kuzum ne cam silmesi birak silme sakin uzanma ne olursa olsun cam silerken uzaniyorsun ben hafta sonu butun camlarimi esime sildirdimBende yatakodasina bir giris yaptim bahar havalari yavastan basladi cam falan silicem azcik mola verdim dinlene dinlene yapicam insallah
ayy canim benim hayirlisiyla gelsin birak strese sokma simdik kendini bir bebisimiz daha gelecekkkizlar nasilsiniz canlr.gecmisi okumadim bir aaara okurum.doktordan geldim 2.5 sm acilmam varmis:18::18::18:heyecanlandim.tasinma isimiz bitmedxi daha 1 hafta vaar daha.bebis gelirmiki acaba.:18::18::18:hem gelsin diyorum,hemde teasinayim sonr diyorum.
kızlar bugün doktordaydık tarama testi için 12 haftalık 5 günlük olmuş ense kalınlğımız 1mm cıktı doktor normal mi anormal mi ne dedi hatırlamıyorumkan uyuşmazlğı testimiz negatif olması gerekirken 1/4 pozitif cıktı aşısını oldgum icin tekrar edicekmişiz bu biraz beni strese soktu.bazen aşı olsanda bebek etkilenebiliyormuş eşim yoktu bgün tarama testine giderken keşke yanımda olsaydı doktorum sakinleştirdi sağolsun annelik hormonları böyle hissetmen gayet normal.sen şimdi bebek hemen doğsun istiyorsundur dedi cok stres yapma dedi.bebek normal sat tarihine göre gelişmeye başlamış şükürler olsun.1 ay sonra gidicem tekrar 1 ay rahatım allahın izniyle yasaklarımız halen devam ediyor düşük tehliken oldgu icin az daha devam etcek dedi.öyle işte kızlar
kızlar ben gene strese girdim cıkamıyorum bi ışkınlayın beni ne olur yakan uyuşmazlğı testinin pzitif cıkmasını biraz araştırdım bebeğin vucudu su toplayabilirmiş kanı değiştirmek gerekirmiş falan filan oy oy,,doktorum şu anda bi risk görse söylerdi dimi bidahaki randevuda testi tekrarlıycaz dedi ona göre bi yol çizeriz derdi bi sorun olsa demi.
acıkcası ben bugün saedece test sonucunu göstercektim ama taramatesti falan hepsini yaptırdım ben ilk testi verdğiimde doktor aşı oldugumu bilmedği icin strese girdi test kağıdını yazıp cizmeye başlayınca benim aklım uctu gitti zaten..cinsiyet icin erken değilmi 20.hftadan sonra söylenmiyormuşdu ben mi yanlış hatırılorm
eşimin tek bir gün pazar günü saat 3 e kadar izni var,o yüzden ona sildiremem aslında sil desem kırmaz ama zaten cok yoruloyr kıyamam ben ona.neyse ozman silmeyeyim kızkardeşimi hfta sonu cağırayımda öyle böyle sileriz beraber..hayırlısı 1 ay doktora gitmiycem ya azcık rahatım anamm acaaba cinsiyeti ne cok merak ediyorum..burun kemiği falan oluşmuş.yiycem onun ağzını burnunu ben onunkuzum ne cam silmesi birak silme sakin uzanma ne olursa olsun cam silerken uzaniyorsun ben hafta sonu butun camlarimi esime sildirdimsagolsun siliverdi...cam silmek yasakkk
ayy canim benim hayirlisiyla gelsin birak strese sokma simdik kendini bir bebisimiz daha gelecekk
ense kalinligi iyi canim benim de 1.5cikmisti 1in alti ve 2nin ustumu ne iyi diilmisss..kan uyusmazligi icin birsey olmaz canim oyle bir risk olsa dokotrun zaten soylerdiiii...
ben 2li testi yaptirmadim doktorum zorunlu falan demedi istersen dedi 4lu de yaptirmadi 2liyi istemedim diyee...sonuclarin insalllh iyi cikar canim...
cinsiyeti normalde 12 haftadan sonra kemik yapisindan faln tahmin ediyorlar canim 14 15.haftalarda apisarasi olusuyormus tam olarakkkdoktor oyle demisti...o zaman bellli olur birdahaki gittiginde ogrenirsin ben 16.haftamda ogrendim...
amanııınnn allah yardımcısı olsun gülümm hemen doğurur inşallahh:18:haber ver burdan dogum oluncaKızlar hamiş olan ablamla doğumdayız sabahtan beri uff 4cm açık ve birtürlü fazlalaşmıyor ,uff gelse şu bebiş ya yanında ben doğuracam nerdeyse ,dua edin neolur((
amanııınnn allah yardımcısı olsun gülümm hemen doğurur inşallahh:18:haber ver burdan dogum olunca
4kg luk tombiş koca burunluoğluşumuz oldu maşallah,babası devrim taktı ismini çok tatlı ya darısı bizlere inşallah,eve yeni geldim heryerim dökülüyor,sanırım bütün gün uyku çekerim
Tutu tutu masallahhh rabbim. Nazarlardan saklsin.normal li dogurdu.darisi sizlerin basina insallahhhh4kg luk tombiş koca burunluoğluşumuz oldu maşallah,babası devrim taktı ismini çok tatlı ya darısı bizlere inşallah,eve yeni geldim heryerim dökülüyor,sanırım bütün gün uyku çekerim
Sabahhh serifleriniz hayr olsun guzel bayanlrr
En guzeli kazit gitsin atalay demirci gibi yaptiriver
gözün aydınKızlar hamiş olan ablamla doğumdayız sabahtan beri uff 4cm açık ve birtürlü fazlalaşmıyor ,uff gelse şu bebiş ya yanında ben doğuracam nerdeyse ,dua edin neolur((
günaydın canlarııııım
tamam canim oyle yap.kardesin siliversin ben de ablam hamileyken az yardim etmemistim ona,olacak o kadar.maasallh ne guzel bebisine...cinsiyet cok merak ediliyor canim evet haklisin sende 1 hafta kadar one alirsin canim randevu gununu gidince de kesin ogrenirsin hem gitmeden de cikolata ye canim o zman cok daha guzel gosterir...eşimin tek bir gün pazar günü saat 3 e kadar izni var,o yüzden ona sildiremem aslında sil desem kırmaz ama zaten cok yoruloyr kıyamam ben ona.neyse ozman silmeyeyim kızkardeşimi hfta sonu cağırayımda öyle böyle sileriz beraber..hayırlısı 1 ay doktora gitmiycem ya azcık rahatım anamm acaaba cinsiyeti ne cok merak ediyorum..burun kemiği falan oluşmuş.yiycem onun ağzını burnunu ben onun
Kızlar hamiş olan ablamla doğumdayız sabahtan beri uff 4cm açık ve birtürlü fazlalaşmıyor ,uff gelse şu bebiş ya yanında ben doğuracam nerdeyse ,dua edin neolur((
4kg luk tombiş koca burunluoğluşumuz oldu maşallah,babası devrim taktı ismini çok tatlı ya darısı bizlere inşallah,eve yeni geldim heryerim dökülüyor,sanırım bütün gün uyku çekerim
Günaydın kızçeler! kırmızılar gelcek gibi...sinyalleri verdi kendileri
metoooo naber kuzuuu, millete para kazandırıyomuşun hayırsever mi oldun kız senbu dert tpiklerinin yarısından çogu asparagas galba
yaşamım nasılsın tatlım bebişin nasıl , pardon paşannn
Tutu tutu masallahhh rabbim. Nazarlardan saklsin.normal li dogurdu.darisi sizlerin basina insallahhhh
masalllah bebisinize rabbim saglikli uzun omurler versin insallh.
hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?