hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

nineeee olmuşsun valla bu şikayetlere bakılırsa

Sensin o yani oluyorum galiba kız :18::18:

Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazdilarinizi okuyorum bende cocuk istiyorum 2 ay oldu hala bi sey yok bilmiyorum piskolojikmi hastalanmama 3 gun var istahim artdi midem bulaniyor

Hoşgeldin canım aramıza inşallah hamilesindir,benimde 2yıl oldu olacak,,1yılla kadar olmaması mormalmiş ,biz normalide geçtik artık hayırlısı diyoruz,yarışmaya nerden katılıyorsun canım??

yok balım zaten çok uzun zaman oldu kullanmıyorum arı sütünü. ama soğan kürü yapacağım sanırım bu sefer üşenmezsem. ibrahim saraçoğlu da önermişti bana

Yok gülüm ya hareketsizlik kim ben kim pehh ,nerde o günler .şimdi ben ümidi bu gaz lanmaya bağlimi diyosun tttrrrt:44::60

nineeeeee kikimmmmmm
nasilsin orkimmmm

iyiki bişi dedik

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak öncelikle 4 yıldır bebek istiyorum 4 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra neler yaşandığını çok iyi biliyorum ve sizleride çok iyi anlıyorum topikteki bir çok arkadaş hamile darısı bize inşaallah soruma gelince 16 şubat sat bu ay benim 10 gün önceden başlamış olup ara ara hala devam eden adet sancılarına benzer sancılarım var ve belim çok ağrıyor bugün sağ yumurtalığın olduğu kısım yürümemi engelleyecek kadar ağrıdı yatp dinlenince biraz hafifliyor kabızlık ve gaz birde bütün bunları ilk kez yaşıyorum gebelik belirtisi olabilir mi acep?

bin yaşa emi. bayadır sormuyorduk yarışmaya nerden katılıyorsun sorusunu

olabilir, olmayadabilir. yumurtluyor da olabilirsin. inşallah ilk ihtimal olur

Son düzenleme:
yok balım zaten çok uzun zaman oldu kullanmıyorum arı sütünü. ama soğan kürü yapacağım sanırım bu sefer üşenmezsem. ibrahim saraçoğlu da önermişti bana

himmm tamam canim...
sogan suyunu gecen sene bu vakitler ben de yapmistim 10 gun kadar...usenme canim ne varsa sokup atiyor kendine geliyorsun....

belirti gbi duruolar cnm ama psıkolojıkte olabılıo bazen ama neden olmasın ınsallah oyledırsızın problem neydi peki

Yaff sana özelden mesaj atım namusus gitmiyor artıkın başka sefer denerim 10dk doldu ama ,istemiyo,benim cep yavaş ondanda olabilir ,yada bu topik bana yine kızdı ,dünde yazıyorum konu kapanmıştır diyo valla git diyo

nabam kıçını devirmiş yatan yaso vallaha rümüş öle diyo sana

her ay kırmızılar gelmesin derdim bu ay gelsinler diye bekliyom gelmiyo şerefsizler
sultan dio rümüşüm bana zaten bız ne ıstersek tersını yapmaya yemınlı bu pis kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…