nasilsin tatlimm?
canım üzülme nolurr napalım hayırlısı böyleymiş...acını paylasıyoruz tatlım emin ol...iyi olmaya çalışıyorum canım kusura bakmayın hepinizi üzdüm
dün gittim doktoruma düşük yapmışım ama kürtaja gerek dedi doktorum methergin die bi ilaç verdi o rahim içini temizleyip eski haline getirir dedi. düşen parçaları patolojiye yolladı sonuç az önce çıkmış eşim aradı temiz çıkmış doktorum çok iyi normal bi düşük demiş öyle işte şimdi biraz ağrılarım var pazartesi kontrolüm var:44::44:
Okuduğum kadarıyla haberler kötü sanırım(çok üzgünüm (Allah sabır versin canım (
canım üzülme nolurr napalım hayırlısı böyleymiş...acını paylasıyoruz tatlım emin ol...
amiiiiiiinn canım benim..inş en kısa sürede yine güldürsün rabbim yüzünü...malesef düşük yaptım canım Rabbimin takdiri yapacak bişey yok çok üzüldüm ama napalım yine olur Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını nasip eylesin bundan sonra
amiiiiiiinn canım benim..inş en kısa sürede yine güldürsün rabbim yüzünü...
aynen yaaa bu kontrole giderken ister misin doğum yapsınderyaaaaaaaaaaaaa halen doktordamsın kız meraktan catladım haydi gel de haberlerini ver bize
iyi olmaya çalışıyorum canım kusura bakmayın hepinizi üzdüm
dün gittim doktoruma düşük yapmışım ama kürtaja gerek dedi doktorum methergin die bi ilaç verdi o rahim içini temizleyip eski haline getirir dedi. düşen parçaları patolojiye yolladı sonuç az önce çıkmış eşim aradı temiz çıkmış doktorum çok iyi normal bi düşük demiş öyle işte şimdi biraz ağrılarım var pazartesi kontrolüm var:44::44:
canım benim kıyamam.... emin düzelecek herşey hamile kalıyor olman bile çok önemli, ben hamile bile kalamıyorum ayrıca temiz çıkmış patoloji sonucun şuan canın çok sıkkındır ama emin ol bu bile çok önemli bir haber. yaza kalmaz güzel haberlerin gelecektir. düşük yapan arkadaşların çoğu şuan yine hamile ve maşallahsağolasın canım amin
hepinizi üzdüm kusura bakmayın. bebeğimi kaybettm malesef ama yapacak bişe yok Rabbim böylesini hayırlı kılmış demekki napalım nasip değilmiş
Telefonla aradim cevap vermdi ne oldu bilemedim ki dun geziyodu arkadasiylaaynen yaaa bu kontrole giderken ister misin doğum yapsın
canım benim kıyamam.... emin düzelecek herşey hamile kalıyor olman bile çok önemli, ben hamile bile kalamıyorum ayrıca temiz çıkmış patoloji sonucun şuan canın çok sıkkındır ama emin ol bu bile çok önemli bir haber. yaza kalmaz güzel haberlerin gelecektir. düşük yapan arkadaşların çoğu şuan yine hamile ve maşallahherhangi bir sorunları yok. kapı çalıyor kaçtım ben
düşük bi nevi gebelige hazırlığıymış wücudun...öyle okumuştum bi yerde...bnde kimyasal gecirince doktorum aynı seyi söylemişti..inş hemen gelir senn bebişinde....artık önüne bak tatlım...amin canım benim amiiinnn inşallah hayırla ve sağlıcaklaaaaaa
zaten doktorum korunmanıza gerek yok kanama bittikten sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.
​kız doğumu yapmış olmasın arasaydın bi numarası yokmu sende?Telefonla aradim cevap vermdi ne oldu bilemedim ki dun geziyodu arkadasiyla
deryaaaaaaaaaaaaa halen doktordamsın kız meraktan catladım haydi gel de haberlerini ver bize
yaa hastanede çok kaldık sonra bi tuhaflık sardı beni..yarın sabah 7.30 8 gibi hastanede ol dedi dr.çok heyecanlıyım korkuyorum karısık duygular içersindeyim.dualarınızı eksik etmeyinnn
yaa sen onu bunu bırak yarın bu saatleri düşün
​kız doğumu yapmış olmasın arasaydın bi numarası yokmu sende?
Aradiydim ama musait degildi herhalde acmadiydi iste 5 dk once o aradi beni ayrintilari anlatti.belden asagisini uyusturcakmis doktor bnende herifi kandirabilirsem ogleden sonra bende yanina gitcem
yaa hastanede çok kaldık sonra bi tuhaflık sardı beni..yarın sabah 7.30 8 gibi hastanede ol dedi dr.çok heyecanlıyım korkuyorum karısık duygular içersindeyim.dualarınızı eksik etmeyinnn
tatlım tetanoz aşısı düşük tehlikesi için.doğumda ortamdan dolayı galiba.tetanoz aşısı zaten gebe olmayanlarada yapılır.vücuda küflü madde temas ettiğinde...
tatlım normal mi yani.benimde moralim bozulmuştu.oligover diye bir kapsül kullanıyorum bende.ilaç kullandığım halde düşük geldi.beslenmeme de dikkat ederim.
canııııııım gözünüz aydııın. Güle güle büyütün
cancağızım ne yapalım geç uyandım. kahvaltı yaptık. dışarı çıkacağız yürümeye. hadi bu sefer al ş arabayı
Allah kabul etsin. dua isterem duaa
Gitim doktora idrar yollari iltihaplanmis tek doz. Ilac verdi bol bol su iccem.pitpit larida duydum
elh cnm cok zor degildi. epidural almistim cunku. persembe sabahi 4 bucukta suyum geldi 6 gibi hastanedeydik. biseyler yiyip cikalim dedik cunku yedirmiyorlar hastanede doguma kadar. gittigimizde 1 cm aciklik vardi kadin eliyle biraz ilerletti. 2-3 cm kadar oldu.agrilarim basladi ama duzenli gelmiyordu. bir bucuga kadar bekledik duzene girmedi. suyum geldigi icin cok bekleyemeyiz dedi doktor ve suni sanci vermeye basladilar. doktorum cati muayenesinde catin dar sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedigi icin aklimda epidural almak zaten vardi. normal olmazda sezeryan olursam bari iki agriyi cekmis olmam diye dusundum. suniye ragmen acilma yine cok olmuyordu.aksam 7 bucukta anca 4 bucuk cm olmus ve hemen epidural verdiler. 4 ile 8 cm arasi alinabilio cunku. suni sanciyida surekli artirip durdular acilma olmuyor diye. ama epiduraldan sonra hic agrim kalmadi yattim bekledim sadece. dr sabah 4-5 e kadar olmazsa mecbur sezeryan olucaksin dedi cunku suyum geleli 24 saat olucakti. sukurki 2 gibi baktiklarinda 10 cm olmus ve dogum zamaniiiielh o da cok uzun surmedi. hastanede kaldimiz sure boyunca bilgisayrdan kuran acikti dogum zamanida acik kaldi. surekli rabbi yessir duasini okudum bu arada. esim ve annem yanimdaydi dogumda. kordonu esim kesti ve simdi hersey gecti bitti
burda normal olsada 2 gece kaliosun cnm kontrol altinda tutuolar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?