- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ahahahahah video haaBenle sen bi bilsek çözecez bu işi de işte bir türlü bilemiyokbence biz o işi de beceremiyoz çarpışmayı yani acaba öbürleri nasıl çarpışıyo:44::44:biri video yüklese nerde yanlış var görsek ne sevap kazanır ama
Nasılsın gülüm ,sende hep çıkacağımız sıra geliyon beya ,geç gelme erken gel bidaha
kız dün akşam konu kapanmıştır dedi sendede oldumu ondan sonra çıktım ben
kız varya gülmekten gözlerimden yaşlar akıyo ,kendi yazdığıma baktımda oyyy ki ki ki kiiii ay çaresizlikten delirdim
Nörüyonuz zilliler kız kiki kim video yükler aceba çok güldüm ha şu silkeleme yapanlar çekse ya ne güzel olur
büylee sonra büylemiki:26::26: ufffs kiki
Yok olmadı ters bir şey yazmadık kii bugün olabilir
Belli delirdiğin kim yapar öyle bir çılgınlık kuramı çeksek hamileler arasında yada ya şundadır ya bunda allahımın dediğinde mi yapsak
Kız herkez lakaplı burda sonuçtaçekimdede maske takarlar olur biter,ben kimseyi kıçından tanımam valla kiki
Tüp bebeğin ardından bende yaptırıym silkeletme işinibu arada silkeletenlerin kocasının belinde problem yoktur inşallah benim herif beni silkelese beli kırılır bi daha kuş kalkmaz
tatlim hosgeldin aramiza...insalllh hamile kalmissindir canim...
ama bu ay olmazsa uzulmek yok daha 2 ay olmus cok yenisiniz.insalllh bebegin seni cok bekletmez bizler gibi ben 15 ayin uzerine hamile kaldim...
ahahahahah video haabak bu iiydi
He kız bide işin yok kuş içinde kür yapki ötsün
kız bartek valla ben kaçtım benim herif geldi bide gülüyorum durmadan iyice huylandıgideyim bizim kuş ne alemde
Sensin oyani oluyorum galiba kız :18::18:
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hamilesindir,benimde 2yıl oldu olacak,,1yılla kadar olmaması mormalmiş ,biz normalide geçtik artık hayırlısı diyoruz,yarışmaya nerden katılıyorsun canım??
Ben Azerbaycannan katiliyorum ve cevabladiginiz yazima cevab yazamiyorum bide mesaj olarak gelmiyor bana yazilar bide kilzal ben azeri oldugum icin bi seleri yalnis yaza bilirim kusuruma bakmayim simdiden yazayim
Hos bulduk canim ben azerbaycandan katiliyorum. Hepimiz icin hayirlisi olur insaklah
Hos bulduk canim ben azerbaycandan katiliyorum. Hepimiz icin hayirlisi olur insaklah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?