hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

stres yapmıyorum diyorum. ahanda bat yaklaştıkça alıyor bir telaş

Hemen test yapmak istiyorum biliyorum çok erken kendimi zor tutuyorum hiç biseye odaklanamiyorum ilk kez bu ay bu kadar umutluyum rabbim dileyene dilediğini versin

umutlu olunca daha bir zor geçiyor. aman hayırlısı olsun. inşallah bu ay ikimizin ayı olsun tatlıım

umutlu olunca daha bir zor geçiyor. aman hayırlısı olsun. inşallah bu ay ikimizin ayı olsun tatlıım

Biliyorum canım o yüzden sabredip bat geçene kadar test yapmayacam günüm geçerse o zaman herşey daha net olur ben kafamdan atamıyorum günler geçmiyor kasik bel ağrım oldu gogusler şişti hassaslasti bunlar ilk kez oluyo ben de acaba mi ki diyorum işte umut dünyası belki kullandığım ilaçlar yaptı artık bekleyip gorcez

abooowww kız anasımı olcan sen sımdısaglıklı hayırlı guzelmı guzel bı prensesın olur ınsallah cnm bnm
bir sürpriz olmazsa öyle görünüyo canım inşallah kuzum darısı basınıza
güzel kızımıın anası hayırlı olsun. hayırlı evlat olsun. darısı başımıza olsun
tesekkür ederim tatlım aminnnn...rabbim tez vakitte hayırlısıyla göstersin sizede

anammm bi prenses mi geliyor hayırlısıyla ..sonuclarının güzel cıkmsına cok sevindim ayrıyeten doktorun ense kalınlğının normal cıktğı icin teste gerek duymamasınıda yürekten alkışlıyorum,

günaydııııııııııııııııın
yav sen izin almadın mı bi tatil keyfi yapsan ya bi uyusan yada bi yatak keyfi yapsan ya habu saatte ne işin var nette

Herkese günaydın benim de bat a 10 gün var çok stres oldum
günaydınlar hoşgeldin sefa geldin

ateşin ne durumda gene sabit mi gidiyor

hakılsın kesinlikle hoşgeldiniz sefa geldiniz

ne ilacı kullanmıştın sen klomen falan mı
rümüşüm selam canımnasılmış güzel annem?
cancağızım telefondan girip cıktıydım onlen oldgunu göremedim pazar pazar kimse gelmez ben sana diymm sen gene gezmeye git hic evde durma emi

kızlarr ben dipdeyim depresyondayım durumlardayım bugün gene halsizlik vurdu bulaşğım yarım kaldı kendimi cok yetersiz görür hale geldim.ne dosdoğru yemek yapabilyrm ne de evle ilgilenblyrum ruhen cok yorğun hissediyorum oturup ağlamak istiyorummm

stres yapmıyorum diyorum. ahanda bat yaklaştıkça alıyor bir telaş

kızlar selam stres yapmayın gerçekten stres en büyük engel.benim ilk çocuğum 7 yılda zor oldu.anlattım daha önce size.ama hep stres hep stres.sonra bi kafama takmadım oldu.sonra şimdi 10 aylık ben yine 3 aylık hamileyim.gerçibu kaza oldu. meğersem benim hipertroidimvarmış.yeni öğrendik.gittiğimdahiliye doktoru dediki sen nasıl hamile kalabildin kolayca demekki stres hamileliği çok etkiliyor
.

bu stres bızı yıyıp bıtırıyor her anlamda bu stresle başa cıkmanın bır yolunu bulabılsek keske.hamılelığınız hayırlı olsun.

iyyim canım pencereden karadenizin hırcınlaşmış halini izliyorm şu anda bugün cok hırcın biryerleri kırıp almaz içine inşallah sen nasılsın iyimisin bugünkü programın nedir
öğlen uyudum yeni kalktım bir programım yok. dünya kadar çamaşır yıkadım. onları ütüleyip kaldıracağım. valiz yapacağım. yemek yapacağım falan filan.

oy kuzuuuum bırak sen de hamileliğin keyfini çıkar. yapmayıver yemek. peynir ekmek yiyin

selam canlar nasilsiniz.lovely arkasimizi tebrik ederim kizi geliyormus.saglikla shhatle gelsin prenses.
kizlar ben doguramadimdaha ya.bebisim beklesin dedim.hafta sonu geldi.hala orda gel artik kuzum diyorum.ya.inshallah dogururum bir an once.geceler i cok zor geciyor.inshallah yakinda gelir bebisim.gozum yolda kaldi.

canim lutfen boyle dusunme.boyle seyler aklina geldiginde beni getir aklina.bak 2 ay bulasik yikamayi birak basimi yerden kaldiramadim.hastanede kaldim.2 ay kaynanamin eline baktim.o bakti kizima.sakin kendini yetersiz dusunme.seni hepimiz cok seviyoruzzzz

zaten öyleyiz 1 gün normal yemek yiyorsak öbürgün hazır yiyourz yada eşim yapıyor..hadi hadi gizleme gezmeye gitmişsindir sen gerci annene gidicektin dimi

taşınma işiniz bitti mi bittiyse hepbirlikte cağıralım prensesimizi ozman (bilemedim şimdi icime prenses demek geldi ondan öyle dedim)

yok kız valla ne gezmesi. yarın gezmeye gidiyorum zatiiiyemek koydum ocağa
kızlar serapın size selamı var

aleyküm selambebiş ikiz mi tek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…