işte bu benm komşumun mink kızı... bi bebek bu kadarmı neşeli olur daha 1 haftalıktı ağzını yamuk yamuk yapp gülüyodu... büyüdükçede çoğaldı işte böyle gülüyo hephişt diyosun gülüyo pişt diyosun gülüyo böcek
yerımmmm ben senııııııı cok tatlı masallahhhhhhhhh
ewet zuzum gerçekten çok tatlı bide kendini sewdiriyo ya insann ısırıp ısırıp yiyesi geliyobigün görmesem özlüyom sıpayı
tumet hosgeldinnn nerelerdeydin sennn....insalllh bu ay olmustur.erken test yapma hakikatten en azindan gununu bekle canim...
orkidemm insalllh cifter cifter gelecek bebislerin birde biri kiz biri erkek oldu mu ohhhh ne guzelll...
iremmm rumus cin takvimine baktiniz mi orada gnelde tutuyor cinsiyet
çok tatlı maşallahişte bu benm komşumun mink kızı... bi bebek bu kadarmı neşeli olur daha 1 haftalıktı ağzını yamuk yamuk yapp gülüyodu... büyüdükçede çoğaldı işte böyle gülüyo hephişt diyosun gülüyo pişt diyosun gülüyo böcek
eğer yanlış hatırlmyorsam cin takvimi ierkek diyord kızlardan biri bakmıştı,benim daha cok var ya 3 haaftaaaaaaaaaa
sen nasılsın iyimisin
banada erkek yazıyo çinlilerde ama herkese inat içim başka neyse şurda ne kaldı erkekse 1 ay sonra kızsa 2 ay sonra öğrenirim herhal
evet canim benimki de erkek yaziyordu meselaaa dogru cikti ve etrafimdaki cogu kiside de dogruu cikti...ama yas hesaplamasini dogru yapmak gerekiyor icinde bulundugun yas onemli ben basta n yanlis hesaplamisim da kiz diye bakiyordum hep meger yasima 1 eklememisim
kızlar nabersınızonemlı kararlar aldım kendımce:18:bır ıkı ay korunmayı dusunuom o sırada kılo verıp sıgarayı bırakcm artık kafam rahat olsun ıstıom bakalım kararlarımı uygulayabılcemmi:26:
Kizlar kedim dogurdu 3 tane yavrumuz oldu.hic yanima yaklasmayan kedi dun gece once esimin ustunde uyumak istedi sonra orayi begenmedi benim ustume karar kildi.sonra aramiza aldik oyle uyuduk.sabah 6 gibi ben uyandim baktim ayakkdibimde vc ye giitim kedimde mutfaga bi gitti ben geri geldim yattim.sonra gene geldi taa gogsumun ustune yatmak istiyor battaniyenin arasina girmeye bogusuyor.sonra herifi uyandirdim bu kedi doguruyo dedim.yerini yaptik yere 5 dk sonra hopp gene yanimiza herife dedim bosuna ugrasma nerde kendini guvende hissdeiyirsa orda dogircak.neyse battaniiyesini serdik yatagama biz ayaktayiz yarim saate ilk yavru geldi.ama ben bakamiyom bi tuhaf oldum buda kedimin dogum hikayesi
resmi falan warsa eklesene yawrum merak ettim kedini :) o kurtuldu darısı sanaben kedi sewerim ama ewde beslemeye korkarım gibi geliyo... korkmasam hiç durmm alırım bitane :) ama kediler için şehir efsanesi gibi dönen korkutucu hikayeler beni ürpertiyo :26::26:
canım su an evde degılım.kaynımın dukanındayım esım evde dınlenıyor.kedılerı bende evde beslemsdım ama kısmet ayagımıza geldı eşımde getırdıydı eve.peygamber efendımızın zamanında ebu hureyra dıye bır sahabe varmış o bır kedıyı gunduzlerı koynunda gezdırır gecelerı serbest bırakırmıs.peygamber efendımız o kişiye kedıcıgın babası dermiş.bunu nıhat hatıpoğlundan dınlemıştım o gunde berı kedılerın nankor oldugunu falan dusunmem daha farklı bakmaya başladım kedılere
anam kız tövbe de olurmu öyle şey bende korkarım üç harflilerden ama onların kedinin icine girdiktlerini düşünmüyorum zaten onlar başlı başına kendilerine has özellikleri var.sen oldukca korkuyorsun korkma onlardan okadarhmm anladım canım bu hikayeyi duymamıştım hiç... asında dert ettiğim nankör falan demeleri değil hani korkarmısın onuda bilmiyom ama derler ya üç hafliler girrmiş falan filan... doğruluk payı nedir bilmiyom ama ne zaman kedi görsem geceleri, aklıma o geliyo hemen... ewde beslersemde akşam olunca kedinn olduğu odaya giremm heralde :) hele ki ewde yalnızsam olmayan çocuğumu düşürürüm
kizlar selam nasilsiniz.benim minik kizim hala karnimda.cikmaya niyeti yokyarin bende yeni eve geciyorum.
kizlar selam nasilsiniz.benim minik kizim hala karnimda.cikmaya niyeti yokyarin bende yeni eve geciyorum.
kız nazlıma sen normal doğum kurslarına gittiydin dimi bi ara bizede anlatsan ya nasıl oluyr neler oluyr anlatta bizde yararlanak
esasen nefes egzersizi ogrettiler.dogru nefes onemliymis.insallah ben uygulya bilirim.zira kizimda hastaneyi ayaga kaldirmisdim kiz bide senin bebis ne ka buyumus mashallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?