günaydın violemmmm biraz geç oldu ama seni görünce yazasım geldi...napıyon nerelerdesin sen? tayin işi ne oldu çıktı mı?
ablanın iyi olmasına cok sevindim.seni özledik kikimm .çalışmalarda başlamı değmen keyfine kikimin.Merhaba kızlarrr
Ben dün evime döndüm ,ablam anjiyo oldu Allah'a şükür temiz çıktı herhangi bir tıkanıklık yoktu damarlarda ,güzel bir ohhh çektim valla.isveçi biraz gezdikten sonrada döndüm ,bütün bunları yaşarken zamanın nasılda akıp gittiğini anlamadım ,bi baktım çalışma zamanı dayanmış kapıya dün 11ci günümmüş gelir gelmez koçiş atladı zatenbugün mola verdim yarın devam artık yokluğumda jınekoloktan herifim içinde randevu gelmiş taaa ayın 23ne sperm testi için bende ayın 7 si ve 11i kan vericem zaten prolaktin için Mayıs'ın başını bulacak doktorda olmamız demiştim ,hayırlısı artık.
bu arada dışardan takip ediyordum sizi elimden geldikçe herkez iyidir sanırsam öpüyorum kızlar hepimizi
evet bizim kedi doğurdu bıraksam kucağıma doğuracaktı.dün gece beni deli etti ya 4 gündür yattığı yeri beğenmez oldu tuttu yavruları koynuma getirdi.sonrada kendi gitti kocamın yanında oturduİremneva ......gözün Aydın pıtpıtlar için.
rümeysa ......gözün Aydın evde nüfus çoğalmış darısı başına
Yasemnn .....negatif sanırsam çok üzüldüm(bide hastalanmışsın sanırsam :26:geçmiş olsun ,
orkidem .....anasına gitmiş oh ne güzeladet olmuşmuydun sen:26:
yasamim..... tekmelenmşsinen güzel duygu odur işte gözün Aydın .
Lowelyy .....kızçen olacakmışgözün Aydın canım.
Pelinn.......inşallah kötü bişey yoktur canım bebişin sıkı sıkı tutunur sana stres yapma lütfen .
cemreee....:26::26::26: nasılsın iyimisin :26. Kayıplardamı ne kiki:26:)
tu-met........ az daha gayret gülüm şunun şurasında Pazartesi'ye ne kaldıki
hatırlıyamadıklarımıda buradan kocaman öpüyorum
herkes anasına koştu hoşgeldin enerjinin en iyilerinen depolamış olmanız lazımgülümmm sen de mi annenin kollarındaydınben de bu sabah eve döndüm
mayısa bomba gibi girersin artık anneler ilaç gibi geliyor
kuzuuu iyiyim anneme gitmiştim bir hafta şimdi kocişimin yanındayımonu da özlemişim
merhaba kızlar nasılsınız
öylee deme kız, ordayken de insan kürkçü dükkanını özlüyorGünaydın balım. Kürkçü dükkanına dönüyorum gene. 12.30 da uçağa binecegim. Güzel olan her şey çabuk bitiyor
gözün aydınnnben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrum pitpit gibi birseydi cok hafif....
kız nerelerdesin sengünaydın violemmmm biraz geç oldu ama seni görünce yazasım geldi...napıyon nerelerdesin sen? tayin işi ne oldu çıktı mı?
ablanın iyi olmasına cok sevindim.seni özledik kikimm .çalışmalarda başlamı değmen keyfine kikimin.
evet bizim kedi doğurdu bıraksam kucağıma doğuracaktı.dün gece beni deli etti ya 4 gündür yattığı yeri beğenmez oldu tuttu yavruları koynuma getirdi.sonrada kendi gitti kocamın yanında oturduresmen yavrularıma sen bak dedi ben keyif yapcam dedi.dün gece beraber uyuduk eşimin yanına verdim onları kıçımı döndüm uyudum ama saat 5 e geilyordu uyurken bu gecemi bana zehir ettiler
herkes anasına koştu hoşgeldin enerjinin en iyilerinen depolamış olmanız lazım
Kizlar nerdesiniz yav haftasonu havada guzel gezmelerdesiniz dimi.
kocişle yemek yemeye gidiyorummmmmmmm naşasınnnnnnnnnnnn
kuzuuu iyiyim anneme gitmiştim bir hafta şimdi kocişimin yanındayımonu da özlemişim
Hoş geldin canım. Özledik seni. Gerci topige artık kimse gelmiyor ya. Balim ben de adet oldum. Bu ay doğum kontrol hapi basladim . Nisan sonunda tüp tedavisi baslar inşallah
Bende çok özledim kız sizleri vallahievet evet hatırladım adet olmuştun olsun be gülüm geç olsun hayırlısı olsun
gerçektende topik ilerlemiyor durulmuş yine
iyyiz okey dönüyorum öyle sen napıyon iyimisn
Kız sen okeyi 4 tane yavru kedinlerinlemi dönüyorsuniyiyim canım ya kiki bu ay koştur koştur yapıyo ,İsveç'ten döndüğümden beride buradaki doğum yapan ablamla ilgileniyorum yok çoçuk emmiyor ,yok gazı var ,gel eve yardım et ,felan işte ,ne hayırlı süpermen bir bacıyım ama ailenin küçüğü olmakta ayrı bir dertmiş ufffss.
ablanın iyi olmasına cok sevindim.seni özledik kikimm .çalışmalarda başlamı değmen keyfine kikimin.
çok sağol canım benimatlatık çok şükür,bende sizleri özledim kız
çalışmalara kapıdan girer girmez başladıkkiki 2 gündür arada ağrılarım var kasıkta her ay olduğu gibi bana sorarsan yumoşlıcam ama test hala negatif yarın 14cü gün ,sanırım yine 14 cü günü yanacak yeşil ışık ki eskiden 12-13günlerde positif olurdu ,neyse her ıhtimale karşın çalıştım 11ci gün ve bu sabah yarın devam artık hayırlısı
evet bizim kedi doğurdu bıraksam kucağıma doğuracaktı.dün gece beni deli etti ya 4 gündür yattığı yeri beğenmez oldu tuttu yavruları koynuma getirdi.sonrada kendi gitti kocamın yanında oturduresmen yavrularıma sen bak dedi ben keyif yapcam dedi.dün gece beraber uyuduk eşimin yanına verdim onları kıçımı döndüm uyudum ama saat 5 e geilyordu uyurken bu gecemi bana zehir ettiler
Kız sen şimdi bu kedilerin hepsinemi bakacan yanii
verme kız yatağını kendin hamişsin sen rahat yerde uyuman lazım bence sen onlara tırnaklarını çıkar göster onlar gözlerini açıp göstermedenbaksana koçişinide elinden alıyorlar vay nankörler vay
herkes anasına koştu hoşgeldin enerjinin en iyilerinen depolamış olmanız lazım
bnde geldiimmm
hosbldum kuzumm özledım sizi yahuHoşgeldinnnnnngece kuşu arkadeşimmm
nasılsın?? Ne aşamadasın??
hosbldum kuzumm özledım sizi yahuben saldım ipini cnm devam etmemeye karar verdim kafamı dınlemedeyım bu ay
bu aya mahsus cnmSaldım ipi :26:devam etmeme derken :26:? Korunacakmısın yani :44:
ii geceler cnmBen kaçtım canım koçiş çağırıyoriyi geceler
Onu bunu bilmem ama arada ayrılık gerekiyormuş kız koçiş arkamda fıldır fıldır geziniyortam da yumoş zamanı ohh bu ay yalvar yakar yok ohh özleniyormuş be keratalar kiki
Kız sen okeyi 4 tane yavru kedinlerinlemi dönüyorsuniyiyim canım ya kiki bu ay koştur koştur yapıyo ,İsveç'ten döndüğümden beride buradaki doğum yapan ablamla ilgileniyorum yok çoçuk emmiyor ,yok gazı var ,gel eve yardım et ,felan işte ,ne hayırlı süpermen bir bacıyım ama ailenin küçüğü olmakta ayrı bir dertmiş ufffss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?