hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

merhabaa .. Eşinin sperm sayısı az diye biliyorm en az 45 milyon olması gerekiyor gebelik olması için. Doktor bu konuda bir şey söylemedi mi merak ettim sayı az vs demedi mi? Bence bu konuyu bir araştır.

yok canım demedi azdiye.aşılama için yeterliymiş.. öyle dedi .yaptık aşılamayı tabi tutmadı,,bilmiyorum artık onların insafına vicdanlarına bırakıyorum .para için yapmıyacakları yok .

Evet yapacam testi adet gorsemde burda evlenener korunmuyor hemen cocuklari oluyor sorun yoksa ve beni hep sikistiriyorlar her akrabalarimla bulusdugumda bi sey varmi diye soruyorlar onun icin gitmiyorum kimseye ve esimin dedesi cok yasli bu sevinci yasamasini istiyoruz kocamda en buyuk torunu acelem bundan canim

Ben birazdan teste gidiyorum
Önccesinde kahvaltı hazırlayım kociş gelir. Birazdan
Dualarınızllaa boş gelmeyecem inşallahhhh
bercestemmm buyuk bir heyecanla senden haber bekliyorum bugun insalllh guzel haberlerle gelirsin canim...
Günaydın kızlar. Bercem cok heyecanlıyım. Güzel haberlerle gel insallah
sana da gunaydin bebekimmmmmm

deryacim cok sekersinizz tekrar tekrar maaasalllh sana ve bebeginee

orkidem bebegin kalp atimi 160dan fazla olursa dun ebe sikintidir dedi ne oluyor ben dun kalp atimini dinledim aasi icin gitmistim saglik ocagina.162 yi falan bulmus ama ben cok heyecanlandim dinlerken...

evet canimmm...tetanoz asisi oldum dun gel bir dinleyelim dediler...

ilk kez duydum canım.yani doktorun odasında usg olmayınca öyle bişey yapıldğnıı düşünemedim güzelmiş ya..benimde sağ kasıktaki ağrım gecmedi cumartesi gittiydim doktora iltihap var dediydi bugün gine gitsem mi diye düşünüyrum dün gece 1 saat ağrıdı

evet canim ayri bir odaya aldilar zaten benim ne zaman dinlemek istersen gel dediler bir suphen olur acaba iyi mi diye dusunursen gel iyi olduguna beraber bakariz dediler...
canim gecmediyse git doktora bencede ben de 5.ayimda urolojiye gidecem o zaman gorusuruz dedi iltahap onemli birseymis var mmi yokmu bir bakacaz...

dun gece kolum cok agridi ya asidan dolayi dogru duzgun uyuyamadim bile...hala sis sis duruyor aciyor bugun de uyuyamadigim icin sersem gibiyim...

acaba benim aile hekimimde böyle mi yada onun yanındaki ebe 1 ay sonra benimde tetanoz aşı vaktim geliyor.cok sevdim senin ebe yi ben şimdi eşimin yanına gidiyorum bide ona soram bakam ne diyor gene usgye sokcak daha cumartesi girdim usg ye inşallah bi zararı olma bebebğime

oyledir canim insalllhh sende rahatlikla gidersin iyi oldugun ogrenmeye...tamam canim git bir sor bakalim...usg zarar veriyor diye dusunuyorsanda 1 2 hafta sonra git zaten ilacini kulllandin sen gececeksede yeni yeni gecer yani....kendini sicak tut bir de...

hoşgeldin canım 4 gözle bekliyoruz bercestenin güzel haberlerini.kızlar gecmişte önemli bişey var mı bi bakamadım gecmişe

hamile haberi yok canim bildigim kadariyla...:)))
insalllh bugun bercesteden iyi haberler aliriz coktann yaptirmistir o testini bize ne zman haber verir aceppp...:18:

sağolasın canım ben cıkıyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…