hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben kaçtım canım koçiş çağırıyor iyi geceler
Niye cagiriyor noye cagiriyor ki hayiridr bi isiniz mi vardi
hosbldum kuzumm özledım sizi yahuben saldım ipini cnm devam etmemeye karar verdim kafamı dınlemedeyım bu ay
Hedef kac kilo vermek.randevuyu aldinmi doktordan esin icin.

nasilsiniz bugun...
kikimm ablan icin sevindim sukur birsey yokmus ne guzel...
tekmeleri hissettim ama her an her dakika hissetmek istiyom ben sanki:26:bazen dinliyorum kendimi birsey hissedemeyinccede strese giriyorum biz artik omur boyu boyle olacaz herhalde.cocuklarimiza heran birsey olma korkusuyla yasayacaz...

hava cok scak yaz geldiiiiibu sene cok sicak olacakmis 90 gunun 70 gunu kavrulacakmis diyorlar karnim burnumda olacak yandik ki ne yandikkk

Dogru diyonn yandikki ne yandik surekli merak endise icinde olucaz bugunlerimizi ozlermiyiz acap

hava cok scak yaz geldiiiiibu sene cok sicak olacakmis 90 gunun 70 gunu kavrulacakmis diyorlar karnim burnumda olacak yandik ki ne yandikkk

ne güzel ya...ben hep yaz hamişi olmak istemiştim.hani yaz gelini olmayı istemek gibi bişey çok şanslısınız..kıymetini bilin göbüşlerinizin

evet doğrudur pıt yapmak iyidir:44:
stres ten olduğu kesin zaten ,herşeyi stres yapan biridır çünkü.hoş bizde stresten hamiş kalamıyoruz galiba:26:

Son düzenleme:

Saol canım,
canım daha yeni canlanıyor yavrucakilerki aylarda her an hissedersin hatta bazen acıtır canını uyuz olur uyuyamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…