hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlar nasilsiniz canlr.gecmisi okumadim bir aaara okurum.doktordan geldim 2.5 sm acilmam varmis:18::18::18:heyecanlandim.tasinma isimiz bitmedxi daha 1 hafta vaar daha.bebis gelirmiki acaba.:18::18::18:hem gelsin diyorum,hemde teasinayim sonr diyorum.

kızlar bugün doktordaydık tarama testi için 12 haftalık 5 günlük olmuş ense kalınlğımız 1mm cıktı doktor normal mi anormal mi ne dedi hatırlamıyorum kan uyuşmazlğı testimiz negatif olması gerekirken 1/4 pozitif cıktı aşısını oldgum icin tekrar edicekmişiz bu biraz beni strese soktu.bazen aşı olsanda bebek etkilenebiliyormuş eşim yoktu bgün tarama testine giderken keşke yanımda olsaydı doktorum sakinleştirdi sağolsun annelik hormonları böyle hissetmen gayet normal.sen şimdi bebek hemen doğsun istiyorsundur dedi cok stres yapma dedi.bebek normal sat tarihine göre gelişmeye başlamış şükürler olsun.1 ay sonra gidicem tekrar 1 ay rahatım allahın izniyle yasaklarımız halen devam ediyor düşük tehliken oldgu icin az daha devam etcek dedi.öyle işte kızlar

canım bilinmez ki belki annesinin sözünü dinler 1 hafta daha bekler inşallah sözünü dinler şimdi eşimin işyerindeyim eve gecmem lazım acil sen iseviyorum dikkat et kendine

canim cok sevindim mashallh kuzuya.buyusun yavas yavas.sen hic merak etme her sey yolunda cok sukur.keyfine bak.

canım bilinmez ki belki annesinin sözünü dinler 1 hafta daha bekler inşallah sözünü dinler şimdi eşimin işyerindeyim eve gecmem lazım acil sen iseviyorum dikkat et kendine

ishallah canikom.bende seni coooook seviyorum iyiki varsin.

minnoşa bak sen gelişimini hızlandırmış maşallah ona bnmki ne durumda acaba :26:2li testin sonucunu ne zaman alcn cnm?kan uyuşmazlığına gelince oranı düşük tatlım 1/4 inşallah oda düzelir...sen dikkat et kendine...cinsiyeti hakkında bişey söylemedimi?

kızlar ben gene strese girdim cıkamıyorum bi ışkınlayın beni ne olur ya kan uyuşmazlğı testinin pzitif cıkmasını biraz araştırdım bebeğin vucudu su toplayabilirmiş kanı değiştirmek gerekirmiş falan filan oy oy,,doktorum şu anda bi risk görse söylerdi dimi bidahaki randevuda testi tekrarlıycaz dedi ona göre bi yol çizeriz derdi bi sorun olsa demi.

4 gün sonra alıcam başka büyük hastahneye gönderiyrlarmş ankarada.yok cinsiyeti icin bişey demedi.1 ay sonra sanırsam bişeyler söyleyebilir..sen nezman gitcen doktora.ben yaptırmak istemyirum dedim testi yaptırcan dedi sıkıysa yaptrma der gibi tırstm yaptırdım

bi sorun olsa tabikide söylerdi canım bak bidahaki kontrolde yine bakacakmış...hem sen artık netten arastırma yapmayacaktın hani

anladım canım...doktorun ne diyosa dinle sen nedn yaptırmayasınki testi...ben cumartesi gitcem tatlım..işte ense ölçümü yapılacak gerek görürsem 2 li teste gönderirim demişti dr inş herşey yolundadır...keşke soraydın cinsiyetini bn bu gittigimde öğrenecgimi düşünüyorum...

bi sorun olsa tabikide söylerdi canım bak bidahaki kontrolde yine bakacakmış...hem sen artık netten arastırma yapmayacaktın hani

yapmıycaktım dimi,,dayanamadm ama cok araştırmadım bi konu okudum sonra vazcaydım.diyorum kendi kendime kanama oldugu vakitlerde daha kan pıhtısı o cok sahiplenme diyen doktorum bi sıkıntı olsaydı hayda hayda söylerdi

acıkcası ben bugün saedece test sonucunu göstercektim ama taramatesti falan hepsini yaptırdım ben ilk testi verdğiimde doktor aşı oldugumu bilmedği icin strese girdi test kağıdını yazıp cizmeye başlayınca benim aklım uctu gitti zaten..cinsiyet icin erken değilmi 20.hftadan sonra söylenmiyormuşdu ben mi yanlış hatırılorm

ee yanii...sen onu bunu okuyupta kafanı bulandırma...

iyi yapmışsın ohh 1 ay kafan rahat insan bebeğinin iyi oldugunu görünce ratalıyo..yazık napsın doktor gec kalmış olmaktan korkmustur...tatlım bnm bildigim 12. haftadan sonra söylenir cinsiyet..

bak hatta bnm hamilelik takvimimdede yazıyor altta cinsiyetle ilgili ..

iyi yapmışsın ohh 1 ay kafan rahat insan bebeğinin iyi oldugunu görünce ratalıyo..yazık napsın doktor gec kalmış olmaktan korkmustur...tatlım bnm bildigim 12. haftadan sonra söylenir cinsiyet..
bugün doktora tek gittiydim strese girince sağolsun sakinleştirdi beni vazgectim değiştirmeyi cok istiyordum ama yok ya değştirmiycem.güzel güzel söyledi olsun artık 1 ay sonraki randevuda inşallah gösterir bebeğimiz cinsiyeti azbucuk başlarım alışverişe

güveniyosan memnunsan degiştirme doktorunu...gec olsun güç olmasın tatlım nasılsa öğrenecgz cinsiyetlerini...bnde sabırsızlanıyorum alışveriş yapmak için...bi öğrensem baslıycm begendiğim şeyleri almaya....çook sabırsızız çook...

Canım 38 haftadan sonra her an dogabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…