Banada 1ay beklemek mantıklı gibi geliyor:44::26:
araştırma derken ???
hem tutmadıktan hemen sonra doktora gitmedinmi ?herhangi bişi demedimi durumla ilgili ??
hozbuldum tatlmm cok saol
bıraz once balla karabıber falan karıstırdım agzıma atam dedım yarım saattır öğürüyom lavaboda çıkardım ıcımde ne varsazencefilli pastil de aldım ama bi işe yaramadı..bı sıgara mı yaksam çivi çiviyi söker hesabı:44:ya etkılemez dımı kikim ya döllenme olmasnı falan???
bıraz once balla karabıber falan karıstırdım agzıma atam dedım yarım saattır öğürüyom lavaboda çıkardım ıcımde ne varsazencefilli pastil de aldım ama bi işe yaramadı..bı sıgara mı yaksam çivi çiviyi söker hesabı:44:ya etkılemez dımı kikim ya döllenme olmasnı falan???
agzına tükürüm yaso daha sigara düşünüyon yaaa
nasıl yaniiiiyasemin kıçını devirmiş yatıyormuş suyu bilem ayağına gelirmiş
yeşalp ne durumda onu biliyorumda yazsam doğıru olurmu onu karar veremedim belki kendi yazmak ister diye düşünüyrum
Kız cadıvalla bende bilmiyorum iş sövmeye geldimi türkçem düzeliyor ilham geliyor o vakit helekide sana sövünce ne hikmetse artık
sen çalışmalara nezaman başlıcan kız :44:
Naber cemrooo
ben geldiimmmmya ben çok aşırı öksürüyom kızlar yaaa tutunamıycak bnmki
Günaydııın bende geldimmmm unutmadım bu sefeer
Günaydııın bende geldimmmm unutmadım bu sefeer
ayy ne güzel olur ben yapmadım tek basıma olunca yapamıyorum kahvaltıiyi yapmışsın bn yeni kalktım gecmişe şööle bi baktım şimdi kahwaltı etcem gel beraber edelim
hoşgeldin kuzumun anasııı
canım merak ettim doktora gittin mi haberi olan var mı?
canım çok üzüldüm ya inşallah düşük değildir yaşadıgın...düşükte dayanılmayacak şekilde agrı oluyomuş...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?