Niye cagiriyor noye cagiriyor ki hayiridr bi isiniz mi vardiBen kaçtım canım koçiş çağırıyoriyi geceler
Hedef kac kilo vermek.randevuyu aldinmi doktordan esin icin.hosbldum kuzumm özledım sizi yahuben saldım ipini cnm devam etmemeye karar verdim kafamı dınlemedeyım bu ay
Onu bunu bilmem ama arada ayrılık gerekiyormuş kız koçiş arkamda fıldır fıldır geziniyortam da yumoş zamanı ohh bu ay yalvar yakar yok ohh özleniyormuş be keratalar kikiki
Canim kucuk kardes olmaktan degildoir o superman gibi gaci olmandan dolayi seni cagiriyorlardir.yavrularimin gozu daha acilmadi bi acilsin onlar oynatcak bana okeyi simdiden anaalariyla yatagimi ele geciridler ama bi tatlilar bi tatlilar bazen korkuyom tatli niyetine yiycem diyeHoş geldin canım. Özledik seni. Gerci topige artık kimse gelmiyor ya. Balim ben de adet oldum. Bu ay doğum kontrol hapi basladim . Nisan sonunda tüp tedavisi baslar inşallah
Bende çok özledim kız sizleri vallahievet evet hatırladım adet olmuştun olsun be gülüm geç olsun hayırlısı olsun
gerçektende topik ilerlemiyor durulmuş yine
Kız sen okeyi 4 tane yavru kedinlerinlemi dönüyorsuniyiyim canım ya kiki bu ay koştur koştur yapıyo ,İsveç'ten döndüğümden beride buradaki doğum yapan ablamla ilgileniyorum yok çoçuk emmiyor ,yok gazı var ,gel eve yardım et ,felan işte ,ne hayırlı süpermen bir bacıyım a?ma ailenin küçüğü olmakta ayrı bir dertmiş ufffss.
Dun aksam guzell gecti ondan olabilir seker.uzun zaman olduydu herifimle disari cikmadiydik.rahat bi nefes almis gibiyim.telefondan girdigim icin senin onlen olgunu goremedim cevabi biraz gec yazdim kusura bakmagünaydın rümüş, formundasın bugün
Sanada gunaydinnnnnnn dugun mevsimi aciliyor meltemmm senin islerde cogalir artikin.Günaydın kızlar.
nasilsiniz bugun...
kikimm ablan icin sevindim sukur birsey yokmus ne guzel...
tekmeleri hissettim ama her an her dakika hissetmek istiyom ben sanki:26:bazen dinliyorum kendimi birsey hissedemeyinccede strese giriyorum biz artik omur boyu boyle olacaz herhalde.cocuklarimiza heran birsey olma korkusuyla yasayacaz...
hava cok scak yaz geldiiiiibu sene cok sicak olacakmis 90 gunun 70 gunu kavrulacakmis diyorlar karnim burnumda olacak yandik ki ne yandikkk
Sanada gunaydinnnnnnn dugun mevsimi aciliyor meltemmm senin islerde cogalir artikin.
hava cok scak yaz geldiiiiibu sene cok sicak olacakmis 90 gunun 70 gunu kavrulacakmis diyorlar karnim burnumda olacak yandik ki ne yandikkk
Insanlarla ugrasmak zordur hele bide dugun doneminde ama gercekten zevkli eglenceli bi is yapiyon.aminhazirandan itibaren haftasonları dinlence yok zaten bana aman iş olsun sorun değil
Dun aksam guzell gecti ondan olabilir seker.uzun zaman olduydu herifimle disari cikmadiydik.rahat bi nefes almis gibiyim.telefondan girdigim icin senin onlen olgunu goremedim cevabi biraz gec yazdim kusura bakma
Iyi geceler hepinize
ayneeen öyleebenimki de dibimden ayrılmıyor
ablan için de çok sevindim, stres bazen insanlarda saçma sapan ağrılar yapabiliyor. yengem stresten sindirim problemi yaşıyordu. bigün kalbim ağırıyor diye acile götürdük, doktor pıtını yap ağrın geçer demiştigaz kalbi sıkıştırmış
Niye cagiriyor noye cagiriyor ki hayiridr bi isiniz mi vardi
He yaw bi işimiz vardıBenim kız sağolsun uyandı rahatsızdı biraz aramıza girince senin kedi gibi ,bizim iş yattı kiki
Bugün telafi etik artıketmesinede:44:kız uzandım yine 30dk ama :44:artık inandırıcı gelmiyo nedense uffss heleki ayağa kalkınca hepsi dışarı akıyo ya ne bileyim :44:çok zaman oldu inancım gitmiş galiba
Onu bunu bilmem ama arada ayrılık gerekiyormuş kız koçiş arkamda fıldır fıldır geziniyortam da yumoş zamanı ohh bu ay yalvar yakar yok ohh özleniyormuş be keratalar
Canim kucuk kardes olmaktan degildoir o superman gibi gaci olmandan dolayi seni cagiriyorlardir.yavrularimin gozu daha acilmadi bi acilsin onlar oynatcak bana okeyi simdiden anaalariyla yatagimi ele geciridler ama bi tatlilar bi tatlilar bazen korkuyom tatli niyetine yiycem diye
kikikiki peki hepsine bakıcakmısın gerçekten
nasilsiniz bugun...
kikimm ablan icin sevindim sukur birsey yokmus ne guzel...
tekmeleri hissettim ama her an her dakika hissetmek istiyom ben sanki:26:bazen dinliyorum kendimi birsey hissedemeyinccede strese giriyorum biz artik omur boyu boyle olacaz herhalde.cocuklarimiza heran birsey olma korkusuyla yasayacaz...
nabersiniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?