nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzz ulennn nerdesınız haftasonu nerelere kayboldunuzzzz
kızlar iyi akşamlar.benim öksürük bir türlü geçmedi,hatta daha da arttı.zencefil-bal yapıp bir çay kaşığı alıyorum.bi kaç saat iyi geliyor,öksürüğü kesiyor.ama zencefilin adet söktürücü özelliği var.ben bunu günde kaç kez kullanmalıyım
yok kız ne yorulması öğlen 12 de uyandım bi yemek yedim sonra oturdum gne sonra sadece işte bi ortalğı süpürem dedi öyle oldu ama şimdi yok rahatım.geçen hafta 5 bucuk cm di
kız sen cinsiyeti öğrenme haftan gelmiş nezman gitcen doktora nasıl gidiyor hamilelik
ohhh değmen orkidemizin keyfinebilet aldım. pazartesi anacuğuma uçuyorum
maşallah canım senin bebişe. 12+0 da 33 mm di benimki sonradan atak yaptı boyu.
perşembe gidecez canım cinsiyeti öğrenmeye ve 3 lü test için. karnım çok geriliyo başka da sıkıntım yok çok şükür iştahım da açıldı rahatladım..
senin nasıl gidiyo yata yata büyütüyon bebişi
abooowww kız anasımı olcan sen sımdıkızlar ben geldim.....cook şükür herşey yolundaymış..doktor 2 li teste gerek duymadıgını söyledi...ense kalınlığımız 1.2 cıktı oda normalmiş...bir görseniz kıpır kıpırdı yawrumbideeee kıza benziyo dedi erkek olsa %99 erkek derdim dedi bidahaki kontrolde kesinleşir artık...sanırım annesinin kızı geliyo
kızlar ben geldim.....cook şükür herşey yolundaymış..doktor 2 li teste gerek duymadıgını söyledi...ense kalınlığımız 1.2 cıktı oda normalmiş...bir görseniz kıpır kıpırdı yawrumbideeee kıza benziyo dedi erkek olsa %99 erkek derdim dedi bidahaki kontrolde kesinleşir artık...sanırım annesinin kızı geliyo
Herkese günaydın benim de bat a 10 gün var çok stres oldum
inşallah sonu güzel olur tatlım. insan ister istemez heyecan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?