hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gözün aydınnnn, siz anlattıkça anne olmak için can atıyorum
canim benim insalllh en kisa surede gelecek senin de bebisin
Asıl dım dım şimdi
Yarın öğrenince ak koyun kara koyun belli olacakk bakalım
Allah hayırlısını versin ne diyelim
ayyy yarin buyuk gun bercemmmm ben de heyecan yaptim simdi senin icin...inaniyorum cnim bebisin seninle beraber

ohhhhh gozun aydin canim benimmm...rabbim pit pitlarini da duyursun insalllh sagliklaaa

iyi olmaya çalışıyorum canım pazartesi düşük yaptım bebeğimi kaybettim

yesalp canım çok çok geçmiş olsun.
inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalıp bebişini sağ salim kucagına alırsın
şükür ki kürtaja gerek yokmuş ve çok sancın agrın olmadan geçirdin.
Rabbime tevekkül et canım.buna da şükür.beterin beteri var.Rabbim dermansız dert vermesin.
çok çok öpüyorum canım seni.kendine çok iyi bak.tekrar geçmiş olsun...

canııım benim gözün aydın

inşalllah bercem. yarın güzel habere hep beraber halay çekeceğiz

ohhh gözün Aydın olsun hemşoomm pıtpıt larıda duyar hayırlı sağlıklı bir minak alırsın kucağına inşallah

sağolun canlarım , çok yakında sizden duyacam bu haberi bende gönülden inanıyorum ve diliyorum rabbimdennn

tatlım şuan ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki , aynı dertten kaybetmiştim bende bebeğimi ama şimdi yine bekliyorum yine hamileyim , yine kalacaksın hamile ve o kadar güzel bir anda gelecekki hiç aklına bile gelmeyecek şuanki hislerin diyeceksin ki bu yüzden beklemişim demekki şükür rabbime , tatlım çok seviyorum seni ağlamak istiyorsan ağla sızla ama bir an önce rahatlayarak yeniden kalk ayağa ben yeğen haberleri duymadan edemem dört gözle bekliyoruz senden de bu güzel haberi

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı
kızlar acil cevaplütfen

canım gözün aydın, darısı bizlerin başına...
Canlar derya dogum yapmis resimler eve gidince yuklicem.bebekte kendiside iyi cok sukur.o ultrasonda gordugumuz yanaklar aynen var masallah
aferin kızzzzz gidersen bi daha öp bizim için yareni de koklaaa
Eki Görüntüle 656644 ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MAŞALLAH DEYİN BAYANLAR

aynı kişidir heralde kızlar diye düşünüyorum beni de meraklandırdınız bak şimdi

Allah iyliğinizi versin, ayıp ayıp ne dedikodu ediyorsunuz

cemreeemmbu aksam ugramamis buralara kimseler nerdeler bu hanimlarrrr

selam kizlar nasilsiniz.mashallah deryamiz dogum yapmis bebiside coktatli mashallah.RABBIM nazarlardan saklasin.
bende bugun dokt.gittim.bebisim buyumus mashallah.veeeeeeeeee acilmam varmis.dokt.20 den sonr gelir bebis dedi.inshallah saglikla gelir minnsum.

Canım ben yeni gördüm çok geçmiş olsun hakkına hayırlısı böyledir belki üzülme lütfen en azından hamile kalabildiğini biliyorsun Rabbim en kısa zamanda göbüşünü kucağını doldursun sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…