hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

belirti gbi duruolar cnm ama psıkolojıkte olabılıo bazen ama neden olmasın ınsallah oyledırsızın problem neydi peki

benim pko canım bakalım adetime 5 gün kaldı bakalım ne olacak tüp bebekdende kullandığım ilaçlar gebelik belirtisine çok benzeyen etkiler gösteriyordu az çok biliyorum belirtileri ancak bu sefer daha farklı inşaallah boşuna ümitlenmem:))

kız atarlı ne oldu sana
ahhh ahh hangı bırını anlatam çiçemmaşılama yaptırdık ama ılerı hareket 0dı yıne..bugunde lekelenme oldu rümüşteki gbi ama malesef degerlendıremedik!!!herıf fantazı pesıne ziyan zebil etti spoşlarımı

ınsallah kıızz pkolu olupta hamıs kalan arkadasımız cok neden sende olmayasın

nasil yaa sen catla olmadin mi zaten asilama icin anlamadim ben:44::44:eee umut yok mu dedi doktorun?:26:

kız balım aşılamadan sonra kanama oluyor. yani kanaman rümüşünkünün aynısı deel. gün aşırı devam

kız balım aşılamadan sonra kanama oluyor. yani kanaman rümüşünkünün aynısı deel. gün aşırı devam

a aa gun asiri devam mi ediliyor ben bilmiyordum yasemincim sen adami birak ma kiz sakin o zaman yapis adama:))

bin yaşa emi. bayadır sormuyorduk yarışmaya nerden katılıyorsun sorusunu

naban bebekkk

yarışma

eskiden her geleni sorguya sen tutardın orkim hey gidi günler hey

Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun??benimde sat 19 Şubat ve 28günde bir olurum

nasil yaa sen catla olmadin mi zaten asilama icin anlamadim ben:44::44:eee umut yok mu dedi doktorun?:26:
kontrol etmedıkı hödük!!bırı kucuktu yumosların o catlamıstır belkı...
kız kanama deıldı ama!!!yumurtlama akıntısın geldı ıcınde az bısey kahvelık vardı boyle nasıl desem damar gibi

catlatmadan sonra agrin falan oldu mu canim ben de hep oyle oluyordu 36 38 saat sonrasinda...
ne diyeyim insalllh herse iyi olur senin icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…