hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet ya hangi ara 3 ay oldu ya bide hayırlısıyla hareketlerini hissedeblirsem kendimi hamile olarak nitelendirblcem şu an kendimi daha cok hasta gibi hissediyorum keske giresundada olsa kursta gitsem ya

ben ilk kizimda 17 haftada hissetmisdim.bunda 13 de.kiz ben haraketlerini hissetdimde noldu hala kendimi hasta gibi hissediyorum.9 ay kusunca oyle oluyormus.bide kyv,kyp ve esim bana bir sey elletmiyorlar iyice hasta oldumama sen oyle yap kiz cik gez tadini cikar.
belkide vardir devlet hastanelerinde bir arasdir.ben 2013 mart annelerinden duymusdum onlardan bazilari gidiyordu.ama istanbuldaydi qaliba.bence sen arastir.

ben dışarı cıktğımda daha cok rahatsız oluyr nedense benim mide bulantılarım azaldı ama yine rahatsız edici kokular oldumu başlıyor bende bide böyle durup dururkekn halsizleşiyorum ne tansiyonum düşüyor nede mide bulantısı bi halsizlik elim kolum kalkmıyor.o ben rahatsız ediyor onada alıştım olur biter,istanbulda olanlar evet o konuda şanslı devlet hastaneleri kendi bünyelerinde minimum para ile yapsalar ne güzel olur türkiyedede normal doğum oranları artar bence bu şekilde..
bu arad benim kedim doğurda sabah saat 6 da 4 tane oldu

ay kedin dogurdumu.cok cirkin lerdir simdi onlar.resim atsan bize bakalim.napican 4 yavruyu,bakicanmi hepsine.
istanbulda bedave yerlerde var o kurslar.kizlar oyle yaziyorlardi.:44::44::44::44:zaten bundan sonra biraz rahatlarsin insallah.4 5 ve 6 aylar daha rahat geciyor.

bakcam tabi evde olduk 7 kişi.yok şu an kaynımın dükannındayım cekmedim fotolarını az geri sayfaya bak kedimin doğum hikayesi var eşim ebelik yaptı ben kapının ağzında ögürüyrum ilk yavru doğarken bi bağırdı icim gittiydi fare yavrusuna benziyorlar ıslak ıslak

kedi dogurdu ben doguramadim

kız nazlıma sen normal doğum kurslarına gittiydin dimi bi ara bizede anlatsan ya nasıl oluyr neler oluyr anlatta bizde yararlanak

kız kursa ne hacet kedini izlesen doktor bile istemezdin

kızım 2. 3 aylık dönemde dağı devireceğini düşünüyomuşsun merak etme 5-6. Aylarda süper olcannn

kedi dogurdu ben doguramadim

kızım ben o kediye inat hamile kaldım ama yok ya ben bile yetişemem ona 4 üz doğurabilir miyim ki :44::44::44: Yok ya yapamamm

Orki naptın datlummm

bi git ya izlemek mi onun o çığlığını duyunca aklım uctu gittide nasıl izliyem zaten ögüre ögüre bi gittim bide.yavru doğuyunca onun zarını yedi ,,,benim kedime kim yetişebilir ki zaten delü sonucta o bikedi sen bi insansın negüzel gözlem yapmışım dimi.orkide anasının yanına gitti ama halen tez calışıyormuş yav

gerçekten mi o kedi ben insan mıyım bende diyorum niye tahmini doğum tarihlerimiz yakın değil he biliyom orkiyi şu mayıs gelsinde hem işlerden kurtulsun hem müjde alsın inşallah

Kiz sen kac kilosunda kilo vericem diyon.sigarayi birakmaya karar vermene cok sevindim.korunma konusuna gelince neyle. Koruncan hap falan mi alcan.sen yapaprsin gucli gacisin sen agrin ne durumda
yok hap falan kullanmam cnm..esım korunsun..bakma gostermıom pek ama cok agır cekıom ben95 kıloydm resmen 87ye dustum 70li rakamları gorene kadr durmycam:26:sıgara bırakma hapı almıstım ketem'den onları kullancam smdı o zaman bırakabılırım su zıkkımı ınsallahesımde amelıyat olsun o zamanda sonrada gelsın bebısler ınsallahhh

Canım senin adına sevindim. Hadi hayırlısı olsun hakkınızda

ARkadaşlar ne zamandır buraya uğramadım, pek tanıdığım kimse yok diye.. Bir de çoğunuz allah tamamına erdirsin hamilesiniz, insan biraz kötü oluyor bebek muhabbetlerini okurken. Azıcık uzak durayım dedim.

Tedavim tekrar ertelendi benim. Hormonlar habire dengesiz çıkıyor. Daha bi adım bile yaklaşamadım bebeğime. Tedaviye bile başlayamadım...
FSH yüksek, E2 yüksek, AMH düşük... Yaş 38. Her şey aleyhime. Tek tesellim doktorumun "eninde sonunda başlanacak, endişelenecek bir şey yok, bu 1-2 erteleme bize zaman kaybettirmez" deyişi oldu. Bununla avunuyorum...

Allah hepinize sağlık versin, olmayanlara da bebek versin dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…