hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Banada 1ay beklemek mantıklı gibi geliyor:44::26:
araştırma derken ???
hem tutmadıktan hemen sonra doktora gitmedinmi ?herhangi bişi demedimi durumla ilgili ??

Canım araştırma dediğim burdan okudum bende bazılarında rahim yabancı şeyleri kabul etmiyormuş hemen atıyormuş bide genetik test falan onları söylüycem testi hastanede yaptırmıştım o gün Dr un yanına uğradık sadece diğer embriyoyu hemen yapalım dedi o an ben ne diyeceğimi bilemedim

agzına tükürüm yaso daha sigara düşünüyon yaaa

Zencefil bal süt katıştır onlar iyi gelir

Kızlar topik kızdı konu kapatılmıştır gidin yatın diyoryazamıyorum tüm yazdıklarım silindibu arada benim herif dk başı yukarı geliyor kaçmak zorunda kalıyorum ,herkeze iyigeceler

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar.............

senin kafanı kırar eline veririm zilli , unut o zıkkımı artık içtiğini bilsem aynen hemşom gibi aşılanmadan ağzına tükürürdüm , pissss , ayrıca bitki türü bişey kullanma araştırmadan şuan ne yarar ne yaramaz bilmiyorum bol ılık su bal limon iç , ayyy çok kızgınım sanaaaa

agzına tükürüm yaso daha sigara düşünüyon yaaa

hemşom alnında öpüyorum döv sunuu , pis gacı yaa ...........

yasemin kıçını devirmiş yatıyormuş suyu bilem ayağına gelirmiş
yeşalp ne durumda onu biliyorumda yazsam doğıru olurmu onu karar veremedim belki kendi yazmak ister diye düşünüyrum
nasıl yaniiii
Kız cadı valla bende bilmiyorum iş sövmeye geldimi türkçem düzeliyor ilham geliyor o vakithelekide sana sövüncene hikmetse artık

sen çalışmalara nezaman başlıcan kız :44:

kız benimki ameliyat oldu ama sanırsın doğum yapmış kırkını bekliyo benimki bi nazlı bi nazlı çıktı ki sorma adetim yakındır,umutlu olmamakla beraber gelecek ay kolları sıvayacağız

Canım milleti bulunca geçmişe takılmaycan yine buluşamadık

Naber yoğun insan , sevgili orkimm

KIZLARRRR.........

HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

• Ahkaf Suresi 15. ayet
  • Furkan Suresi 74. ayet
  • Saffat Suresi 100. ayet (Hz.İbrahim
    as'ın duası)
  • Ali İmran Suresi 38. ayet (Hz.
    Zekeriyya as'ın duası)
  • İbrahim Suresi 40. ayet (Hz.İbrahim
    as'ın duası)
  • Araf Suresi 189. ayet (Hz. Adem
    as'ın ve Hz. Havva'nın duası)
  • Bakara Suresi 128. ayet (Hz. İbrahim
    as'ın duası)

Bu duaları çocuk bekleyen hanımların yapması tavsiye
ediliyor.

Hamilelik boyunca okunacak dualar ise şunlarıdır;

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

Terfice, tüncina hatimleri okunur.

iyi yapmışsın bn yeni kalktım gecmişe şööle bi baktım şimdi kahwaltı etcem gel beraber edelim
ayy ne güzel olur ben yapmadım tek basıma olunca yapamıyorum kahvaltı birlikte aynı sehirde olsak birbirimiz kahvaltıya falan gider geliriz ya ne güzel olur du :)

hoşgeldin kuzumun anasııı

aayy havalara girdim seyhooooş

canım merak ettim doktora gittin mi haberi olan var mı?

iyi olmaya çalışıyorum canım kusura bakmayın hepinizi üzdüm
dün gittim doktoruma düşük yapmışım ama kürtaja gerek dedi doktorum methergin die bi ilaç verdi o rahim içini temizleyip eski haline getirir dedi. düşen parçaları patolojiye yolladı sonuç az önce çıkmış eşim aradı temiz çıkmış doktorum çok iyi normal bi düşük demiş öyle işte şimdi biraz ağrılarım var pazartesi kontrolüm var:44::44:

canım çok üzüldüm ya inşallah düşük değildir yaşadıgın...düşükte dayanılmayacak şekilde agrı oluyomuş...[/FONT][/SIZE][/COLOR]

malesef düşük yaptım canım Rabbimin takdiri yapacak bişey yok çok üzüldüm ama napalım yine olur Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını nasip eylesin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…