hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İyiyim yuvarlanıp gidiyorumasıl sen nasılsın ?daha iyisin dimi??

Kız nere yuvarlanıyorsun rahat dur yerinde heh heh hee iyiyim canım bende uzun süre dinlenmenin ardından kalktım temizlikle uğraşıyorum gezmeye gidiyorum zaman geçirip kafamı dağıtıyorum

Kız nere yuvarlanıyorsun rahat dur yerinde heh heh hee iyiyim canım bende uzun süre dinlenmenin ardından kalktım temizlikle uğraşıyorum gezmeye gidiyorum zaman geçirip kafamı dağıtıyorum

Ohh en iyisini yapıyorsun canım orda havalarda düzeliyor sanırım biz hala donuyoruz ya

Kız sabaha kadar nasılsın iyimisin gidecez galiba
ben gün sayıyorum 1hafta kaldı kırmızı kart yemeye ,yiye yiye bi hal oldum,sen neyaptın gittimi tekrar doktora ??

Alıştık artık kırmızılara gelmez olsun 9 ay gitmedim adetin 14. Günü gel dedi ilaçta vermedi anlamadım ama bakalım hayırlısı gidince ne diyecek

Alıştık artık kırmızılara gelmez olsun 9 ay gitmedim adetin 14. Günü gel dedi ilaçta vermedi anlamadım ama bakalım hayırlısı gidince ne diyecek

Hmm belki hemen ardından yapmıyacaktır dinlen bu ay diyecektir :44:bilmemki:26:ilaç vermediğine göre :26:

Hmm belki hemen ardından yapmıyacaktır dinlen bu ay diyecektir :44:bilmemki:26:ilaç vermediğine göre :26:

Bilmiyorumki bende anlamadım aslında bende araştırılmasını istiyorum hemen yaptırmaktansa Dr a söylüycem gerekirse bir kaç ay daha beklerim

ben geldiimmmmya ben çok aşırı öksürüyom kızlar yaaa tutunamıycak bnmki

Niye öksürüyorsun üşütünmü yoksakız ılık içecekler iç papatya çayı felan ,boğaz şekerleri at ağzına engellemeye çalış öksürüğü,pek bişi olcağını sanmam ama yinede öyle yap derim

Bilmiyorumki bende anlamadım aslında bende araştırılmasını istiyorum hemen yaptırmaktansa Dr a söylüycem gerekirse bir kaç ay daha beklerim

Banada 1ay beklemek mantıklı gibi geliyor:44::26:
araştırma derken ???
hem tutmadıktan hemen sonra doktora gitmedinmi ?herhangi bişi demedimi durumla ilgili ??

Hoş geldin geçmiş olsun canım
hozbuldum tatlmm cok saol
bıraz once balla karabıber falan karıstırdım agzıma atam dedım yarım saattır öğürüyom lavaboda çıkardım ıcımde ne varsazencefilli pastil de aldım ama bi işe yaramadı..bı sıgara mı yaksam çivi çiviyi söker hesabı:44:ya etkılemez dımı kikim ya döllenme olmasnı falan???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…