hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben kactim kizlarrr...bir corba karistirayim aksamaa.......gorusuruz yineeee.......

dogurmadim dahasoz dinliyor bebistasinma isimiz az kaldi diyorlar.inanirmisin evi begendikden sonra hic gitmedim.sagolsun kv ve kp bide kocisim yapiyorlar.ben daha eski evdeyimbitince gidicem nasil cok merak ediyorum:44::44::44:

sosyoloğum benim git sen de bu ay,hazirana kalmadan beraber ilan edelim
ya öyle bir gaza geldim kiii olmazsaa ben nanaylarda olurum yaseminden haberiniz var mı aşılama ne oldu acep:26::26:

dogurmadim dahasoz dinliyor bebistasinma isimiz az kaldi diyorlar.inanirmisin evi begendikden sonra hic gitmedim.sagolsun kv ve kp bide kocisim yapiyorlar.ben daha eski evdeyimbitince gidicem nasil cok merak ediyorum:44::44::44:
bi bebişimiz daha geliyor büyük konuşmayayım ama ben hamile kalırsam cinsiyetini doğumda öğrenmek istiyorum

yine kayıplardasınız, eşim erken geldi, hazırlandık biz de dışarıyaa vıııınnn dondurma mı alsam acep
yarın test yapıcak yasemın.domdurma demee bana ne olur ya oturup ağlıycam bı panda maras usulu bulamadım..

sesin niye çıkmıyor tatlım iyi misin? ben de tamm çıkmak üzereyken geliyorsun
iyiyim canım. işler yoğun. gündüz iş yoğunluğunun arasında 1-2 dk ara verince cepten girip bakıyorum hemen geri çıkıyorum
nasilsin kuzum nasil durumlarin....

iyiyim bebişim. bekliyorum. inşallah hamileyimdir. bir sürpriz olur.bat 29 -30 mart. haftaya pazartesi salı kan testi yaptırabilirim belki.

yok canim haberim benimde aklimdaydi o insallhhh yolundadir herseyy......
sen bu gazla devam et tatlim gelecek insallh bebisin...

insalllh canim insallahh...ben de sana bunu soracaktim yumurtlaman ne zaman olmus ne zaman bat tarihin diye...iyi bakalim az kalmis canim.insallh bebegin seninledir tatlim...

yarın test yapıcak yasemın.domdurma demee bana ne olur ya oturup ağlıycam bı panda maras usulu bulamadım..
rumiş ama dün sen soktun aklıma, ama naptım biliyor muun,nefsime hakim oldum ve yemedim... sen bunu üzerine alma sakın,sen hamişsin 6 ay daha sana atış serbest

öyle tahmin ettim sonra, ilk aceba moralin mi bozuk dedim ama sonra jetonum düştü. ayyy haftayaaa güzel haberler ver bizeee

peeh benim kırmızılar geldi olmadı zaten yumurtlama günümü kaçırmıştık bu ay ovulasyon testi yapıcam kocama da sölemicem yumurtlama haftamı

peeh benim kırmızılar geldi olmadı zaten yumurtlama günümü kaçırmıştık bu ay ovulasyon testi yapıcam kocama da sölemicem yumurtlama haftamı
beklenen bi kırmızılardı ozman.söyleme tabi yumurtlama haftanı değere biniyorlar o zaman.

niye yemedin kız kilo alırım diye mi yoksa dondurma kilo aldırmaz merak etme.

günaydın kızçelerrrr
senden günaydın bende tünaydın olsun ozman
aşkolsuuunnn ben gelıom hep ama!!!!
tabi canım her saat her gün burdasın dimi seni gidi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…