hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

dktoru sabah 7 bucukta hstaneye gel demiş sezeryan için bi saat vermemişti o yüzden oda bilmiyr kacta sezeryana giriceğini o yüzden 3 ten sonra gidice m hastaneye

rümüşş nasılsınn??? bebişin nasıl?

derya için bugün büyük gün Allah yardımcısı olsun inşallah çaabuk toparlar. o minik tombiş yanaklı kızın resimlerini merakla bekliyoruz canımm. annelik duygularımız kabarsın biraz daha

dktoru sabah 7 bucukta hstaneye gel demiş sezeryan için bi saat vermemişti o yüzden oda bilmiyr kacta sezeryana giriceğini o yüzden 3 ten sonra gidice m hastaneye

sen nasılsın bercestem heeycan doruklarda dimi

Sabah almışlardır bekletmezler fazla
Benim heyecanım söyle belirtiler hep olumlu biraaz önce
Fooşş diye bir akıntı geldi benden
Adet mi oldum diye gittim baktım sarı akıntım çoğalmış
Hayırlısı diyelim inşalahhh hepimiz için

dün gece bi kac flim seyrettim canım cıktı ağlamakatan o türkan yokmu o türkan gene öptürmedi dudaktan hoppaaa açtım oynuyrum
iyyiz şükürler olsun başdönmelerim bitti mide bulantıları sabahtan devm ediyor bende cok heeycanlıyım saat 3 olsaad gitsembiranöce o yanakların resimlerini ceksem diye sen nasılsın nasıl gidiyor

oyna canım bebişinde seninle birlikte karnında dönmeye başlar :)
ohh rahatlamışsın ne güzel canım keyfini çıkar hamişliğinin.

sen canlı canlı göreceksin ne güzel yaa pek heveslendim :) hemen mi doğursak ne

ayy hadi inşallah böyle seninde göbüşün dolar bebiş ile

sen nasılsın bercestem heeycan doruklarda dimi

Sabah almışlardır bekletmezler fazla
Benim heyecanım söyle belirtiler hep olumlu biraaz önce
Fooşş diye bir akıntı geldi benden
Adet mi oldum diye gittim baktım sarı akıntım çoğalmış
Hayırlısı diyelim inşalahhh hepimiz için

dimi bugün hamile kalcan yarın kucağına alcan ne güezl olur neyse azcık bana müsade ufak tefek işlerimi halledeim zaman gecsin

ben geldim kızlarrrr kesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........

Allahım pıt pıtlarını da duymayı nasip etsin inşallah

Hosgelmisen sefalar getirmisen.2 ay uzulmek icin cok erken.yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyorsun.duzenli adet goruyomusun.

Selam canim. Adetim duzenli 26 gunde bir telefonumda kadina ozel diye proqram yukledim ordan takib ediyorum ve 2 gunde bi isisgiye giriyorum doktor 3 cm kistim oldugunu bu ay hamile kalamiyacayimi soyledi hastalandigimda bakacakmis bide ama etrafimda kisti olubda hamile kalan cok insan var bide bi seyi yamak isterdim bn nisanliyeken hamile kalmisdim 2 aylik olmusdu ben farkinda bile olmamisdim adetde gormusdum evli olmadigim icin aldirmak zorunda kaldik

Selam canim siz nerelisiniz? 7 ay oldu evleneli 26 gunde bi atetim. Test kulanmiyorum canim

demekki canım hamile kalabilyormuşsun dediğimiz gibi 2 ay üzülmek için cok cok erken bi vakit.kist ne kistiymiş yumurtalık kistimi miyom mu .

demekki canım hamile kalabilyormuşsun dediğimiz gibi 2 ay üzülmek için cok cok erken bi vakit.kist ne kistiymiş yumurtalık kistimi miyom mu .

Evet canim yumurtalik kisti bide kis argri falan yapmasi lazimmis ben hic bi sey hissetmiyorum sol yumurtalikda oldugunu soyledi doktor kan tahlileride verdim hersey iyi cikdi basqa bi sorunum olmadigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…