kızlar sakin olun panik yapmayınn. daha adetlere varmış. çalışmanıza bakın. rahat olun :)) stress yapınca olmuyomuş. tm tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyo. düşünmeyin bile. anın tadını çıkarın. ve kendnize uğraş bulun. bi bakmışsınız test zamanı gelmiş. diceksiniz sen konuşuyosunda bunları yapıyo musun? tabiki HAYIR ! :) KELİN İLACI OLSA DERLER. O HESAP BENİM Kİ :d
Hemen test yapmak istiyorum biliyorum çok erken kendimi zor tutuyorum hiç biseye odaklanamiyorum ilk kez bu ay bu kadar umutluyum rabbim dileyene dilediğini versin
umutlu olunca daha bir zor geçiyor. aman hayırlısı olsun. inşallah bu ay ikimizin ayı olsun tatlıım
bir sürpriz olmazsa öyle görünüyoabooowww kız anasımı olcan sen sımdısaglıklı hayırlı guzelmı guzel bı prensesın olur ınsallah cnm bnm
güzel kızımıın anasıhayırlı olsun. hayırlı evlat olsun. darısı başımıza olsun
anammm bi prenses mi geliyor hayırlısıyla ..sonuclarının güzel cıkmsına cok sevindim ayrıyeten doktorun ense kalınlğının normal cıktğı icin teste gerek duymamasınıda yürekten alkışlıyorum,kızlar ben geldim.....cook şükür herşey yolundaymış..doktor 2 li teste gerek duymadıgını söyledi...ense kalınlığımız 1.2 cıktı oda normalmiş...bir görseniz kıpır kıpırdı yawrumbideeee kıza benziyo dedi erkek olsa %99 erkek derdim dedi bidahaki kontrolde kesinleşir artık...sanırım annesinin kızı geliyo
yav sen izin almadın mı bi tatil keyfi yapsan ya bi uyusan yada bi yatak keyfi yapsan ya habu saatte ne işin var nettegünaydııııııııııııııııın
günaydınlar hoşgeldin sefa geldinHerkese günaydın benim de bat a 10 gün var çok stres oldum
ateşin ne durumda gene sabit mi gidiyorumutlu olunca daha bir zor geçiyor. aman hayırlısı olsun. inşallah bu ay ikimizin ayı olsun tatlıım
hakılsın kesinlikle hoşgeldiniz sefa geldinizkızlar sakin olun panik yapmayınn. daha adetlere varmış. çalışmanıza bakın. rahat olun :)) stress yapınca olmuyomuş. tm tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyo. düşünmeyin bile. anın tadını çıkarın. ve kendnize uğraş bulun. bi bakmışsınız test zamanı gelmiş. diceksiniz sen konuşuyosunda bunları yapıyo musun? tabiki HAYIR ! :) KELİN İLACI OLSA DERLER. O HESAP BENİM Kİ :d
ne ilacı kullanmıştın sen klomen falan mıBiliyorum canım o yüzden sabredip bat geçene kadar test yapmayacam günüm geçerse o zaman herşey daha net olur ben kafamdan atamıyorum günler geçmiyor kasik bel ağrım oldu gogusler şişti hassaslasti bunlar ilk kez oluyo ben de acaba mi ki diyorum işte umut dünyası belki kullandığım ilaçlar yaptı artık bekleyip gorcez
cancağızım telefondan girip cıktıydım onlen oldgunu göremedim pazar pazar kimse gelmez ben sana diymm sen gene gezmeye git hic evde durma emirümüşüm selam canımnasılmış güzel annem?
rümüşüm selam canımnasılmış güzel annem?
stres yapmıyorum diyorum. ahanda bat yaklaştıkça alıyor bir telaş
kızlar selam stres yapmayın gerçekten stres en büyük engel.benim ilk çocuğum 7 yılda zor oldu.anlattım daha önce size.ama hep stres hep stres.sonra bi kafama takmadım oldu.sonra şimdi 10 aylık ben yine 3 aylık hamileyim.gerçibu kaza oldu.meğersem benim hipertroidimvarmış.yeni öğrendik.gittiğimdahiliye doktoru dediki sen nasıl hamile kalabildin kolayca demekki stres hamileliği çok etkiliyor
.
öğlen uyudum yeni kalktımiyyim canım pencereden karadenizin hırcınlaşmış halini izliyorm şu anda bugün cok hırcın biryerleri kırıp almaz içine inşallah sen nasılsın iyimisin bugünkü programın nedir
kızlarr ben dipdeyim depresyondayım durumlardayım bugün gene halsizlik vurdu bulaşğım yarım kaldı kendimi cok yetersiz görür hale geldim.ne dosdoğru yemek yapabilyrm ne de evle ilgilenblyrum ruhen cok yorğun hissediyorum oturup ağlamak istiyorummm
canim lutfen boyle dusunme.boyle seyler aklina geldiginde beni getir aklina.bak 2 ay bulasik yikamayi birak basimi yerden kaldiramadim.hastanede kaldim.2 ay kaynanamin eline baktim.o bakti kizima.sakin kendini yetersiz dusunme.seni hepimiz cok seviyoruzzzzkızlarr ben dipdeyim depresyondayım durumlardayım bugün gene halsizlik vurdu bulaşğım yarım kaldı kendimi cok yetersiz görür hale geldim.ne dosdoğru yemek yapabilyrm ne de evle ilgilenblyrum ruhen cok yorğun hissediyorum oturup ağlamak istiyorummm
zaten öyleyiz 1 gün normal yemek yiyorsak öbürgün hazır yiyourz yada eşim yapıyor..hadi hadi gizleme gezmeye gitmişsindir senöğlen uyudum yeni kalktımbir programım yok. dünya kadar çamaşır yıkadım. onları ütüleyip kaldıracağım. valiz yapacağım. yemek yapacağım falan filan.
oy kuzuuuum bırak sen de hamileliğin keyfini çıkar. yapmayıver yemek. peynir ekmek yiyin
canim lutfen boyle dusunme.boyle seyler aklina geldiginde beni getir aklina.bak 2 ay bulasik yikamayi birak basimi yerden kaldiramadim.hastanede kaldim.2 ay kaynanamin eline baktim.o bakti kizima.sakin kendini yetersiz dusunme.seni hepimiz cok seviyoruzzzz
yok kız valla ne gezmesi. yarın gezmeye gidiyorum zatiiizaten öyleyiz 1 gün normal yemek yiyorsak öbürgün hazır yiyourz yada eşim yapıyor..hadi hadi gizleme gezmeye gitmişsindir sengerci annene gidicektin dimi
taşınma işiniz bitti mi bittiyse hepbirlikte cağıralım prensesimizi ozman(bilemedim şimdi icime prenses demek geldi ondan öyle dedim)
kızlar serapın size selamı var
yok kız valla ne gezmesi. yarın gezmeye gidiyorum zatiiiyemek koydum ocağa
aleyküm selambebiş ikiz mi tek mi
yok kız valla ne gezmesi. yarın gezmeye gidiyorum zatiiiyemek koydum ocağa
aleyküm selambebiş ikiz mi tek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?