sağol tatlım darısı başına inşallah yaklaşıyo ayak sesleri zatennn
ayy inşallahhh canım bakaalım heyecanlı bekleyiş sürüyo
canııım benimben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
Orkimmm bende seni öptüm yarın burda olun kutlama yapcazzz
Allahın izniyleeeee
Allah size ben ne deyim sabah sabah çok güldüm yaa
Bende katılıyorum kikime
kizzz alllah sizi ne eylesin sizi zilliler siziiii bunlar niyeti bozmus yavvvvsabah sabah beni de guldurdunuz yaaa size ne diyeyim benn...
ben silkeleme sonunda kaldim hamilee ama simdik bunu uygularsam cocugum duserrrrsizler uygulayin dedigimiz gibi olmus mu olmamismi ben size soylerimmm...zatiallerinizden videolarinizi beklerimmm:121:
canim tetanoz asisi oldum geldim simdik...hamileyken yapiliyor 1.dozumu oldum bugun normalde 5 doz yapiliyor,hamilelikten sonra da yapiliyormus canim.
kizlarrr ben bugun bebegimin kalp atislarini dinledim cok guzeldiii cok heyecanli atiyordu yavrumun kalbiii:)))
Giidicem ama dogum ssaati belli degil giitigimde azcik kendinde olsun diye karar,kildik 3 ten sonra gidicem
ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
Selam canim siz nerelisiniz? 7 ay oldu evleneli 26 gunde bi atetim. Test kulanmiyorum canim
Tesekkur ederim canim bu guleri deyerlendiririm
Ayy inşallahhh canım bakaalım heyecanlı bekleyiş sürüyo
Gülün be gülmek iyidir genç kalırsınız
Geçmiş olaaNe güzell inş pıt pıt larıda duyarsın yakında
Ayyy büyük güüünn ,hadi bize güzel haberleri tez getir rümüşüm deryaaaaaaaaaa Allah kolaylık versin gülüüümmm dualarımız seninlee
ohhh gözün Aydın olsun hemşoommpıtpıt larıda duyar hayırlı sağlıklı bir minak alırsın kucağına inşallah
Ahaa benim Azeri minikom gelmişşben Danimarka'dan katılıyorum yarışmaya canım,rümeysa Belçika diyerek halt etmiş bidahakine ikizler kovalasın onu,beni yine karıştırdı
canım sen 26günde bir adet oluyorsan 12ci gün yumurtluyorsundur büyük ihtimal ,rümeysaya katılıyorum 10 ila 16günler önemli senin için, kistide kafaya takma geçer tez zamanda inşallah ,evet kisti olupta hamile kalanlarda var yeterki Rabim ol desin,yanlız sen bu ay adet olursanda üzülme henüz 2ay olmuş Zaten ,doktorun kist için birşey verdimi sana ??
Gülün be gülmek iyidir genç kalırsınız
Geçmiş olaaNe güzell inş pıt pıt larıda duyarsın yakında
Ayyy büyük güüünn ,hadi bize güzel haberleri tez getir rümüşüm deryaaaaaaaaaa Allah kolaylık versin gülüüümmm dualarımız seninlee
ohhh gözün Aydın olsun hemşoommpıtpıt larıda duyar hayırlı sağlıklı bir minak alırsın kucağına inşallah
Ahaa benim Azeri minikom gelmişşben Danimarka'dan katılıyorum yarışmaya canım,rümeysa Belçika diyerek halt etmiş bidahakine ikizler kovalasın onu,beni yine karıştırdı
canım sen 26günde bir adet oluyorsan 12ci gün yumurtluyorsundur büyük ihtimal ,rümeysaya katılıyorum 10 ila 16günler önemli senin için, kistide kafaya takma geçer tez zamanda inşallah ,evet kisti olupta hamile kalanlarda var yeterki Rabim ol desin,yanlız sen bu ay adet olursanda üzülme henüz 2ay olmuş Zaten ,doktorun kist için birşey verdimi sana ??
ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
ohh çok şükür..bnde anca girebildim catladım meraktan...oyy maşallah kuzucuğun yanaklarına..çok özendim yaaa...rabbim analı babalı büyütsün; bahtı acık olsun...Canlar derya dogum yapmis resimler eve gidince yuklicem.bebekte kendiside iyi cok sukur.o ultrasonda gordugumuz yanaklar aynen var masallah
ay ne guldum klasık kadın ıste neyı merak etmiş​canım sende hoşgeldin aramıza..2 ay kısa bi süre sabret daha erken...bide bişey merak ettim nişanlıyken hamile kaldım yazmışsın ewlendiğin kişi aynı kişi mi?
canım ne kusuru. seninle birlikte hep beraber üzüldük, acına ortak olduk. bunun kusuru olmaz. Allah sabır versin. tez zamanda yeniden bir gebelik ve bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
tatlim benim bunun kusuru mu olur buradaki üzüntü hepimizin üzüntüsü sevinci hepimizin sevinci
inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalacaksın canım inşalallh bu seferki sağlıklı olacak
ağrın olması normal canım düşük yapıyorsun benim 1 hafta sonrasında cok sancım olmuştu kanama başladıktan sonra ama korkma canım sakın ağrı kesici de içme doktoruna danışmadan
düşükten sonra hemen hamile kalan çok oluyor inşalllh senin de öyle olur
selam kizlar nasilsiniz.YESALP canim gecmis olsun.inshalllah yakinda saglikli gebelik yasar ve kucagina alirsin inshallah.DERYACIM canim benim ne az kaldi ya kizin gelcek yarin inshallah.cok heyecanlandim. saglikla huzurla gelsin.
kizlar sizler nasilsiniz
kızlar sağolun hepiniz iyi ki varsınız inanın en yakınlarım olmak üzere çevremde hiç kimsem yokböyle bi acıyı tek başıma yalnızca yaşıyorum sizler de olmazsanız inanın çıldırırdım heralde bütün gün boyunca evde yalnızım bu dahada bunalıma itiyo beni ara ara duygulanıp ağlıyorum sonra topluyorum kendimi teselli etmeye başlıyorum karmakarışık haldeyim ama sizlerin de dediği gibi tekrar olacak Rabbimin hayırlı kıldığı zamanda biliyorum bunun düşüncesiyle rahatlatıyorum kendimi
Allahım tüm hamiş arkadaşlarımızı ve beişlerini korusun, sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eylesinbenim gibi bebiş bekleyen canlarımm bizlere de en hayırlı zamanda sağlıklı bi bebiş nasip eylesin Rabbim inşallahhhh
ay ne guldum klasık kadın ıste neyı merak etmişlaf aramızda bende merak ettıydım de soramadıydım 60:
canım nasılsın iimisin hayırdır ne oldu bi sorun yok dimi
ay ne guldum klasık kadın ıste neyı merak etmişlaf aramızda bende merak ettıydım de soramadıydım 60:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?