- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kız sen komiksin, esprilisin yaaavalla aaa desen gülüyooom
kiz ben de cok guluyom su kikimee beni de gulduruyor esim de saf saf bakiyor suratima daha cok guluyorum
bende iyiyim cnm şükür.. kızlar kulagım tıkandı benm ya doktora gitsem ilaç alamam ne yapacagımı şaşırdım:44:
oldu cnm agrım hıssettım...hayırlısı bakalımcatlatmadan sonra agrin falan oldu mu canim ben de hep oyle oluyordu 36 38 saat sonrasinda...
ne diyeyim insalllh herse iyi olur senin icin....
:44::44::44::44: yok bea ben aslında çok ciddi çok oto:26to:26:neydi yaff otoriter bir kiki yim rahmetli annacım çok espiriliydi onamı çemişim acep :44:bilmemki
oldu cnm agrım hıssettım...hayırlısı bakalım
niye ki acep durup dururken mi tikandi su falan mi kacti gecer belki yaaa cok kurcalama[/QUOTE cnm cumadan beri agrı vardı 2 gündürde tıkanıyo arada acılıyo duşta su mu kactıki diye benmde aklıma geldmedi diil..kurcalamamaya calışıyorum ama rahatsız oluyorum allahtan tek kulagımda var
bende iyiyim cnm şükür.. kızlar kulagım tıkandı benm ya doktora gitsem ilaç alamam ne yapacagımı şaşırdım:44:
otoriter kikimmm:)))
ben seni sakaci olarak cok seviyom
iyi geceler tatlım...kizlar ben kacar uykum geldi iyi geceler kikim,orkim,yasemin,rumusum,lowely...
arada acılıyo tatlım kulagım..yıkanırmı diye benimde aklıma geldi ama daha ilk 3 aydayız ya korkuyorum bişey olur diye...ama gecmezse gitcem tabi mecbur...:18:geçmiş olsun lowelydoktora git bence belki yıkar sadece tıkanmışta olabilir sonuçta
arada acılıyo tatlım kulagım..yıkanırmı diye benimde aklıma geldi ama daha ilk 3 aydayız ya korkuyorum bişey olur diye...ama gecmezse gitcem tabi mecbur...:18:
oyy saol kikim ya rahatladım yarın ya da yarından sonra gideyim ben..ayy inş iltihap falan diildir...Hiç bişey olmaz canım iltihap a dönüşmeden git bence ,sonuçta hamile olduğunu söylersin ona göre ne yapacağını bilir onlar
ben uyumaya gidiyorum kızçeler. byeee
kizlar ben kacar uykum geldi iyi geceler kikim,orkim,yasemin,rumusum,lowely...
yok cnm cagrmadı hıc...catlamissindir o zaman canim sen merak etme...3 4 gun sonra cagirmadi mi doktor yumurtlama olmus mu bakmak icin yani...
ıı geceler cnm bnmkizlar ben kacar uykum geldi iyi geceler kikim,orkim,yasemin,rumusum,lowely...
oyy saol kikim ya rahatladım yarın ya da yarından sonra gideyim ben..ayy inş iltihap falan diildir...
keyfine bak tatlım...iyi gecelerrrİyi geceler sizeetatlı rüyalar ,bende kaçmıyım Allah'ın emriyle gideyim bari lowely izin veriyormusun canım çıkayımı dizi mide kaçırdım onu izliyim yatakta he ?
bnde bılmıodum cnmmKızlar şimdi aşılamadan sonra yine gün aşırı devam mı etmek gerekiyor hiç bilmiyordum ,yasemnn öyle dediğinizi yeni okudumda:26:
ben beni bildim bileli kullanmam kulak çöpü...ııyyy demek birikebiliyomuş pamuklar içeride..kocişe söliyimde az kullansınBenim arkadaş vardı onunda öyle sorunu olmuştu ,doktora gitti içinden birikmiş pamuk çıkarmışlardı o kulak çöpünü çok sık kullanırmış kız inanırmısın odur budur çöpleri az kullanır oldum
bnde bılmıodum cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?