- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ii deılım kuzum cok asabım bozukyese ya şu huuular benı kurtulam
belirti gbi duruolar cnm ama psıkolojıkte olabılıo bazenama neden olmasın ınsallah oyledır sızın problem neydi peki
Yaffsana özelden mesaj atım namusus gitmiyor artıkın başka sefer denerim 10dk doldu ama ,istemiyo,benim cep yavaş ondanda olabilir ,yada bu topik bana yine kızdı ,dünde yazıyorum konu kapanmıştır diyo valla git diyo
ahhh ahh hangı bırını anlatam çiçemmkız atarlı ne oldu sana
Niye beaşükür bu ay herkez asabi ne oldi:44:
ınsallah kıızz pkolu olupta hamıs kalan arkadasımız cok neden sende olmayasınbenim pko canım bakalım adetime 5 gün kaldı bakalım ne olacak tüp bebekdende kullandığım ilaçlar gebelik belirtisine çok benzeyen etkiler gösteriyordu az çok biliyorum belirtileri ancak bu sefer daha farklı inşaallah boşuna ümitlenmem:))
ahhh ahh hangı bırını anlatam çiçemmaşılama yaptırdık ama ılerı hareket 0dı yıne..bugunde lekelenme oldu rümüşteki gbi ama malesef degerlendıremedik!!!herıf fantazı pesıne ziyan zebil etti spoşlarımı
ahhh ahh hangı bırını anlatam çiçemmaşılama yaptırdık ama ılerı hareket 0dı yıne..bugunde lekelenme oldu rümüşteki gbi ama malesef degerlendıremedik!!!herıf fantazı pesıne ziyan zebil etti spoşlarımı
kız sen komiksin, esprilisin yaaavalla aaa desen gülüyooom
kız balım aşılamadan sonra kanama oluyor. yani kanaman rümüşünkünün aynısı deel. gün aşırı devam
kiz ben de cok guluyom su kikimee beni de gulduruyor esim de saf saf bakiyor suratima daha cok guluyorum
ben uyumaya gidiyorum kızçeler. byeee
bin yaşa emi. bayadır sormuyorduk yarışmaya nerden katılıyorsun sorusunu
naban bebekkk
yarışma
arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak öncelikle 4 yıldır bebek istiyorum 4 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra neler yaşandığını çok iyi biliyorum ve sizleride çok iyi anlıyorum topikteki bir çok arkadaş hamile darısı bize inşaallah soruma gelince 16 şubat sat bu ay benim 10 gün önceden başlamış olup ara ara hala devam eden adet sancılarına benzer sancılarım var ve belim çok ağrıyor bugün sağ yumurtalığın olduğu kısım yürümemi engelleyecek kadar ağrıdı yatp dinlenince biraz hafifliyor kabızlık ve gaz birde bütün bunları ilk kez yaşıyorum gebelik belirtisi olabilir mi acep?
aynen ya benim eşim de ne oldu niye gülüyon diye soruyo
kontrol etmedıkı hödük!!bırı kucuktu yumosların o catlamıstır belkı...nasil yaa sen catla olmadin mi zaten asilama icin anlamadim ben:44::44:eee umut yok mu dedi doktorun?:26:
kız kanama deıldı ama!!!yumurtlama akıntısın geldı ıcınde az bısey kahvelık vardı boyle nasıl desem damar gibikız balım aşılamadan sonra kanama oluyor. yani kanaman rümüşünkünün aynısı deel. gün aşırı devam
ben geldiiim güzeller nasılsınız bakalım
kontrol etmedıkı hödük!!bırı kucuktu yumosların o catlamıstır belkı...
kız kanama deıldı ama!!!yumurtlama akıntısın geldı ıcınde az bısey kahvelık vardı boyle nasıl desem damar gibi
bende iyiyim cnm şükür.. kızlar kulagım tıkandı benm ya doktora gitsem ilaç alamam ne yapacagımı şaşırdım:44:hosgeldin tatlimmm bizler iyiyiz sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?