canımcım çok sağol aminn inşallah Rabbimin izniyle sağlıklı hayrlı bi şekilde olsunyesalp canım çok çok geçmiş olsun.
inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalıp bebişini sağ salim kucagına alırsın
şükür ki kürtaja gerek yokmuş ve çok sancın agrın olmadan geçirdin.
Rabbime tevekkül et canım.buna da şükür.beterin beteri var.Rabbim dermansız dert vermesin.
çok çok öpüyorum canım seni.kendine çok iyi bak.tekrar geçmiş olsun...
canııımmmmm bende seni seviyorum hepiniz çok sağolunn kanamam bitti ve kendime geldim çok şükür yeni aylar yeni umutlar beni bekliyoorrtatlım şuan ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki , aynı dertten kaybetmiştim bende bebeğimi ama şimdi yine bekliyorum yine hamileyim , yine kalacaksın hamile ve o kadar güzel bir anda gelecekki hiç aklına bile gelmeyecek şuanki hislerin diyeceksin ki bu yüzden beklemişim demekki şükür rabbime , tatlım çok seviyorum seni ağlamak istiyorsan ağla sızla ama bir an önce rahatlayarak yeniden kalk ayağa ben yeğen haberleri duymadan edemem dört gözle bekliyoruz senden de bu güzel haberi
Allah iyliğinizi versin, ayıp ayıp ne dedikodu ediyorsunuz
Canım ben yeni gördüm çok geçmiş olsun hakkına hayırlısı böyledir belki üzülme lütfen en azından hamile kalabildiğini biliyorsun Rabbim en kısa zamanda göbüşünü kucağını doldursun sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin
Günaydın canikolar.
Saol canım yakalbine sızı giriyor sürekli sonra sol koluna ağrı giriyor sürekli,doktora gidiyor damar tıkanıklığı diyor önümüzdeki hafta anjiyo olacak ,atlatır hemen umarım,spor stres felan yasak kalp krizi ıhtımali büyük demiş doktor ,yaş 36 ya
Hadi beağzını yiyeyim kız :125:doğrumu diyrsinnn nereye yazdın kiki
En guzeli kazit gitsin atalay demirci gibi yaptiriveryaaa ben bu saçlarımın elinden nerelere gidem nasıııll edeemmmm oyyy oyyyyhangi renge boyarsam boyayayım sonuç değişmiyor hep aynı renk oluyor hhhaaaahhhh yaaaa gidip kazıtacam o olacak....
bana kızmıyonuz dimimillettin derdi neee sen ne anlatıyon demiyorsunuzdur dimi
Ohh ne guzell ya ben esimle bir kac gunlugune tatil yapmayi cok isterdim ama kismet olmadi.artik olurmu daha bilemem.firsati olan varsa mutlaka degerlendirmeli tatiliayy çok güzeldi Rümeysam...kaydık kaydık kaydık..sabahtan akşama kadar sadece kaymayı düşündük..kafa sadece oraya işledi yani..ne kadar dinlendiriciymiş meğer..ski yapmayı öğrendimİnşallah sizlere de gitmek nasip olur.
geçmedi kız.daha 4 günüm var bata..gecer belki diye dedim.
Günaydın gacılar, hemşom çok geçmiş olsun tatlım, inşallah kötü bişey çıkmaz anjiyo ile rahatlar ablan tatlım .......................
Tekrar cok gecmis.allah kolaylik versin.sen gitiin mi doktora ne oldu.hormonlarin temiz mi
slm kizlarrrr sabahtan beri utu yapiyorummm cok biriktirmisim yaaa isin icinden zor ciktimmm belim koptu agridan ama bittiii...........
sizler nasilsiniz kikiiiimmmmmmm test sonuclarin nasil tatlimmm...
rumusss ne yapiyon kizzz?
Canım sonuç ta burda almak enteresanmış sürermiş 2gün felan:26:nerde bu devlet nerde bu milletsen nasılsın??
Canım sonuç ta burda almak enteresanmış sürermiş 2gün felan:26:nerde bu devlet nerde bu milletsen nasılsın??
slm kizlarrrr sabahtan beri utu yapiyorummm cok biriktirmisim yaaa isin icinden zor ciktimmm belim koptu agridan ama bittiii...........
sizler nasilsiniz kikiiiimmmmmmm test sonuclarin nasil tatlimmm...
rumusss ne yapiyon kizzz?
Bende yatakodasina bir giris yaptim bahar havalari yavastan basladi cam falan silicem azcik mola verdim dinlene dinlene yapicam insallah
Sunumun nasil gecti cancagizim.ben su an tunaydin diyebilirim
Sukurler olsun iyiyz hamilelek hallerimi sonuna kadar yasatiyor bebisimiz ama simdi daha raht icim hamilelik diyom yatiyom asagiiya hasta degilim diyorum.oyle buyuk temizlik degil ufak ufak dinlene dinlene sen nasilsin senin ki ne kadarlik oldu.rahat geciyomu en son iyiydin umarim hep rahat gecerselam rumeysacım nasılsınn? alıştın mı hamileliğe miniğin sana sıkıntı çıkartıyor mu?
bahar temizliği gibi başlamışsın canım temizliğe dikkat et aman diyim sakın cama filan çıkayım deme.
iyi geçti balım çook şükür. bundan gayrı yaza kadar yeni sunum yok gibi görünüyor. ama yapacak bir sürü iş var. of ooooooooooooofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?