hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yaşıyorum ve hamileyim yani inanıyorummm bu ay tuttu :) 10 aydır hep böyle diom ama bu ay gerçek

napıyon cici hamiş nasıl gidiyo hamilelik cinsiyetini ne zaman öğrencen

inşallah canım ben hisse inanırım dur kız ne cinsiyeti yarın kalp atışını bir duyayımm da , zaten bana herkes tahmin yaptı erkekmiş kız demiyo kimse

inşallah canım tüp bebek tedavisinemi başlıyosun...
evet canm. Allah kısmet ederse Nisan ayı sonunu buluyor. bu arada kaçak kız sen de hoş geldin
inşallah canım ben hisse inanırım dur kız ne cinsiyeti yarın kalp atışını bir duyayımm da , zaten bana herkes tahmin yaptı erkekmiş kız demiyo kimse
kız bana hep kız gibi gelmişti zaten ama hiç söylememişim demekki:44:
lekelenme mi inşallah canım bekletmeden gelsin kuzucukların

amiin canım. hayırlı ve tez zamanda gelsinler, hayırlı evlat olsunlar da bir şey demiyorum

öncelikle sağlıkla gelsinde , cadı olsun kabulüm Birde ben diyom kız diye 2 olduk

ablamın bebişinede herke erkek diyodu hatta doktor ilk önce erkeğe benziyo dedi ben hala ısrarla kız dedim ve ikinci kontrolde artık kesin kız demiş

irem ya sana bişi dicem günn geçmeden önce belirtin warmıydı senn yani yumurtlama günnden adet gününe kadar diğer aylardan farklı bi belirtin... benm kasıklarımda ağrı var 1 haftadır nerdeyse bide akıntım fazla ve arada belime ağrı giriyo özellikle sabahları... tabi psikolojikte olabilir biliyosun öyle bi özelliğimde war bütün belirtileri yaşayıp kırmızıları görmek gibi ben psikolojik hamileyim...

hoşbuldum canım... rabbim ilk denemende bebişler yerleştirsin göbüşe inşallah... sennde sağlıklı sıhatli cadı bi kızın bide yakışıklı bi oğlun olsun inşallah

keşke yardımcı olabilsem tatlım ama ben belirti yaşamadım hiç, ateşten anlamıştım hamile olduğumu hatta 11. Gün test yaptım negatif çıktı olmayan umudumuda bitirmiştim martta değil nisana göz dikmiştim dualar ediyodum , ama ilk hamileliğimde kasık ağrısı çekmiştim ve sık wc nöbetlerim olmuştu , acayip acıkıyodum üstüne eşim çok cazip görünüyodu bilmem anlatabildim mi ama bunlar battan önceydi diye kesin bişey diyemiyorum çünkü 5 gün geçince gitmiştim doktora o yüzden tam hatırlamıyorum çok geçti üstünden hafiften 10 ay

benm ortalama adetime 5-6 gün war.... biliyon her ay dayanamayıp erkenden test yapıyorum... bu ay yapmıcam diyom ama gün yaklaştıkça sabırsılanıyorum... koçişede söz werdim test yok bu ay nisan 4e kadar beklicez günn geçsiz sonra yapcaz diyo... ayyy öfff sinir oluyorum kendime aklımı dağıtmak için örgü falan yapmaya çalışıyom ama hala aklım orda kafayı bozdum iyice

günaydın kızlarrr

giresunun güzeli sanada
ben yeni uyandımmmmmmmmmmmmmmmm sağolasın evet giresunun güzeliyim ama uyuyan güzeliyim
günaydınlaaarrrrrr....

yaşıyorum ve hamileyim yani inanıyorummm bu ay tuttu :) 10 aydır hep böyle diom ama bu ay gerçek

napıyon cici hamiş nasıl gidiyo hamilelik cinsiyetini ne zaman öğrencen
kız cidden hamilemisin hoşgldin bu arada

Günaydın kızlar. Bugün lekelenme ve müthiş karın ağrısı başladı. Geliyorlar. Kısmet. Allah inşallah tüp tedavisi ile cifter nasip eder
ama olsunn tüp bebek yaptırcan sonra inşallah gelcekkkkkkkkkkkkkkk bebişin gelcekkkkkkk

yok yawrum ya yani daha belli değil bir haftaya belli olcak... ama ben her ay belirti yaşıyom sonuç kırmızı ben hamileyimde pisikolojik hamileyim her ay oluyom

keşke umursamasak ama öyle olmuyo işte , testi erken yapmakta iyi bişey değil tatlım ben yaptım negatifi görmüştüm ama meğer değilmiş Bekle kocişini dinle ve örgüye devam iyi kafa dağıtıyo bende arkadaşımın bebişine hırka ve patik örmeye çalışmıştım zor bir model seç ki söküp söküp örünce kafan başka yerlere gidemiyo anca dağılıyo .....................

tumet hosgeldinnn nerelerdeydin sennn....insalllh bu ay olmustur.erken test yapma hakikatten en azindan gununu bekle canim...

orkidemm insalllh cifter cifter gelecek bebislerin birde biri kiz biri erkek oldu mu ohhhh ne guzelll...

iremmm rumus cin takvimine baktiniz mi orada gnelde tutuyor cinsiyet

bendede 3 testte poitif çıkmıştı erken yapmıştım onlarıda kan testi 3.75 mi ne çıkmıştı katlar belki die çok ümit etmiştim ama kırmızılar geldi... erken yapmak hiç iyi değil... en iyisi örgüye dewam

eğer yanlış hatırlmyorsam cin takvimi ierkek diyord kızlardan biri bakmıştı,benim daha cok var ya 3 haaftaaaaaaaaaa
sen nasılsın iyimisin

inşallah olmuştur tatlım beklicem bu ay bide unutsam aklım hep orda bide şu kafamı dağıtım biraz başka şeylere odaklansam çok iyi olcek

işte bu benm komşumun mink kızı... bi bebek bu kadarmı neşeli olur daha 1 haftalıktı ağzını yamuk yamuk yapp gülüyodu... büyüdükçede çoğaldı işte böyle gülüyo hep hişt diyosun gülüyo pişt diyosun gülüyo böcek

Eklentiler

• $1359035124303.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…