hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım bu sokulma dediğin nası bişey çekilme gibi bişey mi , bacaklarda ki magnezyum eksiliğinden olabailir belin ise rahim geneişlediği için olabilir ..........

şimdik şöyle oluyr ayağımıın üstüne bastımmı sol bacağm ile gövdenin birleştiği yere bıcak saplanıyor acıyor böyle.dün gece yataktada sola dönmeye calıştım ama dönemedim acıdan eşim uyandı.rahim genişledikce oluyorsa vay halimee bukadarlık genişlemele bu oluyrsa yandım

sağol tatlım gerçi ameliyatı şuan çok yeni olduğu için değerleri muhtemelen dibe vurmuştur ama ameliyatın ikinci ayında hamile kalanları da duydum, belli mi olur

cemre bizi diskoya götür cemreee bizi diskoya götür bu ay kafan rahat gine cilveleş annenin yanında gez kafanı dağıt bomba gibi geridöncen hadi hayırılısı

komşi komşiiiiiiiiiiiiiiii
hadi gel patataes kızarttım sende acılı ketcapı kap gel

ketçap sevmem ama annem çok leziz bir sos gönderdi onu kaptım geliyommm

canım ilk aylar daha çok oluyo ilk defa olmaya başladığından galiba sonra yalama oluyo galiba bence dediğim nedenlerden bence netten bak yine de magnezyum olayına bence , hamileliğin en güzel dönemine girdim rümüş 4.-5.-6. ay süpermiş rahata ercen bak gör

ben geçen hazirandan beri görmüyorum hazirana kadarda göremiycem napayım ona aşeriyom ne bileyim kızım sen yazmışın nasıl geçer bu 3 ay diye :44::44: iyi hadi bakalım sabahlar olmasın beyaaa
ben onu tahlileri için söylemiştim. bir ay bitmek üzere, doktor 4. ay tahlil yapın değerlere bakalım dedi, inşallah ameliyat işe yaramıştır:26::26:
yavru iş diyince aklına odun falan taşıycağım mı aklına geliyor kız normal ev işleri hem biz artık 3 ayı doldurduk tamam mıııııııııı ıhhh

kızım ama burdaki bebişler kıymetli bebişler, çok dikkat edecen... hem sen ev işi kolay mı sanıyon... sabbret doğunca fazla kiloları vermek için bol booool yaparsın acelen neeee

kap gel kap gell,ben şimdik sen glene kadar sağlıklı yoğurt döktüm yiyorum,,inşallah inşallah bunaldımsürekli evde olmaktan bu güezl havalarda yürüyüş yapmak istiyorummmmmmmmmm

ediyorum teyzesi bizim evin işleri kolay oluyr sizinkini bilmem cok sağol ya hemen ortaya at fazla kiloları bööööööööö

canım benım vakti saati geldiyse olur hemencecik...sen iyi bak kocana
bakıyorum bakıyorum yemeğe bayılır benimkiii, göbişli zaten bir yandan korkuyorum daha fazla kilo alacak diye... yaaa bak şimdi bende yine şartel attı halaa sigara içiyor, öğlen yemeğini hafif ye diyorum yok nerdeee gelsin topuklarına sıkacam, ben bu geceden vazgeçtim, avucunu yalasın

cemre bizi diskoya götür cemreee bizi diskoya götür bu ay kafan rahat gine cilveleş annenin yanında gez kafanı dağıt bomba gibi geridöncen hadi hayırılısı

ya sahiii şöyle bi düğün kına olsa da kurtları döksek memlekete gidince canlı müziğe giderim olmazsaaa

inşallah 4. aya kadar başka testler için gidersin tatlımm

ne imrendiriyon gelebilen var gelemeyen var

kız yazık adam beklemekten helak olmuştur zaten bebiş olsun öle vazgecersin uzuun gecelerden tatlım bnde bnmkide sigara içiyoduk ama olunca oluyo bn bıraktım şimdi ama sizin durumunuzda dahada etkilimi sigara onu bilmiyorum:26:

bence etkili, doktorlarımız da bırakmalısın dedi.jinekoloğum beni bir kovmadığı kalmıştı. kocan kilo verip zayıflamadan ve sigarayı bırakmadan gelme demişti ama benimkine anlatamıyorum. azalttım diyip duruyo ama azaltmak durumu pek değiştirmiyor tamamen kurtulması lazım

anladım tatlım...o zaman inşallah bırakır bi an önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…