hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aynen öyle, 80 e dayadım kilodan çok şekeri azaltmaya çalışıyorum diyelim,açıkçası kilo vermeye çalışıyorum...

adet olmayınca yine adet ölçtüm ben de
ateşin sabitlenmiş

Sekerden uzak kalmaya calisiyosan kolayi falan kesmen lazim bende cayi sekersiz icmeye baslamistum kolada icmiyom gecen 2 bardak ictim azcik gine kacamak yaptim

ben iki yıldır çayı şekersiz içiyorum. bigün şekeri bırakırsam çayı da bırakırım diyordum ama saçmalamışım çaya bayılırım yaa dayanamaycam kalkıp çay mı koysam:44: abartmıyorum kaç yıldır eve toplasan 3 ya da 4 defa kola girmiştir,onu da misafirim alırsa...tabii kolasız da olmuyor ben kola hakkımı ayda yılda bir dışarda yemeğin yanına kullanıyorum benim asıl karşı koyamadığım tatlı tatlılar aklımı alıyor tek sorun tatlıııı ekmek de çok yemiyorum ama tatlıııııı

mesaj yazarken bilem tatlı tatlı diye sayıklamışım resmen

sahi yasemin yaptı mı testi:44:

tatlım şimdi sana bişey diycem rümüş usulü ışkınla kovalaycan beni ben anca hamilelikle 50 üstünü görüyorum ve ekmeksizde töbe yiyemem , en kötü taraf orda devreye giriyo, benim ev arkadaşım vardı ekmek yemezdi hiç anca kızartma falan olur kahvaltıda yani yinede topluydu, derdim ye biraz ekmek ben kilo alsam ekmeği kessem hemen veririm ama sen kesilcek bişeyinde yokk vücut bence korumaya alıp depoluyo öyle durumda eccik yiyin şu nimetten yahu .....

ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm canlarrrrrrıımmmm
nasılsınız ne var ne yok bakem anlatın

anaaa sana püüff desem kanatlanacaksın ekmek severim hiç yemiyor değilim sadece dikkat ediyorum, aslında olay harekette. evlendikten sonra hayat birden yavaşladı. bi de 1,5 yıldır çalışmadan evde oturuyorum... karpuz yata yata oldu 80

selam kızlaaar. naparsınız. akşama çaya arkadaşım gelecek. ne yapsam diye düşünüyorum. :44:

bu arada yaseminden haber alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…