hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İnşallah canım ama sanmıyorum..bu ay hiç anlamadık,ne yaptık ne zaman yaptık

valla hayalimsin ben bıraktım artık.koyverdim gitti gari

Kaç günün geçti senin şimdi?? İnşallah vardır sende ve orkidemde bişeyler ya ,sürpriz olur belki ,ay inşallah :))

Son düzenleme:

yaa çok nadir böle hissederim ve genelde tutururum, ciddiyim bak saf ve temiz duygularınla oynamak değil maksadım güldüğüme bakma kızlar açıklamadan önce içime dolanlar oldu ve doğru çıktı... gidicimiyim ben neeeee

yaaa ben bu saçlarımın elinden nerelere gidem nasıııll edeemmmm oyyy oyyyy hangi renge boyarsam boyayayım sonuç değişmiyor hep aynı renk oluyor hhhaaaahhhh yaaaa gidip kazıtacam o olacak....

bana kızmıyonuz dimi millettin derdi neee sen ne anlatıyon demiyorsunuzdur dimi

Kiz nasil gecti tatil anlativersen ya

ayy çok güzeldi Rümeysam...kaydık kaydık kaydık..sabahtan akşama kadar sadece kaymayı düşündük..kafa sadece oraya işledi yani..ne kadar dinlendiriciymiş meğer..ski yapmayı öğrendim İnşallah sizlere de gitmek nasip olur.

Kaç günün geçti senin şimdi?? İnşallah vardır sende ve orkidemde bişeyler ya ,sürpriz olur belki ,ay inşallah :))

geçmedi kız.daha 4 günüm var bata..gecer belki diye dedim.

slm kizlar nasilsiniz gecmis birikmis biraz atlayarak okudum....
kac gundur giremiyorum bugun ben de gun vardi cok yoruldum biran once yatagima gitmek istityorum...

bercestem gelmis kirmizilar hayirlisi olsun canim kisa surede bebegin gelecek insalllh...

orkidemmmm canim hadi okuyunca heyecanlandim birden hayirlisi olsun canim benimmm merakla bekliyorum:18::18:

rumusummm burun kanamasi bende de olmustu hamilelikte olabiliyormus ama agzindan geleni bilemiyecem belki bogazin tahris olmustur canimm....

kikiiiiimmmm cok gecmis olsun canim ablanaa...(,,,kirmizilarda gelmis hayirlisi olsun canimmm...

hadi iinşallah canım,banada öyle geliyorki :26:normal yoldan bu iş olmayacak ama:44::44:

geçmedi kız.daha 4 günüm var bata..gecer belki diye dedim.[/B]

tövbe tövbefol yok yumurta yok Allah iyiliğini versin

Selam kızlar sunum bitti. Rahatladım çok şükür

Hadi gözün Aydın canımatlattın şükür

kiki gecmiş olsun ablana tatlım inşallah cabuk atlatır yasıda gencmiş daha...

Şaşkın :111:şaşkın:111:geziniyorsun maşallah ne diyelim vur tıraşa gitsin saçları sende kurtul bizde yap bi şarap rengi severim o rengi ben, en çok ta böyle ceviz mi deniyor :44:sütlükahvemi oluyor:44nuda çok severim ve şu anda saçlarım öyle

kiki gecmiş olsun ablana tatlım inşallah cabuk atlatır yasıda gencmiş daha...

Saol canım benim ya sorma nedir bu ailemdeki sürekli sorun çıkmalar anlamadım ,bir ablamı beyin tümöründen kaybettim aynı sorun babamıda,sonra annem şeker hastalığı ve artı diğer hastalıklar derken oda allahın rahmetine kavuştu,şimdide ablam kalp sorunu ,artık sorun var dediklerinde psikolojik aklımı ölümden alamıyor kötü oluyorum,birine daha bişi olsun istemiuorum artıkufffbende bunları taka taka korku panik atak oldum 3yıl dır,

canım bnm seni çok iyi anlıyorum bnde arka arkaya kayıplar yasadım..şimdi sadece esim ve erkek kardesim war bnde senin gibiyim kaybetme korkusu hep var içimde...inanırmısın bi ara esimin nefesini bile dinliyodum nefes alıyomu diye..ama ne yapalım takdir ilahi rabbim onları daha cok sewmiş demekki..allah acil şifalar versin ablana cnm inşallah atlatır...üzülme diyecem ama biliyorum elinde değil...dua et bol bol..

Ay aynen ya vallahi bende eşimi bazen uyurken kontrol eder durumlarda bulurdum kendimi,sonra atak başlardı,nefes alamamak gibi kendimi dışarı atardım,ilaç kulanıyorum bu yüzen.çok zor çok Allah kimseye yaşatmasın,(aminn)
Sen nasılsın bu arada iyimisin??

tabikide zor tatlım bnm cevremdede var panik atak olanlar ve biliyorum yani neler yasadıklarını...ilaclarını ihmal etme aman...amiiinnn her hastalık zor cnm rabbim dermansız dert vermesin...bn iyiyim şükür bugün kan sonuçlarımı aldım bi degerim normalinden düşük çıkmış gözlem altında tutalım dedi dr..bide malum kulagım çok zorluyo beni gitti iyice hiç duyamıyorum yıkansada kurtulsam..neren acırsa canın orada olur derler ya hakkaten öyle...

Eskiden topiğe girince geçmişten çıkamazdık şimdi saatler sonra gelsekte kendi son yazdığımızı okuyoruz,topik ölmüşşş yaa,tabi hamiş kalanın çoğu bebiş bakıyo şimdi, ama geri kalanlarda kayıp ufff

Son düzenleme:

Acıyan yerdedir can çok doğru:))
sen niçin kan vermiştin :44:gülüm.??kulak nezaman yıkanacak peki :26:neden bekletiliyor anlamadım:26:

Acıyan yerdedir can çok doğru:))
sen niçin kan vermiştin :44:gülüm.??kulak nezaman yıkanacak peki :26:neden bekletiliyor anlamadım:26:
saglık ocagından cagırdılar genel bakalım kan degerlerine diye ondan kan vermiştim...kulagım cuma yıkanack cnm gecen hafta cuma gittim doktora damla verdi 1 hafta kullanmam lazımmış sonra yıkanıyormuş...

saglık ocagından cagırdılar genel bakalım kan degerlerine diye ondan kan vermiştim...kulagım cuma yıkanack cnm gecen hafta cuma gittim doktora damla verdi 1 hafta kullanmam lazımmış sonra yıkanıyormuş...

Hmm anladım canım,inşallah değerlerin iyi çıkar canım sorun yoktur.
kulağın da yıkandığında rahatlarsın az kalmış ,
hadi ben kaçtım pek uyuyacak gibide değilim ama sabah erkenciyim doktoraiyi geceler canım

Son düzenleme:
tmm cnm inşallah seninde test sonuçların güzel çıkar..iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…