hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yerımmmm ben senııııııı cok tatlı masallahhhhhhhhh

banada erkek yazıyo çinlilerde ama herkese inat içim başka neyse şurda ne kaldı erkekse 1 ay sonra kızsa 2 ay sonra öğrenirim herhal

çok tatlı maşallah bayılırım mutlu bebişlereee

eğer yanlış hatırlmyorsam cin takvimi ierkek diyord kızlardan biri bakmıştı,benim daha cok var ya 3 haaftaaaaaaaaaa
sen nasılsın iyimisin

banada erkek yazıyo çinlilerde ama herkese inat içim başka neyse şurda ne kaldı erkekse 1 ay sonra kızsa 2 ay sonra öğrenirim herhal

evet canim benimki de erkek yaziyordu meselaaa dogru cikti ve etrafimdaki cogu kiside de dogruu cikti...ama yas hesaplamasini dogru yapmak gerekiyor icinde bulundugun yas onemli ben basta n yanlis hesaplamisim da kiz diye bakiyordum hep meger yasima 1 eklememisim

ben doğru bakıyom bakalım nolcakkk

yakaladım sizi kızlar kendinizi silkeletip hamiş kalmışsınız ben de izinizdeyim bu ay inşallah gelir meleğimiz

kızlar nabersınızonemlı kararlar aldım kendımce:18:bır ıkı ay korunmayı dusunuom o sırada kılo verıp sıgarayı bırakcm artık kafam rahat olsun ıstıom bakalım kararlarımı uygulayabılcemmi:26:

Kiz sen kac kilosunda kilo vericem diyon.sigarayi birakmaya karar vermene cok sevindim.korunma konusuna gelince neyle. Koruncan hap falan mi alcan.sen yapaprsin gucli gacisin sen agrin ne durumda

Kizlar kedim dogurdu 3 tane yavrumuz oldu.hic yanima yaklasmayan kedi dun gece once esimin ustunde uyumak istedi sonra orayi begenmedi benim ustume karar kildi.sonra aramiza aldik oyle uyuduk.sabah 6 gibi ben uyandim baktim ayakkdibimde vc ye giitim kedimde mutfaga bi gitti ben geri geldim yattim.sonra gene geldi taa gogsumun ustune yatmak istiyor battaniyenin arasina girmeye bogusuyor.sonra herifi uyandirdim bu kedi doguruyo dedim.yerini yaptik yere 5 dk sonra hopp gene yanimiza herife dedim bosuna ugrasma nerde kendini guvende hissdeiyirsa orda dogircak.neyse battaniiyesini serdik yatagama biz ayaktayiz yarim saate ilk yavru geldi.ama ben bakamiyom bi tuhaf oldum buda kedimin dogum hikayesi

resmi falan warsa eklesene yawrum merak ettim kedini :) o kurtuldu darısı sana ben kedi sewerim ama ewde beslemeye korkarım gibi geliyo... korkmasam hiç durmm alırım bitane :) ama kediler için şehir efsanesi gibi dönen korkutucu hikayeler beni ürpertiyo :26::26:

canım su an evde degılım.kaynımın dukanındayım esım evde dınlenıyor.kedılerı bende evde beslemsdım ama kısmet ayagımıza geldı eşımde getırdıydı eve.peygamber efendımızın zamanında ebu hureyra dıye bır sahabe varmış o bır kedıyı gunduzlerı koynunda gezdırır gecelerı serbest bırakırmıs.peygamber efendımız o kişiye kedıcıgın babası dermiş.bunu nıhat hatıpoğlundan dınlemıştım o gunde berı kedılerın nankor oldugunu falan dusunmem daha farklı bakmaya başladım kedılere

hmm anladım canım bu hikayeyi duymamıştım hiç... asında dert ettiğim nankör falan demeleri değil hani korkarmısın onuda bilmiyom ama derler ya üç hafliler girrmiş falan filan... doğruluk payı nedir bilmiyom ama ne zaman kedi görsem geceleri, aklıma o geliyo hemen... ewde beslersemde akşam olunca kedinn olduğu odaya giremm heralde :) hele ki ewde yalnızsam olmayan çocuğumu düşürürüm

kizlar selam nasilsiniz.benim minik kizim hala karnimda.cikmaya niyeti yokyarin bende yeni eve geciyorum.

anam kız tövbe de olurmu öyle şey bende korkarım üç harflilerden ama onların kedinin icine girdiktlerini düşünmüyorum zaten onlar başlı başına kendilerine has özellikleri var.sen oldukca korkuyorsun korkma onlardan okadar
bakış acını değiştermeyi başarabilrsen korkmassın onlardan.
kizlar selam nasilsiniz.benim minik kizim hala karnimda.cikmaya niyeti yokyarin bende yeni eve geciyorum.

bak ne güzel şimdiden annesinin sözünü dinliyor yeni eve gecince başlıcak ağrıların bak görürsün

kız nazlıma sen normal doğum kurslarına gittiydin dimi bi ara bizede anlatsan ya nasıl oluyr neler oluyr anlatta bizde yararlanak

esasen nefes egzersizi ogrettiler.dogru nefes onemliymis.insallah ben uygulya bilirim.zira kizimda hastaneyi ayaga kaldirmisdimkiz bide senin bebis ne ka buyumus mashallah

esasen nefes egzersizi ogrettiler.dogru nefes onemliymis.insallah ben uygulya bilirim.zira kizimda hastaneyi ayaga kaldirmisdimkiz bide senin bebis ne ka buyumus mashallah

evet ya hangi ara 3 ay oldu ya bide hayırlısıyla hareketlerini hissedeblirsem kendimi hamile olarak nitelendirblcem şu an kendimi daha cok hasta gibi hissediyorum keske giresundada olsa kursta gitsem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…