selam kizlar nasilsiniz.mashallah deryamiz dogum yapmis bebiside coktatli mashallah.RABBIM nazarlardan saklasin.
bende bugun dokt.gittim.bebisim buyumus mashallah.veeeeeeeeee acilmam varmis.dokt.20 den sonr gelir bebis dedi.inshallah saglikla gelir minnsum.
masallah sanada bebegınedeselam kizlar nasilsiniz.mashallah deryamiz dogum yapmis bebiside coktatli mashallah.RABBIM nazarlardan saklasin.
bende bugun dokt.gittim.bebisim buyumus mashallah.veeeeeeeeee acilmam varmis.dokt.20 den sonr gelir bebis dedi.inshallah saglikla gelir minnsum.
Selam canim. Adetim duzenli 26 gunde bir telefonumda kadina ozel diye proqram yukledim ordan takib ediyorum ve 2 gunde bi isisgiye giriyorum doktor 3 cm kistim oldugunu bu ay hamile kalamiyacayimi soyledi hastalandigimda bakacakmis bide ama etrafimda kisti olubda hamile kalan cok insan var bide bi seyi yamak isterdim bn nisanliyeken hamile kalmisdim 2 aylik olmusdu ben farkinda bile olmamisdim adetde gormusdum evli olmadigim icin aldirmak zorunda kaldik
​canım sende hoşgeldin aramıza..2 ay kısa bi süre sabret daha erken...bide bişey merak ettim nişanlıyken hamile kaldım yazmışsın ewlendiğin kişi aynı
ay ne guldum klasık kadın ıste neyı merak etmişlaf aramızda bende merak ettıydım de soramadıydım 60:
Yuhhhhhmeraklı melahat lar sizii kikiki.
Hos bulduk canim. Evet canim ayni kisi. Insan sabr ediyor ama adete az kala sabirsizlik basliyor
cemreeemmbu aksam ugramamis buralara kimseler nerdeler bu hanimlarrrr
selam kizlar nasilsiniz.mashallah deryamiz dogum yapmis bebiside coktatli mashallah.RABBIM nazarlardan saklasin.
Maşallah ne tatlısınnnn
günaydınnnn
Sanad a günaydın canımmm
Ben birazdan teste gidiyorum
Önccesinde kahvaltı hazırlayım kociş gelir. Birazdan
Dualarınızllaa boş gelmeyecem inşallahhhh
o perşembe bu perşembe miydi, drın drınnn büyük gün mü tatlımmmm
güzel haberlerle gel inşallah tatlımmmemir_bebek: )
Günaydın hanımlarrrr
bercestem büyük gün,hadi güzel haberlerle gel inşallah ,aynı zamanda bat gününmü bugün:26:??????
günaydın hemşom nasılsınnn
canım bende 8 ay önce bir düşük yaadım şimdi yeni hamile kaldım, bugün bir arkadaşa yazmıştım sanada kopyalıyorum benim bebeğim resmen dua ile geldi işte aşamaları,
sana şöyle anlatayımmmbende eşimde ocakta doktora gittik eşimde hareketlilik sıkıntısı çıktı sonra eşim şubat yumoş dönemimime kadar ilaç kullandı ve 1 ay sonraydı ama biz 3 hafta sonra bir sperm testi daha yaptık değerleri artmıştı.
benim adet düzensizliği vardı düşükten beri 24-34 arası oluyorumd hangi ay ne olacağım belli değil o yüzden ,hem ateş ölçtüm hem ovu testi yaptım 9. günden itibaren 2 güne bir çalışmaya karar verdik, sonraaa 9 ve 11 çalıştık, geldik 13 e biz uyanamadık sabah, o gün kaçtı işin kötüsü o gün ovuda çift çizgiyi gördüm ben , dahada kötüsü biz çatıkatı yaptırıyoruz ve eşimde çalıştı inşaatta ve belini incitti benim surat asıp üzülmelerime dayanamayıp 14. gün yalap şap bişeyler yaptık ben azıcık silkelendim eşim çok silkeleyemedi çünkü beli yüzündensenin usul salladım bacakları ve biz ayı kapattık ayın 14 ünden beri salatalık gördüğüm yok anlıycağın( bu arada edepsizzsin yavrumun ahlağı bozulcak )
şimdi gelelim esas konuya burda lovelly sende dinle beni , biz burda tefriciye okuyoruz ama benim kişisel düşüncem , bazen kendimde dahil bebek olayına olumsuz baktığımız anlar oluyo umutsuz oluyoruz oda okuduğumuz duanın maneviyatını etkiliyo gibi geliyo , birde yetiştirme telaşıyla okuyoruz ya tabi oda etkiliyo bana göree, o yüzden ben şubattan ümidi kestim hatta eşim hala beli için doktora gidemediği için marttan bile kesmiştim , nisan için dedim ki yavaş yavaş kendim tefriciye okurum, 4444 kere tefriciye okudum.
peki nasıl okudum abdest alıp niyetlendim arkasına 2 rekat namaz kıldım namazı hacet namazı gibi kıldım ilk rekat fatihadan sonra 3 tane ayetel kürsi, 2. rekat fatiha sonrası ihlas felak nas, sonrada meryem suresini okudum, tefriciye için acele etmedim hatta başkalarınada okudum arada , her akşam okuyabildiğim kadar okuduktan sonra çok az kaçmıştır ama genelde yatmadan , burda rümüşte demişti ben başka yerdede okumuştum 707 kere ya varis çektim, birde topiğin birinde arkadaşlar birbirlerine okuyolar belli bir sıraları var bu ay banada okudular 1001 kere fatiha okundu, ve sevdiğim insanların duaları, inan bu ay hiç umudum yoktu ama dualarla geldi bebeişim
bu arada ben tefriciyemi 28 şubat bat günümde bitirdim son 400 kalmıştı eşime bence hamileyim deyince beni frenledi bende kızdım o hırsla bitirdim tefriciyeyi yine abdest alıp meryem suresi okudum 2 rekat namaz kıldım , eşimede bu çocuğun hepsi benimmm sana yok dedimsabahta onu şoka uğrattım
bu arada 28 şubat bizim nikah yıldönümüzdü, 14 şubatta temal attık 28 şubatta kutlama yaptık anlıycağın
bu arada eşim bu hafta gidecekti doktora beli için , iş yerinden izin alması kısıtlı olunca benle gelecek hafta gidecek keseyide görcezz kısmetseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?