kız sen halen doğurmadın mıkac günlük taşınma işiniz kaldı
1 kilo yiycek halin yok ya ben dün akşam dediydim ama algidanınki güzel değilmiş ondan almamışmış alsaydı şimdi aşermiycektim ne güzel
sosyoloğum benim git sen de bu ay,hazirana kalmadan beraber ilan edelimeheuuehe..kırmızılar geldiii...hoşgeldiiii..dışarda da acayip fırtına var şu anda..BODRUM KENT TV - Hayatn her annda yannzda... vallahi sinir etti bu havalar beni..millet bahara girdi,kutlama yapıyo..biz fırtınayla kaldık ..ikisi birden sinirimi bozdu.3.günümde gidicem doktora bu ay.yetti gari uleyynnnn
ya öyle bir gaza geldim kiii olmazsaa ben nanaylarda olurumevet canim kalcam cok cok fazla tutuluyr((kuyruksokumum kalcam belim ozellikle sol tarafim bazen anlik giriyor....doktora sordum olacak o kadar dedi hamileliktenmis...kas gevsetici merhemler varya ondan kullansam mi dedim doktor pek onermedi birsey de kullanamiyorum anliyacan cekecez bunu baska caresi yok...
bakalim tekmuklesin heyecanla bekliyorum bende...evet normalde 3 ayini doldurmus oluyorsun ama 9 ay hesabini yapinca tutmuyor canim ben de anlamadim yanii:))
canim benim merak etme yakindir senin hamile kalman bencefiyonklarini da takarsin merak etmeee:)))
bu sefer senin doktor soz dinlemis hakikatten
bizler iyiyiz kuzum iste ne yapalim terfi ettik hakikatten:)))bakalim ne zaman tepikleri hissedecemmm:))
bi bebişimiz daha geliyordogurmadim dahasoz dinliyor bebis tasinma isimiz az kaldi diyorlar.inanirmisin evi begendikden sonra hic gitmedim.sagolsun kv ve kp bide kocisim yapiyorlar.ben daha eski evdeyim bitince gidicem nasil cok merak ediyorum:44::44::44:
sosyoloğum benim git sen de bu ay,hazirana kalmadan beraber ilan edelim
ya öyle bir gaza geldim kiii olmazsaa ben nanaylarda olurumyaseminden haberiniz var mı aşılama ne oldu acep:26::26:
bi bebişimiz daha geliyorbüyük konuşmayayım ama ben hamile kalırsam cinsiyetini doğumda öğrenmek istiyorum
yarın test yapıcak yasemın.domdurma demee bana ne olur ya oturup ağlıycam bı panda maras usulu bulamadım..yine kayıplardasınız, eşim erken geldi, hazırlandık biz de dışarıyaa vıııınnndondurma mı alsam acep
iyiyim canım. işler yoğun. gündüz iş yoğunluğunun arasında 1-2 dk ara verince cepten girip bakıyorum hemen geri çıkıyorumsesin niye çıkmıyor tatlım iyi misin? ben de tamm çıkmak üzereyken geliyorsun
nasilsin kuzum nasil durumlarin....
sosyoloğum benim git sen de bu ay,hazirana kalmadan beraber ilan edelim
ya öyle bir gaza geldim kiii olmazsaa ben nanaylarda olurumyaseminden haberiniz var mı aşılama ne oldu acep:26::26:
bi bebişimiz daha geliyorbüyük konuşmayayım ama ben hamile kalırsam cinsiyetini doğumda öğrenmek istiyorum
iyiyim canım. işler yoğun. gündüz iş yoğunluğunun arasında 1-2 dk ara verince cepten girip bakıyorum hemen geri çıkıyorum
iyiyim bebişim. bekliyorum. inşallah hamileyimdir. bir sürpriz olur.bat 29 -30 mart. haftaya pazartesi salı kan testi yaptırabilirim belki.
huuu huuuuuuuuuu ben geeldmmm
aşkolsuuunnn ben gelıom hep ama!!!!şükür hatırladın topigineyse azcık hırpalayacaktım ama uykum geldi cıkmam lazım
rumiş ama dün sen soktun aklıma, ama naptım biliyor muun,nefsime hakim oldum ve yemedim... sen bunu üzerine alma sakın,sen hamişsin 6 ay daha sana atış serbestyarın test yapıcak yasemın.domdurma demee bana ne olur ya oturup ağlıycam bı panda maras usulu bulamadım..
iyiyim canım. işler yoğun. gündüz iş yoğunluğunun arasında 1-2 dk ara verince cepten girip bakıyorum hemen geri çıkıyorum
iyiyim bebişim. bekliyorum. inşallah hamileyimdir. bir sürpriz olur.bat 29 -30 mart. haftaya pazartesi salı kan testi yaptırabilirim belki.
yaaaaaşkolsuuunnn ben gelıom hep ama!!!!
selam gacılar. herkese hayırlı cumalar. Allah'ım inşallah hayırlı müjdemi göndermiştir.
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
beklenen bi kırmızılardı ozman.söyleme tabi yumurtlama haftanı değere biniyorlar o zaman.peeh benim kırmızılar geldi olmadı zaten yumurtlama günümü kaçırmıştıkbu ay ovulasyon testi yapıcam kocama da sölemicem yumurtlama haftamı
niye yemedin kız kilo alırım diye mi yoksa dondurma kilo aldırmaz merak etme.rumiş ama dün sen soktun aklıma, ama naptım biliyor muun,nefsime hakim oldum ve yemedim... sen bunu üzerine alma sakın,sen hamişsin 6 ay daha sana atış serbest
öyle tahmin ettim sonra, ilk aceba moralin mi bozuk dedim ama sonra jetonum düştü. ayyy haftayaaa güzel haberler ver bizeee
senden günaydın bende tünaydın olsun ozmangünaydın kızçelerrrr
tabi canım her saat her gün burdasın dimi seni gidi seniaşkolsuuunnn ben gelıom hep ama!!!!
inşallah sağlıklı gine.ateş öclmeye mi başladın sen hadi hayırlı haberler verirsn bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?