nineeee olmuşsun valla bu şikayetlere bakılırsa
Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazdilarinizi okuyorum bende cocuk istiyorum 2 ay oldu hala bi sey yok bilmiyorum piskolojikmi hastalanmama 3 gun var istahim artdi midem bulaniyor
kistin mi olmusssinsalllh kanaman baslar kisa surede canim...
sen hala polen ari sutu falan kullaniyormusun akil vermek gibi olmasin ama onlarda yumurtalari uyariyorya kist falan yapiyor olabilir mi acep dedim:26::26:
ben iyiyim canim kasiklarim agriyor bu aksam inceden inceden sinir ediyor beni
naban bebekkkhuuuuuuuuuuuuu
yarışmaSensin oyani oluyorum galiba kız :18::18:
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hamilesindir,benimde 2yıl oldu olacak,,1yılla kadar olmaması mormalmiş ,biz normalide geçtik artık hayırlısı diyoruz,yarışmaya nerden katılıyorsun canım??
cok kısa kestın kıkımmm anlayamadım:44::44:
canım benımde ılk hamıle kaldıgım zmanlarda cok gazım olmustu sasırmıstım kendımegercı hala daha aynıyım...
gunun gelmeden umutsuzluga kapilmak yok canim....tatlim cok mu hareketsiz kaldin da tutuluyorsun sen boyle agriyor her yerin....
nineeeeee kikimmmmmm
nasilsin orkimmmm
Sensin oyani oluyorum galiba kız :18::18:
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hamilesindir,benimde 2yıl oldu olacak,,1yılla kadar olmaması mormalmiş ,biz normalide geçtik artık hayırlısı diyoruz,yarışmaya nerden katılıyorsun canım??
naban orkide çiçeemmmhhhhuuuuu sana da
arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak öncelikle 4 yıldır bebek istiyorum 4 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra neler yaşandığını çok iyi biliyorum ve sizleride çok iyi anlıyorum topikteki bir çok arkadaş hamile darısı bize inşaallah soruma gelince 16 şubat sat bu ay benim 10 gün önceden başlamış olup ara ara hala devam eden adet sancılarına benzer sancılarım var ve belim çok ağrıyor bugün sağ yumurtalığın olduğu kısım yürümemi engelleyecek kadar ağrıdı yatp dinlenince biraz hafifliyor kabızlık ve gaz birde bütün bunları ilk kez yaşıyorum gebelik belirtisi olabilir mi acep?
yok balım zaten çok uzun zaman oldu kullanmıyorum arı sütünü. ama soğan kürü yapacağım sanırım bu sefer üşenmezsem. ibrahim saraçoğlu da önermişti bana
belirti gbi duruolar cnm ama psıkolojıkte olabılıo bazenarkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak öncelikle 4 yıldır bebek istiyorum 4 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra neler yaşandığını çok iyi biliyorum ve sizleride çok iyi anlıyorum topikteki bir çok arkadaş hamile darısı bize inşaallah soruma gelince 16 şubat sat bu ay benim 10 gün önceden başlamış olup ara ara hala devam eden adet sancılarına benzer sancılarım var ve belim çok ağrıyor bugün sağ yumurtalığın olduğu kısım yürümemi engelleyecek kadar ağrıdı yatp dinlenince biraz hafifliyor kabızlık ve gaz birde bütün bunları ilk kez yaşıyorum gebelik belirtisi olabilir mi acep?
naban orkide çiçeemmm
naban bebekkk
yarışma
ii deılım kuzum cok asabım bozukHuuu:44:nasılsın ? Huuu lar yesin seni
ii deılım kuzum cok asabım bozukyese ya şu huuular benı kurtulam
sultan dio rümüşüm bananabam kıçını devirmiş yatan yasovallaha rümüş öle diyo sana
her ay kırmızılar gelmesin derdim bu ay gelsinler diye bekliyom gelmiyo şerefsizler
Yok gülüm ya hareketsizlik kim ben kim pehh ,nerde o günler .şimdi ben ümidi bu gaz lanmaya bağlimi diyosun tttrrrt:44::60
iyiki bişi dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?