anladım canım hadi hayırlısı diyelim ozman.gitmedim rümüşüm..yani gittim de konuştuk sadece..dert yandım azcık ona, o da dinledi sağolsun..serbest bırakalım biraz dedi..1 yıl dolduktan sonra ilaçlara başlayalım dedi..ben de jeli denicem o arada..doktora söylemedim ama olsun
ya kızlar napım aklımdan atamıyorum bugun gecen seferkı gıbı ara ara sıddetlı agrılarım olmaya basladı ve dun gece kahverengı lekem geldı bu hıc hayra alamet degıl gecendede boyle olduydu3 ayda 2. dusuk olcak allahımmm sen aklıma mukayyet ol
Iremcan telefondan girdiğim için acikmisin kapalimisin bilmiyorum canım ama sana bi sorum olacak... Sen idrar testini adetine ne kadar varken yaptın negatif çıktı... Sonra ne kadar sonra pozitif oldu....
Afferim sana ozamann.Ben dayanadim orki... Yine test yaptım adetime üç gün war ve tabi herzamanki gibi yine negatif çıktı...
herkese sevgi dolu günaydııın. döndüm evime. birazdan kocacımla kahvaltı etmeye ve yürümeye çıkacağızözlemişim keratayı
Kizmiyorum da niye boyle yapiyonki eziyet ediyosun kendine karalar baglamsindir kirmizilari gorunceki stresten daha agir bir strese sokuyon kendiniKızma ama ağlarım
ayyyyyyy ne güzeell çok tatlıkızçelerrrrr kalbi pıt pıt atan bir fasulyemmmmm varrr
orkidem hayırlı olsun inşallah ikiz annesi olursun biiz de çift halayını çekerizcanım tüp bebek protokolleri var uzun kısa diye. bana uzun olanı uygulayacaklar. aşılamadan sonra rahim biraz bozuldu dengem şaştı ya ondan. uzun protokolde kullandırıyorlar doğum kontrol hapını. yani tüp bebek tedavisinin aşamalarından birine girmiş bulunuyorumhadi bana hayırlı olsun
oyy oyy ne tatlıben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrum pitpit gibi birseydi cok hafif....
afiyet olsun canım haava çok güzel bu gün keyfini sürmeli tabiiherkese sevgi dolu günaydııın. döndüm evime. birazdan kocacımla kahvaltı etmeye ve yürümeye çıkacağızözlemişim keratayı
günaydııııııınnnnnnnnnnnn
Bu ay da olmadı balım. Lekeler başladı. Bugün yarın kanama da baslar. Ben de dogum kontrol hapina baslarim. Mayıs'ta da tüp bebek tedavisi olur inşallah. Ben de size ikiz üçüz haberleri veririm inşallah
gülümmm sen de mi annenin kollarındaydınben iyiyim canım.çook şükür. anacağuzumun yanındayım.
kuzuuu iyiyim anneme gitmiştim bir hafta şimdi kocişimin yanındayımİremneva ......gözün Aydın pıtpıtlar için.
rümeysa ......gözün Aydın evde nüfus çoğalmış darısı başına
Yasemnn .....negatif sanırsam çok üzüldüm(bide hastalanmışsın sanırsam :26:geçmiş olsun ,
orkidem .....anasına gitmiş oh ne güzeladet olmuşmuydun sen:26:
yasamim..... tekmelenmşsinen güzel duygu odur işte gözün Aydın .
Lowelyy .....kızçen olacakmışgözün Aydın canım.
Pelinn.......inşallah kötü bişey yoktur canım bebişin sıkı sıkı tutunur sana stres yapma lütfen .
cemreee....:26::26::26: nasılsın iyimisin :26. Kayıplardamı ne kiki:26:)
tu-met........ az daha gayret gülüm şunun şurasında Pazartesi'ye ne kaldıki
hatırlıyamadıklarımıda buradan kocaman öpüyorum
Hoş geldin canım. Özledik seni. Gerci topige artık kimse gelmiyor ya. Balim ben de adet oldum. Bu ay doğum kontrol hapi basladim . Nisan sonunda tüp tedavisi baslar inşallah.İremneva ......gözün Aydın pıtpıtlar için.
rümeysa ......gözün Aydın evde nüfus çoğalmış darısı başına
Yasemnn .....negatif sanırsam çok üzüldüm(bide hastalanmışsın sanırsam :26:geçmiş olsun ,
orkidem .....anasına gitmiş oh ne güzeladet olmuşmuydun sen:26:
yasamim..... tekmelenmşsinen güzel duygu odur işte gözün Aydın .
Lowelyy .....kızçen olacakmışgözün Aydın canım.
Pelinn.......inşallah kötü bişey yoktur canım bebişin sıkı sıkı tutunur sana stres yapma lütfen .
cemreee....:26::26::26: nasılsın iyimisin :26. Kayıplardamı ne kiki:26:)
tu-met........ az daha gayret gülüm şunun şurasında Pazartesi'ye ne kaldıki
hatırlıyamadıklarımıda buradan kocaman öpüyorum
gülümmm sen de mi annenin kollarındaydınben de bu sabah eve döndüm
mayısa bomba gibi girersin artık anneler ilaç gibi geliyor
kuzuuu iyiyim anneme gitmiştim bir hafta şimdi kocişimin yanındayımonu da özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?