hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Selam kızlar deryamm ne yaptı gittimi acep
İnşallah tez zamanda iyileşir:26:

kız varya gülmekten gözlerimden yaşlar akıyo ,kendi yazdığıma baktımda oyyyki ki ki kiiii ay çaresizlikten delirdim

ahahahahah video haa bak bu iiydi

Nörüyonuz zilliler kız kiki kim video yükler aceba çok güldüm ha şu silkeleme yapanlar çekse ya ne güzel olur

Belli delirdiğin kim yapar öyle bir çılgınlık kuramı çeksek hamileler arasında yada ya şundadır ya bunda allahımın dediğinde mi yapsak

büylee sonra büylemiki:26::26: ufffskiki

Allah size ben ne deyim sabah sabah çok güldüm yaa
Bende katılıyorum kikime

Nörüyonuz zilliler kız kiki kim video yükler aceba çok güldüm ha şu silkeleme yapanlar çekse ya ne güzel olur

Belli delirdiğin kim yapar öyle bir çılgınlık kuramı çeksek hamileler arasında yada ya şundadır ya bunda allahımın dediğinde mi yapsak

büylee sonra büylemiki:26::26: ufffskiki

Tüp bebeğin ardından bende yaptırıym silkeletme işini bu arada silkeletenlerin kocasının belinde problem yoktur inşallah benim herif beni silkelese beli kırılır bi daha kuş kalkmaz

Kız herkez lakaplı burda sonuçta çekimdede maske takarlar olur biter,ben kimseyi kıçından tanımam valla kiki

kizzz alllah sizi ne eylesin sizi zilliler siziiii bunlar niyeti bozmus yavvvvsabah sabah beni de guldurdunuz yaaa size ne diyeyim benn...
ben silkeleme sonunda kaldim hamilee ama simdik bunu uygularsam cocugum duserrrr sizler uygulayin dedigimiz gibi olmus mu olmamismi ben size soylerimmm...zatiallerinizden videolarinizi beklerimmm:121:

saat 11 gibi esim gelecek tetanoz asimi olmaya gidecem ben de bugun...opuyorum hepinizi...

iyidir canım. bugün ultrasona gittim. 2 cm bir kistim, kalın ve düzensiz bir endometrium tabakası vardı. 3-4 güne kanarsın dediler. kanamzsam progestan kullanacağım 5 gün. sen nasılsın, daha iyi misin?

:26::26: çok geçmiş olsun canım yaaa...

yaşamım canım yaaa aşı için ne denir bilmiyorum ama sana ve bebişine de sağlık getirsin

deryaaaaaaaaaa yavruuu haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun

rumiş uykucu rumişşş sen deryanın doğumuna gitmeyecek miydin:26::26:

canim tetanoz asisi oldum geldim simdik...hamileyken yapiliyor 1.dozumu oldum bugun normalde 5 doz yapiliyor,hamilelikten sonra da yapiliyormus canim.
kizlarrr ben bugun bebegimin kalp atislarini dinledim cok guzeldiii cok heyecanli atiyordu yavrumun kalbiii:)))

Ayyyy yerim ben onu yerim pincik pincik

Giidicem ama dogum ssaati belli degil giitigimde azcik kendinde olsun diye karar,kildik 3 ten sonra gidicem

gözün aydınnnn, siz anlattıkça anne olmak için can atıyorum

Selam kızlar deryadan haber yok mu daha dersten
Giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…