​canım sende hoşgeldin aramıza..2 ay kısa bi süre sabret daha erken...bide bişey merak ettim nişanlıyken hamile kaldım yazmışsın ewlendiğin kişi aynı kişi mi?
iyi olmaya çalışıyorum canım pazartesi düşük yaptım bebeğimi kaybettim
öylemi canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin inş allah sabır versin
canim benim insalllh en kisa surede gelecek senin de bebisingözün aydınnnn, siz anlattıkça anne olmak için can atıyorum
ayyy yarin buyuk gun bercemmmm ben de heyecan yaptim simdi senin icin...inaniyorum cnim bebisin seninle beraberAsıl dım dım şimdi
Yarın öğrenince ak koyun kara koyun belli olacakk bakalım
Allah hayırlısını versin ne diyelim
ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
iyi olmaya çalışıyorum canım pazartesi düşük yaptım bebeğimi kaybettim
canııım benimgözün aydın
inşalllah bercem. yarın güzel habere hep beraber halay çekeceğiz
ohhh gözün Aydın olsun hemşoommpıtpıt larıda duyar hayırlı sağlıklı bir minak alırsın kucağına inşallah
canımcıımmmm inan o kadar sevindim ki anlatamam sana okuyunca gözümden bi kaç damla yaş geldi mutluluktan
Rabbim korusun sizi sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah çok iyi bak kendine yorma heçç tamam mı
canım gözün aydın, darısı bizlerin başına...ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
aferin kızzzzzCanlar derya dogum yapmis resimler eve gidince yuklicem.bebekte kendiside iyi cok sukur.o ultrasonda gordugumuz yanaklar aynen var masallah
aynı kişidir heralde kızlar diye düşünüyorum beni de meraklandırdınız bak şimdi
Kimler var kimler var.resim yukleyemiyorum topige ya korkumdan hic kucagima alamadim ki miniminnacik bisey.tirstim alamadim kucagima
Kesinlikle annesinden almis butun guzelligini.masallah.darisi tum istyenlerin basina saglikli gine insallah
olcak allahın ıznıyle hepımızınmaşallah...bende istiyorum böyle tatlı bi bebişşRabbim bizede nasib ettt
maşallah...bende istiyorum böyle tatlı bi bebişşRabbim bizede nasib ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?