hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın violemmmm biraz geç oldu ama seni görünce yazasım geldi...napıyon nerelerdesin sen? tayin işi ne oldu çıktı mı?

ben artık eşimin yanındayım canım şubat eş özründen tayinim çıktı çok şükür.. şimdi bebek çalışmalarına son gaz devam senin diğer topiğini de gördüm silkelet topiği hamileymişsn çok sevindim inşallah ben de bu ay hamişim diyebilirim

ablanın iyi olmasına cok sevindim.seni özledik kikimm .çalışmalarda başlamı değmen keyfine kikimin.

evet bizim kedi doğurdu bıraksam kucağıma doğuracaktı.dün gece beni deli etti ya 4 gündür yattığı yeri beğenmez oldu tuttu yavruları koynuma getirdi.sonrada kendi gitti kocamın yanında oturdu resmen yavrularıma sen bak dedi ben keyif yapcam dedi.dün gece beraber uyuduk eşimin yanına verdim onları kıçımı döndüm uyudum ama saat 5 e geilyordu uyurken bu gecemi bana zehir ettiler

herkes anasına koştu hoşgeldin enerjinin en iyilerinen depolamış olmanız lazım

bugun cok sinirli ve gergin bir gün kedim halen yatağımı ele gecirmek konusunda benimle inatlaşıyor o yatağıma taşıyor ben yerine yavruları ellemek zorunda kalıyorum bu yüzden yatağımı kediye verdim tabi kediler azcık büyüyene kadar 1 hafta kadar gözleri acılır zaten oy oyyyyyyy

Günaydın balım. Kürkçü dükkanına dönüyorum gene. 12.30 da uçağa binecegim. Güzel olan her şey çabuk bitiyor
öylee deme kız, ordayken de insan kürkçü dükkanını özlüyor
ben bugun uyandigimda bebegimi hissettim yataktaydim dahabir kac kere hafif hafif birseyler hisstmistim ama acaba bebegim mi demistim...ama bugun onu gercek anlamda hissettim cok tatli...icimde kipirdadi yavrumpitpit gibi birseydi cok hafif....
gözün aydınnn ben en çok bu duyguyu merak ediyorum, ben tırsarım gibi geliyo:26:
günaydın violemmmm biraz geç oldu ama seni görünce yazasım geldi...napıyon nerelerdesin sen? tayin işi ne oldu çıktı mı?
kız nerelerdesin sen bi gittin gelmiyon

evet aynen ama çok kısaydı sesi hala kulaklarımda yaaaaaa ben onu çok özlüyorum
sen nasılsın rumişim iyi misin geçti mi yorgunluğun biraz, bacağın nasıl oldu:26:

kuzuuu iyiyim anneme gitmiştim bir hafta şimdi kocişimin yanındayım onu da özlemişim

Onu bunu bilmem ama arada ayrılık gerekiyormuş kız koçiş arkamda fıldır fıldır geziniyor tam da yumoş zamanı ohh bu ay yalvar yakar yok ohhözleniyormuş be keratalarkikiki

Son düzenleme:

ah ahh benimde annacığım olaydı

ayneeen öylee benimki de dibimden ayrılmıyor
ablan için de çok sevindim, stres bazen insanlarda saçma sapan ağrılar yapabiliyor. yengem stresten sindirim problemi yaşıyordu. bigün kalbim ağırıyor diye acile götürdük, doktor pıtını yap ağrın geçer demişti gaz kalbi sıkıştırmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…