dimi yaniicok biliyor o cok uyuyorsun diyenler sanki kendileri hamilelikte hic uyumamışlardr yada kendilerini yorgun hissetmemiştir
öyle tabi..az kalmış tabi bidahaki gittiginde öğrenirsin sende 11 haftalık olmusunuz bile...doktora gitmeden önce çikolata yemeyi unutmahayırlı ve sağlıklı olsunda önemli olan o..o zaman bizimde öğrenmemize az kalmış..
saol kuzum...kesin olmamakla beraber kızımız geliyo bidahaki kontrol kesinleşeck inşallah...12+5 ti tatlım....
zaten doğumdan sonra uyuyamıyacaz doğru düzgün diyorum bnde cok uyuyosun diyenlere
hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli olan o..o zaman bizimde öğrenmemize az kalmış..
cok zorlamış bebeğin seni ama az kaldı gecicek kaynananla aran nasıl iyimi
dimi yanii
öyle tabi..az kalmış tabi bidahaki gittiginde öğrenirsin sende 11 haftalık olmusunuz bile...doktora gitmeden önce çikolata yemeyi unutma
canım kaynanamı hiç sorma..konuşmuyoruz kaç zamandır..valla sabahlara kadar ağlattı beni.çok streslendim çok..kocamla dr gittim die benle gelmiyo dedi halbuki onlada gittim..herkese o bebeğe bakamaz diyomuş..canım anlatsam sayfalar dolar..şimdide o ağladıklarıma pişman oluyorum ..bebeğimide üzdüm inş sağlıkla gelir..
benim bebeğim izin verirse 3 hafta sonra görücez inşallahhhhhhhhh,kız benim kedi doğurdu 4 tane yavrumuz oldu bıraksam kucağıma doğuracaktı nerdeyse
ne tatlılardır şimdi onlar..benimde küçükken kedim vardı koynumdan ayırmazdım..tüy kaçar ağzıma die götürdüler..şimdi hiç bi hayvana dokunamıyorum korkuyorum..
amaaaan ne biçim insan senn kv yaa..bırak allah askına ya konusma zaten...bi bebeğee annesinden daha iyi kim bakabilirki?sinirlerim hopladı bak...hem her kontrolde ne işi varmış onun kocanla gitcen tabi...boşweeerr bebegeini düşün tatlım sen hiiç takılma bile...canım kaynanamı hiç sorma..konuşmuyoruz kaç zamandır..valla sabahlara kadar ağlattı beni.çok streslendim çok..kocamla dr gittim die benle gelmiyo dedi halbuki onlada gittim..herkese o bebeğe bakamaz diyomuş..canım anlatsam sayfalar dolar..şimdide o ağladıklarıma pişman oluyorum ..bebeğimide üzdüm inş sağlıkla gelir..
ewet canım sola yatmaya dikkat ediyorum...bn zaten solda rahat ederdim hep iyi oldu yaniyatarken sol tarafına yatmaya dikkat ediyon mu öyle yatınca kan pompalanması daha rahat olurmuş
ne tatlılardır şimdi onlar..benimde küçükken kedim vardı koynumdan ayırmazdım..tüy kaçar ağzıma die götürdüler..şimdi hiç bi hayvana dokunamıyorum korkuyorum..
tabi canım nasıl bakcan ki bebeğine sen kaynanan gibi annenin karnında öğrenmedin bebek bakmasını ey allahım..kocandan bile kıskanıyr seni.bu zor günlerinde bile senin canını sıkmayı başarmış.neyse canım sen takma kafana dediğin gibi bebeğinide kendinide strese sokma gelir inşallah sağlıklı gelir
Rabbim görüyo artık kendi bilir..aslında o bizim ayrılmamızı çok istedi..bi kaç kişiye demişti boşanmalarını istiyorum die.kendisiyle tartışıyodk eşime gönder bunu ders olsun demişti..şimdi çocuk olunca ayıramam die düşündü herhalde..lafa gelince seni çok seviyorum gelinim diyo..neyse canım seninde canını skmiym şimdi..
pelinn bu sürekli negatif düşünmen inan beni yiyip bitiriyor,
saat 5 buçu 6 gibi kedim tarafımdan uyandırılınca hic uyamamış gibi 12 ye kadar uyuyorum bide,havalarda soğuk en iyisi yatakta kalmakbahanelere bak
canım doktorun biliyr mu 5 kilo verdiğini aferin sana zorlada olsa yemişsin ya alnından öpüyorum
ayyy ayy yerim beni onu yerim teyzesi...1 hafta sonra daha iyi hisseerdersin eminim ilk gebelklerde gec hissedermişiz bende 4 gözle beklyrum hissedeceğim günleri benimde karnımın icini tırmalıyor hissi oluyr
ne güzel yaamaşallah onaa bnde sabırsızlanıyorum hissetmek için
Bak senin kırmızılar sana 1 nisan şakası yapip gelmeyecekler.
haydee başladık gene..bide pozitif düşün yaf...belki geç döllenme oldu yeni olusuyo bebiş daha...daha kesin bişey yokken neden bu kadar yıpratıyosun kendini
pelinn bu sürekli negatif düşünmen inan beni yiyip bitiriyor,
saat 5 buçu 6 gibi kedim tarafımdan uyandırılınca hic uyamamış gibi 12 ye kadar uyuyorum bide,havalarda soğuk en iyisi yatakta kalmakbahanelere bak
canım doktorun biliyr mu 5 kilo verdiğini aferin sana zorlada olsa yemişsin ya alnından öpüyorum
ayyy ayy yerim beni onu yerim teyzesi...1 hafta sonra daha iyi hisseerdersin eminim ilk gebelklerde gec hissedermişiz bende 4 gözle beklyrum hissedeceğim günleri benimde karnımın icini tırmalıyor hissi oluyr
Sen gene doktora gitmedin mi yoksam
doktoruna söyledinmi lekelenme oldugunu...belki yerlesme lekesidir bak burda rümüşün ve papatyadalının da kanamaları lekelenmeleri olmustu hamileliklerinin ilk dönemlerinde...ya kızlar napım aklımdan atamıyorum bugun gecen seferkı gıbı ara ara sıddetlı agrılarım olmaya basladı ve dun gece kahverengı lekem geldı bu hıc hayra alamet degıl gecendede boyle olduydu3 ayda 2. dusuk olcak allahımmm sen aklıma mukayyet ol
teşekkürler canım kesin olmamakla beraber kız gibi görünüyokız nebişşş senin kızçen mi oluyoooyerim ben zilliyi hayırlı olsun datlummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?