hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canlarr nasılsınız..uzun zamandır yazamıyorum..bulantılarım çok fenaydı kusmalarım..şimdi yavaşladı biraz.sizler nasılsınız..hamiş haberleri varmı..

günaydın kızlarrr
senden günaydın benden tünaydın
Günaydın balım. Kürkçü dükkanına dönüyorum gene. 12.30 da uçağa binecegim. Güzel olan her şey çabuk bitiyor
hangi ara bitti ya daha yeni gitiydin

canlarr nasılsınız..uzun zamandır yazamıyorum..bulantılarım çok fenaydı kusmalarım..şimdi yavaşladı biraz.sizler nasılsınız..hamiş haberleri varmı..

kuzum hoşgeldin bizler iyyiiz şükürler olsun seninde iyiolmana sevindim inşallah dahada azalacak

hoşgeldin canım bnde kendi kendime dedim bu kız nerelerde hamileligi nasıl geciyo acaba...ama iyiymişsin sevindim bulantıların gitgide yavaslar artık bnm öyle oldu....

ben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrumpitpit gibi birseydi cok hafif....

hoşgeldin canım bnde kendi kendime dedim bu kız nerelerde hamileligi nasıl geciyo acaba...ama iyiymişsin sevindim bulantıların gitgide yavaslar artık bnm öyle oldu....

hoşbulduk canım..benimde aklım burdaydı hep..geçmişi biraz okuyabildim..prensesin geliyomuş..Rabbim hayırlı uğurlu etsin..sen cinsiyetini tam kaç aylıkken öğrendin.

kızlaarrr napıyonuz nasılsınız keyıfler nasıl bayadır gırmıyodum topıge ozlemısım yahuu
pelinn bu sürekli negatif düşünmen inan beni yiyip bitiriyor,
senden naber canım?sende cokmu uyuyosun ben gibi...sanki yatak cekiyo beni kalkmaya calıştıkcaa
saat 5 buçu 6 gibi kedim tarafımdan uyandırılınca hic uyamamış gibi 12 ye kadar uyuyorum bide,havalarda soğuk en iyisi yatakta kalmak bahanelere bak
çok zorladı beni 5 kilo verdim..zar zor yedim ..iyi olunca koştum buraya hemen..
canım doktorun biliyr mu 5 kilo verdiğini aferin sana zorlada olsa yemişsin ya alnından öpüyorum

ben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrumpitpit gibi birseydi cok hafif....

ayyy ayy yerim beni onu yerim teyzesi...1 hafta sonra daha iyi hisseerdersin eminim ilk gebelklerde gec hissedermişiz bende 4 gözle beklyrum hissedeceğim günleri benimde karnımın icini tırmalıyor hissi oluyr

ne güzel yaa maşallah onaa bnde sabırsızlanıyorum hissetmek için

dr gittiğimde iki kilo vermiştim..fazla yemede zorlama kendini dedi canın ne isterse onu ye demişti..zar zor yedim ama sen onu gel bana sor..neredeyse meyve yiyodum hergün.

hoşbulduk canım..benimde aklım burdaydı hep..geçmişi biraz okuyabildim..prensesin geliyomuş..Rabbim hayırlı uğurlu etsin..sen cinsiyetini tam kaç aylıkken öğrendin.
saol kuzum...kesin olmamakla beraber kızımız geliyo bidahaki kontrol kesinleşeck inşallah...12+5 ti tatlım....
saat 5 buçu 6 gibi kedim tarafımdan uyandırılınca hic uyamamış gibi 12 ye kadar uyuyorum bide,havalarda soğuk en iyisi yatakta kalmak bahanelere bak
zaten doğumdan sonra uyuyamıyacaz doğru düzgün diyorum bnde cok uyuyosun diyenlere

saol kuzum...kesin olmamakla beraber kızımız geliyo bidahaki kontrol kesinleşeck inşallah...12+5 ti tatlım....

zaten doğumdan sonra uyuyamıyacaz doğru düzgün diyorum bnde cok uyuyosun diyenlere

cok biliyor o cok uyuyorsun diyenler sanki kendileri hamilelikte hic uyumamışlardr yada kendilerini yorgun hissetmemiştir

hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli olan o..o zaman bizimde öğrenmemize az kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…