evet ya hangi ara 3 ay oldu ya bide hayırlısıyla hareketlerini hissedeblirsem kendimi hamile olarak nitelendirblcemşu an kendimi daha cok hasta gibi hissediyorum keske giresundada olsa kursta gitsem ya
ben ilk kizimda 17 haftada hissetmisdim.bunda 13 de.kiz ben haraketlerini hissetdimde noldu hala kendimi hasta gibi hissediyorum.9 ay kusunca oyle oluyormus.bide kyv,kyp ve esim bana bir sey elletmiyorlar iyice hasta oldum ama sen oyle yap kiz cik gez tadini cikar.
belkide vardir devlet hastanelerinde bir arasdir.ben 2013 mart annelerinden duymusdum onlardan bazilari gidiyordu.ama istanbuldaydi qaliba.bence sen arastir.
ben dışarı cıktğımda daha cok rahatsız oluyr nedense benim mide bulantılarım azaldı ama yine rahatsız edici kokular oldumu başlıyor bende bide böyle durup dururkekn halsizleşiyorum ne tansiyonum düşüyor nede mide bulantısı bi halsizlik elim kolum kalkmıyor.o ben rahatsız ediyor onada alıştım olur biter,istanbulda olanlar evet o konuda şanslı devlet hastaneleri kendi bünyelerinde minimum para ile yapsalar ne güzel olur türkiyedede normal doğum oranları artar bence bu şekilde..
bu arad benim kedim doğurda sabah saat 6 da 4 tane oldu
ay kedin dogurdumu.cok cirkin lerdir simdi onlar.resim atsan bize bakalim. napican 4 yavruyu,bakicanmi hepsine.
istanbulda bedave yerlerde var o kurslar.kizlar oyle yaziyorlardi.:44::44::44::44:zaten bundan sonra biraz rahatlarsin insallah.4 5 ve 6 aylar daha rahat geciyor.
Kizlar kedim dogurdu 3 tane yavrumuz oldu.hic yanima yaklasmayan kedi dun gece once esimin ustunde uyumak istedi sonra orayi begenmedi benim ustume karar kildi.sonra aramiza aldik oyle uyuduk.sabah 6 gibi ben uyandim baktim ayakkdibimde vc ye giitim kedimde mutfaga bi gitti ben geri geldim yattim.sonra gene geldi taa gogsumun ustune yatmak istiyor battaniyenin arasina girmeye bogusuyor.sonra herifi uyandirdim bu kedi doguruyo dedim.yerini yaptik yere 5 dk sonra hopp gene yanimiza herife dedim bosuna ugrasma nerde kendini guvende hissdeiyirsa orda dogircak.neyse battaniiyesini serdik yatagama biz ayaktayiz yarim saate ilk yavru geldi.ama ben bakamiyom bi tuhaf oldum buda kedimin dogum hikayesi
kedi dogurdu ben doguramadim
kız nazlıma sen normal doğum kurslarına gittiydin dimi bi ara bizede anlatsan ya nasıl oluyr neler oluyr anlatta bizde yararlanak
ben dışarı cıktğımda daha cok rahatsız oluyr nedense benim mide bulantılarım azaldı ama yine rahatsız edici kokular oldumu başlıyor bende bide böyle durup dururkekn halsizleşiyorum ne tansiyonum düşüyor nede mide bulantısı bi halsizlik elim kolum kalkmıyor.o ben rahatsız ediyor onada alıştım olur biter,istanbulda olanlar evet o konuda şanslı devlet hastaneleri kendi bünyelerinde minimum para ile yapsalar ne güzel olur türkiyedede normal doğum oranları artar bence bu şekilde..
Bu arad benim kedim doğurda sabah saat 6 da 4 tane oldu
kedi dogurdu ben doguramadim
bi git ya izlemek mi onun o çığlığını duyunca aklım uctu gittide nasıl izliyem zaten ögüre ögüre bi gittim bide.yavru doğuyunca onun zarını yedi ,,,benim kedime kim yetişebilir ki zaten delü sonucta o bikedi sen bi insansınkız kursa ne hacet kedini izlesen doktor bile istemezdin
kızım 2. 3 aylık dönemde dağı devireceğini düşünüyomuşsun merak etme 5-6. Aylarda süper olcannn
kızım ben o kediye inat hamile kaldım ama yok ya ben bile yetişemem ona 4 üz doğurabilir miyim ki :44::44::44: Yok ya yapamamm
Orki naptın datlummm
bi git ya izlemek mi onun o çığlığını duyunca aklım uctu gittide nasıl izliyem zaten ögüre ögüre bi gittim bide.yavru doğuyunca onun zarını yedi ,,,benim kedime kim yetişebilir ki zaten delü sonucta o bikedi sen bi insansınnegüzel gözlem yapmışım dimi.orkide anasının yanına gitti ama halen tez calışıyormuş yav
yok hap falan kullanmam cnm..esım korunsun..bakma gostermıom pek ama cok agır cekıom benKiz sen kac kilosunda kilo vericem diyon.sigarayi birakmaya karar vermene cok sevindim.korunma konusuna gelince neyle. Koruncan hap falan mi alcan.sen yapaprsin gucli gacisin sen agrin ne durumda
yaaaaaaaaaaaaaaaa orkimmmm naaptın:26::26:
yok hap falan kullanmam cnm..esım korunsun..bakma gostermıom pek ama cok agır cekıom ben95 kıloydm resmen 87ye dustum 70li rakamları gorene kadr durmycam:26:sıgara bırakma hapı almıstım ketem'den onları kullancam smdı o zaman bırakabılırım su zıkkımı ınsallah esımde amelıyat olsun o zamanda sonrada gelsın bebısler ınsallahhh
cok saol cnm bnmCanım senin adına sevindim. Hadi hayırlısı olsun hakkınızda
cok saol cnm bnmsen nasılsın ıımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?