hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canııım benim gözün aydın

Orkimmm bende seni öptüm yarın burda olun kutlama yapcazzz
Allahın izniyleeeee

inşalllah bercem. yarın güzel habere hep beraber halay çekeceğiz

Allah size ben ne deyim sabah sabah çok güldüm yaa
Bende katılıyorum kikime

Gülün be gülmek iyidir genç kalırsınız

Geçmiş olaaNe güzellinş pıt pıt larıda duyarsın yakında

Giidicem ama dogum ssaati belli degil giitigimde azcik kendinde olsun diye karar,kildik 3 ten sonra gidicem

Ayyy büyük güüünn ,hadi bize güzel haberleri tez getir rümüşümderyaaaaaaaaaa Allah kolaylık versin gülüüümmm dualarımız seninlee

ohhh gözün Aydın olsun hemşoomm pıtpıt larıda duyar hayırlı sağlıklı bir minak alırsın kucağına inşallah

Selam canim siz nerelisiniz? 7 ay oldu evleneli 26 gunde bi atetim. Test kulanmiyorum canim

Tesekkur ederim canim bu guleri deyerlendiririm

Ahaa benim Azeri minikom gelmişşben Danimarka'dan katılıyorum yarışmaya canım,rümeysa Belçika diyerek halt etmişbidahakine ikizler kovalasın onu,beni yine karıştırdı
canım sen 26günde bir adet oluyorsan 12ci gün yumurtluyorsundur büyük ihtimal ,rümeysaya katılıyorum 10 ila 16günler önemli senin için, kistide kafaya takma geçer tez zamanda inşallah ,evet kisti olupta hamile kalanlarda var yeterki Rabim ol desin,yanlız sen bu ay adet olursanda üzülme henüz 2ay olmuş Zaten ,doktorun kist için birşey verdimi sana ??

Ayy inşallahhh canım bakaalım heyecanlı bekleyiş sürüyo

Bercestemmmdın dın :18:dın dın :18:dın :18:dınıda dın
demek foşşşşş diye akıntı geldii:18:vallahi de dınnnn:18: inşallah kuzum ,bugün deryaya dua edeyim yarında sabah erkenden sana edicem dın dın gelsin ikizlerrr

Selam canim evel yeni basladik insan yinede ya uzun surerse dusunuyor. Doktor bi sey vermedi adet oldugumda 2 gunu gitmemi istedi bide oyle bakacak gidib gitmediyine

Selam canim evet yeni basladik insan yinede ya uzun surerse dusunuyor. Doktor bi sey vermedi adet oldugumda 2 gunu gitmemi istedi bide oyle bakacak gidib gitmediyine

gözün aydın yawrum darısı bekleyenlere....

Canlar derya dogum yapmis resimler eve gidince yuklicem.bebekte kendiside iyi cok sukur.o ultrasonda gordugumuz yanaklar aynen var masallah
ohh çok şükür..bnde anca girebildim catladım meraktan...oyy maşallah kuzucuğun yanaklarına..çok özendim yaaa...rabbim analı babalı büyütsün; bahtı acık olsun...

​canım sende hoşgeldin aramıza..2 ay kısa bi süre sabret daha erken...bide bişey merak ettim nişanlıyken hamile kaldım yazmışsın ewlendiğin kişi aynı kişi mi?

​canım sende hoşgeldin aramıza..2 ay kısa bi süre sabret daha erken...bide bişey merak ettim nişanlıyken hamile kaldım yazmışsın ewlendiğin kişi aynı kişi mi?
ay ne guldum klasık kadın ıste neyı merak etmişlaf aramızda bende merak ettıydım de soramadıydım60:

canım ne kusuru. seninle birlikte hep beraber üzüldük, acına ortak olduk. bunun kusuru olmaz. Allah sabır versin. tez zamanda yeniden bir gebelik ve bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kızlar sağolun hepiniz iyi ki varsınız inanın en yakınlarım olmak üzere çevremde hiç kimsem yok böyle bi acıyı tek başıma yalnızca yaşıyorum sizler de olmazsanız inanın çıldırırdım heralde bütün gün boyunca evde yalnızım bu dahada bunalıma itiyo beni ara ara duygulanıp ağlıyorum sonra topluyorum kendimi teselli etmeye başlıyorum karmakarışık haldeyim ama sizlerin de dediği gibi tekrar olacak Rabbimin hayırlı kıldığı zamanda biliyorum bunun düşüncesiyle rahatlatıyorum kendimi
Allahım tüm hamiş arkadaşlarımızı ve beişlerini korusun, sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eylesin benim gibi bebiş bekleyen canlarımm bizlere de en hayırlı zamanda sağlıklı bi bebiş nasip eylesin Rabbim inşallahhhh

canım nasılsın iimisin hayırdır ne oldu bi sorun yok dimi

canımcıımmmm inan o kadar sevindim ki anlatamam sana okuyunca gözümden bi kaç damla yaş geldi mutluluktan
Rabbim korusun sizi sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah çok iyi bak kendine yorma heçç tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…