hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canımcım çok sağol aminn inşallah Rabbimin izniyle sağlıklı hayrlı bi şekilde olsun aynen öyle kürtaja gerek kalmadı çok şükür. sende kendine iyi bak canım benim öptüm
canııımmmmm bende seni seviyorum hepiniz çok sağolunn kanamam bitti ve kendime geldim çok şükür yeni aylar yeni umutlar beni bekliyoorr
Allah iyliğinizi versin, ayıp ayıp ne dedikodu ediyorsunuz

Ama ben başlatmadım ki

bartekim canım sağolasın amiiinnn inşallah sabırla bekleyecem artık hayırlı zamanı

Günaydın gacılar, hemşom çok geçmiş olsun tatlım, inşallah kötü bişey çıkmaz anjiyo ile rahatlar ablan tatlım .......................

Tekrar cok gecmis.allah kolaylik versin.sen gitiin mi doktora ne oldu.hormonlarin temiz mi

En guzeli kazit gitsin atalay demirci gibi yaptiriver

Ohh ne guzell ya ben esimle bir kac gunlugune tatil yapmayi cok isterdim ama kismet olmadi.artik olurmu daha bilemem.firsati olan varsa mutlaka degerlendirmeli tatili

slm kizlarrrr sabahtan beri utu yapiyorummm cok biriktirmisim yaaa isin icinden zor ciktimmm belim koptu agridan ama bittiii...........
sizler nasilsiniz kikiiiimmmmmmm test sonuclarin nasil tatlimmm...

rumusss ne yapiyon kizzz?

Günaydın gacılar, hemşom çok geçmiş olsun tatlım, inşallah kötü bişey çıkmaz anjiyo ile rahatlar ablan tatlım .......................

Tekrar cok gecmis.allah kolaylik versin.sen gitiin mi doktora ne oldu.hormonlarin temiz mi

Sağolun canlarım benimevet rümüşüm yeni geldim eve ,doktor beni öncelikle nihayet jıneloloğa sefk etti bugün öğlen arayıp ilk randevumu alacam,hayırlı olur inşallah ,sonra göğüslerimi anlatım,minik damlalardan bişi çıkacağını sanmıyorum dedi ama yinede hormonlara baktıralım dedi ve kan laberatuarına gönderdi ,burda böyle canım hormon testi için iki şişe verdim süt hormonu felan herşey çıkarmış 2şişede kan şekeri kolesterol için felan verdim,şeker ve kolesterol sonucu yarınmış ama hormon testleri sonucu 2-3gün sürebilirmiş dedi başka yere gönderiliyormuş:26: Türkiye'de anında çıkıyor sonuçlar değilmi???ahah.
Testlerin sonuçlarını da aynı zamanda jınekolok Hanımada yolamalarını istedim ki aşılama için uğraştırmasın elinde olsun

slm kizlarrrr sabahtan beri utu yapiyorummm cok biriktirmisim yaaa isin icinden zor ciktimmm belim koptu agridan ama bittiii...........

Canım sonuç ta burda almak enteresanmış sürermiş 2gün felan:26:nerde bu devlet nerde bu milletsen nasılsın??

Canım sonuç ta burda almak enteresanmış sürermiş 2gün felan:26:nerde bu devlet nerde bu milletsen nasılsın??

sonucunda kotu birsey cikmasin da canim varsin 2 3 gun sonra al sonucunu....ben de iyiyim canimm yarim saat sonra disari cikacaz arkadaslarla opuyorum gorusuruzzz...

Bende yatakodasina bir giris yaptim bahar havalari yavastan basladi cam falan silicem azcik mola verdim dinlene dinlene yapicam insallah

Bende yatakodasina bir giris yaptim bahar havalari yavastan basladi cam falan silicem azcik mola verdim dinlene dinlene yapicam insallah

selam rumeysacım nasılsınn? alıştın mı hamileliğe miniğin sana sıkıntı çıkartıyor mu?

bahar temizliği gibi başlamışsın canım temizliğe dikkat et aman diyim sakın cama filan çıkayım deme.

Sukurler olsun iyiyz hamilelek hallerimi sonuna kadar yasatiyor bebisimiz ama simdi daha raht icim hamilelik diyom yatiyom asagiiya hasta degilim diyorum.oyle buyuk temizlik degil ufak ufak dinlene dinlene sen nasilsin senin ki ne kadarlik oldu.rahat geciyomu en son iyiydin umarim hep rahat gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…