hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bende çok üzüldüm canım ya çok zor bi sınavdan geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun emoşta ıwanttobaby

haaaa şimdi tanıdım... bu gün onlar için zor geçmiştir inşallah yaza kalamaz hepimiz güzel haberler veririz. ben umutluyum. bizim topik böyle durur durur, sonra arka arkaya patır patır bebiş haberleri verir. şimdi haftaya orki şeytanın baccağını kırdı mı tamam biz de arkasından gideriz inşallah

aynen öyle canım zor olmaz mı ne kadar zor anlar yaşıyoruz hepiimiz. şimdi dualarımız orkideme inşallah hamiştir Allahım hepimize versin inşallah hayırlısıyla

haklısın bi ara yürüyüşe başladım ama arkadaş ankaraya gitti ben de etkilendim performansım düştü şimdi ben de bi gidip gelim şu üç ay çok sıkı tutmam lazım bu işi. olcak inşallah

ben yemek yıycem goruuskuj
güle geleee şimdi mama saati herkes kaçar bi tarafa, hatta ben de gidim çamaşır serecem, bıcı bıcı yapacam

selam canlar nasilsiniz.ben dogurmadim daha2.5 sm le geziyoruz,
sweet inshalah atlatirsin yakinda.
orkidem guzel haberler bekliyoruz canimin ici

dr antidepresant verdi zaten onu kullaniyorum. ins hemen atlatirim dua edin lutfen
canım benim tez zamanda atlatırsın inşallah. dua edeceğim
selam canlar nasilsiniz.ben dogurmadim daha2.5 sm le geziyoruz,
sweet inshalah atlatirsin yakinda.
orkidem guzel haberler bekliyoruz canimin ici
inşallah nazlı balım güzel haberler verebilirim

kızlaarr, bugün akşam kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönerim...dua edin ne olur ense ölçümümüz falan iyi çıksın..inşallah iyidir bebişim...

canlar bugün elektrik süpürgesiyle süpürken evi sağ tarafımda sanki sert bişey vardı eğilemiyordum canımı yakıyordu bebektendir dimi yada bukadar büyüdümü bu sıkıntıyı yapmaı icin eğer öyleyse ben doğurana kadar eğlimeycem mi

canım bebekten olabilir ama bence yorulmuşsundur ondan öyle olmuştur. zaten çok eğilip kalkınca insan yoruluyo ağrısı varmış gibi acayip bir his oluyor. bebek büyüyo tabi canım kaç cm olmuştur şimdi o annesii

yok kız ne yorulması öğlen 12 de uyandım bi yemek yedim sonra oturdum gne sonra sadece işte bi ortalğı süpürem dedi öyle oldu ama şimdi yok rahatım.geçen hafta 5 bucuk cm di
kız sen cinsiyeti öğrenme haftan gelmiş nezman gitcen doktora nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…