hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyiyim tatlim pasam da iyi cok sukur merakla hissetmeyi bekliyorum hala hissedemedim ben yavvvv...sen nasilsin bebis nasil?

kız belki hissediyonda gazla , bağırsak hareketiyle karıştırıyon iyice kulak misafiri ol bakem ben iyiyim tatlım bebişide bir haftamız var daha bekliyoz bakalım.................

kız belki hissediyonda gazla , bağırsak hareketiyle karıştırıyon iyice kulak misafiri ol bakem ben iyiyim tatlım bebişide bir haftamız var daha bekliyoz bakalım.................

valla anlamadim bir ara hissediyom sandim ama diilmis demekki bir daha hissedemedim doktor 2 3 hafta icinde hissetmeye baslarsin dedii...
1 haftaa cok az kalmis canim ben gectigimiz cumartesi gittim daha 1 ay var tekrar tekrar gormek istiyor insan merak ediyor...

Bendeki durmadan uzayan gelişmeleri paylaşmak istedim kızlar

Jinekolog aradı bugün bana randevu yapmadı hemen,adet günümden başlıyarak sayıcakmışım 20 gün ve 24 gün yine laberatuar da kan verecekmişim onun yanına randevu alıp gitmeden yani. progestaron testi miymiş neymiş,20 ve 24 günler yapılmalıymış,yani 8 Nisan ve 11nisan da olacak bunlar ,bugünlerdede eşim için bir zaman ayarlıyacakmış oda bizat kendisine gidip sperm testi verecekmiş ,pfffff beni yine uzun bekleme süreçleri yakaladı,

kızlar şimdi bu karı beni aşılamaya mı hazırlıyor benim istediğim gibi yoksa :26:zaten kadındoğuma gitmeden yapılması gerekenlermi :44:bunlar

ben bu halkı pek çözemiyorumda,sen önce bunları bir atlat hepsini bana hazır olsun dedi sonra eşinle sana randevu veririm gelir durum değerlendirmesi yaparız dedi:26:

Son düzenleme:
Cemremmm...

kızlar hepinizden Allah razı olsun,darısı isteyenlerin başına inşallah

bence şuan genel tarama yapıyor yani hormonlar ve spermenleriniz ve spermgirlleriniz ne alemde ona bakılıyordur. ona göre bir yol izleyecektir. birde ordaki sistemi dert edip kaygılanma. burda da anlatıldığı gibi şipşak olmuyor. ya paran olacak yada tanıdık biri, yoksa aylarca sürünebilirsin.bide aslında kısırlık konusu bence yolu yordamı belli kolay şeyler, yani bence bu tedavi işlemlerinin bir standardı var tüm dünya için geçerli olsa gerek. tabiki kişilerin sorununa göre tedavi şekli ve sırası değişiyordur ama genelde aynı yollar takip ediliyor

tatlim oncelikle kotrol ediyorlar iste simdik bosu bosuna asilama yapmiyorlardir belki de esinde sorun olusmustur bence bundan sonra sizi yanina cagirdiginda asilama diyecek ya da baska bir yol gosterecek sizi oylece geri gondermeyecek yani...

Butun testler elinde hazir olsun istiyordur ona gore de gerewkeni yapacaktir.su yonden iyi aslinda gel git yapmiycan testler yuzunden hepsini biriktirip gitcen

Senin bacaklarina dikilme tutulma falan vuruyomu.ilkkez anne olacagin icin farkedemiyo olabilirsin 20 hafatadn sonra tekmukler i daaha net hissedersin bence .benim bebis 12 haftalik yani 3 aylik mi oluyor

yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben de tepiklenmek istiyorum aham da büle olmak istiyorum hatta saçlarıma şu pembe doğum fiyonklarında da istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben de tepiklenmek istiyorum aham da büle olmak istiyorum hatta saçlarıma şu pembe doğum fiyonklarında da istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Ya mavi renkli fiyonklu kurdele olursa :) olcak olcan insallah olcak az kaldi hissediyom annenlere gitiin mi gidicen mi

Hmm anladım canım:44: aslında progestran hariç diğerleri daha önce yapıldıydı fakat işlemler biara bende duraklayınca malum testler eskidi diyor bu sebepten sil baştan oluyor ,bana aşılama için en son 7 ay önce konuştuğumuzda 1000dk kr demişti yani 130 Euro felan oluyor tl yi bilmiyorum,evet heryerde aynı olmalı ozaman ,ben testler çabuk yapılıyor diye biliyordum sanırım progestron testi 20 ci günü saymak şart,neyseki adetimin 3günü bugün 3günü atlatmış oldumben le orkide bir tarafımızı yırtsak ta Mayıs'ı boylıyacağız galiba
:26:sahi neoldu o bacım test yapacam diyordu??:26:

Son düzenleme:
Hafataya yapabilrim diyodu 3 4 gun daha vardir

tatlim oncelikle kotrol ediyorlar iste simdik bosu bosuna asilama yapmiyorlardir belki de esinde sorun olusmustur bence bundan sonra sizi yanina cagirdiginda asilama diyecek ya da baska bir yol gosterecek sizi oylece geri gondermeyecek yani...

Butun testler elinde hazir olsun istiyordur ona gore de gerewkeni yapacaktir.su yonden iyi aslinda gel git yapmiycan testler yuzunden hepsini biriktirip gitcen

Ayyy hadi inşallah kızlar bu sefer benden bıkıp bişeyler yapacaklar galibakikiki
özelikle söylemiştim bende kadın doğum uzak biraz 40km arabayla git gel çok yapmak istemiyorum dedim bavulumu toplayıp öyle gitmek istiyorum demiştim karı laf dinliyor artık dimek

kendi derdime düştüm ya kızlar kusura bakmayın sizler nasıldınız bakim pıtpıt lardan tepiklemeyi beklemeye terfi etmişiniz maşallah

saclama düşcen tabi bugün sen yarın ben yarım saat sonra başka bi arkadaşıızın derdine düşücez ağzını burnunu kırdırtma bana
ben dünden beri sol ayağımın bel ile birleştiği yere üzerine basınca bıcak saplanıyor yatakta sağa sola dönerken cok cok acıyorr bebekten mi aca p yoksa bel ffıtığı falan mı var

Hadi inşallah Mayıs'ı beklemesine gerek kalmazda sürpriz olur
ben 2sene önce Mayıs'ta başlamıştım çalışmalara Şubat doğumlu olsun diye hey gidi günler heydöndük dolandık oraya geldim tekrar

inşallah olursa mucize süprüz olur sanırsam kist falanderken yumoşlayıvermiş orkide.sen ilk cocugundan sonra nekadar korundun yada korundunmuydu

orki birkaç güne kadar yapar bence, kız sanki ben hemen mi doğuracam. eşim yeni ameliyat oldu hazirandan önce rüyamda göremem pehhh...
progesteron hormonu yanlış hatırlamıyorsam bebişin tutunmasını sağlıyormuş aynı zamanda yumurtladığına dair fikir veriyormuş. bu hepimizden istendi bana da 21. gün yaptırmıştı Allah şükür sorun yoktu, önemli yani....

Ya mavi renkli fiyonklu kurdele olursa :) olcak olcan insallah olcak az kaldi hissediyom annenlere gitiin mi gidicen mi

rumişim ben onu bu hatunun fiyonkuna bakıp söylemiştim,yani renginden çok anlam ve önemine bakmıştım mavi olsun pembe olsun benim olsun sağlıklı olsun yaaaa ama gerçekten çok istiyorum. hem daha fazla yaşlanırsam onu takacak yaşı geçersem olmaz

4kg luk tombiş koca burunlu oğluşumuz oldu maşallah,babası devrim taktı ismini çok tatlı yadarısı bizlere inşallah,eve yeni geldim heryerim dökülüyor,sanırım bütün gün uyku çekerim
allah analı babalı büyütsün canım...
iyi işte testlere bkıp bi yol gösterecek size...hadi hayırlısı..

az kaldı sabırrr en fazla 2 ay haburaya yazıyorum hayırlısıyla inşallah gelcek bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…