bende çok üzüldüm canım ya çok zor bi sınavdan geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun emoşta ıwanttobaby
kizlar nasilsiniz?
haaaa şimdi tanıdım... bu gün onlar için zor geçmiştirinşallah yaza kalamaz hepimiz güzel haberler veririz. ben umutluyum. bizim topik böyle durur durur, sonra arka arkaya patır patır bebiş haberleri verir. şimdi haftaya orki şeytanın baccağını kırdı mı tamam biz de arkasından gideriz inşallah
haklısın bi ara yürüyüşe başladım ama arkadaş ankaraya gitti ben de etkilendimtatlı mıııııııı az yap ozaman suyu cok ıç az da yuruyus spor yap sadece bogazdan keserek olmazkı dısarı yuruyus yapamıyosan evde az mezdeke terleyene kadar oyna bılsen de bılmesende
yıyın ama az yıyın
dondurma vr mı dondurma ..sıgara boregı yapabılrısn
olmaz cekmez canım ama dondurma varsa sakın demenn
güle geleeeben yemek yıycem goruuskuj
hoşgeldin sweetim bizler iyiyiz sen nasılsın canım bebiş nasıl
iyi sayiliriz biz de. lohusa depresyonundayim malesefohhhsevdim bu fikri, sür ekmeğe nutellayı al sana waffle ın kralı ben de benim tarifleri kolay sanırdım
hoşgeldin, iyiyz tatlım sen ve kuzucuğun nasılsınız?
iyi sayiliriz biz de. lohusa depresyonundayim malesefama sukur annm yanimda
ohhhsevdim bu fikri, sür ekmeğe nutellayı al sana waffle ın kralı ben de benim tarifleri kolay sanırdım
hoşgeldin, iyiyz tatlım sen ve kuzucuğun nasılsınız?
dr antidepresant verdi zaten onu kullaniyorum. ins hemen atlatirim dua edin lutfenoy kuzum benim yaaaa. yerim senin depresyonunu. çok zorlarsa git bi psikiyatriye. ama inşallah 40'tan sonra rahatlarsın
canım benim tez zamanda atlatırsın inşallah. dua edeceğimdr antidepresant verdi zaten onu kullaniyorum. ins hemen atlatirim dua edin lutfen
inşallah nazlı balım güzel haberler verebilirimselam canlar nasilsiniz.ben dogurmadim daha2.5 sm le geziyoruz,
sweet inshalah atlatirsin yakinda.
orkidem guzel haberler bekliyoruz canimin ici
Bu saatte mi.kahvaltuya mi gidiyin yoksam bogaz a dogrugünaydıııın. ben gene gezmelere gider
kızlaarr, bugün akşam kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönerim...dua edin ne olur ense ölçümümüz falan iyi çıksın..inşallah iyidir bebişim...
canlar bugün elektrik süpürgesiyle süpürken evi sağ tarafımda sanki sert bişey vardı eğilemiyordum canımı yakıyordu bebektendir dimi yada bukadar büyüdümü bu sıkıntıyı yapmaı icin eğer öyleyse ben doğurana kadar eğlimeycem mi
canım bebekten olabilir ama bence yorulmuşsundur ondan öyle olmuştur. zaten çok eğilip kalkınca insan yoruluyo ağrısı varmış gibi acayip bir his oluyor. bebek büyüyo tabi canım kaç cm olmuştur şimdi o annesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?