hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım üzülme nolurr napalım hayırlısı böyleymiş...acını paylasıyoruz tatlım emin ol...

Okuduğum kadarıyla haberler kötü sanırım(çok üzgünüm (Allah sabır versin canım(

sağolasın canım amin
hepinizi üzdüm kusura bakmayın. bebeğimi kaybettm malesef ama yapacak bişe yok Rabbim böylesini hayırlı kılmış demekki napalım nasip değilmiş

malesef düşük yaptım canım Rabbimin takdiri yapacak bişey yok çok üzüldüm ama napalım yine olur Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını nasip eylesin bundan sonra
amiiiiiiinn canım benim..inş en kısa sürede yine güldürsün rabbim yüzünü...

amiiiiiiinn canım benim..inş en kısa sürede yine güldürsün rabbim yüzünü...

amin canım benim amiiinnn inşallah hayırla ve sağlıcaklaaaaaa
zaten doktorum korunmanıza gerek yok kanama bittikten sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.

Son düzenleme:
deryaaaaaaaaaaaaa halen doktordamsın kız meraktan catladım haydi gel de haberlerini ver bize
aynen yaaa bu kontrole giderken ister misin doğum yapsın

sağolasın canım amin
hepinizi üzdüm kusura bakmayın. bebeğimi kaybettm malesef ama yapacak bişe yok Rabbim böylesini hayırlı kılmış demekki napalım nasip değilmiş
canım benim kıyamam.... emin düzelecek herşey hamile kalıyor olman bile çok önemli, ben hamile bile kalamıyorum ayrıca temiz çıkmış patoloji sonucun şuan canın çok sıkkındır ama emin ol bu bile çok önemli bir haber. yaza kalmaz güzel haberlerin gelecektir. düşük yapan arkadaşların çoğu şuan yine hamile ve maşallah herhangi bir sorunları yok. kapı çalıyor kaçtım ben

Telefonla aradim cevap vermdi ne oldu bilemedim ki dun geziyodu arkadasiyla

amin canım benim amiiinnn inşallah hayırla ve sağlıcaklaaaaaa
zaten doktorum korunmanıza gerek yok kanama bittikten sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.
düşük bi nevi gebelige hazırlığıymış wücudun...öyle okumuştum bi yerde...bnde kimyasal gecirince doktorum aynı seyi söylemişti..inş hemen gelir senn bebişinde....artık önüne bak tatlım...

Aradiydim ama musait degildi herhalde acmadiydi iste 5 dk once o aradi beni ayrintilari anlatti.belden asagisini uyusturcakmis doktor bnende herifi kandirabilirsem ogleden sonra bende yanina gitcem

ayyyy kuzum siz aynı şehirdemisiniz ne güzelll :) birbirinize destek olun..

yaa hastanede çok kaldık sonra bi tuhaflık sardı beni..yarın sabah 7.30 8 gibi hastanede ol dedi dr.çok heyecanlıyım korkuyorum karısık duygular içersindeyim.dualarınızı eksik etmeyinnn

ayyy cok heyecanlı kzuuuuuuuum :) dualarımız seninleee cok güzel gececek hersey :* yarın 2 kişi cıkıp 3 kişi olarak döneceksiniz ask yuvanıza :)

normal canım yaaa o ilaçların hiçbirini almayıpta doğuran ne hamileler var ..ama sen yinede al tabi ben aldım ne ilaç dedilerse sonuçta vitamin kalsiyum demir hapı bunlar zararı olcanı samıyorum

hee gene alamadım kıs arabayı orkide

Nuna Pepp Bebek Arabası Sand - e-bebek.com bunu inceledim en son kafam karıştı yine almadan çıktım :))))) doğunca anca alcam heralde bende bu kararsızlıkla ruh halim böle karışık işte bu araba konusunda

yaaaaaaa benimde aklımda epiduralle normal doğum vardı ama benim dr epidural normal yapmıyo ya ıkına sıkına doğurcan yada sezeryan ...onuda geçen hafta söledi moralim bozuldu ben bu aya kadar normal doğum yapcam ağrıya dayanamassam epidural alırım diodum. dr da epidural verdiğim 4 hamileden 3 ü ıkınmıyo ağrı olmayınca vakumla almak zorunda kalıyorum bebeklerin kafalarını uzatiyorum artık ya epiduralsiz normal yada epiduralli veya tam anestezili sezeryan başka türlü yapmıyorum dedi. beynimden vuruldum o kadar saat sancı çekmeye dayanamassam epidural alırım 4 cm de diye hazırlamıştım kendimi şimdi bağırına bağırına doğurcam yada kestircem karnımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…