hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız sen komiksin, esprilisin yaaa valla aaa desen gülüyooom

kiz ben de cok guluyom su kikimee beni de gulduruyor esim de saf saf bakiyor suratima daha cok guluyorum

:44::44::44::44: yok bea ben aslında çok ciddi çok oto:26to:26:neydi yaff otoriter bir kiki yimrahmetli annacımçok espiriliydi onamı çemişim acep :44:bilmemki

kizlar ben kacar uykum geldi iyi geceler kikim,orkim,yasemin,rumusum,lowely...

geçmiş olsun lowely doktora git bence belki yıkar sadece tıkanmışta olabilir sonuçta

otoriter kikimmm:)))
ben seni sakaci olarak cok seviyom

Bende hepinizi çoook seviyorummmrahat konuşabildiğim tek topik burası canlarımm benim

geçmiş olsun lowely doktora git bence belki yıkar sadece tıkanmışta olabilir sonuçta
arada acılıyo tatlım kulagım..yıkanırmı diye benimde aklıma geldi ama daha ilk 3 aydayız ya korkuyorum bişey olur diye...ama gecmezse gitcem tabi mecbur...:18:

Kızlar şimdi aşılamadan sonra yine gün aşırı devam mı etmek gerekiyor hiç bilmiyordum ,yasemnn öyle dediğinizi yeni okudumda:26:

arada acılıyo tatlım kulagım..yıkanırmı diye benimde aklıma geldi ama daha ilk 3 aydayız ya korkuyorum bişey olur diye...ama gecmezse gitcem tabi mecbur...:18:

Hiç bişey olmaz canım iltihap a dönüşmeden git bence ,sonuçta hamile olduğunu söylersin ona göre ne yapacağını bilir onlar

oyy saol kikim ya rahatladım yarın ya da yarından sonra gideyim ben..ayy inş iltihap falan diildir...

Benim arkadaş vardı onunda öyle sorunu olmuştu ,doktora gitti içinden birikmiş pamuk çıkarmışlardı o kulak çöpünü çok sık kullanırmış kız inanırmısın odur budur çöpleri az kullanır oldum

Son düzenleme:
ben beni bildim bileli kullanmam kulak çöpü...ııyyy demek birikebiliyomuş pamuklar içeride..kocişe söliyimde az kullansın

bnde bılmıodum cnmm

Benle sen bi bilsek çözecez bu işi de işte bir türlü bilemiyokbence biz o işi de beceremiyoz çarpışmayı yani acaba öbürleri nasıl çarpışıyo:44::44:biri video yüklese nerde yanlış var görsek ne sevap kazanır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…