hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kırma kız yazık bana ,kikiki
canım belinde sorun olabilir belki :26:ağır iş kendini zorlayacak işler yapma,hamilelikle alakalı olsa son aylarda ağırlaştığından olmalı şimdiden olduğuna göre başka bişey ,belkide sadece incitmişsindir üstüne ters uyumuşssundur bilemedimki şimdi:26:geçer inşallah .

inşallah olursa mucize süprüz olur sanırsam kist falanderken yumoşlayıvermiş orkide.sen ilk cocugundan sonra nekadar korundun yada korundunmuydu

Keşke kız inşallah güzel haberle döner bizlere ben kızımdan önce yasmin kullanıyordum,kızımdan sonra hiç korunmadım ,eşim korunuyordu son 2sene hariç,olmadı işte

Son düzenleme:

kimisi 12. haftasından sonra hissetmeye başlıyomuş, hadi bakalım senin paşa pek ağır oturaklı canım ağırdan alıyo demekki gel o bir hafta yıı bana sor az mı çok mu genel olarak telaşım heyecanım yokta kalp atışı ve bebek oluşmuşmu görülceği için bir an önce gelsin diyorum sadece o anlamda stresim var, ama genel olarak kendimin bile şaştığı bir sakinlik var diyebilirim
yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben de tepiklenmek istiyorum aham da büle olmak istiyorum hatta saçlarıma şu pembe doğum fiyonklarında da istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kız sen kızçen mi olsun istiyorsun demek sen yolun sonuna geldin eli kulağında müjdeli haber vercen inşallah

tatlım burdada 21. gün yapıyolar test ki yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyomuş, senin doktor sen ve eşinde ne var ne yok bakıp ona göre bir yol çizecek demekki hadi yeni ay yeni umutla başlasın sen bu ay rahat rahat çalış bebeler tedaviden korkar bu ay gelir muhakkak

orkidenin bir haftası var bildiğim ben kalp atışına sen kan testine marş marş diyodum çünkü

bazen cadıların da ağzından bal akabiliyormuş, bu sanırım hamiş cadılarda görülen bir durum yirimmmm dillerini... yaa ama ben yine de korkuyorum,yine uğraşmak zorunda kalırsam diye:18::18: inşallah gelir hemencecik ayyyyyyyyyheyecandan ölecem nasıl geçecek bu üç ay

ameliyattan sonra ne kadar tık yokk 3 ay mı

yengem 18. haftada hissetmişti şimdi kuzucuk büyüdü

Kızlar ben işe güce dönsem iyi olucak malum sabah erkende İsveç yolcusuyum ,o sorunuda kazasız belasız atlatsaydık güzel bir oh çekicem,diken üstündeyim valla,ev topla ütü var çanta hazırla duş felan ,yemek ,işim çok,sonra biara yine uğrarım,

cemrem,lowely,irem ,rümeysa, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlarım benim

Son düzenleme:

belime sıcak havlu koysam olurmu bi zararı olurmu bebeğe acaba gecmesse doktoruma sorarm o yönlendirir yok öyle ağır iş yapmıyorum ku

az kaldı sabırrr en fazla 2 ay haburaya yazıyorum hayırlısıyla inşallah gelcek bebişin
ayy biraz daha söylerseniz pıttt olmadan kendimi hamile sanacam, iyice havaya girdim. bu gazla ikiz olur mu acep:26:benimkine kalsa 3üz olurrrr

giden var gidemeyen var ne imrendiriyon delüüü
hayırdır kız annene de mi aşeriyon ama anne diyince akan sular durur. benim annem çok büyük bir hastalıkla mücadele ediyor, hep onun yanında olmak istiyorum. geçen sene her ay gittim ama Allah şükür bu sene daha iyi.bu sene arada sırada gidiyorum
ameliyattan sonra ne kadar tık yokk 3 ay mı

yoook kız ne üç ayıııı, nikah düşer beeee üç hafta dedi doktor. bu akşam sahalara döncez yaniii

belime sıcak havlu koysam olurmu bi zararı olurmu bebeğe acaba gecmesse doktoruma sorarm o yönlendirir yok öyle ağır iş yapmıyorum ku
koyma tatlım sıcak zararlı diye biliyorum kalorifere falan dayanma..allah korusun ne olur ne olmaz..
hoşgeldinn nasılsın sen yarın gitcen dimi doktora
hoşbuldum cnm iyiyim şükür..cumartesi gidicem canım doktora..akşam 10 da randevum..

oooo ne güzelll hadi hayırılsı inşallah tutturuverirsinizz

hamile oldgumdan beri artıverdi bu bacak sokulmalarım 7 8 aylıkolunca ne olur bilemyiorum akşam 10 damı kız neresi öyle özel miydi

Allah şifa versin, güzel haberlerle çabuk git gel

kuzum sana kızdım şimdi bide iş yapmaya koyulacaktın otur dinlen sıcak da koyma bence

ben geçen hazirandan beri görmüyorum hazirana kadarda göremiycem napayım ona aşeriyom ne bileyim kızım sen yazmışın nasıl geçer bu 3 ay diye :44::44: iyi hadi bakalım sabahlar olmasın beyaaa

hamile oldgumdan beri artıverdi bu bacak sokulmalarım 7 8 aylıkolunca ne olur bilemyiorum akşam 10 damı kız neresi öyle özel miydi
dayanılmaz hale gelirse sor doktoruna ama hamilelikten olabilir...benmde sabahları uyandıgımda inanılmaaz karnım agrıyo çişin birikirde agrı yapar ya öyle...sanırım hem bebek hem çiş torbası baskı yapıyor...ewet canım özel kendi muayenehanesi o yüzden gec saatte...

oooo ne güzelll hadi hayırılsı inşallah tutturuverirsinizz

canım bu sokulma dediğin nası bişey çekilme gibi bişey mi , bacaklarda ki magnezyum eksiliğinden olabailir belin ise rahim geneişlediği için olabilir ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…