Napıyonuz gacılar orki gezmeye gidiyomuşun test ne zaman yapcan çarşambaya kadar beklesene
Bende uzun oturup elma yiyom ekşi ekşi isten miheee anacıgına gıdıyor...ben uzanıyommm sen napınn
yok istemim elmanin eksisini sevmiyomBende uzun oturup elma yiyom ekşi ekşi isten mi
Bende uzun oturup elma yiyom ekşi ekşi isten mi
huuhuuuu kızlarr nabersiniz
ıı sayılırım bnde.kuzum yaa benm test negatf ama 16 gun oldu gneden snra adet olmadım hala agrım alanda kalmadı hıc neden olabılır sence???İyidir valla. Yatmadan son kez bakayım dedim. Yarın sabah anama uçuyorum inşallah. Senden ne haber?
ıı sayılırım bnde.kuzum yaa benm test negatf ama 16 gun oldu gneden snra adet olmadım hala agrım alanda kalmadı hıc neden olabılır sence???
günaydınnnnnnnnnnnn trabzon güzeliiiiiiiiiiiiigünaydın kızlarrr.....................
gezmelerdeydin demekki ohh keyfin yerinde..bizler iyiyiz şükürler olsun..nasilsinizzz.........
ben de hafta sonu anneme kaynanama gittim geldim....bugun evdeyim cok isim var cokkkkkkkkkk
hic yapasim yok ama yapayim yarindan sonra gunum varrrrr
yavru senin bat bence bugünhuuhuuuu kızlarr nabersiniz
İyidir valla. Yatmadan son kez bakayım dedim. Yarın sabah anama uçuyorum inşallah. Senden ne haber?
evet rumusum neredeyse bitti.net bu ayin 31 gibi bu evde olucak.sonra 10 nisana kadar net olmuycak.ayin 27 filan biz kizimla gitcez inshallah yeni eve.eger dogurmassam arada bu eve gelib yazarim size.annemlerlede konusucam merak ediyor.eger gelmezssem insallah ayin onu mujdemi vermek kismet olur.
annowww bu garı yaşıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?