herkese hayirli cumalar kizlarrrr...iyisinizdir umarimmm
peeh benim kırmızılar geldi olmadı zaten yumurtlama günümü kaçırmıştıkbu ay ovulasyon testi yapıcam kocama da sölemicem yumurtlama haftamı
selam gacılar. herkese hayırlı cumalar. Allah'ım inşallah hayırlı müjdemi göndermiştir.
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynen öyle, 80 e dayadımbeklenen bi kırmızılardı ozman.söyleme tabi yumurtlama haftanı değere biniyorlar o zaman.
niye yemedin kız kilo alırım diye mi yoksa dondurma kilo aldırmaz merak etme.
senden günaydın bende tünaydın olsun ozman
tabi canım her saat her gün burdasın dimi seni gidi seni
ateşin sabitlenmişadet olmayınca yine adet ölçtüm ben de
aynen öyle, 80 e dayadımkilodan çok şekeri azaltmaya çalışıyorum diyelim,açıkçası kilo vermeye çalışıyorum...
ateşin sabitlenmiş
atesin sabit gitmesi ne anlama geliyor
bebek müjdesi olabilir hemen unutmuşun tatlımmm
aynen öyle, 80 e dayadımkilodan çok şekeri azaltmaya çalışıyorum diyelim,açıkçası kilo vermeye çalışıyorum...
ateşin sabitlenmiş
harbiden benim hafizam zayif bol findik yemem gerekli.ama benim aklimda progestanin iyi salgiandigi anlamina geliyopr diye kalmis.
Prgesteronunu bilmem ben bebek habercisi diye bilirim ve hatta benim kide sabit gitmişti darısı orkime inşallahhhh
Atesin sabit gitmesi ne anlama geliyor
tabiii hamiş olununca böyle olunuyor...orkinin ateş tablosuna baktım, ateşi biraz yükselmiş ve düşmeden devam ediyo yani hamile olabilir
Sekerden uzak kalmaya calisiyosan kolayi falan kesmen lazim bende cayi sekersiz icmeye baslamistum kolada icmiyom gecen 2 bardak ictim azcik gine kacamak yaptim
ben iki yıldır çayı şekersiz içiyorum. bigün şekeri bırakırsam çayı da bırakırım diyordum ama saçmalamışımçaya bayılırım yaa dayanamaycam kalkıp çay mı koysam:44: abartmıyorum kaç yıldır eve toplasan 3 ya da 4 defa kola girmiştir,onu da misafirim alırsa...tabii kolasız da olmuyor ben kola hakkımı ayda yılda bir dışarda yemeğin yanına kullanıyorum benim asıl karşı koyamadığım tatlı tatlılar aklımı alıyor tek sorun tatlıııı ekmek de çok yemiyorum ama tatlıııııı
ben iki yıldır çayı şekersiz içiyorum. bigün şekeri bırakırsam çayı da bırakırım diyordum ama saçmalamışımçaya bayılırım yaa dayanamaycam kalkıp çay mı koysam:44: abartmıyorum kaç yıldır eve toplasan 3 ya da 4 defa kola girmiştir,onu da misafirim alırsa...tabii kolasız da olmuyor ben kola hakkımı ayda yılda bir dışarda yemeğin yanına kullanıyorum benim asıl karşı koyamadığım tatlı tatlılar aklımı alıyor tek sorun tatlıııı ekmek de çok yemiyorum ama tatlıııııı
tatlım şimdi sana bişey diycem rümüş usulü ışkınla kovalaycan beni ben anca hamilelikle 50 üstünü görüyorum ve ekmeksizde töbe yiyemem , en kötü taraf orda devreye giriyo, benim ev arkadaşım vardı ekmek yemezdi hiç anca kızartma falan olur kahvaltıda yani yinede topluydu, derdim ye biraz ekmek ben kilo alsam ekmeği kessem hemen veririm ama sen kesilcek bişeyinde yokk vücut bence korumaya alıp depoluyo öyle durumda eccik yiyin şu nimetten yahu.....
ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm canlarrrrrrıımmmm
nasılsınız ne var ne yok bakem anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?