hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm canlarrrrrrıımmmm
nasılsınız ne var ne yok bakem anlatın
hoşgeldiinnn iyiyim canımbu hafta anneme gidecem mutluyum sen nasılsın?
selam kızlaaar. naparsınız. akşama çaya arkadaşım gelecek. ne yapsam diye düşünüyorum. :44:

bu arada yaseminden haber alan var mı?

orkiii, kolay şeyler yazarım ama bizimkiler aşerirse mecburen o çaya biz de davetli oluruz

tatlı mıııııııı az yap ozaman suyu cok ıç az da yuruyus spor yap sadece bogazdan keserek olmazkı dısarı yuruyus yapamıyosan evde az mezdeke terleyene kadar oyna bılsen de bılmesende

mesaj yazarken bilem tatlı tatlı diye sayıklamışım resmen

sahi yasemin yaptı mı testi:44:

yıyın ama az yıyın

selam kızlaaar. naparsınız. akşama çaya arkadaşım gelecek. ne yapsam diye düşünüyorum. :44:

bu arada yaseminden haber alan var mı?
dondurma vr mı dondurma ..sıgara boregı yapabılrısn

orkiii, kolay şeyler yazarım ama bizimkiler aşerirse mecburen o çaya biz de davetli oluruz
olmaz cekmez canım ama dondurma varsa sakın demenn

oooooy kuzum senin canın hala dondurma mı istiyor. burda olsan bi koşu dondurmayı kapıp sana gelirdim. ben de hiç sevmem dondurmayı.

oooooy kuzum senin canın hala dondurma mı istiyor. burda olsan bi koşu dondurmayı kapıp sana gelirdim. ben de hiç sevmem dondurmayı.

koca gıresunda şehır merkeznde bulamadım panda maras usulunu aha gene aklıma geldı aglıycam ya aglıycam.bu pandayı şıkayet etcemm dava etcem anam yazın neyle serınlıyon sen
yıllık ıznıne ayrılcan mı orkıde

80 kilolik birini ve 3 hamişi doyurmak zor olmasın:26::26:
olmaz olmaz. bol nutellalı waffle yapmaya karar verdim
hoşbulduk orkideemmm nasılsın canım
bu arada yasemin ve emoş negatif malesef

iyidiir canım. yıllık izin aldım 1 hafta tatil. ooooh
ben de kazara yumurtlamışım. inşallah kazara hamile de kalmışımdır. bekliyorum sonuç ne olacak

hoşbulduk orkideemmm nasılsın canım
bu arada yasemin ve emoş negatif malesef

hoşbulduk canım iyiym bende çok şükür
tüühh yaaa üzüldüm şimdi, gelmeyince anladım aslında ama dilim varmadı demeye, emoş kim:26:

sorma canım yaa, ben de çok üzüldüm keşke yakın olaydı rümüş, hamilelere hiç kıyamıyorum

ben de kazara yumurtlamışım. inşallah kazara hamile de kalmışımdır. bekliyorum sonuç ne olacak

ohhh değme keyfine orkidemin tadını çıkar bari hem dinlen hem eğlen
ayyy inşallah hamişsindir canım benm ya inşallah

olmaz olmaz. bol nutellalı waffle yapmaya karar verdim

ohhh sevdim bu fikri, sür ekmeğe nutellayı al sana waffle ın kralı ben de benim tarifleri kolay sanırdım

kizlar nasilsiniz?

hoşgeldin, iyiyz tatlım sen ve kuzucuğun nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…