- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
İnşallah canım ama sanmıyorum..bu ay hiç anlamadık,ne yaptık ne zaman yaptık
valla hayalimsin ben bıraktım artık.koyverdim gitti gari
Saol canım yakalbine sızı giriyor sürekli sonra sol koluna ağrı giriyor sürekli,doktora gidiyor damar tıkanıklığı diyor önümüzdeki hafta anjiyo olacak ,atlatır hemen umarım,spor stres felan yasak kalp krizi ıhtımali büyük demiş doktor ,yaş 36 ya
Hadi beağzını yiyeyim kız :125:doğrumu diyrsinnn nereye yazdın kiki
Kiz nasil gecti tatil anlativersen ya
Kaç günün geçti senin şimdi?? İnşallah vardır sende ve orkidemde bişeyler ya ,sürpriz olur belki ,ay inşallah :))
Selam kızlar sunum bitti. Rahatladım çok şükür
yaa çok nadir böle hissederim ve genelde tutururum, ciddiyim bak saf ve temiz duygularınla oynamak değil maksadım güldüğüme bakma kızlar açıklamadan önce içime dolanlar oldu ve doğru çıktı... gidicimiyim ben neeeee
geçmedi kız.daha 4 günüm var bata..gecer belki diye dedim.[/B]
Selam kızlar sunum bitti. Rahatladım çok şükür
kikiiiiimmmm cok gecmis olsun canim ablanaa...(,,,kirmizilarda gelmis hayirlisi olsun canimmm...
yaaa ben bu saçlarımın elinden nerelere gidem nasıııll edeemmmm oyyy oyyyyhangi renge boyarsam boyayayım sonuç değişmiyor hep aynı renk oluyor hhhaaaahhhh yaaaa gidip kazıtacam o olacak....
bana kızmıyonuz dimimillettin derdi neee sen ne anlatıyon demiyorsunuzdur dimi
kiki gecmiş olsun ablana tatlım inşallah cabuk atlatır yasıda gencmiş daha...
canım bnm seni çok iyi anlıyorum bnde arka arkaya kayıplar yasadım..şimdi sadece esim ve erkek kardesim war bnde senin gibiyim kaybetme korkusu hep var içimde...inanırmısın bi ara esimin nefesini bile dinliyodum nefes alıyomu diye..ama ne yapalım takdir ilahi rabbim onları daha cok sewmiş demekki..allah acil şifalar versin ablana cnm inşallah atlatır...üzülme diyecem ama biliyorum elinde değil...dua et bol bol..Saol canım benim ya sorma nedir bu ailemdeki sürekli sorun çıkmalar anlamadım ,bir ablamı beyin tümöründen kaybettim aynı sorun babamıda,sonra annem şeker hastalığı ve artı diğer hastalıklar derken oda allahın rahmetine kavuştu,şimdide ablam kalp sorunu ,artık sorun var dediklerinde psikolojik aklımı ölümden alamıyor kötü oluyorum,birine daha bişi olsun istemiuorum artıkufff bende bunları taka taka korku panik atak oldum 3yıl dır,
canım bnm seni çok iyi anlıyorum bnde arka arkaya kayıplar yasadım..şimdi sadece esim ve erkek kardesim war bnde senin gibiyim kaybetme korkusu hep var içimde...inanırmısın bi ara esimin nefesini bile dinliyodum nefes alıyomu diye..ama ne yapalım takdir ilahi rabbim onları daha cok sewmiş demekki..allah acil şifalar versin ablana cnm inşallah atlatır...üzülme diyecem ama biliyorum elinde değil...dua et bol bol..
tabikide zor tatlım bnm cevremdede var panik atak olanlar ve biliyorum yani neler yasadıklarını...ilaclarını ihmal etme aman...amiiinnn her hastalık zor cnm rabbim dermansız dert vermesin...bn iyiyim şükür bugün kan sonuçlarımı aldım bi degerim normalinden düşük çıkmış gözlem altında tutalım dedi dr..bide malum kulagımAy aynen ya vallahi bende eşimi bazen uyurken kontrol eder durumlarda bulurdum kendimi,sonra atak başlardı,nefes alamamak gibi kendimi dışarı atardım,ilaç kulanıyorum bu yüzen.çok zor çok Allah kimseye yaşatmasın,(aminn)
Sen nasılsın bu arada iyimisin??
tabikide zor tatlım bnm cevremdede var panik atak olanlar ve biliyorum yani neler yasadıklarını...ilaclarını ihmal etme aman...amiiinnn her hastalık zor cnm rabbim dermansız dert vermesin...bn iyiyim şükür bugün kan sonuçlarımı aldım bi degerim normalinden düşük çıkmış gözlem altında tutalım dedi dr..bide malum kulagımçok zorluyo beni gitti iyice hiç duyamıyorum yıkansada kurtulsam..neren acırsa canın orada olur derler ya hakkaten öyle...
saglık ocagından cagırdılar genel bakalım kan degerlerine diye ondan kan vermiştim...kulagım cuma yıkanack cnm gecen hafta cuma gittim doktora damla verdi 1 hafta kullanmam lazımmış sonra yıkanıyormuş...Acıyan yerdedir can çok doğru:))
sen niçin kan vermiştin :44:gülüm.??kulak nezaman yıkanacak peki :26:neden bekletiliyor anlamadım:26:
saglık ocagından cagırdılar genel bakalım kan degerlerine diye ondan kan vermiştim...kulagım cuma yıkanack cnm gecen hafta cuma gittim doktora damla verdi 1 hafta kullanmam lazımmış sonra yıkanıyormuş...
tmm cnm inşallah seninde test sonuçların güzel çıkar..iyi geceler....Hmm anladım canım,inşallah değerlerin iyi çıkar canım sorun yoktur.
kulağın da yıkandığında rahatlarsın az kalmış ,
hadi ben kaçtım pek uyuyacak gibide değilim ama sabah erkenciyim doktoraiyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?