hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar iyi akşamlar.benim öksürük bir türlü geçmedi,hatta daha da arttı.zencefil-bal yapıp bir çay kaşığı alıyorum.bi kaç saat iyi geliyor,öksürüğü kesiyor.ama zencefilin adet söktürücü özelliği var.ben bunu günde kaç kez kullanmalıyım

hiç fikrim yok. internetten araştır istersen. geçmiş olsun

kızlar yüzüm gözüm sivilce içinde kaldı yaaa. inşallah hamileliktendir. vallaha 1 hafta geçmez bana artık.

Son düzenleme:

maşallah canım senin bebişe. 12+0 da 33 mm di benimki sonradan atak yaptı boyu.

perşembe gidecez canım cinsiyeti öğrenmeye ve 3 lü test için. karnım çok geriliyo başka da sıkıntım yok çok şükür iştahım da açıldı rahatladım..

senin nasıl gidiyo yata yata büyütüyon bebişi

bilet aldım. pazartesi anacuğuma uçuyorum
ohhh değmen orkidemizin keyfine dünya sana güzel bugünlerde bide üstüne hamile haberini aldın mı ucarsın havalara keyiften

he valla bazen kendime cok kızıyorum ama napım bizimde böyle geciyor inşallah rahatlarım bende birannönce

kızlar ben geldim.....cook şükür herşey yolundaymış..doktor 2 li teste gerek duymadıgını söyledi...ense kalınlığımız 1.2 cıktı oda normalmiş...bir görseniz kıpır kıpırdı yawrumbideeee kıza benziyo dedi erkek olsa %99 erkek derdim dedi bidahaki kontrolde kesinleşir artık...sanırım annesinin kızı geliyo

abooowww kız anasımı olcan sen sımdısaglıklı hayırlı guzelmı guzel bı prensesın olur ınsallah cnm bnm

güzel kızımıın anası hayırlı olsun. hayırlı evlat olsun. darısı başımıza olsun

kızlar sakin olun panik yapmayınn. daha adetlere varmış. çalışmanıza bakın. rahat olun :)) stress yapınca olmuyomuş. tm tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyo. düşünmeyin bile. anın tadını çıkarın. ve kendnize uğraş bulun. bi bakmışsınız test zamanı gelmiş. diceksiniz sen konuşuyosunda bunları yapıyo musun? tabiki HAYIR ! :) KELİN İLACI OLSA DERLER. O HESAP BENİM Kİ :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…