kuzucuğum geçmiş olsun. olur böyle şeyler gebelikte
himmm ben de daha 1 bardak icmistim 1 bardakta aksam iceyim o zaman... tesekkur tatlim
bizde seni ozliycez ama sen bizi cok ozleyemeyecegin cunkuuuu prensesin buna firsat birakmicakkkkkkkkcanimmmmm senin adina da cok sevindim.hayirli olsun guzel havalara guzelcecik minik bir bebisle girmek nasip olsun inshallah
Cok guzelll olucak herseyyy hissediyomm benim basima geleen tatli sey sana da nasip olcak insallahhhh.naparsaniz yapinnn benim kedim kadar doguramasinizzzzçok içmezsen bir şey olmaz balım. korkma heç bişi olmaz
kız ben çift halay isterimşu kadınlar kulübüne girdiğim günden beri diyorum benim ikizlerim olacak
Günaydın kızlar..bu ay ovu testi kullanıcam..ayrıca bir jel buldum :: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmayı Destekleyen, Sperm Dostu Vajinal Jel :: bunu da kullanıcam bu ay..bir öğretmen arkadaşım kullanmış,o ay hamiş kalmış..şansımı denemek istedim..
orkide hayırlı olsun inşallah canım..nisanda hamiş haberimiz artsın inşallah
hamile olan arkdaslar gelmek istiyrlardir ama buraya geldigimizde ister istemez konular hamile olanlarin heyecanlarina tatli sikintilarina donuyor.sizlerle bu heyecanimizi paylasmak cok guzel ama bir taraftanda sizi uzmekten korkuyoz bu yuzden eskisi kadar ugrayamiyoz yada ugrasakta okuyup takip ediyoruz.bu yuzden sizi yalniz biraktigimizi dusunmeyin lutfengünaydııınnn canlarherkes hamiş kimse gelmiyo artık bi biz kaldık inşallah nisanda dolar göbüşlerimiz ben bu aydan umutluyum zaten olmazsa artık doktora gidicem
günaydın tatlım inşallah güzel haberlerini alıcaz senin de Allah yüzümüze güler inşallah bu ay
gider balımBeni yedi yedi bu bebis icerde keyfine bakiyor ben cekiyom. Bi gelsin dunyaya isircam heryerini.sen nasilsin adetin normal oluyin ya kistlerde gitmis olmmuyomu onunla
hamile olan arkdaslar gelmek istiyrlardir ama buraya geldigimizde ister istemez konular hamile olanlarin heyecanlarina tatli sikintilarina donuyor.sizlerle bu heyecanimizi paylasmak cok guzel ama bir taraftanda sizi uzmekten korkuyoz bu yuzden eskisi kadar ugrayamiyoz yada ugrasakta okuyup takip ediyoruz.bu yuzden sizi yalniz biraktigimizi dusunmeyin lutfen
Boyle dusundugunu biliyorum ama iste korkuyom yinede sahsim adima konustum ben.neyse ben laflarimi geri aldim tripe girdim ben mazur gor oldumu .bugunde bi arkadas biseyler yazmisti sanirsam ona alinganlik yaptim.kiriysam ozur dilerim cancagizim.gider balım
bana kalırsa hamilelerin bu kadar hassas ve ince davranmaları hamile olmayanları daha çok üzüyor. çünkü zaten dışarıdaki insanlar da aynısını yapıyor. hamileler böyle düşününce ben çok üzülüyorum. paylaştıklarınızdan da ayrıyeten sıkılmıyorum üzülmüyorum. çevremdeki herkesin bu konuda rahat olmasını istiyorum. çünkü ben o zaman rahat oluyorum
Boyle dusundugunu biliyorum ama iste korkuyom yinede sahsim adima konustum ben.neyse ben laflarimi geri aldim tripe girdim ben mazur gor oldumu .bugunde bi arkadas biseyler yazmisti sanirsam ona alinganlik yaptim.kiriysam ozur dilerim cancagizim.
Peki gidiyorsa kistler niye hapi kullancan ki.
Anadimmm sekerr..gelsin saglikli. Bebislerrrinnn.boyle kivir kivir saclari olur miniminnacik burnu olurcanım tüp bebek protokolleri var uzun kısa diye. bana uzun olanı uygulayacaklar. aşılamadan sonra rahim biraz bozuldu dengem şaştı ya ondan. uzun protokolde kullandırıyorlar doğum kontrol hapını. yani tüp bebek tedavisinin aşamalarından birine girmiş bulunuyorumhadi bana hayırlı olsun
günaydın kızlarrr
Günaydın balım. Kürkçü dükkanına dönüyorum gene. 12.30 da uçağa binecegim. Güzel olan her şey çabuk bitiyor
günaydın balım. Kürkçü dükkanına dönüyorum gene. 12.30 da uçağa binecegim. Güzel olan her şey çabuk bitiyor
bazen kasıklarımda daha çok alt kısma farklı bi ağrı giriyo bazende karnıma çok iyi bildiğim adet sancım giriyooo :26::26: yine hastalanmak istemiyom artık yafbeklenn adet tarihi 1-2 nisan... of of of
SABIRSIZ ZİLLİ AZ DAYAN NE KALMIŞ ŞURDA İNŞALLAHHHHHH
ceku diyeceksinn bana uleynnnnYolcunun duası kabul olurmuş, artık yolculukta kısa ama 1 saati iyi değerlendir , birde kızlar sela ile ezan arasını iyi değerlendirin
bazen kasıklarımda daha çok alt kısma farklı bi ağrı giriyo bazende karnıma çok iyi bildiğim adet sancım giriyooo :26::26: yine hastalanmak istemiyom artık yafbeklenn adet tarihi 1-2 nisan... of of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?