hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bende yatakodasina bir giris yaptim bahar havalari yavastan basladi cam falan silicem azcik mola verdim dinlene dinlene yapicam insallah
kuzum ne cam silmesi birak silme sakin uzanma ne olursa olsun cam silerken uzaniyorsun ben hafta sonu butun camlarimi esime sildirdimsagolsun siliverdi...cam silmek yasakkk
ayy canim benim hayirlisiyla gelsin birak strese sokma simdik kendini bir bebisimiz daha gelecekk

ense kalinligi iyi canim benim de 1.5cikmisti 1in alti ve 2nin ustumu ne iyi diilmisss..kan uyusmazligi icin birsey olmaz canim oyle bir risk olsa dokotrun zaten soylerdiiii...
ben 2li testi yaptirmadim doktorum zorunlu falan demedi istersen dedi 4lu de yaptirmadi 2liyi istemedim diyee...sonuclarin insalllh iyi cikar canim...
cinsiyeti normalde 12 haftadan sonra kemik yapisindan faln tahmin ediyorlar canim 14 15.haftalarda apisarasi olusuyormus tam olarakkkdoktor oyle demisti...o zaman bellli olur birdahaki gittiginde ogrenirsin ben 16.haftamda ogrendim...

eşimin tek bir gün pazar günü saat 3 e kadar izni var,o yüzden ona sildiremem aslında sil desem kırmaz ama zaten cok yoruloyr kıyamam ben ona.neyse ozman silmeyeyim kızkardeşimi hfta sonu cağırayımda öyle böyle sileriz beraber..hayırlısı 1 ay doktora gitmiycem ya azcık rahatım anamm acaaba cinsiyeti ne cok merak ediyorum..burun kemiği falan oluşmuş.yiycem onun ağzını burnunu ben onun

Kızlar hamiş olan ablamla doğumdayız sabahtan beri uff 4cm açık ve birtürlü fazlalaşmıyor ,uff gelse şu bebiş ya yanında ben doğuracam nerdeyse ,dua edin neolur((

Kızlar hamiş olan ablamla doğumdayız sabahtan beri uff 4cm açık ve birtürlü fazlalaşmıyor ,uff gelse şu bebiş ya yanında ben doğuracam nerdeyse ,dua edin neolur((
amanııınnn allah yardımcısı olsun gülümm hemen doğurur inşallahh:18:haber ver burdan dogum olunca

amanııınnn allah yardımcısı olsun gülümm hemen doğurur inşallahh:18:haber ver burdan dogum olunca

4kg luk tombiş koca burunlu oğluşumuz oldu maşallah,babası devrim taktı ismini çok tatlı yadarısı bizlere inşallah,eve yeni geldim heryerim dökülüyor,sanırım bütün gün uyku çekerim

En guzeli kazit gitsin atalay demirci gibi yaptiriver
o kadar da demedik yaa boyadım ama rengi hiç değişmiyor nasıl bir saç yapım var anlamıyorum. boya kabul etmiyo kolay kolay
gözün aydın
günaydın canlarııııım

günaydın, ohh bitmiş sunumun kendine biraz zaman ayırr dinlen.

tamam canim oyle yap.kardesin siliversin ben de ablam hamileyken az yardim etmemistim ona,olacak o kadar.maasallh ne guzel bebisine...cinsiyet cok merak ediliyor canim evet haklisin sende 1 hafta kadar one alirsin canim randevu gununu gidince de kesin ogrenirsin hem gitmeden de cikolata ye canim o zman cok daha guzel gosterir...

4kg luk tombiş koca burunlu oğluşumuz oldu maşallah,babası devrim taktı ismini çok tatlı yadarısı bizlere inşallah,eve yeni geldim heryerim dökülüyor,sanırım bütün gün uyku çekerim

masalllah bebisinize rabbim saglikli uzun omurler versin insallh.

metoooo naber kuzuuu, millete para kazandırıyomuşun hayırsever mi oldun kız sen bu dert tpiklerinin yarısından çogu asparagas galba

yaşamım nasılsın tatlım bebişin nasıl , pardon paşannn

metoooo naber kuzuuu, millete para kazandırıyomuşun hayırsever mi oldun kız sen bu dert tpiklerinin yarısından çogu asparagas galba

yaşamım nasılsın tatlım bebişin nasıl , pardon paşannn

iyiyim tatlim pasam da iyi cok sukur merakla hissetmeyi bekliyorum hala hissedemedim ben yavvvv...sen nasilsin bebis nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…