hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Son düzenleme:
Dogru diyonn yandikki ne yandik surekli merak endise icinde olucaz bugunlerimizi ozlermiyiz acap
ozlemeye bile vaktimiz olmayacaak bence kuzucuklarimiz yanimizda olacakya vakit bulamayiz bu gunleri hatirlamaya...
ne güzel ya...ben hep yaz hamişi olmak istemiştim.hani yaz gelini olmayı istemek gibi bişey çok şanslısınız..kıymetini bilin göbüşlerinizin
canim benim insalllh sen de yaz hamisi olursun...gobisini gere gere dolasirsin insalllhhh....
Lekelenmeler başladı kirmizilarda yakındır gelir
Her ay aynı şey
canim hayirlisi olsun insalllh en yakin zamanda gelir bebeginnn...
Saol canım,
canım daha yeni canlanıyor yavrucakilerki aylarda her an hissedersin hatta bazen acıtır canını uyuz olur uyuyamazsın

ayyy oylemi diyon...her an duyayim istiyorum ne bilim ileride ne olacak farkinda diilim o zaman da imdattt derim herhalde....

iyiii madem gelmiyonuz, ben de kocişi arayıp sulanıcam şansımı deniyim belki erken gelir, hava mis gibi çıksak ne güzel olur:116::116::116::116:
bugün evde çok sıkıldım, herkes işte güçte... bi tanesi bilem boşta değil bugün, bugün çok pis, misafir ağırlayasım vardı. ne zaman böyle coşsam kimse olmuyo
offf yalnızlık böööö keşke sizlen yakın olaydık

kocişin hasreti buraya kadarmış, bi daha mı anneme gitsem ne etsem neyseee yoğunmuş beyefendi hıııhhh
ben de çok sevdiğim bi arkadaşı aradım saatin 17:30 olduğunu görmemişim, neyseki tam zamanında aradım birazdan gelcek bu güzel havada balkonda kayfeee keyfi yapacaz

ben bugün kendimi iyi hisseddim ve kendimi mutfağA VUrdum mercimek corbası karnıyarık pilav sigara böreği hoşf yaptım

ben bugün kendimi iyi hisseddim ve kendimi mutfağA VUrdum mercimek corbası karnıyarık pilav sigara böreği hoşf yaptım

ooohhhh missss ellerine sağlık, inşallah gittikçe daha iyi hissedeceksin kendini. ben de kendimi temizliğe vurdum bugün. yaaa yemek yapmadım rumiş beni komplekse soktun şimdi neyse ben de kalkıp gidip bişiler hazırlıyım arkadaşım yolda gerçi, olsun beş dakkada kolay bişiler yaparım.

rumiş sen karnıyarığı taze patlıcandan mı yaptın yoksam buzluktan falan mı? ben hala doğru dürüst sebzeye başlamadım. kabak ıspanak... falan yapıyorum ama biber, patlıcan... almadım daha:26:

Son düzenleme:

rumiş sen karnıyarığı taze patlıcandan mı yaptın yoksam buzluktan falan mı? ben hala doğru dürüst sebzeye başlamadım. kabak ıspanak... falan yapıyorum ama biber, patlıcan... almadım daha:26:

bende sebzeyebaşlamadıydım aama herifiin ağzından bir karnıyarık yap diyince alıverdim marketten.birkercekten bişey olmaz .bende yaptım ama bittim belim ağrıyor bi salata kaldı oda artık eşim gelince yaparım hehalde azcık dinleneyim diyorum pilvın suyunuda attım mı tamam
sen niye komplekse girdin ki ben 3 aydır doğru dürüst yemek yapamıyorum ki b corba makarna hazır yemeklerle idare etik

nasıl girmiyim kızım, hamiş halinle döktürmüşsün ama ben pehhhh neyse giriştim şimdi bitar birazdan hadi ben kaçtım

üle şaşı beş olmuşum işte. tatil bitti iş başladı başlar başlamaz da gene beni bitirdi gene beni tüketti. ben artık emekli olmak istiyorum

başladım hapa bu arada. nisan sonu adet olsam tedavi başlasa inşallah mayısa bebiş gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…