hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İyiyim ben şahsıma sen nasılsın maşallah senin şafak az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

masallah sanada bebegınede saglıklı sıhhatli gelır ınsallah mınık kuşunoğlun oluodu dimi:44:

Allah canını almasın senin

Son düzenleme:
Hos bulduk canim. Evet canim ayni kisi. Insan sabr ediyor ama adete az kala sabirsizlik basliyor

Kız düğüne az kalada sabırsızlık etmişin yapma büyle bi bekle bi dur ala ala kist yok olsun bi ,ne bu hız yaff hararetli seniii

Kız sen üstüne yine adet olmuşsun ilkinde bu demektirki önümüzdeki gollerde senin adet gelse bile ,ozaman yinede testi yapmalısın dimi :26::26:??

Son düzenleme:
Diğer kızları bilmem ama ben çok yoğundum bugün akşam üzeride koçiş yeni aldığım elbise dolabını ve çalışma masasını kurdu
bende yanında çırak valla belim çok ağrıyor bugün ,kendimi yatağa zor attım ,uyumadan kızlara bakim dedim ,Derya aklımdan çıkmadı merak etmiştim
cemreeemmbu aksam ugramamis buralara kimseler nerdeler bu hanimlarrrr

Hadi hayırlısı nazlımam sıra sende ,sağlıkla gelsin inşallah ,cinsiyet sürpriz olucak dimi

Eki Görüntüle 656644 ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MAŞALLAH DEYİN BAYANLAR
Maşallah ne tatlısınnnn
Allahım analı babalı büyüt yarabbim devletine milletine annesine babasına
Hayırlı olarak yetiştir inşallahhh
Aminn
Sabah yüzümü yıkadım sırf bu tatı görmek için girdim
Akşam koca vermedi pc yi
Giremedim meraktan öldüm
Bu arada deryaam da sağ salim doğudrdu inşallahh

Sırada siz varsınız hamişşler allahım sizlerede kolayllık versin

Son düzenleme:
Ben birazdan teste gidiyorum
Önccesinde kahvaltı hazırlayım kociş gelir. Birazdan
Dualarınızllaa boş gelmeyecem inşallahhhh

Günaydın hanımlarrrr
bercestem büyük gün ,hadi güzel haberlerle gel inşallah ,aynı zamanda bat gününmü bugün:26:??????

yazdıklarını yeni okudum canım.. nete giremedim bayağıdır

meryem süresini bana yazarsan sevinirim..selati tefriceyide bikliyorum ama netten yinede araştırırımm..saolllll.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…