hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

anladım canım hadi hayırlısı diyelim ozman.

leke gelince doktoruna gittin mi yada progestan alıyormuydun

Iremcan telefondan girdiğim için acikmisin kapalimisin bilmiyorum canım ama sana bi sorum olacak... Sen idrar testini adetine ne kadar varken yaptın negatif çıktı... Sonra ne kadar sonra pozitif oldu....

Iremcan telefondan girdiğim için acikmisin kapalimisin bilmiyorum canım ama sana bi sorum olacak... Sen idrar testini adetine ne kadar varken yaptın negatif çıktı... Sonra ne kadar sonra pozitif oldu....

balım irem aşağıda gözükmüyor amma 11. gün yaptığında negatif idi. adet günü ya da 1 gün sonrasında pozitif oldu yanlış hatırlamıyorsam

herkese sevgi dolu günaydııın. döndüm evime. birazdan kocacımla kahvaltı etmeye ve yürümeye çıkacağızözlemişim keratayı

Ben dayanadim orki... Yine test yaptım adetime üç gün war ve tabi herzamanki gibi yine negatif çıktı...

kızçelerrrrr kalbi pıt pıt atan bir fasulyemmmmm varrr
ayyyyyyy ne güzeell çok tatlı meleğinin kanat çırpınışları gözün aydın canım darısı başımıza ben kesin ağlarım böyle muayenelerde
orkidem hayırlı olsun inşallah ikiz annesi olursun biiz de çift halayını çekeriz bu tüp bebeği isteyen yaptıramıyo demi aşamaları var bebeğinin olmadığı testlerle kanıtlanırsa mı yapılıyo geçen eşimle gezmeye çıkmıştık hep ikizler vardı onlara bakıp dedim ne güzel 1 seferde 2 tane falan eşim de diyo tüp bebek mi yaptırsak acaba dedim öyle kafamıza göre yaptıramayız heralde demi :26: bilemedim ben onu
ben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrumpitpit gibi birseydi cok hafif....
oyy oyy ne tatlı ilk bebek düşüncesi bana kuzenimin karnındaki bebeğini hissettiğimde gelmişti.. benim bile içim bi tuhaf olmuştu tekmeyi hissettiğimde bi karnımda hissetsem nolcak siz düşünün.. :97:çok güzel duygular bunlar yaşamım Allah bize de yaşatır inşallah
herkese sevgi dolu günaydııın. döndüm evime. birazdan kocacımla kahvaltı etmeye ve yürümeye çıkacağızözlemişim keratayı
afiyet olsun canım haava çok güzel bu gün keyfini sürmeli tabii

Merhaba kızlarrr
Ben dün evime döndüm ,ablam anjiyo oldu Allah'a şükür temiz çıktı herhangi bir tıkanıklık yoktu damarlarda ,güzel bir ohhh çektim valla.isveçi biraz gezdikten sonrada döndüm ,bütün bunları yaşarken zamanın nasılda akıp gittiğini anlamadım ,bi baktım çalışma zamanı dayanmış kapıya dün 11ci günümmüş gelir gelmez koçiş atladı zatenbugün mola verdim yarın devam artık yokluğumda jınekoloktan herifim içinde randevu gelmiş taaa ayın 23ne sperm testi için bende ayın 7 si ve 11i kan vericem zaten prolaktin için Mayıs'ın başını bulacak doktorda olmamız demiştim ,hayırlısı artık.
bu arada dışardan takip ediyordum sizi elimden geldikçe herkez iyidir sanırsam öpüyorum kızlar hepimizi

İremneva ......gözün Aydın pıtpıtlar için.
rümeysa ......gözün Aydın evde nüfus çoğalmış darısı başına
Yasemnn .....negatif sanırsam çok üzüldüm(bide hastalanmışsın sanırsam :26:geçmiş olsun ,
orkidem .....anasına gitmiş oh ne güzeladet olmuşmuydun sen:26:
yasamim..... tekmelenmşsinen güzel duygu odur iştegözün Aydın .
Lowelyy .....kızçen olacakmış gözün Aydın canım.
Pelinn.......inşallah kötü bişey yoktur canım bebişin sıkı sıkı tutunur sana stres yapma lütfen .
cemreee....:26::26::26: nasılsın iyimisin :26. Kayıplardamı ne kiki:26:)
tu-met........ az daha gayret gülüm şunun şurasında Pazartesi'ye ne kaldıki
hatırlıyamadıklarımıda buradan kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
Bu ay da olmadı balım. Lekeler başladı. Bugün yarın kanama da baslar. Ben de dogum kontrol hapina baslarim. Mayıs'ta da tüp bebek tedavisi olur inşallah. Ben de size ikiz üçüz haberleri veririm inşallah

ben iyiyim canım.çook şükür. anacağuzumun yanındayım.
gülümmm sen de mi annenin kollarındaydın ben de bu sabah eve döndüm
mayısa bomba gibi girersin artık anneler ilaç gibi geliyor
kuzuuu iyiyim anneme gitmiştim bir hafta şimdi kocişimin yanındayım onu da özlemişim

Hoş geldin canım. Özledik seni. Gerci topige artık kimse gelmiyor ya. Balim ben de adet oldum. Bu ay doğum kontrol hapi basladim . Nisan sonunda tüp tedavisi baslar inşallah.

Evet balım ben annemin kollarndaydim. Ama bitti maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…