hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Napıyonuz gacılar orki gezmeye gidiyomuşun test ne zaman yapcan çarşambaya kadar beklesene

İyidir valla. Yatmadan son kez bakayım dedim. Yarın sabah anama uçuyorum inşallah. Senden ne haber?
ıı sayılırım bnde.kuzum yaa benm test negatf ama 16 gun oldu gneden snra adet olmadım hala agrım alanda kalmadı hıc neden olabılır sence???

nasilsinizzz.........
ben de hafta sonu anneme kaynanama gittim geldim....bugun evdeyim cok isim var cokkkkkkkkkk
hic yapasim yok ama yapayim yarindan sonra gunum varrrrr

günaydın kızlarrr.....................
günaydınnnnnnnnnnnn trabzon güzeliiiiiiiiiiiii
nasilsinizzz.........
ben de hafta sonu anneme kaynanama gittim geldim....bugun evdeyim cok isim var cokkkkkkkkkk
hic yapasim yok ama yapayim yarindan sonra gunum varrrrr
gezmelerdeydin demekki ohh keyfin yerinde..bizler iyiyiz şükürler olsun..
huuhuuuu kızlarr nabersiniz
yavru senin bat bence bugün
İyidir valla. Yatmadan son kez bakayım dedim. Yarın sabah anama uçuyorum inşallah. Senden ne haber?

vardın mı kız annenin yanına neler yaptın kocamann bi sarıldın mı annene

evet rumusum neredeyse bitti.net bu ayin 31 gibi bu evde olucak.sonra 10 nisana kadar net olmuycak.ayin 27 filan biz kizimla gitcez inshallah yeni eve.eger dogurmassam arada bu eve gelib yazarim size.annemlerlede konusucam merak ediyor.eger gelmezssem insallah ayin onu mujdemi vermek kismet olur.

ozman haydi gelsin kızımız gelsin prensesimizzzzz

Günaydın kızlar. Bugün lekelenme ve müthiş karın ağrısı başladı. Geliyorlar. Kısmet. Allah inşallah tüp tedavisi ile cifter nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…