anladım tatlım...o zaman inşallah bırakır bi an önce...
umarım... ben ona söyleyeceğimi söyledim, sen sigarayı bırakmazsan hamile değilsem, o hormon haplarını ben almam dedim.sigarayı bırakırsan ben de çabalarım dedim. ilaçların binbir türlü yan etkisi var
maraş dondurması istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yakın bi market yok mu orda maraş usulü nefis dondurmalar var. yakın olsaydık alır gelirdim ne güzel olurdu... çıkacam dedikçe bir yere kımıldayamıyorum... sohbetinize doyum olmuyor
heyytt beee vur elini masayaaaaa anlasın bu bebiş tek kişiyle yapılımyor öyle
kirmizilar gelmeden umut kesmek yokkk...hamileyken de o sinyalleri aliyorsun canim
metoooo naber kuzuuu, millete para kazandırıyomuşun hayırsever mi oldun kız senbu dert tpiklerinin yarısından çogu asparagas galba
yaşamım nasılsın tatlım bebişin nasıl , pardon paşannn
eheuuehe..kırmızılar geldiii...hoşgeldiiii..dışarda da acayip fırtına var şu anda..BODRUM KENT TV - Hayatn her annda yannzda... vallahi sinir etti bu havalar beni..millet bahara girdi,kutlama yapıyo..biz fırtınayla kaldık ..ikisi birden sinirimi bozdu.3.günümde gidicem doktora bu ay.yetti gari uleyynnnn
evet canim kalcam cok cok fazla tutuluyrSenin bacaklarina dikilme tutulma falan vuruyomu.ilkkez anne olacagin icin farkedemiyo olabilirsin 20 hafatadn sonra tekmukler i daaha net hissedersin bence .benim bebis 12 haftalik yani 3 aylik mi oluyor
canim benim merak etme yakindir senin hamile kalman benceyaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben de tepiklenmek istiyorumaham da büle olmak istiyorum hatta saçlarıma şu pembe doğum fiyonklarında da istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ayyy hadi inşallah kızlarbu sefer benden bıkıp bişeyler yapacaklar galiba kikiki
özelikle söylemiştim bende kadın doğum uzak biraz 40km arabayla git gel çok yapmak istemiyorum dedim bavulumu toplayıp öyle gitmek istiyorum demiştimkarı laf dinliyor artık dimek
kendi derdime düştüm ya kızlar kusura bakmayın sizler nasıldınız bakim pıtpıt lardan tepiklemeyi beklemeye terfi etmişiniz maşallah
doktora gitmeyeni eşekler kovalasın mı gecen ayda gitcem diyordun ama yarım yamalak gittineheuuehe..kırmızılar geldiii...hoşgeldiiii..dışarda da acayip fırtına var şu anda..BODRUM KENT TV - Hayatn her annda yannzda... vallahi sinir etti bu havalar beni..millet bahara girdi,kutlama yapıyo..biz fırtınayla kaldık ..ikisi birden sinirimi bozdu.3.günümde gidicem doktora bu ay.yetti gari uleyynnnn
oy oy oyy ne olcak bu işler böyleevet canim kalcam cok cok fazla tutuluyr((kuyruksokumum kalcam belim ozellikle sol tarafim bazen anlik giriyor....doktora sordum olacak o kadar dedi hamileliktenmis...kas gevsetici merhemler varya ondan kullansam mi dedim doktor pek onermedi birsey de kullanamiyorum anliyacan cekecez bunu baska caresi yok...
bakalim tekmuklesin heyecanla bekliyorum bende...evet normalde 3 ayini doldurmus oluyorsun ama 9 ay hesabini yapinca tutmuyor canim ben de anlamadim yanii:))
canim benim merak etme yakindir senin hamile kalman bencefiyonklarini da takarsin merak etmeee:)))
bu sefer senin doktor soz dinlemis hakikatten
bizler iyiyiz kuzum iste ne yapalim terfi ettik hakikatten:)))bakalim ne zaman tepikleri hissedecemmm:))
himmm bu aksammm sahalardasin yani hadi bakalim gazniz mubarek olsunayy biraz daha söylerseniz pıttt olmadan kendimi hamile sanacam, iyice havaya girdim. bu gazla ikiz olur mu acep:26:benimkine kalsa 3üz olurrrr
hayırdır kız annene de mi aşeriyonama anne diyince akan sular durur. benim annem çok büyük bir hastalıkla mücadele ediyor, hep onun yanında olmak istiyorum. geçen sene her ay gittim ama Allah şükür bu sene daha iyi.bu sene arada sırada gidiyorum
yoook kız ne üç ayıııı, nikah düşer beeeeüç hafta dedi doktor. bu akşam sahalara döncez yaniii
tatlim aynisini bende yasiyorum ne kendimi serbest birakabiliyorum ne de sikabiliyorum oyle kaliyorum yerimde...şimdik şöyle oluyr ayağımıın üstüne bastımmı sol bacağm ile gövdenin birleştiği yere bıcak saplanıyor acıyor böyle.dün gece yataktada sola dönmeye calıştım ama dönemedim acıdan eşim uyandı.rahim genişledikce oluyorsa vay halimeebukadarlık genişlemele bu oluyrsa yandım
marasss dondurmasi miiiiiiiiiiiiiimaraş dondurması istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi geldimiii....tamam bakalim bu ay mutlaka git doktora yaptir testlerini canim...insalllh bir daha gormezsin kirmizilariii....eheuuehe..kırmızılar geldiii...hoşgeldiiii..dışarda da acayip fırtına var şu anda..BODRUM KENT TV - Hayatn her annda yannzda... vallahi sinir etti bu havalar beni..millet bahara girdi,kutlama yapıyo..biz fırtınayla kaldık ..ikisi birden sinirimi bozdu.3.günümde gidicem doktora bu ay.yetti gari uleyynnnn
doktora gitmeyeni eşekler kovalasın mı gecen ayda gitcem diyordun ama yarım yamalak gittin
oy oy oyy ne olcak bu işler böyle
himmm bu aksammm sahalardasin yani hadi bakalim gazniz mubarek olsungelecek insalllh bebisinnn....
tatlim aynisini bende yasiyorum ne kendimi serbest birakabiliyorum ne de sikabiliyorum oyle kaliyorum yerimde...
marasss dondurmasi miiiiiiiiiiiiii
hadi geldimiii....tamam bakalim bu ay mutlaka git doktora yaptir testlerini canim...insalllh bir daha gormezsin kirmizilariii....
bilmem ne olacak canim kaydi gibime geliyorr...birde o sicaklarda ne olacaz bilmemmm:26::26:
kiz bugun hazirladim.o kadarda tembel diyilmisim dimibir dünya mesaj yazdım bilgisayar son anda dondu yawww
şimdi yenidennn
nazlıma gacısı ürkek ceylan numaraları çekiyon, kız ben senin ne fettan olduğunu bilmem mi şimdi maceralarını anlattırmabu ara ne tembelsin sen bebiş kapıya dayanmış sen anla kapıyı hala çanta hazırlaycak yosmaa
Canım 38 haftadan sonra her an dogabilir
sagolun kizlar.ayy canim benim hayirlisiyla gelsin birak strese sokma simdik kendini bir bebisimiz daha gelecekk
bide sağ taarafa vurdu yarım saat önce oy oy..he ya aşeriyorum ağızım boğazım yanıyor kaşınıyr resmenakşam 6 ya doğru cıkcam dışarı alcam kaçarı yok yiycem istiyonmu sende
kiz bugun hazirladim.o kadarda tembel diyilmisim dimisenide gorcem cantani hazirladiginda
sagolun kizlar.inshallah hayirla gelsin.cinsiyyeti ne acaba:44::44::44:
rumusum cnm bel agrisi bazilarinda gebelikde oluyor.merak etme uzan dinlen
kikim mashallah bebise darisi basina insallah en yakinda inshallah.doktorunda testleri istemis ne guzel aradan cikar gekl git olmaz:44::44:
kız sen halen doğurmadın mıkiz bugun hazirladim.o kadarda tembel diyilmisim dimisenide gorcem cantani hazirladiginda
sagolun kizlar.inshallah hayirla gelsin.cinsiyyeti ne acaba:44::44::44:
rumusum cnm bel agrisi bazilarinda gebelikde oluyor.merak etme uzan dinlen
kikim mashallah bebise darisi basina insallah en yakinda inshallah.doktorunda testleri istemis ne guzel aradan cikar gekl git olmaz:44::44:
istiyorum ben de istiyorum esime dedim bilem tamam alirim dedi ama cok yemek yok dedi yoksam hasta olurmusumm:))
doktora gitmeyeni eşekler kovalasın mı gecen ayda gitcem diyordun ama yarım yamalak gittin
oy oy oyy ne olcak bu işler böyle
kovalasın!!!:13: gidicem bu ay olmazsa olmaz.
kız sen halen doğurmadın mıkac günlük taşınma işiniz kaldı
1 kilo yiycek halin yok ya ben dün akşam dediydim ama algidanınki güzel değilmiş ondan almamışmış alsaydı şimdi aşermiycektim ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?