evet doğrudur pıt yapmak iyidir:44:
stres ten olduğu kesin zaten ,herşeyi stres yapan biridır çünkü.hoş bizde stresten hamiş kalamıyoruz galiba:26:
Niye cagiriyor noye cagiriyor ki hayiridr bi isiniz mi vardi
He yaw bi işimiz vardıBenim kız sağolsun uyandı rahatsızdı biraz aramıza girince senin kedi gibi ,bizim iş yattı kiki
Bugün telafi etik artıketmesinede:44:kız uzandım yine 30dk ama :44:artık inandırıcı gelmiyo nedense uffss heleki ayağa kalkınca hepsi dışarı akıyo ya ne bileyim :44:çok zaman oldu inancım gitmiş galiba
kikikiki peki hepsine bakıcakmısın gerçekten
strese girecez diye de stres yapılır mı:44: bizimkide bnasıl bir bünye... yaaa ne bilim biraz da kısmet olayı. tek sebebin stres olduğuna da artık pek inanmıyorum, eğer öğle olsaydı tecavüze uğrayanların stresten hiç hamile kalmamaları gerekmez miydi:44:
ozlemeye bile vaktimiz olmayacaak bence kuzucuklarimiz yanimizda olacakya vakit bulamayiz bu gunleri hatirlamaya...Dogru diyonn yandikki ne yandik surekli merak endise icinde olucaz bugunlerimizi ozlermiyiz acap
canim benim insalllh sen de yaz hamisi olursun...gobisini gere gere dolasirsin insalllhhh....ne güzel ya...ben hep yaz hamişi olmak istemiştim.hani yaz gelini olmayı istemek gibi bişeyçok şanslısınız..kıymetini bilin göbüşlerinizin
canim hayirlisi olsun insalllh en yakin zamanda gelir bebeginnn...Lekelenmeler başladı kirmizilarda yakındır gelir
Her ay aynı şey
Saol canım,
canım daha yeni canlanıyor yavrucakilerki aylarda her an hissedersin hatta bazen acıtır canını uyuz olur uyuyamazsın
evet doğrudur pıt yapmak iyidir:44:
stres ten olduğu kesin zaten ,herşeyi stres yapan biridır çünkü.hoş bizde stresten hamiş kalamıyoruz galiba:26:
bakcam tabiki kikim.olurda cok güvendğim takip edebileceğim biri ister belki ozman veririm.bir yavrumun gözüde acılmış yiycem onu yiycem...Niye cagiriyor noye cagiriyor ki hayiridr bi isiniz mi vardi
He yaw bi işimiz vardıBenim kız sağolsun uyandı rahatsızdı biraz aramıza girince senin kedi gibi ,bizim iş yattı kiki
Bugün telafi etik artıketmesinede:44:kız uzandım yine 30dk ama :44:artık inandırıcı gelmiyo nedense uffss heleki ayağa kalkınca hepsi dışarı akıyo ya ne bileyim :44:çok zaman oldu inancım gitmiş galiba
kikikiki peki hepsine bakıcakmısın gerçekten
günaydın
hayırdır neden büüülleee şaşı beş olmuşun
kontrol hapına başladın mı?
isme bak, doğum kontrol.sankim kontolden çıkan bi doğum var dapeeehhh nolcak böyle halimiz yaaa artık doğuralım istiyorum
ben bugün kendimi iyi hisseddim ve kendimi mutfağA VUrdum mercimek corbası karnıyarık pilav sigara böreği hoşf yaptım
ooohhhh missssellerine sağlık, inşallah gittikçe daha iyi hissedeceksin kendini. ben de kendimi temizliğe vurdum bugün. yaaa yemek yapmadım rumiş beni komplekse soktun şimdi neyse ben de kalkıp gidip bişiler hazırlıyım arkadaşım yolda gerçi, olsun beş dakkada kolay bişiler yaparım.
rumiş sen karnıyarığı taze patlıcandan mı yaptın yoksam buzluktan falan mı? ben hala doğru dürüst sebzeye başlamadım. kabak ıspanak... falan yapıyorum ama biber, patlıcan... almadım daha:26:
bende sebzeyebaşlamadıydım aama herifiin ağzından bir karnıyarık yap diyince alıverdim marketten.birkercekten bişey olmaz .bende yaptım ama bittim belim ağrıyor bi salata kaldı oda artık eşim gelince yaparım hehalde azcık dinleneyim diyorum pilvın suyunuda attım mı tamam
sen niye komplekse girdin ki ben 3 aydır doğru dürüst yemek yapamıyorum ki b corba makarna hazır yemeklerle idare etik
nasıl girmiyim kızım, hamiş halinle döktürmüşsün ama ben pehhhh neyse giriştim şimdi bitar birazdan hadi ben kaçtım
Canim bizler iyiyiz sen nasilsinkızlar merhaba nasılsınız
iyidir tatlım sen nasılsın
hayırdır neden büüülleee şaşı beş olmuşun
kontrol hapına başladın mı?
isme bak, doğum kontrol.sankim kontolden çıkan bi doğum var dapeeehhh nolcak böyle halimiz yaaa artık doğuralım istiyorum
Sasukkk saskinnnn yoksa gene mi tez varüle şaşı beş olmuşum işte. tatil bitti iş başladı başlar başlamaz da gene beni bitirdi gene beni tüketti. ben artık emekli olmak istiyorum
başladım hapa bu arada. nisan sonu adet olsam tedavi başlasa inşallah mayısa bebiş gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?