunca bilgisayrdan kuran acikti dogum zamanida acik kaldi. surekli rabbi yessir duasini okudum bu arada. esim ve annem yanimdaydi dogumda. kordonu esim kesti ve simdi hersey gecti bitti

o da guzelmis.iyi yapmisin.insallah gercek cift cizgide nasip olur

Masallah.ne zaman cikcan hastaneden.normal oluncada bu kadar kaliniyo mu hastanede
burda normal olsada 2 gece kaliosun cnm kontrol altinda tutuolar cunku

günaydın orkidecimmm
kürler de gelmiş bebişin gelmesi de yakındır inşallahhhhh

unuttun topiği bakıyorum daa ihmal etme burayı
maşallah yumoşlarınaa kuzucukların seni bekliyor desenee hadi hayırlısı canım bu ay patlatın güzel haberleriii

iyiyim bi tanem çok şükür. evet baya yoğunum ama elimde olmayan bir yoğunluk. valla yoğunluktan bebek aklıma gelmiyor. tüp bebek tedavisine başlayacağım ama bir türlü adet olmadım. adet oldum sandım ama adet değilmiş. doktorum farlutal ile kanamayı kesti. yine adet olacağımı söyledi. adet olunca doğum kontrol hapı kullanacağım. ooo bekle bekle ne zaman gelir benim kırmızılar bilmiyorum. mayısı bulur bu gidişle benim tüp tedavisi

geç olsun da güç olmasın canım.beklenince gelmiyo zaten bu kırmızılar ne uyuzlar yaaa tedaviye baslayınca da zamanın ne çabuk geçtiğini anlamıyorsun bile.transfer sonrası sıkıcı oluyor birazcık ama pozitifi öğrenince bütün sıkıntılar geçiyor...
eşimle geçende konusuyoruz geçen yıl bu zamanlarda rahim filminin korkusunu yasıyordum..çok şükür Rabbim e bugünleri görmeyi de nasip etti...
doğumda da dualarımda olacaksın tatlım..tabi bekleyen tüm arkadaslarımız da

selam kızlar morale ihtiyavım var bu sayfada buldum kendimi. 1.5 yıllık evliyim. 1 hamileik yaşadım ama uzun sürmedi. eşimin sperm sayısı düşük. hareketlilik az diye doktor aşılama diyor. kararsızız

kuzucuklarımmm iğnemı vuruldumm agrım varbıde ben naptım bilionuz mugıttım test alıp yaptım cıft cızgıyı gormek ıcın cok tatmın oldum ama varyaaaa cok hosuma gitti
kiz alllah seni ne eylesin emii:))insalllh gercegini de goreceksin tatlimmm hayirlisi olsun...

Son düzenleme:
selam kızlar benim heyecanlı bekleyişim sürüyo
perşembeye kadar nasıl beklerim ben
orkidem inşallah Alahım istediğiimizi en kısa zamanda verir canım
ben çıktım kociş görmeden yazddım öptüm hepinizi

ben de seni merak ediyordum canım. demek perşembe heyecanlı gün. Allah gönlüne göre versin canım. duana canıgönülden amin diyorum. öpüyorum güzel yanacıklarını

ayyy ne guzellll esımın yanımda olmasını bende cok ısterım yaa ınsallah olurda onuda dogun zamanı dusunurumepıdural normal kolay dıolar sencede oylemı? tehlıkesı var dıe duymustum ben:26:

kizlar dogum yaptimmmmm Rabbim herkese nasip etsin ins bu duyguyu

Maşallah canım Allah sağlık sıhhat versin bebişine

Canlar pitpitlari duydum bugun.cok guzeldi yuce rabbim sizlere de yasatir insallah bu guzel duyguyu

rumeysacım gözün aydın canım duymuşsun pıtpıtları.

Gitim doktora idrar yollari iltihaplanmis tek doz. Ilac verdi bol bol su iccem.pitpit larida duydum

geçmiş olsun canım. bende çok az su içiyorum yaa dikkat edeyim de biraz çok içmeye çalışayım.

sweetcim çok sevindim canım normal doğum olmasına. İnşallah Allah bizlere de kolayca ve normal doğum yapmayı nasip etsin.

ayyy ne guzellll esımın yanımda olmasını bende cok ısterım yaa ınsallah olurda onuda dogun zamanı dusunurumepıdural normal kolay dıolar sencede oylemı? tehlıkesı var dıe duymustum ben:26:

kesinlikle kolay cnm. annem ablamda suni sanciyi gordugu icin sen hic bisey cekmedin diyor. sadece ikinma kismini yasiosun o da 45 dk surdu zaten. ben kesinlikle tavsiye ederim. uzman tarafindan yapildigi olcude de tehlikeli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…