hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

öyle canım benim eminim düzelecek Rabbimin izniyle... sende kalamıyorum deme vardır bi vakti mutlaka bak gördüğün gibi hamile kalmak değil önemli olan kalıp sağlıcakla kucağına alabilmek o yüzden Rabbim sana, bana ve bekleyen herkese hamile kalmayı ve sağlıcakla hayrlı evlatlar olmasını nasip eylesin inşallah...
düşük bi nevi gebelige hazırlığıymış wücudun...öyle okumuştum bi yerde...bnde kimyasal gecirince doktorum aynı seyi söylemişti..inş hemen gelir senn bebişinde....artık önüne bak tatlım...

amin canım hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin inşallah bebişim tek duam bu Benim de sınavım buymuş yine de şükürler olsun Rabbime bilirim ki o neylerse güzel eyler...

Son düzenleme:
yaa hastanede çok kaldık sonra bi tuhaflık sardı beni..yarın sabah 7.30 8 gibi hastanede ol dedi dr.çok heyecanlıyım korkuyorum karısık duygular içersindeyim.dualarınızı eksik etmeyinnn
canım bnm dualarımız sennle.ne heyecanlısındır sen şimdi ne güzel yaa..inşallah kolay gecer doğumun ve saglıcakla kawusursun prensesine....sümmesebileyessera'yı oku bol bol doğumaa girerken

sağolasın canım amin
hepinizi üzdüm kusura bakmayın. bebeğimi kaybettm malesef ama yapacak bişe yok Rabbim böylesini hayırlı kılmış demekki napalım nasip değilmiş

canım ne kusuru. seninle birlikte hep beraber üzüldük, acına ortak olduk. bunun kusuru olmaz. Allah sabır versin. tez zamanda yeniden bir gebelik ve bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

iyi olmaya çalışıyorum canım biraz ağrım var ilaçtan dolayı sanırım:44:

amin canım benim amiiinnn inşallah hayırla ve sağlıcaklaaaaaa
zaten doktorum korunmanıza gerek yok kanama bittikten sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.

tatlim benim bunun kusuru mu olur buradaki üzüntü hepimizin üzüntüsü sevinci hepimizin sevinci
inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalacaksın canım inşalallh bu seferki sağlıklı olacak
ağrın olması normal canım düşük yapıyorsun benim 1 hafta sonrasında cok sancım olmuştu kanama başladıktan sonra ama korkma canım sakın ağrı kesici de içme doktoruna danışmadan
düşükten sonra hemen hamile kalan çok oluyor inşalllh senin de öyle olur

yaa hastanede çok kaldık sonra bi tuhaflık sardı beni..yarın sabah 7.30 8 gibi hastanede ol dedi dr.çok heyecanlıyım korkuyorum karısık duygular içersindeyim.dualarınızı eksik etmeyinnn

canım benimmm çok güzelllll.........ben de heyecanlandım resmen ya şimdiii...
rabbim yardımcın olsun tatlım yarın gece bu vakitler alllahın izniyle bebişin kucağında olacak inşallah....dualarım seninle...evinize gelince bizleri habersiz bırakmayın bebişinle annesiiiiiii

iyidir tatlım sen nasılsın

Ay ben yaşlanıyorum hemde erken yaşlanıyorum ,valla ağrımayın yerim yok bacak ağrım vardı 4-5gün ,biraz geçti ,bügünde bel ağrısı,halsizlik ve öğlen bi ara içim kalktı miğdem bulandı ,bide bide kasıklarımda adet sancısı var ,uffs bende yine boş çıkacak bu ay belli ,bide geceleri çoookk gazım var ,ayyne çok şey saydım ,hatrımı sorduğuna pişman etcem seni şimdi ben doğurana kadar yakında kiki nine olacam kendimden haberim yok
neyse kısa kesiyim(bu benim kısa kesmem)kkili sen nasılsın??

selam kizlar nasilsiniz.YESALP canim gecmis olsun.inshalllah yakinda saglikli gebelik yasar ve kucagina alirsin inshallah.DERYACIM canim benim ne az kaldi ya kizin gelcek yarin inshallah.cok heyecanlandim.saglikla huzurla gelsin.
kizlar sizler nasilsiniz

cok kısa kestın kıkımmm anlayamadım:44::44:
canım benımde ılk hamıle kaldıgım zmanlarda cok gazım olmustu sasırmıstım kendımegercı hala daha aynıyım...
gunun gelmeden umutsuzluga kapilmak yok canim....tatlim cok mu hareketsiz kaldin da tutuluyorsun sen boyle agriyor her yerin....

Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazdilarinizi okuyorum bende cocuk istiyorum 2 ay oldu hala bi sey yok bilmiyorum piskolojikmi hastalanmama 3 gun var istahim artdi midem bulaniyor

nineeee olmuşsun valla bu şikayetlere bakılırsa

Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazdilarinizi okuyorum bende cocuk istiyorum 2 ay oldu hala bi sey yok bilmiyorum piskolojikmi hastalanmama 3 gun var istahim artdi midem bulaniyor

tatlim hosgeldin aramiza...insalllh hamile kalmissindir canim...
ama bu ay olmazsa uzulmek yok daha 2 ay olmus cok yenisiniz.insalllh bebegin seni cok bekletmez bizler gibi ben 15 ayin uzerine hamile kaldim...

iyiyiz canikooo seni sormalı. doğum ne zaman?

hoş geldin canım. tez zamanda dileğin olur inşallah. amma daha yolun başındasın be gülüm. stres yapma.

nineeeeee kikimmmmmm
nasilsin orkimmmm

iyidir canım. bugün ultrasona gittim. 2 cm bir kistim, kalın ve düzensiz bir endometrium tabakası vardı. 3-4 güne kanarsın dediler. kanamzsam progestan kullanacağım 5 gün. sen nasılsın, daha iyi misin?

iyidir tatlimmmm sen de iyi misin?
insalllh sen de saglikla alirsin bebegini kucagina...

iyidir canım. bugün ultrasona gittim. 2 cm bir kistim, kalın ve düzensiz bir endometrium tabakası vardı. 3-4 güne kanarsın dediler. kanamzsam progestan kullanacağım 5 gün. sen nasılsın, daha iyi misin?

kistin mi olmusssinsalllh kanaman baslar kisa surede canim...
sen hala polen ari sutu falan kullaniyormusun akil vermek gibi olmasin ama onlarda yumurtalari uyariyorya kist falan yapiyor olabilir mi acep dedim:26::26:
ben iyiyim canim kasiklarim agriyor bu aksam inceden inceden sinir ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…