- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Uffff yaaa herkez gitti:97::97::97:
İyi geceler kikim nörüyon
Aşkımmmmnasılsın canım iyimisin ??
İyiyim yuvarlanıpgidiyorum asıl sen nasılsın ?daha iyisin dimi??
İyiyim datlum gıymatlım sen nasılsın
Kız nere yuvarlanıyorsun rahat dur yerinde heh heh hee iyiyim canım bende uzun süre dinlenmenin ardından kalktım temizlikle uğraşıyorum gezmeye gidiyorum zaman geçirip kafamı dağıtıyorum
Kızsabaha kadar nasılsın iyimisin gidecez galiba
ben gün sayıyorum 1hafta kaldı kırmızı kart yemeye ,yiye yiye bi hal oldum,sen neyaptın gittimi tekrar doktora ??
Ohh en iyisini yapıyorsun canımorda havalarda düzeliyor sanırım biz hala donuyoruz ya
Alıştık artık kırmızılara gelmez olsun 9 ay gitmedim adetin 14. Günü gel dedi ilaçta vermedi anlamadım ama bakalım hayırlısı gidince ne diyecek
Yok kız kar yağıyor -4 tü bugün hafta sonu -12 olacakmış güneşi özledik
Hmm belki hemen ardından yapmıyacaktır dinlen bu ay diyecektir :44:bilmemki:26:ilaç vermediğine göre :26:
ben geldiimmmmya ben çok aşırı öksürüyom kızlar yaaa tutunamıycak bnmki
ben geldiimmmmya ben çok aşırı öksürüyom kızlar yaaa tutunamıycak bnmki
Hm bizdede kar yoktu 1buçuk aydır bitti dedik bugün yağdı -10 şuanda canım ıyyyyy
Bilmiyorumki bende anlamadım aslında bende araştırılmasını istiyorum hemen yaptırmaktansa Dr a söylüycem gerekirse bir kaç ay daha beklerim
hozbuldum tatlmm cok saolHoş geldin geçmiş olsun canım
bıraz once balla karabıber falan karıstırdım agzıma atam dedım yarım saattır öğürüyom lavaboda çıkardım ıcımde ne varsaNiye öksürüyorsun üşütünmü yoksakız ılık içecekler iç papatya çayı felan ,boğaz şekerleri at ağzına engellemeye çalış öksürüğü,pek bişi olcağını sanmam ama yinede öyle yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?