öyle canım benim eminim düzelecek Rabbimin izniyle... sende kalamıyorum deme vardır bi vakti mutlaka bak gördüğün gibi hamile kalmak değil önemli olan kalıp sağlıcakla kucağına alabilmek o yüzden Rabbim sana, bana ve bekleyen herkese hamile kalmayı ve sağlıcakla hayrlı evlatlar olmasını nasip eylesin inşallah...canım benim kıyamam.... emin düzelecek herşey hamile kalıyor olman bile çok önemli, ben hamile bile kalamıyorum ayrıca temiz çıkmış patoloji sonucun şuan canın çok sıkkındır ama emin ol bu bile çok önemli bir haber. yaza kalmaz güzel haberlerin gelecektir. düşük yapan arkadaşların çoğu şuan yine hamile ve maşallahherhangi bir sorunları yok. kapı çalıyor kaçtım ben
düşük bi nevi gebelige hazırlığıymış wücudun...öyle okumuştum bi yerde...bnde kimyasal gecirince doktorum aynı seyi söylemişti..inş hemen gelir senn bebişinde....artık önüne bak tatlım...
canım bnm dualarımız sennle.ne heyecanlısındır sen şimdi ne güzel yaa..inşallah kolay gecer doğumun ve saglıcakla kawusursun prensesine....sümmesebileyessera'yı oku bol bol doğumaa girerkenyaa hastanede çok kaldık sonra bi tuhaflık sardı beni..yarın sabah 7.30 8 gibi hastanede ol dedi dr.çok heyecanlıyım korkuyorum karısık duygular içersindeyim.dualarınızı eksik etmeyinnn
sağolasın canım amin
hepinizi üzdüm kusura bakmayın. bebeğimi kaybettm malesef ama yapacak bişe yok Rabbim böylesini hayırlı kılmış demekki napalım nasip değilmiş
iyi olmaya çalışıyorum canım kusura bakmayın hepinizi üzdüm
dün gittim doktoruma düşük yapmışım ama kürtaja gerek dedi doktorum methergin die bi ilaç verdi o rahim içini temizleyip eski haline getirir dedi. düşen parçaları patolojiye yolladı sonuç az önce çıkmış eşim aradı temiz çıkmış doktorum çok iyi normal bi düşük demiş öyle işte şimdi biraz ağrılarım var pazartesi kontrolüm var:44::44:
iyi olmaya çalışıyorum canım biraz ağrım var ilaçtan dolayı sanırım:44:
amin canım benim amiiinnn inşallah hayırla ve sağlıcaklaaaaaa
zaten doktorum korunmanıza gerek yok kanama bittikten sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.
Selammmmnasılsınız bakim
yaa hastanede çok kaldık sonra bi tuhaflık sardı beni..yarın sabah 7.30 8 gibi hastanede ol dedi dr.çok heyecanlıyım korkuyorum karısık duygular içersindeyim.dualarınızı eksik etmeyinnn
Selammmmnasılsınız bakim
iyidir tatlım sen nasılsın
Ay ben yaşlanıyorum hemde erken yaşlanıyorum ,valla ağrımayın yerim yok bacak ağrım vardı 4-5gün ,biraz geçti ,bügünde bel ağrısı,halsizlik ve öğlen bi ara içim kalktı miğdem bulandı ,bide bide kasıklarımda adet sancısı var ,uffs bende yine boş çıkacak bu ay belli ,bide geceleri çoookk gazım var ,ayyne çok şey saydım ,hatrımı sorduğuna pişman etcem seni şimdi ben doğurana kadar yakında kiki nine olacam kendimden haberim yok
neyse kısa kesiyim(bu benim kısa kesmem) kkili sen nasılsın??
Ay ben yaşlanıyorum hemde erken yaşlanıyorum ,valla ağrımayın yerim yok bacak ağrım vardı 4-5gün ,biraz geçti ,bügünde bel ağrısı,halsizlik ve öğlen bi ara içim kalktı miğdem bulandı ,bide bide kasıklarımda adet sancısı var ,uffs bende yine boş çıkacak bu ay belli ,bide geceleri çoookk gazım var ,ayyne çok şey saydım ,hatrımı sorduğuna pişman etcem seni şimdi ben doğurana kadar yakında kiki nine olacam kendimden haberim yok
neyse kısa kesiyim(bu benim kısa kesmem) kkili sen nasılsın??
Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazdilarinizi okuyorum bende cocuk istiyorum 2 ay oldu hala bi sey yok bilmiyorum piskolojikmi hastalanmama 3 gun var istahim artdi midem bulaniyor
nineeee olmuşsun valla bu şikayetlere bakılırsa
iyiyiz canikoooselam kizlar nasilsiniz.YESALP canim gecmis olsun.inshalllah yakinda saglikli gebelik yasar ve kucagina alirsin inshallah.DERYACIM canim benim ne az kaldi ya kizin gelcek yarin inshallah.cok heyecanlandim. saglikla huzurla gelsin.
kizlar sizler nasilsiniz
Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazdilarinizi okuyorum bende cocuk istiyorum 2 ay oldu hala bi sey yok bilmiyorum piskolojikmi hastalanmama 3 gun var istahim artdi midem bulaniyor
nineeeeee kikimmmmmm
nasilsin orkimmmm
selam kizlar nasilsiniz.YESALP canim gecmis olsun.inshalllah yakinda saglikli gebelik yasar ve kucagina alirsin inshallah.DERYACIM canim benim ne az kaldi ya kizin gelcek yarin inshallah.cok heyecanlandim. saglikla huzurla gelsin.
kizlar sizler nasilsiniz
iyidir canım. bugün ultrasona gittim. 2 cm bir kistim, kalın ve düzensiz bir endometrium tabakası vardı. 3-4 güne kanarsın dediler. kanamzsam progestan kullanacağım 5 gün. sen nasılsın, daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?