- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
saclama düşcen tabi bugün sen yarın ben yarım saat sonra başka bi arkadaşıızın derdine düşücez ağzını burnunu kırdırtma bana
ben dünden beri sol ayağımın bel ile birleştiği yere üzerine basınca bıcak saplanıyor yatakta sağa sola dönerken cok cok acıyorr bebekten mi aca p yoksa bel ffıtığı falan mı var
inşallah olursa mucize süprüz olur sanırsam kist falanderken yumoşlayıvermiş orkide.sen ilk cocugundan sonra nekadar korundun yada korundunmuydu
valla anlamadim bir ara hissediyom sandim ama diilmis demekki bir daha hissedemedim doktor 2 3 hafta icinde hissetmeye baslarsin dedii...
1 haftaa cok az kalmis canim ben gectigimiz cumartesi gittim daha 1 ay var tekrar tekrar gormek istiyor insan merak ediyor...
yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben de tepiklenmek istiyorumaham da büle olmak istiyorum hatta saçlarıma şu pembe doğum fiyonklarında da istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Hmm anladım canım:44: aslında progestran hariç diğerleri daha önce yapıldıydı fakat işlemler biara bende duraklayınca malum testler eskidi diyor bu sebepten sil baştan oluyor ,bana aşılama için en son 7 ay önce konuştuğumuzda 1000dk kr demişti yani 130 Euro felan oluyor tl yi bilmiyorum,evet heryerde aynı olmalı ozaman ,ben testler çabuk yapılıyor diye biliyordum sanırım progestron testi 20 ci günü saymak şart,neyseki adetimin 3günü bugün 3günü atlatmış oldumben le orkide bir tarafımızı yırtsak ta Mayıs'ı boylıyacağız galiba
:26:sahi neoldu o bacım test yapacam diyordu??:26:
Ya mavi renkli fiyonklu kurdele olursa :) olcak olcan insallah olcak az kaldi hissediyom annenlere gitiin mi gidicen mi
kimisi 12. haftasından sonra hissetmeye başlıyomuş, hadi bakalım senin paşa pek ağır oturaklı canım ağırdan alıyo demekkigel o bir hafta yıı bana sor az mı çok mu genel olarak telaşım heyecanım yokta kalp atışı ve bebek oluşmuşmu görülceği için bir an önce gelsin diyorum sadece o anlamda stresim var, ama genel olarak kendimin bile şaştığı bir sakinlik var diyebilirim
kız sen kızçen mi olsun istiyorsun demeksen yolun sonuna geldin eli kulağında müjdeli haber vercen inşallah
tatlım burdada 21. gün yapıyolar test ki yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyomuş, senin doktor sen ve eşinde ne var ne yok bakıp ona göre bir yol çizecek demekki hadi yeni ay yeni umutla başlasın sen bu ay rahat rahat çalış bebeler tedaviden korkar bu ay gelir muhakkak
orkidenin bir haftası var bildiğim ben kalp atışına sen kan testine marş marş diyodum çünkü
gidicempazar günü annemin kollarında olacam bir hafta kalacam ayyy çok özledim anlatamam, saçma sapan şeyler bile bana annemleri hatırlatıyor
bazen cadıların da ağzından bal akabiliyormuş, bu sanırım hamiş cadılarda görülen bir durumyirimmmm dillerini... yaa ama ben yine de korkuyorum,yine uğraşmak zorunda kalırsam diye:18::18: inşallah gelir hemencecik ayyyyyyyyyheyecandan ölecem nasıl geçecek bu üç ay
kimisi 12. haftasından sonra hissetmeye başlıyomuş, hadi bakalım senin paşa pek ağır oturaklı canım ağırdan alıyo demekkigel o bir hafta yıı bana sor az mı çok mu genel olarak telaşım heyecanım yokta kalp atışı ve bebek oluşmuşmu görülceği için bir an önce gelsin diyorum sadece o anlamda stresim var, ama genel olarak kendimin bile şaştığı bir sakinlik var diyebilirim
kız sen kızçen mi olsun istiyorsun demeksen yolun sonuna geldin eli kulağında müjdeli haber vercen inşallah
tatlım burdada 21. gün yapıyolar test ki yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyomuş, senin doktor sen ve eşinde ne var ne yok bakıp ona göre bir yol çizecek demekki hadi yeni ay yeni umutla başlasın sen bu ay rahat rahat çalış bebeler tedaviden korkar bu ay gelir muhakkak
orkidenin bir haftası var bildiğim ben kalp atışına sen kan testine marş marş diyodum çünkü
yengem 18. haftada hissetmiştişimdi kuzucuk büyüdü
kırma kız yazık bana ,kikiki
canım belinde sorun olabilir belki :26:ağır iş kendini zorlayacak işler yapma,hamilelikle alakalı olsa son aylarda ağırlaştığından olmalı şimdiden olduğuna göre başka bişey ,belkide sadece incitmişsindir üstüne ters uyumuşssundur bilemedimki şimdi:26:geçer inşallah .
Keşke kız inşallah güzel haberle döner bizlereben kızımdan önce yasmin kullanıyordum,kızımdan sonra hiç korunmadım ,eşim korunuyordu son 2sene hariç,olmadı işte
allah analı babalı büyütsün canım...
iyi işte testlere bkıp bi yol gösterecek size...hadi hayırlısı..
ayy biraz daha söylerseniz pıttt olmadan kendimi hamile sanacam, iyice havaya girdim. bu gazla ikiz olur mu acep:26:az kaldı sabırrr en fazla 2 ay haburaya yazıyorum hayırlısıyla inşallah gelcek bebişin
hayırdır kız annene de mi aşeriyongiden var gidemeyen var ne imrendiriyon delüüü
ameliyattan sonra ne kadar tık yokk 3 ay mı
koyma tatlım sıcak zararlı diye biliyorum kalorifere falan dayanma..allah korusun ne olur ne olmaz..belime sıcak havlu koysam olurmu bi zararı olurmu bebeğe acaba gecmesse doktoruma sorarm o yönlendirir yok öyle ağır iş yapmıyorum ku
hoşbuldum cnm iyiyim şükür..cumartesi gidicem canım doktora..akşam 10 da randevum..hoşgeldinn nasılsın sen yarın gitcen dimi doktora
hadi hayırlısı...gazanız mübarek olaaayoook kız ne üç ayıııı, nikah düşer beeeeüç hafta dedi doktor. bu akşam sahalara döncez yaniii
oooo ne güzelll hadi hayırılsı inşallah tutturuverirsinizzayy biraz daha söylerseniz pıttt olmadan kendimi hamile sanacam, iyice havaya girdim. bu gazla ikiz olur mu acep:26:benimkine kalsa 3üz olurrrr
hayırdır kız annene de mi aşeriyonama anne diyince akan sular durur. benim annem çok büyük bir hastalıkla mücadele ediyor, hep onun yanında olmak istiyorum. geçen sene her ay gittim ama Allah şükür bu sene daha iyi.bu sene arada sırada gidiyorum
yoook kız ne üç ayıııı, nikah düşer beeeeüç hafta dedi doktor. bu akşam sahalara döncez yaniii
hamile oldgumdan beri artıverdi bu bacak sokulmalarım 7 8 aylıkolunca ne olur bilemyiorumkoyma tatlım sıcak zararlı diye biliyorum kalorifere falan dayanma..allah korusun ne olur ne olmaz..
hoşbuldum cnm iyiyim şükür..cumartesi gidicem canım doktora..akşam 10 da randevum..
Allah şifa versin, güzel haberlerle çabuk git gelKızlar ben işe güce dönsem iyi olucak malum sabah erkende İsveç yolcusuyum ,o sorunuda kazasız belasız atlatsaydık güzel bir oh çekicem,diken üstündeyim valla,ev topla ütü var çanta hazırla duş felan ,yemek ,işim çok,sonra biara yine uğrarım,
cemrem,lowely,irem ,rümeysa, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlarım benim
belime sıcak havlu koysam olurmu bi zararı olurmu bebeğe acaba gecmesse doktoruma sorarm o yönlendirir yok öyle ağır iş yapmıyorum ku
ayy biraz daha söylerseniz pıttt olmadan kendimi hamile sanacam, iyice havaya girdim. bu gazla ikiz olur mu acep:26:benimkine kalsa 3üz olurrrr
hayırdır kız annene de mi aşeriyonama anne diyince akan sular durur. benim annem çok büyük bir hastalıkla mücadele ediyor, hep onun yanında olmak istiyorum. geçen sene her ay gittim ama Allah şükür bu sene daha iyi.bu sene arada sırada gidiyorum
yoook kız ne üç ayıııı, nikah düşer beeeeüç hafta dedi doktor. bu akşam sahalara döncez yaniii
Allah şifa versin, güzel haberlerle çabuk git gel
kuzum sana kızdım şimdibide iş yapmaya koyulacaktın otur dinlen sıcak da koyma bence
dayanılmaz hale gelirse sor doktoruna ama hamilelikten olabilir...benmde sabahları uyandıgımda inanılmaaz karnım agrıyo çişin birikirde agrı yapar ya öyle...sanırım hem bebek hem çiş torbası baskı yapıyorhamile oldgumdan beri artıverdi bu bacak sokulmalarım 7 8 aylıkolunca ne olur bilemyiorumakşam 10 damı kız neresi öyle özel miydi
oooo ne güzelll hadi hayırılsı inşallah tutturuverirsinizz
hamile oldgumdan beri artıverdi bu bacak sokulmalarım 7 8 aylıkolunca ne olur bilemyiorumakşam 10 damı kız neresi öyle özel miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?