hoşgeldiinnnben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm canlarrrrrrıımmmm
nasılsınız ne var ne yok bakem anlatın
selam kızlaaar. naparsınız. akşama çaya arkadaşım gelecek. ne yapsam diye düşünüyorum. :44:
bu arada yaseminden haber alan var mı?
hoşgeldiinnniyiyim canımbu hafta anneme gidecem mutluyum sen nasılsın?
orkiii, kolay şeyler yazarım ama bizimkiler aşerirse mecburen o çaya biz de davetli oluruz
tatlı mıııııııı az yap ozaman suyu cok ıç az da yuruyus spor yap sadece bogazdan keserek olmazkı dısarı yuruyus yapamıyosan evde az mezdeke terleyene kadar oyna bılsen de bılmesendeben iki yıldır çayı şekersiz içiyorum. bigün şekeri bırakırsam çayı da bırakırım diyordum ama saçmalamışımçaya bayılırım yaa dayanamaycam kalkıp çay mı koysam:44: abartmıyorum kaç yıldır eve toplasan 3 ya da 4 defa kola girmiştir,onu da misafirim alırsa...tabii kolasız da olmuyor ben kola hakkımı ayda yılda bir dışarda yemeğin yanına kullanıyorum benim asıl karşı koyamadığım tatlı tatlılar aklımı alıyor tek sorun tatlıııı ekmek de çok yemiyorum ama tatlıııııı
mesaj yazarken bilem tatlı tatlı diye sayıklamışım resmen
sahi yasemin yaptı mı testi:44:
yıyın ama az yıyıntatlım şimdi sana bişey diycem rümüş usulü ışkınla kovalaycan beni ben anca hamilelikle 50 üstünü görüyorum ve ekmeksizde töbe yiyemem , en kötü taraf orda devreye giriyo, benim ev arkadaşım vardı ekmek yemezdi hiç anca kızartma falan olur kahvaltıda yani yinede topluydu, derdim ye biraz ekmek ben kilo alsam ekmeği kessem hemen veririm ama sen kesilcek bişeyinde yokk vücut bence korumaya alıp depoluyo öyle durumda eccik yiyin şu nimetten yahu.....
anaaa sana püüff desem kanatlanacaksınekmek severim hiç yemiyor değilim sadece dikkat ediyorum, aslında olay harekette. evlendikten sonra hayat birden yavaşladı. bi de 1,5 yıldır çalışmadan evde oturuyorum... karpuz yata yata oldu 80
dondurma vr mı dondurma ..sıgara boregı yapabılrısnselam kızlaaar. naparsınız. akşama çaya arkadaşım gelecek. ne yapsam diye düşünüyorum. :44:
olmaz cekmez canım ama dondurma varsa sakın demennhoşgeldiinnniyiyim canımbu hafta anneme gidecem mutluyum sen nasılsın?
orkiii, kolay şeyler yazarım ama bizimkiler aşerirse mecburen o çaya biz de davetli oluruz
buyrun o zaman hep beraber bekliyorum
hoş geldin canım
selam kızlaaar. naparsınız. akşama çaya arkadaşım gelecek. ne yapsam diye düşünüyorum. :44:
tatlı mıııııııı az yap ozaman suyu cok ıç az da yuruyus spor yap sadece bogazdan keserek olmazkı dısarı yuruyus yapamıyosan evde az mezdeke terleyene kadar oyna bılsen de bılmesende
yıyın ama az yıyın
dondurma vr mı dondurma ..sıgara boregı yapabılrısn
olmaz cekmez canım ama dondurma varsa sakın demenn
oooooy kuzum senin canın hala dondurma mı istiyor.burda olsan bi koşu dondurmayı kapıp sana gelirdim. ben de hiç sevmem dondurmayı.
olmaz olmaz. bol nutellalı waffle yapmaya karar verdim80 kilolik birini ve 3 hamişi doyurmak zor olmasın:26::26:
hoşbulduk orkideemmm nasılsın canım
bu arada yasemin ve emoş negatif malesef
koca gıresunda şehır merkeznde bulamadım panda maras usulunu aha gene aklıma geldı aglıycam ya aglıycam.bu pandayı şıkayet etcemm dava etcemanam yazın neyle serınlıyon sen
yıllık ıznıne ayrılcan mı orkıde
kizlar nasilsiniz?
hoşbulduk orkideemmm nasılsın canım
bu arada yasemin ve emoş negatif malesef
hoşbulduk canım iyiym bende çok şükür
oooooy kuzum senin canın hala dondurma mı istiyor.burda olsan bi koşu dondurmayı kapıp sana gelirdim. ben de hiç sevmem dondurmayı.
iyidir sweetciğim. sen ve oğlun nasılsınız?
taze anne hoşgeldın nasılsınnn
iyidiir canım. yıllık izin aldım 1 hafta tatil. ooooh
ben de kazara yumurtlamışım. inşallah kazara hamile de kalmışımdır. bekliyorum sonuç ne olacak
tüühh yaaa üzüldüm şimdi, gelmeyince anladım aslında ama dilim varmadı demeye, emoş kim:26:
ohhholmaz olmaz. bol nutellalı waffle yapmaya karar verdim
iyidiir canım. yıllık izin aldım 1 hafta tatil. ooooh
ben de kazara yumurtlamışım. inşallah kazara hamile de kalmışımdır. bekliyorum sonuç ne olacak
kizlar nasilsiniz?
soğuk su ve limonataa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?