hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

heyytt beee vur elini masayaaaaa anlasın bu bebiş tek kişiyle yapılımyor öyle

bu ara yeni ameliyat oldu diye çok alıngan ama bi gidip geliyim deee... eninde sonunda sinirden sigaraya ben başlayacam o olacak büyükleri de hiç yardımcı olmuyorlarkii,kaynanam olay bende patlamış olsaydı beni reklam ederdi ama şimdi oğlu olunca süt dökmüş kedi insan bir sigara konusunda uyarır pehhh

kirmizilar gelmeden umut kesmek yokkk...hamileyken de o sinyalleri aliyorsun canim

metoooo naber kuzuuu, millete para kazandırıyomuşun hayırsever mi oldun kız sen bu dert tpiklerinin yarısından çogu asparagas galba

yaşamım nasılsın tatlım bebişin nasıl , pardon paşannn

eheuuehe..kırmızılar geldiii...hoşgeldiiii..dışarda da acayip fırtına var şu anda..BODRUM KENT TV - Hayatn her annda yannzda... vallahi sinir etti bu havalar beni..millet bahara girdi,kutlama yapıyo..biz fırtınayla kaldık ..ikisi birden sinirimi bozdu.3.günümde gidicem doktora bu ay.yetti gari uleyynnnn

Son düzenleme:

yeni ay hayırlı olsun inşallah son gördüğün kırmızıdır bebiş olur gelecek ay .....................

Senin bacaklarina dikilme tutulma falan vuruyomu.ilkkez anne olacagin icin farkedemiyo olabilirsin 20 hafatadn sonra tekmukler i daaha net hissedersin bence .benim bebis 12 haftalik yani 3 aylik mi oluyor
evet canim kalcam cok cok fazla tutuluyr((kuyruksokumum kalcam belim ozellikle sol tarafim bazen anlik giriyor....doktora sordum olacak o kadar dedi hamileliktenmis...kas gevsetici merhemler varya ondan kullansam mi dedim doktor pek onermedi birsey de kullanamiyorum anliyacan cekecez bunu baska caresi yok...
bakalim tekmuklesin heyecanla bekliyorum bende...evet normalde 3 ayini doldurmus oluyorsun ama 9 ay hesabini yapinca tutmuyor canim ben de anlamadim yanii:))
yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben de tepiklenmek istiyorum aham da büle olmak istiyorum hatta saçlarıma şu pembe doğum fiyonklarında da istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canim benim merak etme yakindir senin hamile kalman bencefiyonklarini da takarsin merak etmeee:)))

bu sefer senin doktor soz dinlemis hakikatten
bizler iyiyiz kuzum iste ne yapalim terfi ettik hakikatten:)))bakalim ne zaman tepikleri hissedecemmm:))

doktora gitmeyeni eşekler kovalasın mı gecen ayda gitcem diyordun ama yarım yamalak gittin
oy oy oyy ne olcak bu işler böyle

himmm bu aksammm sahalardasin yani hadi bakalim gazniz mubarek olsungelecek insalllh bebisinnn....
tatlim aynisini bende yasiyorum ne kendimi serbest birakabiliyorum ne de sikabiliyorum oyle kaliyorum yerimde...
maraş dondurması istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
marasss dondurmasi miiiiiiiiiiiiii
hadi geldimiii....tamam bakalim bu ay mutlaka git doktora yaptir testlerini canim...insalllh bir daha gormezsin kirmizilariii....
doktora gitmeyeni eşekler kovalasın mı gecen ayda gitcem diyordun ama yarım yamalak gittin

oy oy oyy ne olcak bu işler böyle

bilmem ne olacak canim kaydi gibime geliyorr...birde o sicaklarda ne olacaz bilmemmm:26::26:

bide sağ taarafa vurdu yarım saat önce oy oy..he ya aşeriyorum ağızım boğazım yanıyor kaşınıyr resmen akşam 6 ya doğru cıkcam dışarı alcam kaçarı yok yiycem istiyonmu sende

kiz bugun hazirladim.o kadarda tembel diyilmisim dimisenide gorcem cantani hazirladiginda

Canım 38 haftadan sonra her an dogabilir

ayy canim benim hayirlisiyla gelsin birak strese sokma simdik kendini bir bebisimiz daha gelecekk
sagolun kizlar.inshallah hayirla gelsin.cinsiyyeti ne acaba:44::44::44:
rumusum cnm bel agrisi bazilarinda gebelikde oluyor.merak etme uzan dinlen
kikim mashallah bebise darisi basina insallah en yakinda inshallah.doktorunda testleri istemis ne guzel aradan cikar gekl git olmaz:44::44:

bide sağ taarafa vurdu yarım saat önce oy oy..he ya aşeriyorum ağızım boğazım yanıyor kaşınıyr resmen akşam 6 ya doğru cıkcam dışarı alcam kaçarı yok yiycem istiyonmu sende

istiyorum ben de istiyorum esime dedim bilem tamam alirim dedi ama cok yemek yok dedi yoksam hasta olurmusumm:))

amin canimmm hayirlisiyla kucaginda gorursun insalllhh...amaninnnnn sen cinsiyet te bilmiyorsun daha cok heyecan vardir simdik sende ayyy ne guzelll..

kız sen halen doğurmadın mı kac günlük taşınma işiniz kaldı
istiyorum ben de istiyorum esime dedim bilem tamam alirim dedi ama cok yemek yok dedi yoksam hasta olurmusumm:))

1 kilo yiycek halin yok ya ben dün akşam dediydim ama algidanınki güzel değilmiş ondan almamışmış alsaydı şimdi aşermiycektim ne güzel

hee yanniii atesimiz sonsun yeterrr
ay hasta olmaktan cok korkuyorum yaaa ilac ta kullanamayizz...
evet algidaninki begeniyorum bendeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…