hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cok biliyor o cok uyuyorsun diyenler sanki kendileri hamilelikte hic uyumamışlardr yada kendilerini yorgun hissetmemiştir
dimi yanii
hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli olan o..o zaman bizimde öğrenmemize az kalmış..
öyle tabi..az kalmış tabi bidahaki gittiginde öğrenirsin sende 11 haftalık olmusunuz bile...doktora gitmeden önce çikolata yemeyi unutma

saol kuzum...kesin olmamakla beraber kızımız geliyo bidahaki kontrol kesinleşeck inşallah...12+5 ti tatlım....

zaten doğumdan sonra uyuyamıyacaz doğru düzgün diyorum bnde cok uyuyosun diyenlere

hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli olan o..o zaman bizimde öğrenmemize az kalmış..

benim bebeğim izin verirse 3 hafta sonra görücez inşallahhhhhhhhh,kız benim kedi doğurdu 4 tane yavrumuz oldu bıraksam kucağıma doğuracaktı nerdeyse

cok zorlamış bebeğin seni ama az kaldı gecicek kaynananla aran nasıl iyimi

canım kaynanamı hiç sorma..konuşmuyoruz kaç zamandır..valla sabahlara kadar ağlattı beni.çok streslendim çok..kocamla dr gittim die benle gelmiyo dedi halbuki onlada gittim..herkese o bebeğe bakamaz diyomuş..canım anlatsam sayfalar dolar..şimdide o ağladıklarıma pişman oluyorum ..bebeğimide üzdüm inş sağlıkla gelir..

tabi canım nasıl bakcan ki bebeğine sen kaynanan gibi annenin karnında öğrenmedin bebek bakmasını ey allahım..kocandan bile kıskanıyr seni.bu zor günlerinde bile senin canını sıkmayı başarmış.neyse canım sen takma kafana dediğin gibi bebeğinide kendinide strese sokma gelir inşallah sağlıklı gelir

benim bebeğim izin verirse 3 hafta sonra görücez inşallahhhhhhhhh,kız benim kedi doğurdu 4 tane yavrumuz oldu bıraksam kucağıma doğuracaktı nerdeyse

ne tatlılardır şimdi onlar..benimde küçükken kedim vardı koynumdan ayırmazdım..tüy kaçar ağzıma die götürdüler..şimdi hiç bi hayvana dokunamıyorum korkuyorum..

ne tatlılardır şimdi onlar..benimde küçükken kedim vardı koynumdan ayırmazdım..tüy kaçar ağzıma die götürdüler..şimdi hiç bi hayvana dokunamıyorum korkuyorum..

dokunduktan sonra yıkarsın olur biter eşim haricc herkes diyor zaten kediyi evden uzaklaştır diye.bende diyorum o bebeğimin arkdşları olacak ve kendine özgüven ile büyüycek

amaaaan ne biçim insan senn kv yaa..bırak allah askına ya konusma zaten...bi bebeğee annesinden daha iyi kim bakabilirki?sinirlerim hopladı bak...hem her kontrolde ne işi varmış onun kocanla gitcen tabi...boşweeerr bebegeini düşün tatlım sen hiiç takılma bile...
yatarken sol tarafına yatmaya dikkat ediyon mu öyle yatınca kan pompalanması daha rahat olurmuş
ewet canım sola yatmaya dikkat ediyorum...bn zaten solda rahat ederdim hep iyi oldu yani.sola yattıgımda ve kendimi dinlediğimde içimde bişeylerin oynadığını hissediyorum bebiş balık gibi kayıveriyo sanki

ben hamile kalmadan önce aayak dibimde uyurdu hamile kaldktn sonra kendi yatağına alıştırdım ama doğum yaapacağı gün eşim ile benim aramda uyudu bizde anladık zaten doğumun yaklaştığnı o yüzden iizin verdiydim sabah saat 6 gibi ilk yavru geldiydi gözleri daha açılmadı fare yavruları gibiler habire analarını sömürüyorlar bi rahat yemek yedirmiyorlar sabah beni uyandırdı kedim biraz sevdim dışarı cıksın diye camı actım yok sonra yavruların başına gittim oda girdi yavrularınn yanına yattı uyudu ben onlara bekcilik yaptım biraz yerim ben onu ya

Rabbim görüyo artık kendi bilir..aslında o bizim ayrılmamızı çok istedi..bi kaç kişiye demişti boşanmalarını istiyorum die.kendisiyle tartışıyodk eşime gönder bunu ders olsun demişti..şimdi çocuk olunca ayıramam die düşündü herhalde..lafa gelince seni çok seviyorum gelinim diyo..neyse canım seninde canını skmiym şimdi..

sen şimdi anne olunca daha iyi başa cıkarsın kv ,allah sabır versin.bana azcık müsade kızlar kendinize iyi bakın bebişlere dikkat edin allaha emanet olun

ne güzel yaa maşallah onaa bnde sabırsızlanıyorum hissetmek için

darisi basiniza kizlar yakin zamanda hissedersiniz insalllh ben biraz gec hissettim sanki genelde 14 15 haftalarda da hissediyorlarmis....
goz segirmesi gibi birsey kizlar...

canlarım bende çıkayım..sizinde canınızı sktm..kaynana diyince böyle dökülüyrm işte..neyse çok öptüm..gelirim yine..

gecmis olsun tatlim...
kv deyi bosver sen ne derse desin o...bebisin seninle kocacinda seninle yaa gerisi boss konusan cok olur canim...

ben de kactim komsuma gececem okey cevirecezzz gorusuruz kizlar...

haydee başladık gene..bide pozitif düşün yaf...belki geç döllenme oldu yeni olusuyo bebiş daha...daha kesin bişey yokken neden bu kadar yıpratıyosun kendini

ya kızlar napım aklımdan atamıyorum bugun gecen seferkı gıbı ara ara sıddetlı agrılarım olmaya basladı ve dun gece kahverengı lekem geldı bu hıc hayra alamet degıl gecendede boyle olduydu 3 ayda 2. dusuk olcak allahımmm sen aklıma mukayyet ol

doktoruna söyledinmi lekelenme oldugunu...belki yerlesme lekesidir bak burda rümüşün ve papatyadalının da kanamaları lekelenmeleri olmustu hamileliklerinin ilk dönemlerinde...
kız nebişşş senin kızçen mi oluyooo yerim ben zilliyi hayırlı olsun datlummm
teşekkürler canım kesin olmamakla beraber kız gibi görünüyo sende pıt pıtları duymussun gözün aydın tez vakitte sizinklerin cinsiyetini de ögreniriz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…