hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız varya gülmekten gözlerimden yaşlar akıyo ,kendi yazdığıma baktımda oyyyki ki ki kiiii ay çaresizlikten delirdim

ahahahahah video haa bak bu iiydi

Nasılsın gülüm ,sende hep çıkacağımız sıra geliyon beya ,geç gelme erken gel bidaha
kız dün akşam konu kapanmıştır dedi sendede oldumu ondan sonra çıktım ben

Nörüyonuz zilliler kız kiki kim video yükler aceba çok güldüm ha şu silkeleme yapanlar çekse ya ne güzel olur

kız varya gülmekten gözlerimden yaşlar akıyo ,kendi yazdığıma baktımda oyyyki ki ki kiiii ay çaresizlikten delirdim

Belli delirdiğin kim yapar öyle bir çılgınlık kuramı çeksek hamileler arasında yada ya şundadır ya bunda allahımın dediğinde mi yapsak

Yok olmadı ters bir şey yazmadık kii bugün olabilir

Belli delirdiğin kim yapar öyle bir çılgınlık kuramı çeksek hamileler arasında yada ya şundadır ya bunda allahımın dediğinde mi yapsak

Kız herkez lakaplı burda sonuçta çekimdede maske takarlar olur biter,ben kimseyi kıçından tanımam valla kiki

Tüp bebeğin ardından bende yaptırıym silkeletme işini bu arada silkeletenlerin kocasının belinde problem yoktur inşallah benim herif beni silkelese beli kırılır bi daha kuş kalkmaz

He kız bide işin yok kuş içinde kür yapki ötsün
kız bartek valla ben kaçtım benim herif geldi bide gülüyorum durmadan iyice huylandı gideyim bizim kuş ne alemde

tatlim hosgeldin aramiza...insalllh hamile kalmissindir canim...
ama bu ay olmazsa uzulmek yok daha 2 ay olmus cok yenisiniz.insalllh bebegin seni cok bekletmez bizler gibi ben 15 ayin uzerine hamile kaldim...

Hos bulduk canim. Uzulmemek insanin elinde degil hamile kalmak kolay saniyordum cok bekliyibde bebek sahibi olamiyanlara sabir diliyorum

Ben Azerbaycannan katiliyorum ve cevabladiginiz yazima cevab yazamiyorum bide mesaj olarak gelmiyor bana yazilar bide kilzal ben azeri oldugum icin bi seleri yalnis yaza bilirim kusuruma bakmayim simdiden yazayim

Hos bulduk canim ben azerbaycandan katiliyorum. Hepimiz icin hayirlisi olur insaklah

Ben Azerbaycannan katiliyorum ve cevabladiginiz yazima cevab yazamiyorum bide mesaj olarak gelmiyor bana yazilar bide kilzal ben azeri oldugum icin bi seleri yalnis yaza bilirim kusuruma bakmayim simdiden yazayim

Hos bulduk canim ben azerbaycandan katiliyorum. Hepimiz icin hayirlisi olur insaklah

Azerbaycaaannmen severem Azerbaycan hoşgelmişen,sen merak etme sende mendensinbendede Türkçe bozuktur geç anlıyor yanlış yazıyor felan ,eme burdaki arkadaşlar çok iyidir seni anlarlar ,yardımcı olurlar.heeeç kusur olmaz merak etme bunun kusuru felan olmaz zaten
Ozaman yarışmacı arkadaşlarımıza bi başarılar diliyelim hep beraber

canım sen yeni evlisin galiba ve 2ay oldu bebek istirsen dimi:26eki sen yumurtlama test kullanıyormusun??kaç günde bir adet olursan ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…