senden günaydın benden tünaydıngünaydın kızlarrr
hangi ara bitti ya daha yeni gitiydinGünaydın balım. Kürkçü dükkanına dönüyorum gene. 12.30 da uçağa binecegim. Güzel olan her şey çabuk bitiyor
canlarr nasılsınız..uzun zamandır yazamıyorum..bulantılarım çok fenaydı kusmalarım..şimdi yavaşladı biraz.sizler nasılsınız..hamiş haberleri varmı..
iyidir canım sen nörüyon? gel arada böylekızlaarrr napıyonuz nasılsınız keyıfler nasıl bayadır gırmıyodum topıge ozlemısım yahuu
hayırlı yolculuklar kuzum...tatil çabuk bitmiş..Günaydın balım. Kürkçü dükkanına dönüyorum gene. 12.30 da uçağa binecegim. Güzel olan her şey çabuk bitiyor
iyidir canım sen nörüyon? gel arada böyle
hoşgeldin canım bnde kendi kendime dedim bu kız nerelerde hamileligi nasıl geciyo acaba...ama iyiymişsin sevindim bulantıların gitgide yavaslar artık bnm öyle oldu....canlarr nasılsınız..uzun zamandır yazamıyorum..bulantılarım çok fenaydı kusmalarım..şimdi yavaşladı biraz.sizler nasılsınız..hamiş haberleri varmı..
haydee başladık gene..bide pozitif düşün yaf...belki geç döllenme oldu yeni olusuyo bebiş daha...daha kesin bişey yokken neden bu kadar yıpratıyosun kendininorem yaaa yarını beklıyorum dort gozle ama kuzu heralde buda gıdıcı
senden naber canım?sende cokmu uyuyosun ben gibi...sanki yatak cekiyo beni kalkmaya calıştıkcaasenden günaydın benden tünaydın
senden günaydın benden tünaydın
hangi ara bitti ya daha yeni gitiydin
kuzum hoşgeldin bizler iyyiiz şükürler olsun seninde iyiolmana sevindim inşallah dahada azalacak
hoşgeldin canım bnde kendi kendime dedim bu kız nerelerde hamileligi nasıl geciyo acaba...ama iyiymişsin sevindim bulantıların gitgide yavaslar artık bnm öyle oldu....
pelinn bu sürekli negatif düşünmen inan beni yiyip bitiriyor,kızlaarrr napıyonuz nasılsınız keyıfler nasıl bayadır gırmıyodum topıge ozlemısım yahuu
saat 5 buçu 6 gibi kedim tarafımdan uyandırılınca hic uyamamış gibi 12 ye kadar uyuyorum bide,havalarda soğuk en iyisi yatakta kalmaksenden naber canım?sende cokmu uyuyosun ben gibi...sanki yatak cekiyo beni kalkmaya calıştıkcaa
canım doktorun biliyr mu 5 kilo verdiğini aferin sana zorlada olsa yemişsin ya alnından öpüyorumçok zorladı beni 5 kilo verdim..zar zor yedim ..iyi olunca koştum buraya hemen..
ben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrum pitpit gibi birseydi cok hafif....
ne güzel yaaben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrum pitpit gibi birseydi cok hafif....
pelinn bu sürekli negatif düşünmen inan beni yiyip bitiriyor,
saat 5 buçu 6 gibi kedim tarafımdan uyandırılınca hic uyamamış gibi 12 ye kadar uyuyorum bide,havalarda soğuk en iyisi yatakta kalmakbahanelere bak
canım doktorun biliyr mu 5 kilo verdiğini aferin sana zorlada olsa yemişsin ya alnından öpüyorum
ayyy ayy yerim beni onu yerim teyzesi...1 hafta sonra daha iyi hisseerdersin eminim ilk gebelklerde gec hissedermişiz bende 4 gözle beklyrum hissedeceğim günleri benimde karnımın icini tırmalıyor hissi oluyr
saol kuzum...kesin olmamakla beraber kızımız geliyo bidahaki kontrol kesinleşeck inşallah...12+5 ti tatlım....hoşbulduk canım..benimde aklım burdaydı hep..geçmişi biraz okuyabildim..prensesin geliyomuş..Rabbim hayırlı uğurlu etsin..sen cinsiyetini tam kaç aylıkken öğrendin.
zaten doğumdan sonra uyuyamıyacaz doğru düzgün diyorum bnde cok uyuyosun diyenleresaat 5 buçu 6 gibi kedim tarafımdan uyandırılınca hic uyamamış gibi 12 ye kadar uyuyorum bide,havalarda soğuk en iyisi yatakta kalmakbahanelere bak
dr gittiğimde iki kilo vermiştim..fazla yemede zorlama kendini dedi canın ne isterse onu ye demişti..zar zor yedim ama sen onu gel bana sor..neredeyse meyve yiyodum hergün.
saol kuzum...kesin olmamakla beraber kızımız geliyo bidahaki kontrol kesinleşeck inşallah...12+5 ti tatlım....
zaten doğumdan sonra uyuyamıyacaz doğru düzgün diyorum bnde cok uyuyosun diyenlere
saol kuzum...kesin olmamakla beraber kızımız geliyo bidahaki kontrol kesinleşeck inşallah...12+5 ti tatlım....
zaten doğumdan sonra uyuyamıyacaz doğru düzgün diyorum bnde cok uyuyosun diyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?