hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydıııııın. güzel bir gün sizleriiin olsuuuuun nisan geliyor ya çok mutluyum. Allahın izni ile tüp tedavisi nisan ayısonunda başlaaaar (inşallah bir aksilik çıkmaz) ve mayısta transfer olur. bol bebekli bir ay olsun önümüzdeki ay

günaydııınnn canlar herkes hamiş kimse gelmiyo artık bi biz kaldık inşallah nisanda dolar göbüşlerimiz ben bu aydan umutluyum zaten olmazsa artık doktora gidicem

günaydın tatlım inşallah güzel haberlerini alıcaz senin de Allah yüzümüze güler inşallah bu ay

ben hasta oldum yaaa bogazlarim sisti cok kotu o kadar kendimi koruyordum ama hastalandim offf ilac ta alamiyom nasil gececek bilmiyorum...

hadi bakalim canim hayirli olsun.az kaldi evet bebisini icinde hissetmene gercekten cok az kaldiii.......

canlar biz bu gun yeni eve geciyoruz.ayin 10 kadar giremeyecegim nete.sizi cok ozliyceminshallah dondugumde bana guzel hamis haberleri verirsiniz benimde bebisimin mujdesini vermek nasip olur.cok korkuyorum bebise her dak.yaklasiyorum,hem seviniyorum hem acayip korkuyorum.kendinize cok cok iyi bakin hoscakalin

canimmmmm senin adina da cok sevindim.hayirli olsun guzel havalara guzelcecik minik bir bebisle girmek nasip olsun inshallah

Güle güle oturun canım benim. Hadi bebisin doğum haberini bekliyoruz

kızçelerrrrr kalbi pıt pıt atan bir fasulyemmmmm varrr
aman aman hadi gozun aydinn canim benim cok sevindim...
canim benim allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruzz...hersey yolunda gitsin insallh...AMIN......
Canım çoook geçmiş olsun. Tez zamanda iyiles

cok sagol canim benim...ihlamur yaptim bol limonlu onu iciyorum.bir de terlettim kendimi bir guzel.artikin dogal yollarla iyilesecezz:))

canim ihlamur zararli olmaz diilmi ben iciyorum suan ama bazi yerlerde yaziyor icmeyin bazilarinda yaziyor birsey olmaz diye kafam karisti:26:

Canım hadi gözün aydın. İnan çok sevindim

inşallah tez ve hayırlı zamanda bende sana sevincem sağol canımmmmm
ay canim ne kadar mutlu oldum anlatamam mashallah.saglikla dogsun minnoshguzel haberle gidiyorum yashasin

inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende hayırlı olsun yeni evinde huzurla bebişlerin ve eşinle mutlulukla oturun zilli gacım bizde seni özliycez
canim ihlamur zararli olmaz diilmi ben iciyorum suan ama bazi yerlerde yaziyor icmeyin bazilarinda yaziyor birsey olmaz diye kafam karisti:26:

tatlım sağolasın , bu arada bitki çaylarını günde 2 bardaktan fazla içmeyin diyolar diye biliyorummm .............

himmm ben de daha 1 bardak icmistim 1 bardakta aksam iceyim o zaman... tesekkur tatlim

çok içmezsen bir şey olmaz balım. korkma heç bişi olmaz

kız ben çift halay isterim şu kadınlar kulübüne girdiğim günden beri diyorum benim ikizlerim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…