Kizlar gununuz bereketli hayirli mutlu gecmesi dilegiyle ben yatar zibarir
Benle sen bi bilsek çözecez bu işi de işte bir türlü bilemiyokbence biz o işi de beceremiyoz çarpışmayı yani acaba öbürleri nasıl çarpışıyo:44::44:biri video yüklese nerde yanlış var görsek ne sevap kazanır ama
kız varya gülmekten gözlerimden yaşlar akıyo ,kendi yazdığıma baktımda oyyy ki ki ki kiiii ay çaresizlikten delirdim
ahahahahah video haabak bu iiydi
Nörüyonuz zilliler kız kiki kim video yükler aceba çok güldüm ha şu silkeleme yapanlar çekse ya ne güzel olur
Belli delirdiğin kim yapar öyle bir çılgınlık kuramı çeksek hamileler arasında yada ya şundadır ya bunda allahımın dediğinde mi yapsak
büylee sonra büylemiki:26::26: ufffs kiki
Benle sen bi bilsek çözecez bu işi de işte bir türlü bilemiyokbence biz o işi de beceremiyoz çarpışmayı yani acaba öbürleri nasıl çarpışıyo:44::44:biri video yüklese nerde yanlış var görsek ne sevap kazanır ama
Nörüyonuz zilliler kız kiki kim video yükler aceba çok güldüm ha şu silkeleme yapanlar çekse ya ne güzel olur
Belli delirdiğin kim yapar öyle bir çılgınlık kuramı çeksek hamileler arasında yada ya şundadır ya bunda allahımın dediğinde mi yapsak
büylee sonra büylemiki:26::26: ufffs kiki
Tüp bebeğin ardından bende yaptırıym silkeletme işinibu arada silkeletenlerin kocasının belinde problem yoktur inşallah benim herif beni silkelese beli kırılır bi daha kuş kalkmaz
Kız herkez lakaplı burda sonuçtaçekimdede maske takarlar olur biter,ben kimseyi kıçından tanımam valla kiki
Kizlar herifimden izini kopardim.deryanin yanina gitcem insallah bebeginin ilk fotolarini paylasicam sizinle
iyidir canım. bugün ultrasona gittim. 2 cm bir kistim, kalın ve düzensiz bir endometrium tabakası vardı. 3-4 güne kanarsın dediler. kanamzsam progestan kullanacağım 5 gün. sen nasılsın, daha iyi misin?
Selam kızlar deryamm ne yaptı gittimi acep
İnşallah tez zamanda iyileşir:26:
:26::26: çok geçmiş olsun canım yaaa...
yaşamım canım yaaa aşı için ne denir bilmiyorumama sana ve bebişine de sağlık getirsin
deryaaaaaaaaaa yavruuu haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun
rumiş uykucu rumişşş sen deryanın doğumuna gitmeyecek miydin:26::26:
Ayyyy yerim ben onu yerim pincik pincikcanim tetanoz asisi oldum geldim simdik...hamileyken yapiliyor 1.dozumu oldum bugun normalde 5 doz yapiliyor,hamilelikten sonra da yapiliyormus canim.
kizlarrr ben bugun bebegimin kalp atislarini dinledim cok guzeldiii cok heyecanli atiyordu yavrumun kalbiii:)))
:26::26: çok geçmiş olsun canım yaaa...
yaşamım canım yaaa aşı için ne denir bilmiyorumama sana ve bebişine de sağlık getirsin
deryaaaaaaaaaa yavruuu haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun
rumiş uykucu rumişşş sen deryanın doğumuna gitmeyecek miydin:26::26:
canim tetanoz asisi oldum geldim simdik...hamileyken yapiliyor 1.dozumu oldum bugun normalde 5 doz yapiliyor,hamilelikten sonra da yapiliyormus canim.
kizlarrr ben bugun bebegimin kalp atislarini dinledim cok guzeldiii cok heyecanli atiyordu yavrumun kalbiii:)))
Giidicem ama dogum ssaati belli degil giitigimde azcik kendinde olsun diye karar,kildik 3 ten sonra gidicem
merhaba canım yarın da senin için dım dıımmm
daha doğum yapmadı mı:26:
Selam kızlar deryadan haber yok mu daha dersten
Giriyorum
Asıl dım dım şimdi
Yarın öğrenince ak koyun kara koyun belli olacakk bakalım
Allah hayırlısını versin ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?